Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Όποιος θέλει σκοράρει σε αυτήν την ομάδα.

Ρε σεις Παοκτζίδες, πράγματι πιστεύατε ότι με αυτή την ομάδα ότι μπορούσατε να πάρετε πρωτάθλημα?
Τόσο μπάλα ξέρετε ρε γαμώτο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πρωταθλητές μου εσείς

σας ξεβράκωσαν πάλι

:kissass2:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τεσσερεις γαυροι ενα χανουμι κανενας παοκτζης στο τοπικ του ΠΑΟΚ  :think:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εδω ειμαστε ρε φιλε...περιμενουμε να ληξει ο αγωνας.....πηγα στην καφετερια...με τα ακουστικα απο το κινητο για να μην ακουω τον εκφωνητη της νιβα...στο 2-0 βγηκα εξω απο το καφε και μιλουσα στο τηλεφωνο...χαζευοντας εξω απο την τζαμαρια...ειπαμε κοιταζω την υγεια μου και την ψυχικη ηρεμια μου....αληθεια αν συνεχισουμε ετσι προλαβαινουμε να πεσουμε κατηγορια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;α ρε ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ...

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εδω ειμαστε ρε φιλε...περιμενουμε να ληξει ο αγωνας.....πηγα στην καφετερια...με τα ακουστικα απο το κινητο για να μην ακουω τον εκφωνητη της νιβα...στο 2-0 βγηκα εξω απο το καφε και μιλουσα στο τηλεφωνο...χαζευοντας εξω απο την τζαμαρια...ειπαμε κοιταζω την υγεια μου και την ψυχικη ηρεμια μου....αληθεια αν συνεχισουμε ετσι προλαβαινουμε να πεσουμε κατηγορια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;α ρε ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ...
Και ποιός σταθμός κάνει την καλύτερη περιγραφή για τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ σας?  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Δεν ειναι δυνατόν να βγαλεις ολοκληρο πρωταθλημα 34 αγωνιστικών, με βασικες ελλειψεις στο ροστερ, με παικτες που παιζουν διαρκως στο 101% γιατι δεν υπαρχει αλλος να τους φρεσκαρει, και με απιστευτη τύχη οπως στις πρωτες αγωνιστικές.
Η κατάρρευση θα ερχοταν. Και ακομη εχει δεκα αγωνιστικές.
Δεν μπορουσε δηλαδη να γινει καμια μεταγραφη το Δεκεμβριο?
Τι διαολο, πώς βρισκουν φτηνους και καλους παικτες ο Αστερας και ο Παναιτωλικος και δεν μπορει ο ΠΑΟΚ?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Και ποιός σταθμός κάνει την καλύτερη περιγραφή για τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ σας?  :2funny:
Και ποιός σταθμός κάνει την καλύτερη περιγραφή για τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ σας?  :2funny:
ρε φιλε ηθελα να δω αγωνα χωρις να εχω σπικερ....ειτε ο κολκας εκανε αναμεταδοση ειτα ο τσουκαλας για μενα το ιδιο ηταν...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν ειναι δυνατόν να βγαλεις ολοκληρο πρωταθλημα 34 αγωνιστικών, με βασικες ελλειψεις στο ροστερ, με παικτες που παιζουν διαρκως στο 101% γιατι δεν υπαρχει αλλος να τους φρεσκαρει, και με απιστευτη τύχη οπως στις πρωτες αγωνιστικές.
Τι διαολο, πώς βρισκουν φτηνους και καλους παικτες ο Αστερας και ο Παναιτωλικος και δεν μπορει ο ΠΑΟΚ?

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Έγινες προπονητής τώρα δηλαδή?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.055
Πόντοι
5.006
λαγνε ειχα πει απο 10 βαθμους εως 15 θα ειναι η διαφορα.ετσι οπως πατε θα το περασετε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :orchestra:

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Παοκ για πανταααα,ειναι ενα μερος που μοστραρουν την λεζαντα :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.