μουλοι....
κατ αρχας καλησπερα...
καυα δευτερον....χτυπιεστε σαν μαλακες χωρις λογο...αυτα που ελεγα μια ζωη στους πρασινους πουστηδες πρεπει να λεω και σε σας....πρεπει εγω να σας ανοιγω τα ματια ...μαλακες,ε μαλακες...
δεν ειχατε δεν εχετε και ποτε ΔΕΜ ΘΑ ΕΧΕΤΕ σαν στοχο το πρωταθλημα....
που σημαινει οτι κακως ασχολειστε με το θεμα και κακως βαζετε σαν σημειο αναφορας την κουπα και αρα λειτουργειτε σαν η φετινη χρονια να ειναι αποτυχημενη...
ποτε πηρατε κουπα για να ειστε αποτυχημενοι που δεν την πηρατε τωρα;μια ζωη εισασταν τεταρτοι αντε αν δεν πηγαινε καλα καμμια αεξουλα η κανας ποας η ακομα και εγω να πηγαινατε τριτοι και αντε το πολυ πολυ να κοιμοταν ο καλος θεουλης με τις τζαμουλεσπι και να πηγαινατε δευτεροι...
φετος εντελως συγκυριακα βρεθηκατε πρωτοι επειδη μαλακιστηκα εγω και θεωρησατε σαν αλλοι αρχοντοχωριατες και νεοπλουτοι βλαχομπαροκ κλασσικοι μαλακοπιτουρες που ειστε οτι αυτη η θεση ειναι και αυτη που σας ταιριαζει...και μαλιστα συμπεριφεροσασταν και περιδιαβαινατε απο δω και απο κει σαν πρωταθλητες και μου καμωνοσασταν και τους καμποσους...βγαζατε και σελφι με κωλοδαχτυλα και τζεσμου και προσπαθουσατε να πεισετε τους εαυτους σας οτι ειστε κατι αλλο απο αυτο που πραγματικα ειστε...
ουαν αρχισε να γυριζει ο τροχος ,οταν αρχιζε να αποκαθισταται η ταξη αυτοματως το μυριστηκατε ,το νοιωσατε οτι ερχεται η κατηφορα και αρχισατε να αντιδρατε και εσεις και η παε σας σπασμωδικα και προτασσοντας το αλλοθι της διαιτησια των παρασκηνιαων,της κοκκινης μαφιας ,των εγκληματικων οργανωσεων και αλλων αντιστοιχων πιπων - παραμυθιων που εσεις με τους συμμαχους σας και συνεποικουρουμενοι απο τους εργολαβους - παπαγαλους- υπαλληλους ΑΡΔ - ''αντικειμενικους δημοσιογραφους'' εχετε αναγαγει σε αστικους μυθους...αντεξατε ενα διαστημα υπο την δικαιολογια και το αλλοθι αυτων που προθυμα σας προσεφεραν αυτα τα αλλοθι και σας εντυνα με τον μανδυα της αδικημενης παρθενας που την κυνηγαει ο κακος λυκος (λεγε με και μαρινακη μαζοι με ΕΠΟ και ΚΕΔ κλπ κλπ ) αλλα στο τελος επειδη οπως ειναι τοις πασι γνωστο το ωεμμα εχει κοντα ποδαρια και η αληθειοα παντα μα παντα παει μπροστα ,καταληξατε δευτεροι σχεδον καταιδρωμενοι και διπλα διπλα με τους ασπονδους φιλους σας ,τα πρασινα φιδια που οπως εχει διδαξει η ιστορια (και σα εχει ενημερωσει πλειστακις ο κος χρηστιδης ) σας πιανουν μονιμως κωτσους με δηθεν συμμαχιες του κωλου και στο τελος σας πιανουν το κωλαρακι σας αφηνουν στη μπαντα και στο περιθωρια να αλαλαζετε σαν παρατημενες γκομενιτσες και να καταριστε τον θρυλο και τον λαο του και τον προεδρο του αντι του πραγματικου εχθρου σας με τον οποιο εχετε τους ιδιους στοχους και ο οποιος μονιμως σας εκμεταλλευεται....
και ερχομαστε στο τωρα οπου ειστε 8 ποντους πισω μου και στο ιδιο σημειο με τον πρασινο πουστη και χτυπιεστε και τρωτε τις σαρκες σας επιδη ''χασατε τον στοχο του πρωταθλητισμου'' και επειδη για μια ακομα φορα αποτυχατε ,την ωρα που δεν αντιλαμβανεστε οτι ουτε αποτυχημενη ειναι η χρονια αλλα και οτι ο (πραγματικος) εχθρος σας ειναι διπλα σας ,βρισκεστε στην ιδια θεση ,ξεκινατε απο την ιδια αφετηρια και την ωρα που εσεις κυνγατε την ουρα σας και διαλυεστε αυτοι απολαμβανουν με ικανοποιηση τα τεκταινομενα και χαμογελουν με ηδυπαθεια...
αυτα τα ολιγα ειχα να πω κακομοιροι επαναστατες του κωλου και χωρις αιτια.....
οτι διαβασατε ειναι η απολυτη καταγραφη της απολυτης πραγματικοτητας...
βεβαια εσεις μπορειτε να συβεχισετε τις καυαρες σας κατα του γαυρου καιτο μισος σας εναντιον του πειραια επιβεβαιωνοντας απλα τον προλογο μου και τον χαρακτηρισμο που σας προσαψα...
μουλοι....
καλη σας νυχτα και ονειρα γλυκα ....
΄΄πρωταθλητες'' (του κωλου)...