Χρηστίδη ο Περέιρα πάντως άκουσα θα κατέβει με πολλούς αναπληρωματικούς,φαντάσου σε πόση εκτίμηση τους έχουμε
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ....ΠΩς ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΠΕΡΕΙΡΑ...
ΕΜΕΝΑ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ...
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΚΟΖΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ...ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ....
ΩΡΑΙΟς ΜΕ ΤΟΥς ΩΡΑΙΟς ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗς ,Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟς ΚΑΡΙΟΛΗς ΜΕ ΤΟΥς ΠΟΥΣΤΗΔΕς ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥς...
ΕΙΧΑ ΠΕΙ ....ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤς ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ...ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥς ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥς ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ.....ΣΒΗΣΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥς ....
εγω γνωριζω τι καριολας ξεπεταγματα ειναι αυτες οι πουτανες...
σε γαμανε περσυ στο κυπελλο....ερχονται εδω τους ξγιεσαι σπαθενια ...τα ουισκια τους τ ασεα τους τα μεα τους ,κυριλε καταστασεις...
και ετοιμαζεσαι να πας τωρα πανω και αντι να ειναι μια ηρεμη ατμοσφαιρα και να γινει ενα ματσακι ομορφο και κυριλε αρχιζουνε τις βλαχομαγκιες τις τσαχπινιες τις δηλωσεις ,τις απειλες , τα εκα να δεις τι θα γινει και και και....
τι λε μωρη καποτα κωλου τρυπια;
ποιος σε πειραξε μωρη καριολα στον πρωτο γυρο και κανεις τωρα μαγκιες που παιζεις στο γηπεδο σου; ε μωρη ξευτιλισμενη ;επειδη σε γαμησανε τα παιδακια του οφη και του παναιτωλικου μωρη πουτανα ;
παλι τζαμπα μαγκας ; και ακους αου και αααα και αρχιδια καλαβρεζικα...
παλι αγαναχτισμενοι ,παλι αυτοδικιες και λοιπες αρχιδιες...
και ηρθανε εδω πηρανε το ματσακι ηπιανε τα σκιουι και φυγανε κυριλε ....
εγω τα ειχα πει ρεντ το θυμασαι....
στους πουστηδες δεν πρεπει καλη εξηγηση....
γιατι στο τελος θα μας πουνε και μαλακες που ελεγεκαι και μια ψυχη...