Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
o γιαχος ο διαιτητης που δεν ειδε το χερι του μανιατη στον τελικο κυπελου με τον αστερα διαιτητης την κυριακη....πατε καλα ρε σεις;;;;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:διαβασαν την ανακοινωση της θυρας 4;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.041
Πόντοι
5.006
o γιαχος ο διαιτητης που δεν ειδε το χερι του μανιατη στον τελικο κυπελου με τον αστερα διαιτητης την κυριακη....πατε καλα ρε σεις;;;;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:διαβασαν την ανακοινωση της θυρας 4;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
εσενα σε ειχα για σοβαρο...παλι γκρινα ρε λαγνε.. :uglystupid: :uglystupid:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Μαλλον  την εγραψαν στα  Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α.....τους..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
ΔΕΝ ΓΡΙΝΙΑΖΩ...απλα θεωρω οτι η παρουσια του συγκεκριμενου θα δυναμητησει το ειδη τεταμενο κλιμα...
οποιον και να βαζανε παλι θα κλαιγατε γιατι αυτοι ειστε απλα...
και αλλον να βαζανε, θα βρισκατε κανα αναποδο οφσαιτ που εδωσε πριν 3 χρονια...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οποιον και να βαζανε παλι θα κλαιγατε γιατι αυτοι ειστε απλα...
και αλλον να βαζανε, θα βρισκατε κανα αναποδο οφσαιτ που εδωσε πριν 3 χρονια...
διεθνης διαιτητης που να μην εχει βαρυ βιογραφικο σφαγων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;;;;;;;

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΜΟνο αυτο σου εμεινε απο τον τελικο (ειχε και καμια δεκαρια αναποδα σφυριγματα αλλα αυτά δεν εκριναν το αποτελεσμα  :headbang: :headbang:);
Η εθιμοτυπική επίσκεψη στο ημίχρονο που στο δικαστηριο ξεχασε τι είχε συμβεί;
Μόνο  αν θρηνήσουμε θυματα θα βαλουν καποιοι μυαλο.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.041
Πόντοι
5.006
οτι να ναι γενικος...θυματα αντρες και μαγκες τι λες ρε παιδι μου... :jerking:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ΜΟνο αυτο σου εμεινε απο τον τελικο (ειχε και καμια δεκαρια αναποδα σφυριγματα αλλα αυτά δεν εκριναν το αποτελεσμα  :headbang: :headbang:);
Η εθιμοτυπική επίσκεψη στο ημίχρονο που στο δικαστηριο ξεχασε τι είχε συμβεί;
Μόνο  αν θρηνήσουμε θυματα θα βαλουν καποιοι μυαλο.
φιλαρακι απο τις 1 φεβρουαριου μιλαω....θα γινει καμια στραβη και μετα θα εχουμε κλαματα....αλλα να σου πω κατι στην τελικη;;;;;;;;το κοβω...σταματαω να γραφω για την κυριακη.....το τρολλαρισμα και η ηλιθιοτητα μερικων ειναι απεριγραπτη.ειλικρινα ευχομαι α μην γινει απολυτως τιποτα και να γινω ρομπα....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.732
Πόντοι
10.326
Στους δικούς μου το Λεώ δεν καταλαβατε το τρυπημα που φαγαμε εκ των εσω?
Δεν μας φταίει κανεις! Μεσά μας το έχουμε το πρόβλημα!

[move][size=70pt]ΠΑΟΚ άρα Σαγαπω τους Προδότες δεν ΞΕΧΝΩ!!![/size][/move]

Κανένας φυλακη για τους Προδότες( Διοίκηση-Παιχτες-Προπονητης)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
διεθνης διαιτητης που να μην εχει βαρυ βιογραφικο σφαγων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;;;;;;;

Ρε συ, πες μου ειλικρινά, πες μου ενα ονομα που δε θα προκαλούσε αντιδράσεις......(εκτος απο Σταυριδη,καλοπουλο και παμποριδη)....... Πες μου ΕΝΑΝ.

Αυτοι ειναι, ΟΛΟΙ στο ίδιο καζάνι.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.732
Πόντοι
10.326
Ρε συ, πες μου ειλικρινά, πες μου ενα ονομα που δε θα προκαλούσε αντιδράσεις......(εκτος απο Σταυριδη,καλοπουλο και παμποριδη)....... Πες μου ΕΝΑΝ.

για εμένα ουτε και οι διαιτητές μου φταίνε!
Είμαι Πόλυ αδύναμος στο παρασκήνιο και παιχτικα Νάνος

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οτι να ναι γενικος...θυματα αντρες και μαγκες τι λες ρε παιδι μου... :jerking:
επιστημονες δεν βγαζει μονο το πανεπιστήμιο πειραια.
την μολοτωφ προχτες που ο καραππαπαρας ετρεχε να την καλύψει για να μην φοβηθεί καποιο απο τα καλομαθημένα ο αερας την πεταξε; :uglystupid: :uglystupid:
Ο γιαχος μαλλον ηταν ο ατυχος της υποθεσης γιατι η ζωη συνεχίζεται και μετά τα 90΄( ο κωνσταντινεας , δαλουκας κλπ μαλλον τι ξερουν)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ο σιδηροπουλος, ξερεις εσυ, με εποπτη κουρουμπιλια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
πειτε κανα διαιτητη που θελετε, τουλαχιστον να τον ορισουν στο επομενο παιχνιδι

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
επιστημονες δεν βγαζει μονο το πανεπιστήμιο πειραια.
την μολοτωφ προχτες που ο καραππαπαρας ετρεχε να την καλύψει για να μην φοβηθεί καποιο απο τα καλομαθημένα ο αερας την πεταξε; :uglystupid: :uglystupid:
Ο γιαχος μαλλον ηταν ο ατυχος της υποθεσης γιατι η ζωη συνεχίζεται και μετά τα 90΄( ο κωνσταντινεας , δαλουκας κλπ μαλλον τι ξερουν)
πρωτος και στο θεμα του γαυρου εγραψα για την μολοτωφ που πεταχτηκε στο λεοφωρειο του γαυρου.....ασχετα το τι ειπε μετα ο καραπαππας.......αλλα μερικοι κοιμουνται στην αθηνα...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

δυστηχως συμφωνουμαι ..δεν το ειχα σκεφτει...πρακτικα εχεις δικιο :S :S

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.732
Πόντοι
10.326
Λέει στο sport24
Μια γροθιά Αγγελιδης-Βρυζας-Αγγελος για το Ντερμπι :headbang: :headbang: :headbang:
Ποιο Ντέρμπι ρε λαλακες ενα φιλικό θα γίνει και θα νικησουμε :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

[size=90pt]ΠΡΟΔΟΤΕΣ[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom