Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.039
Πόντοι
5.006
Βεβειως, οταν σε στριμωχνουν και δεν μπορεις να απαντησεις ετσι θα αντιδρασεις λογικο ειναι. Τελος απο μενα και μην σε ξανα δω να με αναφερεις καπου, ν δεν σ'αρεσει τι γραφω πατα το ρουφιανοκουμπο, ετσι κι αλλιως οι μιση γαυροι εδω μεσα ρουφιανοι του αντι ειστε.  ;)
σε πειραξανε τα χημικα αγορακι μου..και προσεχε τα λογια σου..δεν σε εχω βρισει.και προφανως δεν προκειται να ξανα ασχοληθω μαζι σου..το ποιον  σου δεν μου το επιτρεπει...

Επισκέπτης
σε πειραξανε τα χημικα αγορακι μου..και προσεχε τα λογια σου..δεν σε εχω βρισει.και προφανως δεν προκειται να ξανα ασχοληθω μαζι σου..το ποιον  σου δεν μου το επιτρεπει...
Ασε της απειλες σε μενα αν ειναι να κανεις κατι καντο αλλιως εισαι ενας ακομα βλαχομαγκας του ιντερνετ. και μην ξεχνας οτι εσυ ασχοληθηκες πρωτος και οχι μονο σημερα. Και επισης ξερεις πολυ καλα οτι ποτε εκτος απο σημερα δεν ανεφερα καπου το ονομα σου.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.039
Πόντοι
5.006
Ασε της απειλες σε μενα αν ειναι να κανεις κατι καντο αλλιως εισαι ενας ακομα βλαχομαγκας του ιντερνετ. και μην ξεχνας οτι εσυ ασχοληθηκες πρωτος και οχι μονο σημερα. Και επισης ξερεις πολυ καλα οτι ποτε εκτος απο σημερα δεν ανεφερα καπου το ονομα σου.
απειλη καμια ποτε και σε κανεναν..εσυ αναφερες για μενα βρισια με αποκαλεσες ξερεις πως..τερμα τα λογια αντιπαραθεση ποτε... :)

Επισκέπτης
απειλη καμια ποτε και σε κανεναν..εσυ αναφερες για μενα βρισια με αποκαλεσες ξερεις πως..τερμα τα λογια αντιπαραθεση ποτε... :)
ρε τυπε οταν ασχολησε μαζι μου χωρις να σου εχω πει κατι προσωπικα τι περιμενεις να σε πω και ευχαριστω. ελεος, τελος ειπαμε εαν δεν γουσταρεις αυτα που γραφω πατα ρουφιακουμπο. αλλιως μην ασχολησε... ποσο ποιο απλα να στα πω.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.039
Πόντοι
5.006
ρε τυπε οταν ασχολησε μαζι μου χωρις να σου εχω πει κατι προσωπικα τι περιμενεις να σε πω και ευχαριστω. ελεος, τελος ειπαμε εαν δεν γουσταρεις αυτα που γραφω πατα ρουφιακουμπο. αλλιως μην ασχολησε... ποσο ποιο απλα να στα πω.
τι πιπιλα του κουμπιου αστην σε μενα αμα δε με ξερεις..οκ πολυλογα...τερμα δεν  ξανασχολουμαι...

Επισκέπτης
τι πιπιλα του κουμπιου αστην σε μενα αμα δε με ξερεις..οκ πολυλογα...τερμα δεν   ξανασχολουμαι...
Ευτυχως το καταλαβες, οσο για το κουμπι σε ειπα αν δεν σ'αρεσει κατι που γραφω πατα το δεν με νοιαζει, 50 μνμ με εσβησαν στο θρεντ του γαυρου, φανταζομαι δεν ηταν σε ολα παρον ο αντι αλλα καποιοι ρουφιανεψαν,για αυτο το λογο δεν ξανα γραφω στο θρεντ σας. Βλεπεις τι βρισιμο πεφτει εδω απο ομοιδεατες σου και το αφηνει... οτι γραφω εγω διπλα το σβηνει αμεσως. Ο αλλος βρισει ελευθερα και νομιζει οτι ειναι και μαγκας και ξερεις σε ποιον αναφερομαι.Τελος δεν ξανα ασχολουμαι κι εγω.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.039
Πόντοι
5.006
Ευτυχως το καταλαβες, οσο για το κουμπι σε ειπα αν δεν σ'αρεσει κατι που γραφω πατα το δεν με νοιαζει, 50 μνμ με εσβησαν στο θρεντ του γαυρου, φανταζομαι δεν ηταν σε ολα παρον ο αντι αλλα καποιοι ρουφιανεψαν,για αυτο το λογο δεν ξανα γραφω στο θρεντ σας. Βλεπεις τι βρισιμο πεφτει εδω απο ομοιδεατες σου και το αφηνει... οτι γραφω εγω διπλα το σβηνει αμεσως. Ο αλλος βρισει ελευθερα και νομιζει οτι ειναι και μαγκας και ξερεις σε ποιον αναφερομαι.Τελος δεν ξανα ασχολουμαι κι εγω.
αλλο αυτο το κουμπι που λες και αλλο το παταω εγω..ποτε στη ζωη μου δεν το εκανα και ουτε θα το κανω..αμα βριζεις και βεβαια θα σε σβησουν..τωρα και οσοι βριζουν πρεπει να τα σβηνουν.αμα μεροληπτουνε η διαχειριστες δεν μπορω να κανω εγω κατι...οσο και τον αλλον που εβρισε προχτες με μια ασχημη φραση κακως εβρισε  και το ειπα...αυτα...

Επισκέπτης
Λοιπον να πουμε και κανα δυο πραγματακια για το μπασκετακι εμεις οι μπασκετικοι  :grin: μιας και βρεθηκαμε μαζικα το σαββατο στο παλατακι.
Παικτης τσοχλας δεν υπαρχει αν λεμε δλδ για τον κοντο στο ποδοσφαιρο στο μπασκετ ο αλλος ειναι μονο για καταστροφη.Ο σουλης κοιμηθηκε τουλαχιστον κανα 20' στον παγκο και ετσι εχασε το ματς, δεν ξερω τι φταιει...ξενυχταει ειναι λογο ηλικιας,αλλα το σαββατο ηταν απαραδεκτος για την αρκετη συμμετοχη τσοχλα κυριος, και την αμυνα που επαιξε σε εκεινον το ξεκολιαρη που τα εβαζε ολα.Αν δεν κανω λαθος ειχε το μαργαριτη πανω του που του επαιζε αεραμυνα.
Αν οντως εχουν ανγχως οταν μαζευεται κοσμος στο παλατακι, να μας το πουνε να μην παμε να στηριξουμε.Ακουστηκαν αρκετα για δυο τρεις κροτιδες και 4-5 πυρσους που δεν πεταχτηκαν μεσα, σιγα τα ωα.. διπλα στα παιδια που της εριξαν ημουν και ολες πηγαν στην ακρη εκτος απο μια πριν το ζεσταμα που πηγε παρκε.Ενταξει μπασκετ ειναι και λες δεν χρειαζονται τετοια και συμφωνω απλα οταν μας τα κανουνε αλλου και χειροτερα δεν μιλαμε ουτε βλεπω ομαδες να τιμωρουνται...αλλα τα παιχνιδια να συνεχιζονται απ την αρχη και με κοσμο.Και τελος για να καταλαβεται μερικοι τι παιζει με το μπασκετ και δεν βγαζει την χρονια η ομαδα και φευγουν παικτες, καπου διαβασα οτι κοπηκαν περιπου 5.000 εισητηρια και σας λεω οτι ειναι ψεματα γιατι ολοι μπαιναμε μεσα με προσκληση η ετσι χωρις εισιτηρια! δλδ με λιγα λογια αν στο γηπεδο ειχαμε 6.000 με 6.500 ζητημα να κοπηκαν 1.500 με 2.000 αυτα τα λιγα για να δειτε τι παιζει και εκει.  ;)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.732
Πόντοι
10.326
Στέκομαι σε μια δήλωση που έκανε ο Ιβάν
" Κάναμε δώρο το Νταμπλ στον ΟΣΦΠ"

Ποιο δώρο?
Αυτός ο ΠΑΟΚ που εχεις φτιαξει είναι για γέλια και κλαμματα! Ξενερωσατε ολους τους ΠΑΟΚ τσηδες.
Ναι! Ακόμα και έτσι θα ειμασταν δίπλα σας! Άλλα εσείς παραιτηθηκατε απο όλα κυπελλο-πρωταθλημα-ευρωπη!
Εκεί στα γραφεία σας και εκεί που κάνετε τις Ντεμεκ προπονήσεις!
Να ξερεται πως για να είσαι ΠΑΟΚ θέλει 3 πραγματα!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ-ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ

Και αν τα εχεις ολά αυτά να ξέρεις πως νικητής απο τις πραγματικές Μαχές !!
Θα είναι ο [move]
[size=90pt]ΠΑΟΚΤΣΗΣΣΣΣ[/size]
[/move]

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.732
Πόντοι
10.326

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω θα εξακολουθησω να πηγαινω γηπεδο...αλλα την υγεια μου και την ψυχικη μου ηρεμια βαζω πανω απο ολα...με 39 πυρετο ειμουν τουμπα εφαγα ενα καρο δακρυγονα και αποτελεσμα μηδεν....θα το παιξω και γω σαν μερικους στα vip...μιση ωρα πριν την σεντρα καλοντυμενος με την φραπεδια και στα αρχιδια μου...

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Tελικα υπαρχει ελπιδα σε αυτον τον τοπο,πρωτα διωξαν την σαπια κυβερνηση τωρα αρχιζουν και ξυπνανε οι οπαδοι και βλεπουν την πραγματικοτητα :grin:
10942610_346270582241305_6034580329277575386_n.jpg

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Να προσθεσω οτι οι εκει τη Νεαπολη ειχαν βγαλειανακοιωση γιατην ΚΑΕ ΠΑΟΚ κριτικαροντας την για την αποφαση να μην κραησει ενος λεπτου σιγη στην μνημη του νεκρου οπαδου του Αστερα.
Μαλλον εκει στην Νεαπολη πινουν την ρετσινα δεν τους πινει.

Επισκέπτης
Να προσθεσω οτι οι εκει τη Νεαπολη ειχαν βγαλειανακοιωση γιατην ΚΑΕ ΠΑΟΚ κριτικαροντας την για την αποφαση να μην κραησει ενος λεπτου σιγη στην μνημη του νεκρου οπαδου του Αστερα.
Μαλλον εκει στην Νεαπολη πινουν την ρετσινα δεν τους πινει.
Αμα σε πω οτι μπορει και να το κανει γιατι εχει κοντρα με την θ4 δες τι ανακοινωσει εβγαλε στο καπακι για να καταλαβεις τι γινετε, βεβαια αυτη η κοντρα υπαρχει απο παλια εποχη μαναβη.. μιλησα με νεαπολιτη 50 αρι που πλεον δεν ασχολητε και μιλουσε για τον μαναβη και τον νικολα λες και ηταν οπαδος αλλης ομαδας, τοσο κοντρα ειχαν και απο τι φαινεται εχουν μεχρι και σημερα, συν οτι πλεον εχουν χωριστει σε αναρχικους θ4 και ακροδεξιους νεαπολη  ;)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αμα σε πω οτι μπορει και να το κανει γιατι εχει κοντρα με την θ4 δες τι ανακοινωσει εβγαλε στο καπακι για να καταλαβεις τι γινετε, βεβαια αυτη η κοντρα υπαρχει απο παλια εποχη μαναβη.. μιλησα με νεαπολιτη 50 αρι που πλεον δεν ασχολητε και μιλουσε για τον μαναβη και τον νικολα λες και ηταν οπαδος αλλης ομαδας, τοσο κοντρα ειχαν και απο τι φαινεται εχουν μεχρι και σημερα, συν οτι πλεον εχουν χωριστει σε αναρχικους θ4 και ακροδεξιους νεαπολη  ;)
και ολοι αυτοι είναι Παοκ εννοείται  :headbang: :headbang:
Μπράβο για την ανακοίνωση να φύγει ο ουστης ο ρωσος (που χρωστάει στους παντες και μας το κρυβουν, φερνει τριτοκλασάτους παικτες, 10 κατι διεθνεις και αρχ..δια) και να ερθει ενας αλλος ( αμερικανος κατά προτίμηση και τυπου τζον τζον, πιο μαγκες ειναι οι διπλανοι;) τον οποιο εννοείται θα τον διαλεξει επιτροπη συνδεσμιτων( για την στελεχωση θα γινει κληρωση) αναμεσα στους πολλους υποψηφίους μεγιστανες που περιμενουν στην ουρα  .
Και μετα απορουμε γιατι η ομαδα δεν μπορεί να παει μπροστα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
και ολοι αυτοι είναι Παοκ εννοείται  :headbang: :headbang:
Μπράβο για την ανακοίνωση να φύγει ο ουστης ο ρωσος (που χρωστάει στους παντες και μας το κρυβουν, φερνει τριτοκλασάτους παικτες, 10 κατι διεθνεις και αρχ..δια) και να ερθει ενας αλλος ( αμερικανος κατά προτίμηση και τυπου τζον τζον, πιο μαγκες ειναι οι διπλανοι;) τον οποιο εννοείται θα τον διαλεξει επιτροπη συνδεσμιτων( για την στελεχωση θα γινει κληρωση) αναμεσα στους πολλους υποψηφίους μεγιστανες που περιμενουν στην ουρα  .
Και μετα απορουμε γιατι η ομαδα δεν μπορεί να παει μπροστα.
το προβλημα του ιβαν ειναι οτι δεν μπορει να εμπνευσει τον λαο του ΠΑΟΚ απλα πραγματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom