ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.015
- Πόντοι
- 5.006
έτσι μπράβο.υγεια μαν.ναι ρε παιχταρα μου μια χαρα
Στα φιλικά πάω το καλοκαίρι και όχι τον φλεβαρη
έτσι μπράβο.υγεια μαν.ναι ρε παιχταρα μου μια χαρα
Στα φιλικά πάω το καλοκαίρι και όχι τον φλεβαρη
ναι ναι βρείτε το και Βαλτε τοΠως ξεχωρίζουν τα παπούτσια του στα αποδυτήρια ; ( για να βοηθήσω το ειχε πει πριν καποια χρονια ο Γεωργίου, νομίζω επαιζε στον Παο τότε)
Πως ξεχωρίζουν τα παπούτσια του στα αποδυτήρια ; ( για να βοηθήσω το ειχε πει πριν καποια χρονια ο Γεωργίου, νομίζω επαιζε στον Παο τότε)
που ειστε αρειανοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; παλι πουτσα στο βολευ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;πελατες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
μας ζαλισαν τα αρχιδια με το μπασκετ...ε και εμεις ειμαστε λατρεις της πετοσφαιρας
Ρε τον λαγνο σαν τους χίλια χρόνια κανεις
ε σας πήραν σε μια εβδομαδα μέσα εξω δυο φορες.μας ζαλισαν τα αρχιδια με το μπασκετ...ε και εμεις ειμαστε λατρεις της πετοσφαιρας
σε άλλο άθλημα τους βρίσκουμε στην Α κατηγορία? Τους φοβήθηκε το μάτι μουμας ζαλισαν τα αρχιδια με το μπασκετ...ε και εμεις ειμαστε λατρεις της πετοσφαιρας
δεν γνωριζω το ρεπορταζ του αρη...κανας αρειανος υπαρχει να μας ενημερωσει;;;;;;;;σε άλλο άθλημα τους βρίσκουμε στην Α κατηγορία? Τους φοβήθηκε το μάτι μου
που ειστε αρειανοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; παλι πουτσα στο βολευ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;πελατες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Πετρουλάκης θεός.
Οχι ρε δεν τους αντέχω άλλο τον βλέπω στη τηλεόραση να λέει τα κομπλεξικά του.εχεις εθιστει στο μπουγατσοραδιοφωνο τυπε
Οχι ρε δεν τους αντέχω άλλο τον βλέπω στη τηλεόραση να λέει τα κομπλεξικά του.
Οτι για τα δακρυγόνα φταίει ο Ολυμπιακός επειδή ζητάει αστυνόμευση και όταν πληροφορήθηκε οτι ήρθαν ΜΑΤ απο Αθήνα έλεγε μήπως τα ρίξανε αυτοί.τι λεει τυπε οτι η κουπα του πρωταθλητη εχει αθηναικες πινακιδες? :S
Οτι για τα δακρυγόνα φταίει ο Ολυμπιακός επειδή ζητάει αστυνόμευση και όταν πληροφορήθηκε οτι ήρθαν ΜΑΤ απο Αθήνα έλεγε μήπως τα ρίξανε αυτοί.