Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.732
Πόντοι
10.326
αν θες να ματωνει την φανελα, παρε τον φεντορ τυπε....
δεν ξέρω ποιον λες!
Ο Γκαρσία σαν παίχτης οτι ειχει το δώσε! Μιλάει και το βαρύ βιογραφικό του!
Τον θέλω δίπλα στην ομάδα για να ξυπνάει τα γατακια :s&m_1: :s&m_1:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
δεν ξέρω ποιον λες!
Ο Γκαρσία σαν παίχτης οτι ειχει το δώσε! Μιλάει και το βαρύ βιογραφικό του!
Τον θέλω δίπλα στην ομάδα για να ξυπνάει τα γατακια :s&m_1: :s&m_1:
αυτον τον φεντορ...
images

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μουλοι....
κατ αρχας καλησπερα...
καυα δευτερον....χτυπιεστε σαν μαλακες χωρις λογο...αυτα που ελεγα μια ζωη στους πρασινους πουστηδες πρεπει να λεω και σε σας....πρεπει εγω να σας ανοιγω τα ματια ...μαλακες,ε μαλακες...
δεν ειχατε δεν εχετε και ποτε ΔΕΜ ΘΑ ΕΧΕΤΕ  σαν στοχο το πρωταθλημα....
που σημαινει οτι κακως ασχολειστε με το θεμα και κακως βαζετε σαν σημειο αναφορας την κουπα και αρα λειτουργειτε σαν η φετινη χρονια να ειναι αποτυχημενη...
ποτε πηρατε κουπα για να ειστε αποτυχημενοι που δεν την πηρατε τωρα;μια ζωη εισασταν τεταρτοι αντε αν δεν πηγαινε καλα καμμια αεξουλα η κανας ποας η ακομα και εγω να πηγαινατε τριτοι και αντε το πολυ πολυ να κοιμοταν ο καλος θεουλης με τις τζαμουλεσπι και να πηγαινατε δευτεροι...
φετος εντελως συγκυριακα βρεθηκατε πρωτοι επειδη μαλακιστηκα εγω και θεωρησατε σαν αλλοι αρχοντοχωριατες και νεοπλουτοι βλαχομπαροκ κλασσικοι μαλακοπιτουρες που ειστε οτι αυτη η θεση ειναι και αυτη που σας ταιριαζει...και μαλιστα συμπεριφεροσασταν και περιδιαβαινατε απο δω και απο κει σαν πρωταθλητες και μου καμωνοσασταν και τους καμποσους...βγαζατε και σελφι με κωλοδαχτυλα και τζεσμου και προσπαθουσατε να πεισετε τους εαυτους σας οτι ειστε κατι αλλο απο αυτο που πραγματικα ειστε...
ουαν αρχισε να γυριζει ο τροχος ,οταν αρχιζε να αποκαθισταται η ταξη αυτοματως το μυριστηκατε ,το νοιωσατε οτι ερχεται η κατηφορα και αρχισατε να αντιδρατε και εσεις και η παε σας σπασμωδικα και προτασσοντας το αλλοθι της διαιτησια των παρασκηνιαων,της κοκκινης μαφιας ,των εγκληματικων οργανωσεων και αλλων αντιστοιχων πιπων - παραμυθιων που εσεις με τους συμμαχους σας και συνεποικουρουμενοι απο τους εργολαβους - παπαγαλους- υπαλληλους ΑΡΔ - ''αντικειμενικους δημοσιογραφους'' εχετε αναγαγει σε αστικους μυθους...αντεξατε ενα διαστημα υπο την δικαιολογια και το αλλοθι αυτων που προθυμα σας προσεφεραν αυτα τα αλλοθι και σας εντυνα με τον μανδυα της αδικημενης παρθενας που την κυνηγαει ο κακος λυκος (λεγε με και μαρινακη μαζοι με ΕΠΟ και ΚΕΔ κλπ κλπ  ) αλλα στο τελος επειδη οπως ειναι τοις πασι γνωστο το ωεμμα εχει κοντα ποδαρια και η αληθειοα παντα μα παντα παει μπροστα ,καταληξατε δευτεροι σχεδον καταιδρωμενοι και διπλα διπλα με τους ασπονδους φιλους σας ,τα πρασινα φιδια που οπως εχει διδαξει η ιστορια (και σα εχει ενημερωσει πλειστακις ο κος χρηστιδης ) σας πιανουν μονιμως κωτσους με δηθεν συμμαχιες του κωλου και στο τελος σας πιανουν το κωλαρακι σας αφηνουν στη μπαντα και στο περιθωρια να αλαλαζετε σαν παρατημενες γκομενιτσες και να καταριστε τον θρυλο και τον λαο του και τον προεδρο του αντι του πραγματικου εχθρου σας με τον οποιο εχετε τους ιδιους στοχους και ο οποιος μονιμως σας εκμεταλλευεται....
και ερχομαστε στο τωρα οπου ειστε 8 ποντους πισω μου και στο ιδιο σημειο με τον πρασινο πουστη και χτυπιεστε και τρωτε τις σαρκες σας επιδη ''χασατε τον στοχο του πρωταθλητισμου'' και επειδη για μια ακομα φορα αποτυχατε ,την ωρα που δεν αντιλαμβανεστε οτι ουτε αποτυχημενη ειναι η χρονια αλλα και οτι ο (πραγματικος) εχθρος σας ειναι διπλα σας ,βρισκεστε στην ιδια θεση ,ξεκινατε απο την ιδια αφετηρια και την ωρα που εσεις κυνγατε την ουρα σας και διαλυεστε  αυτοι απολαμβανουν με ικανοποιηση τα τεκταινομενα και χαμογελουν με ηδυπαθεια...
αυτα τα ολιγα ειχα να πω κακομοιροι επαναστατες του κωλου και χωρις αιτια.....
οτι διαβασατε ειναι η απολυτη καταγραφη της απολυτης πραγματικοτητας...
βεβαια εσεις μπορειτε να συβεχισετε τις καυαρες σας κατα του γαυρου καιτο μισος σας εναντιον του πειραια επιβεβαιωνοντας απλα τον προλογο μου και τον χαρακτηρισμο που σας προσαψα...
μουλοι....
καλη σας νυχτα και ονειρα γλυκα ....
΄΄πρωταθλητες'' (του κωλου)...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρε μαλάκες,Παόκια....γαμήστε τον γαύρο....μέσα στο γήπεδο και αφήστε τις μαγκιές...... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Aγαπεεεεεεεεεες....................βλεπω καλα  η  ειναι  οφθαλμαπατη ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 10389191_10205850104072704_5843129140575168419_n.jpg
    10389191_10205850104072704_5843129140575168419_n.jpg
    5,1 KB · Εμφανίσεις: 13

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Α  ρε  μπαγασα  κολλλλλλκα...........βουλωμενο γραμμα  διαβαζεις.....αχαχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1518025_946936132018504_5807943427412823159_n.jpg
    1518025_946936132018504_5807943427412823159_n.jpg
    23,4 KB · Εμφανίσεις: 13

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Δεν εεχει διακοπη ειπαμε, οι κοκκινες κυριες θα κατσουν να χασουν  :grin:

Φιλαράκι, πολύ σωστά τα λες. Τώρα που τελειώσαμε με το πρωτάθλημα, εμείς έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε. Κύπελο, ντάμπλ, Ευρώπη. Εσύ μόνο ένα παιγνίδι έχεις. Πάρτο να ξεχάσεις  το απόλυτο μηδέν και της φετεινής χρονιάς. Απλά πράγματα!!!!!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Όση τσιμπλα και να έχουνε ο Χρηστιδης μαι χαρα τα γράφει......για προχωρημένους.....

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φιλαράκι, πολύ σωστά τα λες. Τώρα που τελειώσαμε με το πρωτάθλημα, εμείς έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε. Κύπελο, ντάμπλ, Ευρώπη. Εσύ μόνο ένα παιγνίδι έχεις. Πάρτο να ξεχάσεις  το απόλυτο μηδέν και της φετεινής χρονιάς. Απλά πράγματα!!!!!!!!
Μην τους κοροιδεύεις ρε εγώ έχω καυλώσει με τον Αρεναfm αφού είμαι έτοιμος να γίνω Παοκ να δω χαρές και μεγαλεία.  :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
γαυροι βαζελοι αρειανοι.....ξεσαλωσατε εδω μεσα...κανα οπαδος της παναιτωλικαρας και του οφη;;;;;;;;;;;;; :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Μην τους κοροιδεύεις ρε εγώ έχω καυλώσει με τον Αρεναfm αφού είμαι έτοιμος να γίνω Παοκ να δω χαρές και μεγαλεία.  :rockon:

Φίλε τους έχω και τη λύση. Του χρόνου με το ξεκίνημα της σεζόν να βάλουν τους καινούργιους στόχους. Στο πρωτάθλημα την τρίτη θέση. Στο κύπελο τον ημιτελικό και στην Ευρώπη 2 νίκες. Να δεις τι πετυχημένη χρονιά που θα έχουν. Χωρίς γκρίνιες, στεναχώριες και κλοπές πορτοφολιών..........

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε τους έχω και τη λύση. Του χρόνου με το ξεκίνημα της σεζόν να βάλουν τους καινούργιους στόχους. Στο πρωτάθλημα την τρίτη θέση. Στο κύπελο τον ημιτελικό και στην Ευρώπη 2 νίκες. Να δεις τι πετυχημένη χρονιά που θα έχουν. Χωρίς γκρίνιες, στεναχώριες και κλοπές πορτοφολιών..........
Δεν γίνετε κάθε χρόνο να παίρνει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ούτε λογικό ούτε υγειές είναι όμως απο το να το πάρουν οι Βαζέλες η τα χανουμάκια ας το πάρει ο Παοκ,όμως για να το πάρει ο Παοκ πρέπει πρώτα να τα βρούν με τον εαυτό τους,η φετινή χρονιά είναι πετυχημένη για τον Παοκ γιατί μπορεί να γίνει το θεμέλιο για να χτυπήσει πρωτάθλημα αλλά πρέπει να έχουν λογική και μυαλό,να πάρουν έναν καλό προπονητή που να έχει διάρκεια και να φέρουν και μερικούς καλούς παίχτες.Μην ξεχνάμε οτι εμείς οταν ξεκινήσαμε τα πρωταθλήματα πήραμε τον ικανότερο προπονητή στην Ελλάδα και σαρώσαμε οτι καλύτερο υπήρχε απο παίχτες έντος και σε βάθος χρόνου φέραμε παιχταράδες παγκοσμίας κλάσης έτσι πρέπει να κινηθεί ο Παοκ και οχι με τρμπουκισμούς παιχτων διοίκησης κλπ.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.732
Πόντοι
10.326
Κλείσανε για του χρονου Κοροβεση-Χαριση-Ιλιτς!
Πάρτε και το άλλο μισο γιαννενο ρε :headbang: :headbang: :headbang:
[move][size=90pt]ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!![/size][/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom