Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Με την κατρακύλα που έχει πάρει μπορεί να τον περάσει και ο Παναιτωλικός.Τελικά τι θα γίνει. Θα το πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ?
Ανέκδοτο και αυτό......
τεσσερεις γαυροι ενα χανουμι κανενας παοκτζης στο τοπικ του ΠΑΟΚ![]()
Σήμερα θα έχει Ραπ,αναμένω καυστικά σχόλια και αύριο τη συμπαθιά μου τον Πετρουλάκη.τεσσερεις γαυροι ενα χανουμι κανενας παοκτζης στο τοπικ του ΠΑΟΚ![]()
μάλλον πάνε στο αεροδρόμιο να υποδεχτούν την αποστολήτεσσερεις γαυροι ενα χανουμι κανενας παοκτζης στο τοπικ του ΠΑΟΚ![]()
Σήμερα θα έχει Ραπ,αναμένω καυστικά σχόλια και αύριο τη συμπαθιά μου τον Πετρουλάκη.![]()
Και ποιός σταθμός κάνει την καλύτερη περιγραφή για τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ σας?εδω ειμαστε ρε φιλε...περιμενουμε να ληξει ο αγωνας.....πηγα στην καφετερια...με τα ακουστικα απο το κινητο για να μην ακουω τον εκφωνητη της νιβα...στο 2-0 βγηκα εξω απο το καφε και μιλουσα στο τηλεφωνο...χαζευοντας εξω απο την τζαμαρια...ειπαμε κοιταζω την υγεια μου και την ψυχικη ηρεμια μου....αληθεια αν συνεχισουμε ετσι προλαβαινουμε να πεσουμε κατηγορια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;α ρε ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ...
Και ποιός σταθμός κάνει την καλύτερη περιγραφή για τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ σας?![]()
ρε φιλε ηθελα να δω αγωνα χωρις να εχω σπικερ....ειτε ο κολκας εκανε αναμεταδοση ειτα ο τσουκαλας για μενα το ιδιο ηταν...Και ποιός σταθμός κάνει την καλύτερη περιγραφή για τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ σας?![]()
Δεν ειναι δυνατόν να βγαλεις ολοκληρο πρωταθλημα 34 αγωνιστικών, με βασικες ελλειψεις στο ροστερ, με παικτες που παιζουν διαρκως στο 101% γιατι δεν υπαρχει αλλος να τους φρεσκαρει, και με απιστευτη τύχη οπως στις πρωτες αγωνιστικές.
Η κατάρρευση θα ερχοταν. Και ακομη εχει δεκα αγωνιστικές.
Δεν μπορουσε δηλαδη να γινει καμια μεταγραφη το Δεκεμβριο?
Τι διαολο, πώς βρισκουν φτηνους και καλους παικτες ο Αστερας και ο Παναιτωλικος και δεν μπορει ο ΠΑΟΚ?
Έγινες προπονητής τώρα δηλαδή?Δεν ειναι δυνατόν να βγαλεις ολοκληρο πρωταθλημα 34 αγωνιστικών, με βασικες ελλειψεις στο ροστερ, με παικτες που παιζουν διαρκως στο 101% γιατι δεν υπαρχει αλλος να τους φρεσκαρει, και με απιστευτη τύχη οπως στις πρωτες αγωνιστικές.
Η κατάρρευση θα ερχοταν. Και ακομη εχει δεκα αγωνιστικές.
Δεν μπορουσε δηλαδη να γινει καμια μεταγραφη το Δεκεμβριο?
Τι διαολο, πώς βρισκουν φτηνους και καλους παικτες ο Αστερας και ο Παναιτωλικος και δεν μπορει ο ΠΑΟΚ?
Τελικά ο κανόνας επιβεβαιώνεται ο μοναδικός μας αντίπαλος είναι ο Βάζελος.λαγνε ειχα πει απο 10 βαθμους εως 15 θα ειναι η διαφορα.ετσι οπως πατε θα το περασετε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα δουμε ρε φιλε εδω θα ειμαστε...η μαλλον εδω θα ειμαι και θα συζηταμε...λαγνε ειχα πει απο 10 βαθμους εως 15 θα ειναι η διαφορα.ετσι οπως πατε θα το περασετε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()