Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nikos_ele

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
1
:pipa2:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.png
    αρχείο λήψης.png
    4,7 KB · Εμφανίσεις: 18

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
που είναι τα φιλαράκια μας τα παόκια να μας πουν για την σημερινή εμφάνιση της ομάδας τους  :hi:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μαδριλένε οι παίχτες που πήρε με μεταγραφή επί Ρώσου και κυρίως Βρύζα ο Πάοκ είναι όλοι ΠΟΛΥ υπερτιμημένοι σαν αξία.
Καταλαβαίνεις τι λέω ε?

Τα συμβολαια που δινονται σε παικτες στην Ρωσια ειναι εξωφρενικα ακομα και στις μικρομεσαιες ομαδες αν εχεις προσεξει τυπε....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα συμβολαια που δινονται σε παικτες στην Ρωσια ειναι εξωφρενικα ακομα και στις μικρομεσαιες ομαδες αν εχεις προσεξει τυπε....
Εκεί γίνεται ξέπλυμα εδώ δεν ξέρω αν γίνεται το ίδιο ( δε το αποκλείω χωρίς να έχω στοιχεία όμως δε το λέω με σιγουριά) αλλά η μίζα πάει σύννεφο. Πολλά αγαπημένα παιδιά του προέδρου βάζουν το δάχτυλο στο "μέλι". Δεν ξέρω αν είναι εν γνώσει του αλλά η κατάσταση είναι τραγική εδώ και πάρα πολύ καιρό ΚΥΡΙΩΣ εξωαγωνιστικά.

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μια καπως ενδεικτικη εικονα των ροστερ ( που εντεχνως ο αγγελος και οι κολλητοι παρουσιάζουν ως χαμηλο)
www.transfermarkt.co.uk/super-league/startseite/wettbewerb/GR1]http://www.transfermarkt.co.uk/super-league/startseite/wettbewerb/GR1[/url]

Στα οικονομικα στοιχεία δεν εμφανίζεται η παναγια γιατί η αξία της ειναι ανυπολογιστη ( δεν ντρεπεται που μας επρηξε τοσο καιρο. Επαγγελματίας που πιστευει οτι η παναγια θα του φερει αποτελεσμα)

Αξια
Olympiacos Piraeus 67,85 Mill.
PAOK Thessaloniki 37,84 Mill. £
Panathinaikos Athens 23,85 Mill. £
Asteras Tripolis 16,37 Mill. £
Skoda Xanthi        12,76 Mill. £
Atromitos Athen 12,36 Mill. £
PAE Veria        10,96 Mill. £
Εδώ έχουμε βασικές ελλείψεις σε θέσεις. Παίζαμε 6 μήνες με έναν στόπερ - σε 2-3 ματς χωρις καν στόπερ-  και μέχρι σήμερα χωρίς δεξί χαφ. Τα χρήματα δεν κάνουν την ομάδα. Μη ξεχνάς ότι 8 είναι ο νομποα που ήρθε τώρα. Και φυσικά βγήκε προς τα έξω ότι ο Άγγελος δεν ηθελε δεξί χαφ. Το οποίο καταλαβαίνετε ότι δε στέκει ούτε για πλάκα. Αγγελικός δεν ήμουνα ποτέ. Τον θεωρώ προπονητή παρορμητικό που πολλές φορές υπερεκτιμάει τις ικανότητές μας σαν ομάδα. Αν και αυτό δίνει ψυχολογία και ήμαστε εκεί που ήμαστε μέχρι πριν εναμισι μήνα. Η ομάδα όμως πραγματικά κουράστηκε και ήρθε η φυσιολογική κατρακυλα. ΑΛλά αυτός που φταίει λιγότερο για αυτή την κατρακύλα είναι ο Ανστασιάδης

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μαδριλένε οι παίχτες που πήρε με μεταγραφή επί Ρώσου και κυρίως Βρύζα ο Πάοκ είναι όλοι ΠΟΛΥ υπερτιμημένοι σαν αξία.
Καταλαβαίνεις τι λέω ε?
Περα απο την τρεχουσα αξια των παικτων υπάρχει και ο δεικτης που αναφερεται στη διαχρονικη τους αξια .
Ο μακ ηρθε με 300.000.
Οι ρατς νομποα περειρα ελευθεροι, οποτε και παραπανω να πηραν δικαιολογείται ως πριμ μεταγραφης.
Οι στοχ- ινσαουραλδε περυσι που ηρθαν με το μισο μονο συμβολαιο δικο μας ηταν υπερτιμημενοι;
Δεν νομίζω ότι τίθεται τετοιο θεμα, ειδικα όταν εχεις την πεμπτη χειρότερη αμυνα!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βουτσερίστα εξωαγωνιστικές ( εσωτερικές διοικητικές ) είναι οι αιτίες.
Καμία σχέση με ρόστερ, προπονητές, Παναγία κλπ .

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Βουτσερίστα εξωαγωνιστικές ( εσωτερικές διοικητικές ) είναι οι αιτίες.
Καμία σχέση με ρόστερ, προπονητές, Παναγία κλπ .
ΝΟμίζω ότι όλα έπαιξαν τον ρόλο τους. Άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Περα απο την τρεχουσα αξια των παικτων υπάρχει και ο δεικτης που αναφερεται στη διαχρονικη τους αξια .
Αν και είμαι Ολυμπιακός ζω στη Θεσσαλονίκη και γνωρίθζω κάποια πράγματα από κάπως πιο κοντά. Δε θα πω φυσικά από που αλλά δεν χωράνε, δυστυχώς, αμφισβήτηση.
Ο Παναφγίας είχε 3-4 μεταγραφές έτοιμες για αρχές Γενάρη και μιλάμε για μεταγραφές με κόστος 1/4 και πιο κάτω απ αυτούς που τελικά ήρθαν.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παόκια είστε φίλοι μας πατήστε κάτω το Βάζελο να μας δώσετε ξεκούραστα το πρωτάθλημα  :grin: Για να δούμε την άλη αγωνιστική θα πατάξουμε το Βάζελο η θα περιμένουμε απο σας.  :P

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εκεί γίνεται ξέπλυμα εδώ δεν ξέρω αν γίνεται το ίδιο ( δε το αποκλείω χωρίς να έχω στοιχεία όμως δε το λέω με σιγουριά) αλλά η μίζα πάει σύννεφο. Πολλά αγαπημένα παιδιά του προέδρου βάζουν το δάχτυλο στο "μέλι". Δεν ξέρω αν είναι εν γνώσει του αλλά η κατάσταση είναι τραγική εδώ και πάρα πολύ καιρό ΚΥΡΙΩΣ εξωαγωνιστικά.

προεδρος μεσω skype ειναι καταδικασμενος στο φεσι και στην καρπαζια τυπε

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν και είμαι Ολυμπιακός ζω στη Θεσσαλονίκη και γνωρίθζω κάποια πράγματα από κάπως πιο κοντά. Δε θα πω φυσικά από που αλλά δεν χωράνε, δυστυχώς, αμφισβήτιση.
Ο Παναφγίας είχε 3-4 μεταγραφές έτοιμες για αρχές Γενάρη και μιλάμε για μεταγραφές με κόστος 1/4 και πιο κάτω απ αυτούς που τελικά ήρθαν.
Ποιοι ειναι τελικα θα μαθουμε ποτε;;
Γιατι αν ηταν ο τερματοφυλακας αθανασιάδης και τα δυο χαφ τετε και μακρης τοτε δεν αξιζει να το συζηταμε παραπανω.
Ο αγγελος προφανως δεν θα ηθελε ποδοσφαιριστές αλλα σαμουραι που επειδη τους εκανε το χατηρι να τους παρει μαζι του θα πεθαιναν για αυτόν.
Η εμμονη στη χρησιμοποίηση του σαλπι αυτο δειχνει.
Να δεχτω οτι η ομαδα δεν ήταν για πρωταθλημα ( αλλωστε το καλοκαίρι ετσι ξεκινήσαμε).
Να δεχτω ότι η προσωρινη πρωτια ήταν αποκλειστικα εργο του αγγελου.
Για το χαλι των ΔΥΟΜΙΣΗ τελευταίων μηνων που τρως κατα μέσο όρο 2,5 γκολ ποιος φταίει;;
Τι να το κανω αν στο 1/3 ημουν πρωτος και στο τελος κινδυνεψω να μεινω εκτος 5αδας απο παναιτωλικο και ατρομητο

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ο Μπουχος θα μιλήσει ειλικρινά και μόνο.  ;)
[move][size=60pt]ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ[/size][/move]

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Να δεχτω οτι η ομαδα δεν ήταν για πρωταθλημα ( αλλωστε το καλοκαίρι ετσι ξεκινήσαμε).
Να δεχτω ότι η προσωρινη πρωτια ήταν αποκλειστικα εργο του αγγελου.
Για το χαλι των ΔΥΟΜΙΣΗ τελευταίων μηνων που τρως κατα μέσο όρο 2,5 γκολ ποιος φταίει;;
Τι να το κανω αν στο 1/3 ημουν πρωτος και στο τελος κινδυνεψω να μεινω εκτος 5αδας απο παναιτωλικο και ατρομητο
Συφωνώ στα παραπάνω , φταίει και πολύ μάλιστα. Έχασες μεγάλη ευκαιρία φέτος. Σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Απλά αυτά τα λάθη του άγγελου αποτέλεσαν το κερασάκι στα πιο σημαντικά προβλήματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom