You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ντρέπεστε να πείτε τ'ονομά του οκ αλλά και το νουμερό του?Βγαίνει πριν λίγο ένας στον Καμορα!
Κσι λέει " Ρε Πασχαλη είδα τον 100-86 Να ρίχνει αλάτι στον Χορτιάτη"
Θεός ο Τυπος
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
κενταει ο Ραπτοπουλος
Επισκέπτης
Να πει καποιος το μοσχαρι οτι του εφυγε το κουμπι!
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Να πει καποιος το μοσχαρι οτι του εφυγε το κουμπι!
για να βρει την τσαπου του να κατουρησει αυτος θελει κλαρκ να σηκωνει την κοιλια του....
Επισκέπτης
Τον αδικησαμε τον παικταρα, δειτε τι καλο ποδι εχει
Επισκέπτης
Εφαγα πολλα χημικα τυπε και αν σε ειχα διπλα μου τωρα ουτε κατα διανοια δεν θα κοροιδευες, αλλα βλεπεις αυτες ειναι οι βλαχομαγκιες του ιντερνετ που εσεις οι γαβροι κανετε παντα μετα τα ματς και με την ανοχη των διαχειριστων φυσικα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.021
- Πόντοι
- 5.006
εμείς εσείς λεγατα για μάχη και παπαριες τώρα λουστητετα.και εσύ ειδικα τα αλλά τα παιδιά είναι κάλμα.και τα λέμε. ;) όσο για τα χημικα έχουμε Φάει χρονια μαν με το Σέσουλα.Εφαγα πολλα χημικα τυπε και αν σε ειχα διπλα μου τωρα ουτε κατα διανοια δεν θα κοροιδευες, αλλα βλεπεις αυτες ειναι οι βλαχομαγκιες του ιντερνετ που εσεις οι γαβροι κανετε παντα μετα τα ματς και με την ανοχη των διαχειριστων φυσικα.
Επισκέπτης
Καταρχην απο το πσ δεν σε πιανουν τα χημικα και δευτερον μαθε οτι 100 μπερδεμενει δεν ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ και οταν ολοι ενουουσαμε πολεμο λεγαμε φωνη και παλμο στην κερκιδα, παθος και δυναμη η ομαδα στον αγωνιστικο χωρο. Και τελος αυτα τα πουστικα που κανεις αστα, οχι σε εμενα ;) αν θες να εισαι σωστος φροντιζε να κραζεις και τους δικου σας οπαδους οταν ξεφευγουν εδω μεσα.εμείς εσείς λεγατα για μάχη και παπαριες τώρα λουστητετα.και εσύ ειδικα τα αλλά τα παιδιά είναι κάλμα.και τα λέμε. ;) όσο για τα χημικα έχουμε Φάει χρονια μαν με το Σέσουλα.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
τα ληγμενα χημικα τα ριξανε στον ημιτελικο κυπελου...φετος δεν ριξανε ληγμενα....θυμαμαι περσι την επομενη μερα του ημιτελικου ειμουν ζωντανος νεκρος ενω φετος την επομενη του αγωνα ειμουν μια χαρα ευχαριστουμε την αστυνομια που μας εριξε ανοθευτα και μη ληγμενα προιοντα
Επισκέπτης
Λενε οτι ηταν οικολογικα λογο συριζατα ληγμενα χημικα τα ριξανε στον ημιτελικο κυπελου...φετος δεν ριξανε ληγμενα....θυμαμαι περσι την επομενη μερα του ημιτελικου ειμουν ζωντανος νεκρος ενω φετος την επομενη του αγωνα ειμουν μια χαρα ευχαριστουμε την αστυνομια που μας εριξε ανοθευτα και μη ληγμενα προιοντα
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Λενε οτι ηταν οικολογικα λογο συριζα
ηταν σοσιαλιστικα χημικα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
οικολογικα η οχι εμανα με γαμησαν...με 39 πυρετο λογω γριπης πηγα στο ματς....και εφτασα μικρας ασιας οταν ηρθε η αποστολη του γαυρου ολο το βραδυ μετα βηχουσα...αλλα επειδη ηταν οικολογικα την αλλη μερα ειμουν μια χαραΛενε οτι ηταν οικολογικα λογο συριζα
Επισκέπτης
Ο ΠΑΟΚ ειναι μεγάλη ομαδα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.021
- Πόντοι
- 5.006
ΑΣΕ ρε Μπόκα εσύ έμπαινες και εβριζες συνεχως ΑΣΕ τώρα τις κουραδομαγκιες.και παντα όταν κανουν κάτι οι λίγοι τη πληρώνουν όλοι μου αρέσει οτι πας και γήπεδα χρονια..το πανό τι έγινε παλι οι λίγοι δεν το θελατε.. : ;)Καταρχην απο το πσ δεν σε πιανουν τα χημικα και δευτερον μαθε οτι 100 μπερδεμενει δεν ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ και οταν ολοι ενουουσαμε πολεμο λεγαμε φωνη και παλμο στην κερκιδα, παθος και δυναμη η ομαδα στον αγωνιστικο χωρο. Και τελος αυτα τα πουστικα που κανεις αστα, οχι σε εμενα ;) αν θες να εισαι σωστος φροντιζε να κραζεις και τους δικου σας οπαδους οταν ξεφευγουν εδω μεσα.
Επισκέπτης
Τωρα να μπω στην διαδικασια να σε βρω μνμ που βριζουν δικη σου και τα ειδες αλλα μονο του μποκα θυμασαι, που προσεχε ΠΑΝΤΑ ο διαχειριστεις σου τα σβηνει αμεσως δεν θα το κανω γιατι ουτε ορεξει εχω ουτε χρονο.Στο αλλο απλα γελαω με κατι ατομα σαν και σενα που με λενε για γηπεδα, εκτος και αν τρολαρετε οποτε πασο. Αλλα θα σε παρακαλεσω της πλακιτσες σου και της τρολιες να τις κανεις σε φιλαρακια σου και οχι σε εμενα, γιατι ουτε φιλοι ειμαστε ουτε προκειται να γινουμε γιατι με ατομα που φερονται πουστικα δεν γουσταρω να εχω παρτιδες. Αντε γεια και πολυ ασχοληθηκα μαζι σου.ΑΣΕ ρε Μπόκα εσύ έμπαινες και εβριζες συνεχως ΑΣΕ τώρα τις κουραδομαγκιες.και παντα όταν κανουν κάτι οι λίγοι τη πληρώνουν όλοι μου αρέσει οτι πας και γήπεδα χρονια..το πανό τι έγινε παλι οι λίγοι δεν το θελατε.. : ;)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.021
- Πόντοι
- 5.006
για γελια...Τωρα να μπω στην διαδικασια να σε βρω μνμ που βριζουν δικη σου και τα ειδες αλλα μονο του μποκα θυμασαι, που προσεχε ΠΑΝΤΑ ο διαχειριστεις σου τα σβηνει αμεσως δεν θα το κανω γιατι ουτε ορεξει εχω ουτε χρονο.Στο αλλο απλα γελαω με κατι ατομα σαν και σενα που με λενε για γηπεδα, εκτος και αν τρολαρετε οποτε πασο. Αλλα θα σε παρακαλεσω της πλακιτσες σου και της τρολιες να τις κανεις σε φιλαρακια σου και οχι σε εμενα, γιατι ουτε φιλοι ειμαστε ουτε προκειται να γινουμε γιατι με ατομα που φερονται πουστικα δεν γουσταρω να εχω παρτιδες. Αντε γεια και πολυ ασχοληθηκα μαζι σου.
Επισκέπτης
Βεβειως, οταν σε στριμωχνουν και δεν μπορεις να απαντησεις ετσι θα αντιδρασεις λογικο ειναι. Τελος απο μενα και μην σε ξανα δω να με αναφερεις καπου, ν δεν σ'αρεσει τι γραφω πατα το ρουφιανοκουμπο, ετσι κι αλλιως οι μιση γαυροι εδω μεσα ρουφιανοι του αντι ειστε. ;)για γελια...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 84K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K