Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Mαγκικο επειδη εσεις ειστε αχρηστοι κ τρωτε 4 απο τον ατρομητο?Εμεις φταιμε για αυτο?
Και μονος σου να επαιες στο πρωταθλημα 2ος θα εβγαινες γιατι ειστε κομπλεξικοι κ δε μπορειτε να διαχειριστειτε την πρωτια.
Εγω κανω το οαιχνιδι μου και εσυ το δικο σου,αν εσυ φερνεις ασχημα αποτελεσματα δε φτιαω εγω.Να μιλας μονο για τα μεταξυ μας αποτελεσματα κ μονο.
Πολλες οι 4αρες που άρπαξαν από τα καφενεία φέτος άλλα το άξιζαν το πρωτάθλημα

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Πολλες οι 4αρες που άρπαξαν από τα καφενεία φέτος άλλα το άξιζαν το πρωτάθλημα
Το πρωταθλημα το αξιζεις φιλε μου αν εισαι σταθερος και μπορεις να κρατησεις τους βαθμους σου.αν εισαι καφενειο κ τρως 4αρες απο τους ανυπαρκτυος,τοτε εισαι κ συ μεγαλυτερο καφενειο και δεν πρεπει να παρεις πρωταθλημα.Μετα θα βγεις και ευρωπη και θα γινεις και ρεντικολο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.551
Πόντοι
2.606
[move]:orchestra: ΜΟΥΣΙΚΟΝ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ....[/move]

Επισκέπτης
ΜΠΟΛΟΝΙ....ΑΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΩΝΗΣ.... ΑΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΕΦΕΝΣ....ΑΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ... ΑΧΡΗΣΤΟΣ...
ΙΒΑΝ.... ΑΧΡΗΣΤΟΣ...
ΒΡΥΖΑΣ...ΑΧΡΗΣΤΟΣ...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ....ΑΧΡΗΣΤΟΣ..
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ...ΑΧΡΗΣΤΟΣ...
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ...ΑΧΡΗΣΤΟΣ...ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ...ΑΧΡΗΣΤΟΣ..
ΠΑΙΚΤΕΣ..ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ...

ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ 3-4ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ..
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΟΝΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ?
Η ΛΕΞΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?
ΟΣΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟΝ 2ο 3ο ΧΡΟΝΟ,Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ''ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ''...
Τ-Ε-Λ-Ο-Σ
Ρε νικολα εχεις παρει σβαρνα τα αθλητικα ραδιοφωνα τωρα γραφεις και στα μπουρδελοσαιτ..

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Ρε νικολα εχεις παρει σβαρνα τα αθλητικα ραδιοφωνα τωρα γραφεις και στα μπουρδελοσαιτ..
Ρε τζαμαικανε, τα χιουμορακια σου πλεον αρχισαν να ξεφτιζουν. αμα θες να δεις αν είμαι ο νικολας που λες-πρωην γκομενος ισως δικος σου που σε παρατησε- ελα σε πριβε να σου δωσω το φεισμπουκ μου να δεις ποιος είμαι να σου λυθει η απορια.
αλλα ξεχασα: οποιος δεν σας χαιδευει τα αυτια είναι αντιπαοκτσης...

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξανακουσαμε για την παναγια την πρωταθληματοφερουσα πλεον

Συνημμένα

• panagia.jpg
    panagia.jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ 1972 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015,ΣΤΙΣ 20:00.ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.
601459_435183076582661_200912736_n.jpg

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
H αποφαση παρθηκε :
Στηρίζουμε όλοι μαζι αγγελο στην προσπαθεια να μπουμε πλευ ωχ, προσευχόμαστε τρεις φορες την ημερα και το Μαη θα ειμαστε καλα.( αρκει να μην μας κατσει βαρύ το ραβανι βεροίας, γιατί αγωνιστικά όπως την είδα τη βεροια των δεκα απεναντι στους εντεκα του αιωνιου , συν καποιους που ξεκουραστηκαν σε αυτον τον αγωνα, για τριμπαλο μας κοβω. εκτός αν όντως ο καρυπιδης εχει καλες σχεσεις με σαββιδη).
Λειπουν και κατι κλαους, ρατς  :fuck2: :fuck2:( ωχωχωχ, για  ποιον χτυπαει η καμπανα;;;; λες και ο ουστης ο σκονδρας επιτηδες περπατουσε χτες, για να στειλει και αυτος κανενα μηνυμα στην παναγια)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
H αποφαση παρθηκε :
Στηρίζουμε όλοι μαζι αγγελο στην προσπαθεια να μπουμε πλευ ωχ, προσευχόμαστε τρεις φορες την ημερα και το Μαη θα ειμαστε καλα.( αρκει να μην μας κατσει βαρύ το ραβανι βεροίας, γιατί αγωνιστικά όπως την είδα τη βεροια των δεκα απεναντι στους εντεκα του αιωνιου , συν καποιους που ξεκουραστηκαν σε αυτον τον αγωνα, για τριμπαλο μας κοβω. εκτός αν όντως ο καρυπιδης εχει καλες σχεσεις με σαββιδη).
Λειπουν και κατι κλαους, ρατς  :fuck2: :fuck2:( ωχωχωχ, για  ποιον χτυπαει η καμπανα;;;; λες και ο ουστης ο σκονδρας επιτηδες περπατουσε χτες, για να στειλει και αυτος κανενα μηνυμα στην παναγια)

δεκαρα τσακιστη δεν δινουνε για το σε ποια θεση θα τερματισει ο ΠΑΟΚ βλεπω...οσα πανε και οσα ρθουνε....

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεκαρα τσακιστη δεν δινουνε για το σε ποια θεση θα τερματισει ο ΠΑΟΚ βλεπω...οσα πανε και οσα ρθουνε....
σε ποιους αναφερεσαι στο διδυμο της τεχνικης ηγεσιας ( αγγελος και παναγια) στους  διοικουντες, στους παικτες ή στους φιλαθλους;
προσωπικα μετα και το χτεσινο κλαρινο και επειδη ολοι οι παραπανω συν κατι δημοσιογραφαρες κονομανε, ενω εγω πληρωνω ( όπως και ο ρωσος αλλα αυτος πραγματικα δεν ξερεις τι σκατα κανει) μονο θα τρολαρω, μην παθουμε κανενα εγκεφαλικο.
Στον  επομενο εντός εδρας θα παω πισω απο τον παγκο της ομαδας και θα ψελνω τον ακαθιστο υμνο( θα πηδηξω εννοείται, σιγα μην πληρωσω και εξτρα εισιτηριο)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σελφι με 11 δαχτυλα υπαρχει?

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μιλαω για τους διοικουντες τυπε στα αρχιδια τους τελειως ειναι...
ειπα μηπως αναφεροσουν στη βοηθο προπονητη της ομαδας.
Ο αρχιεπισκοπος πασης ελλαδος δεν μπορεί να βγαλει καμια αποφαση να μην συμμετεχει αμεσα ή εμμεσα η παναγια σους αγωνες, γιατί εχουμε και γιουρογκρουπ και κοσμο που πειναει και κοσμο που πεθαινει απο αρρωστιες, ωστε να κραταει τις δυναμεις τις για να βοηθαει εκει;

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πληροφοριες αναφερουν οτι η ομαδα ποδοσφαιρου της μπαοκ θα διανυκτερευση παραμονη του αγωνα με την βεροια στο μοναστηρι της παναγιας σουμελα ...............

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
σε ποιους αναφερεσαι στο διδυμο της τεχνικης ηγεσιας ( αγγελος και παναγια) στους  διοικουντες, στους παικτες ή στους φιλαθλους;
προσωπικα μετα και το χτεσινο κλαρινο και επειδη ολοι οι παραπανω συν κατι δημοσιογραφαρες κονομανε, ενω εγω πληρωνω ( όπως και ο ρωσος αλλα αυτος πραγματικα δεν ξερεις τι σκατα κανει) μονο θα τρολαρω, μην παθουμε κανενα εγκεφαλικο.
Στον  επομενο εντός εδρας θα παω πισω απο τον παγκο της ομαδας και θα ψελνω τον ακαθιστο υμνο( θα πηδηξω εννοείται, σιγα μην πληρωσω και εξτρα εισιτηριο)

μιλαω για τους διοικουντες τυπε στα αρχιδια τους τελειως ειναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom