Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Το καλύτερο καφενείο με τον καλυτεραο καφέ.
Το καλύτερο καφενείο με τον καλυτεραο καφέ.
Με την κατρακύλα που έχει πάρει μπορεί να τον περάσει και ο Παναιτωλικός.Τελικά τι θα γίνει. Θα το πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ?
Ανέκδοτο και αυτό......
τεσσερεις γαυροι ενα χανουμι κανενας παοκτζης στο τοπικ του ΠΑΟΚ
Σήμερα θα έχει Ραπ,αναμένω καυστικά σχόλια και αύριο τη συμπαθιά μου τον Πετρουλάκη.τεσσερεις γαυροι ενα χανουμι κανενας παοκτζης στο τοπικ του ΠΑΟΚ
μάλλον πάνε στο αεροδρόμιο να υποδεχτούν την αποστολήτεσσερεις γαυροι ενα χανουμι κανενας παοκτζης στο τοπικ του ΠΑΟΚ
Σήμερα θα έχει Ραπ,αναμένω καυστικά σχόλια και αύριο τη συμπαθιά μου τον Πετρουλάκη.
Και ποιός σταθμός κάνει την καλύτερη περιγραφή για τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ σας?εδω ειμαστε ρε φιλε...περιμενουμε να ληξει ο αγωνας.....πηγα στην καφετερια...με τα ακουστικα απο το κινητο για να μην ακουω τον εκφωνητη της νιβα...στο 2-0 βγηκα εξω απο το καφε και μιλουσα στο τηλεφωνο...χαζευοντας εξω απο την τζαμαρια...ειπαμε κοιταζω την υγεια μου και την ψυχικη ηρεμια μου....αληθεια αν συνεχισουμε ετσι προλαβαινουμε να πεσουμε κατηγορια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;α ρε ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ...
Και ποιός σταθμός κάνει την καλύτερη περιγραφή για τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ σας?
ρε φιλε ηθελα να δω αγωνα χωρις να εχω σπικερ....ειτε ο κολκας εκανε αναμεταδοση ειτα ο τσουκαλας για μενα το ιδιο ηταν...Και ποιός σταθμός κάνει την καλύτερη περιγραφή για τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ σας?
Δεν ειναι δυνατόν να βγαλεις ολοκληρο πρωταθλημα 34 αγωνιστικών, με βασικες ελλειψεις στο ροστερ, με παικτες που παιζουν διαρκως στο 101% γιατι δεν υπαρχει αλλος να τους φρεσκαρει, και με απιστευτη τύχη οπως στις πρωτες αγωνιστικές.
Η κατάρρευση θα ερχοταν. Και ακομη εχει δεκα αγωνιστικές.
Δεν μπορουσε δηλαδη να γινει καμια μεταγραφη το Δεκεμβριο?
Τι διαολο, πώς βρισκουν φτηνους και καλους παικτες ο Αστερας και ο Παναιτωλικος και δεν μπορει ο ΠΑΟΚ?
Έγινες προπονητής τώρα δηλαδή?Δεν ειναι δυνατόν να βγαλεις ολοκληρο πρωταθλημα 34 αγωνιστικών, με βασικες ελλειψεις στο ροστερ, με παικτες που παιζουν διαρκως στο 101% γιατι δεν υπαρχει αλλος να τους φρεσκαρει, και με απιστευτη τύχη οπως στις πρωτες αγωνιστικές.
Η κατάρρευση θα ερχοταν. Και ακομη εχει δεκα αγωνιστικές.
Δεν μπορουσε δηλαδη να γινει καμια μεταγραφη το Δεκεμβριο?
Τι διαολο, πώς βρισκουν φτηνους και καλους παικτες ο Αστερας και ο Παναιτωλικος και δεν μπορει ο ΠΑΟΚ?
Τελικά ο κανόνας επιβεβαιώνεται ο μοναδικός μας αντίπαλος είναι ο Βάζελος.λαγνε ειχα πει απο 10 βαθμους εως 15 θα ειναι η διαφορα.ετσι οπως πατε θα το περασετε...
θα δουμε ρε φιλε εδω θα ειμαστε...η μαλλον εδω θα ειμαι και θα συζηταμε...λαγνε ειχα πει απο 10 βαθμους εως 15 θα ειναι η διαφορα.ετσι οπως πατε θα το περασετε...