ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.687
- Πόντοι
- 5.006
έτσι μπράβο.υγεια μαν.ναι ρε παιχταρα μου μια χαρα![]()
![]()
Στα φιλικά πάω το καλοκαίρι και όχι τον φλεβαρη![]()
έτσι μπράβο.υγεια μαν.ναι ρε παιχταρα μου μια χαρα![]()
![]()
Στα φιλικά πάω το καλοκαίρι και όχι τον φλεβαρη![]()
ναι ναι βρείτε το και Βαλτε τοΠως ξεχωρίζουν τα παπούτσια του στα αποδυτήρια ; ( για να βοηθήσω το ειχε πει πριν καποια χρονια ο Γεωργίου, νομίζω επαιζε στον Παο τότε)
Πως ξεχωρίζουν τα παπούτσια του στα αποδυτήρια ; ( για να βοηθήσω το ειχε πει πριν καποια χρονια ο Γεωργίου, νομίζω επαιζε στον Παο τότε)
που ειστε αρειανοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; παλι πουτσα στο βολευ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;πελατες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μας ζαλισαν τα αρχιδια με το μπασκετ...ε και εμεις ειμαστε λατρεις της πετοσφαιρας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε τον λαγνο σαν τους χίλια χρόνια κανεις![]()
![]()
![]()
ε σας πήραν σε μια εβδομαδα μέσα εξω δυο φορες.μας ζαλισαν τα αρχιδια με το μπασκετ...ε και εμεις ειμαστε λατρεις της πετοσφαιρας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε άλλο άθλημα τους βρίσκουμε στην Α κατηγορία? Τους φοβήθηκε το μάτι μουμας ζαλισαν τα αρχιδια με το μπασκετ...ε και εμεις ειμαστε λατρεις της πετοσφαιρας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν γνωριζω το ρεπορταζ του αρη...κανας αρειανος υπαρχει να μας ενημερωσει;;;;;;;;σε άλλο άθλημα τους βρίσκουμε στην Α κατηγορία? Τους φοβήθηκε το μάτι μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που ειστε αρειανοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; παλι πουτσα στο βολευ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;πελατες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πετρουλάκης θεός.![]()
![]()
![]()
Οχι ρε δεν τους αντέχω άλλοεχεις εθιστει στο μπουγατσοραδιοφωνο τυπε![]()
Οχι ρε δεν τους αντέχω άλλοτον βλέπω στη τηλεόραση να λέει τα κομπλεξικά του.
![]()
Οτι για τα δακρυγόνα φταίει ο Ολυμπιακός επειδή ζητάει αστυνόμευση και όταν πληροφορήθηκε οτι ήρθαν ΜΑΤ απο Αθήνα έλεγε μήπως τα ρίξανε αυτοί.τι λεει τυπε οτι η κουπα του πρωταθλητη εχει αθηναικες πινακιδες? :S
Οτι για τα δακρυγόνα φταίει ο Ολυμπιακός επειδή ζητάει αστυνόμευση και όταν πληροφορήθηκε οτι ήρθαν ΜΑΤ απο Αθήνα έλεγε μήπως τα ρίξανε αυτοί.![]()