You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Μαδριλένε οι παίχτες που πήρε με μεταγραφή επί Ρώσου και κυρίως Βρύζα ο Πάοκ είναι όλοι ΠΟΛΥ υπερτιμημένοι σαν αξία.
Καταλαβαίνεις τι λέω ε?
Τα συμβολαια που δινονται σε παικτες στην Ρωσια ειναι εξωφρενικα ακομα και στις μικρομεσαιες ομαδες αν εχεις προσεξει τυπε....
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Εκεί γίνεται ξέπλυμα εδώ δεν ξέρω αν γίνεται το ίδιο ( δε το αποκλείω χωρίς να έχω στοιχεία όμως δε το λέω με σιγουριά) αλλά η μίζα πάει σύννεφο. Πολλά αγαπημένα παιδιά του προέδρου βάζουν το δάχτυλο στο "μέλι". Δεν ξέρω αν είναι εν γνώσει του αλλά η κατάσταση είναι τραγική εδώ και πάρα πολύ καιρό ΚΥΡΙΩΣ εξωαγωνιστικά.Τα συμβολαια που δινονται σε παικτες στην Ρωσια ειναι εξωφρενικα ακομα και στις μικρομεσαιες ομαδες αν εχεις προσεξει τυπε....
voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εδώ έχουμε βασικές ελλείψεις σε θέσεις. Παίζαμε 6 μήνες με έναν στόπερ - σε 2-3 ματς χωρις καν στόπερ- και μέχρι σήμερα χωρίς δεξί χαφ. Τα χρήματα δεν κάνουν την ομάδα. Μη ξεχνάς ότι 8 είναι ο νομποα που ήρθε τώρα. Και φυσικά βγήκε προς τα έξω ότι ο Άγγελος δεν ηθελε δεξί χαφ. Το οποίο καταλαβαίνετε ότι δε στέκει ούτε για πλάκα. Αγγελικός δεν ήμουνα ποτέ. Τον θεωρώ προπονητή παρορμητικό που πολλές φορές υπερεκτιμάει τις ικανότητές μας σαν ομάδα. Αν και αυτό δίνει ψυχολογία και ήμαστε εκεί που ήμαστε μέχρι πριν εναμισι μήνα. Η ομάδα όμως πραγματικά κουράστηκε και ήρθε η φυσιολογική κατρακυλα. ΑΛλά αυτός που φταίει λιγότερο για αυτή την κατρακύλα είναι ο ΑνστασιάδηςΜια καπως ενδεικτικη εικονα των ροστερ ( που εντεχνως ο αγγελος και οι κολλητοι παρουσιάζουν ως χαμηλο)
www.transfermarkt.co.uk/super-league/startseite/wettbewerb/GR1]http://www.transfermarkt.co.uk/super-league/startseite/wettbewerb/GR1[/url]
Στα οικονομικα στοιχεία δεν εμφανίζεται η παναγια γιατί η αξία της ειναι ανυπολογιστη ( δεν ντρεπεται που μας επρηξε τοσο καιρο. Επαγγελματίας που πιστευει οτι η παναγια θα του φερει αποτελεσμα)
Αξια
Olympiacos Piraeus 67,85 Mill.
PAOK Thessaloniki 37,84 Mill. £
Panathinaikos Athens 23,85 Mill. £
Asteras Tripolis 16,37 Mill. £
Skoda Xanthi 12,76 Mill. £
Atromitos Athen 12,36 Mill. £
PAE Veria 10,96 Mill. £
voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Στο βόλλεϋ;;;;;;;;;;;;;;που είναι τα φιλαράκια μας τα παόκια να μας πουν για την σημερινή εμφάνιση της ομάδας τους
madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Περα απο την τρεχουσα αξια των παικτων υπάρχει και ο δεικτης που αναφερεται στη διαχρονικη τους αξια .Μαδριλένε οι παίχτες που πήρε με μεταγραφή επί Ρώσου και κυρίως Βρύζα ο Πάοκ είναι όλοι ΠΟΛΥ υπερτιμημένοι σαν αξία.
Καταλαβαίνεις τι λέω ε?
Ο μακ ηρθε με 300.000.
Οι ρατς νομποα περειρα ελευθεροι, οποτε και παραπανω να πηραν δικαιολογείται ως πριμ μεταγραφης.
Οι στοχ- ινσαουραλδε περυσι που ηρθαν με το μισο μονο συμβολαιο δικο μας ηταν υπερτιμημενοι;
Δεν νομίζω ότι τίθεται τετοιο θεμα, ειδικα όταν εχεις την πεμπτη χειρότερη αμυνα!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Βουτσερίστα εξωαγωνιστικές ( εσωτερικές διοικητικές ) είναι οι αιτίες.
Καμία σχέση με ρόστερ, προπονητές, Παναγία κλπ .
voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΝΟμίζω ότι όλα έπαιξαν τον ρόλο τους. Άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο.Βουτσερίστα εξωαγωνιστικές ( εσωτερικές διοικητικές ) είναι οι αιτίες.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αν και είμαι Ολυμπιακός ζω στη Θεσσαλονίκη και γνωρίθζω κάποια πράγματα από κάπως πιο κοντά. Δε θα πω φυσικά από που αλλά δεν χωράνε, δυστυχώς, αμφισβήτηση.Περα απο την τρεχουσα αξια των παικτων υπάρχει και ο δεικτης που αναφερεται στη διαχρονικη τους αξια .
Ο Παναφγίας είχε 3-4 μεταγραφές έτοιμες για αρχές Γενάρη και μιλάμε για μεταγραφές με κόστος 1/4 και πιο κάτω απ αυτούς που τελικά ήρθαν.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Εκεί γίνεται ξέπλυμα εδώ δεν ξέρω αν γίνεται το ίδιο ( δε το αποκλείω χωρίς να έχω στοιχεία όμως δε το λέω με σιγουριά) αλλά η μίζα πάει σύννεφο. Πολλά αγαπημένα παιδιά του προέδρου βάζουν το δάχτυλο στο "μέλι". Δεν ξέρω αν είναι εν γνώσει του αλλά η κατάσταση είναι τραγική εδώ και πάρα πολύ καιρό ΚΥΡΙΩΣ εξωαγωνιστικά.
προεδρος μεσω skype ειναι καταδικασμενος στο φεσι και στην καρπαζια τυπε
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Άρα? Δεν ξέρει? Δε τον νοιάζει? Ξεπλένει?προεδρος μεσω skype ειναι καταδικασμενος στο φεσι και στην καρπαζια τυπε
international player
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παλι τριαροτεσσαρα?
voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Έχει την pro έκδοση με συνδρομή όμως που προσφέρει πολλές χρήσιμες υπηρεσίεςπροεδρος μεσω skype ειναι καταδικασμενος στο φεσι και στην καρπαζια τυπε
voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
2-3 έληξεπαλι τριαροτεσσαρα?
madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ποιοι ειναι τελικα θα μαθουμε ποτε;;Αν και είμαι Ολυμπιακός ζω στη Θεσσαλονίκη και γνωρίθζω κάποια πράγματα από κάπως πιο κοντά. Δε θα πω φυσικά από που αλλά δεν χωράνε, δυστυχώς, αμφισβήτιση.
Ο Παναφγίας είχε 3-4 μεταγραφές έτοιμες για αρχές Γενάρη και μιλάμε για μεταγραφές με κόστος 1/4 και πιο κάτω απ αυτούς που τελικά ήρθαν.
Γιατι αν ηταν ο τερματοφυλακας αθανασιάδης και τα δυο χαφ τετε και μακρης τοτε δεν αξιζει να το συζηταμε παραπανω.
Ο αγγελος προφανως δεν θα ηθελε ποδοσφαιριστές αλλα σαμουραι που επειδη τους εκανε το χατηρι να τους παρει μαζι του θα πεθαιναν για αυτόν.
Η εμμονη στη χρησιμοποίηση του σαλπι αυτο δειχνει.
Να δεχτω οτι η ομαδα δεν ήταν για πρωταθλημα ( αλλωστε το καλοκαίρι ετσι ξεκινήσαμε).
Να δεχτω ότι η προσωρινη πρωτια ήταν αποκλειστικα εργο του αγγελου.
Για το χαλι των ΔΥΟΜΙΣΗ τελευταίων μηνων που τρως κατα μέσο όρο 2,5 γκολ ποιος φταίει;;
Τι να το κανω αν στο 1/3 ημουν πρωτος και στο τελος κινδυνεψω να μεινω εκτος 5αδας απο παναιτωλικο και ατρομητο
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Φίλε να λες πάλι καλά που δεν παίξαν και με τη Νίκη Βόλουπαλι τριαροτεσσαρα?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Συφωνώ στα παραπάνω , φταίει και πολύ μάλιστα. Έχασες μεγάλη ευκαιρία φέτος. Σε Ελλάδα και Ευρώπη.Να δεχτω οτι η ομαδα δεν ήταν για πρωταθλημα ( αλλωστε το καλοκαίρι ετσι ξεκινήσαμε).
Να δεχτω ότι η προσωρινη πρωτια ήταν αποκλειστικα εργο του αγγελου.
Για το χαλι των ΔΥΟΜΙΣΗ τελευταίων μηνων που τρως κατα μέσο όρο 2,5 γκολ ποιος φταίει;;
Τι να το κανω αν στο 1/3 ημουν πρωτος και στο τελος κινδυνεψω να μεινω εκτος 5αδας απο παναιτωλικο και ατρομητο
Απλά αυτά τα λάθη του άγγελου αποτέλεσαν το κερασάκι στα πιο σημαντικά προβλήματα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 84K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K