Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πειτε κανα διαιτητη που θελετε, τουλαχιστον να τον ορισουν στο επομενο παιχνιδι
μητσιο επειδή επιτρεπει το δυναμικό παιχνίδι που ευνοεί τον γηπεδούχο.
[URL unfurl="true"]https://vine.co/v/OFr2nUPei3m/embed/simple[/url]
Βρειτε την εξελιξη της φασης:
1) Αφηνει πλεονεκτημα και δινει κιτρινη στον παικτη του ατρομητου για θεατρο
2) Δίνει ιπόν στον παικτη του ολυμπιακου
3) Φαουλ και κιτρινη καρτα στον παικτη του ολυμπιακου
4) ΔΓ -ΔΑ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Ξεροχύνω με πουρουπουπού  :wanker: :wanker: :wanker:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μουλοι και πουσταραδες....λετε λετε λετε....
πρωτον θα μας κλασετε τα παπαρια ως συνηθως ....
δευτερον μας ειχατε ζαλισει τα παπαρια οτι θα παρετε πρωταθλημα και παιρνετε τα αρχιδια μου....
τριτον ....κανετε τους μαγκες επειδη παιζουμε στο μπουρδελο την τουμπα ενω εχει προηγηθει ματς στο καραισκακης που αντι να σας ηαμησουν οτι εχετε αγαμητο πουσταρδες σας σερβιριζαν ουισκια στις σουιτες και λεγατε και ευχαριστω....
και τωρα γινατε μαγκες και αγαναχτισμενοι και θα τα γαμησετε ολα και και και....
ξαναλεω μονο να κλασετε πουτσες μπορειτε βρωμομουλοι τζαμπα μαγκες....
κανεις δεν φοβαται ανανδρους και ανρχιδους...
η περηφανη ομαδα μας θα σας γαμησει εκει μεσα και ετσι και αλλοιως και θα σας κανει παλι να κλαιτε....
αντι να παραδεχτειτε την ανωτεροτητα και παιχτικα και σε συμπεριφορα κανετε τωρα τους μαγκες ....
ψαχνετε αφορμη να δωσετε σε ενα παιχνιδι τελειωμενο αφορμη να γινει ντερμπυ...
στα αρχιδια μας///
εγω προσωπικα καταστασεις πολεμου γουσταρω και εκει γουσταρω να γαμαω....
ξανα θα γαμηθειτε ξανα θα μπειτε εδω και θα ειστε ετοιμες για ''φυλακη''
πουτανες μια φορα πουτανες παντα....
αντε μας εχετε ζαλισει τα παπαρια  πουστρακια με την μιρλα σας και την κακομοιρια σας και την ''αγαναχτηση σας''
μαλακες ζωα σας τα εξηγησα καραβλαχοι χτες ομορφα αλλα που να παρετε χαμπαρι...
ξαναλεω.....

[move][size=90pt]ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΣ[/size][/move]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Χρηστίδη ο Περέιρα πάντως άκουσα θα κατέβει με πολλούς αναπληρωματικούς,φαντάσου σε πόση εκτίμηση τους έχουμε  :wanker: :wanker:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χρηστίδη ο Περέιρα πάντως άκουσα θα κατέβει με πολλούς αναπληρωματικούς,φαντάσου σε πόση εκτίμηση τους έχουμε  :wanker: :wanker:
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ....ΠΩς ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΠΕΡΕΙΡΑ...
ΕΜΕΝΑ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ...
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΚΟΖΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ...ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ....
ΩΡΑΙΟς ΜΕ ΤΟΥς ΩΡΑΙΟς ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗς ,Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟς ΚΑΡΙΟΛΗς ΜΕ ΤΟΥς ΠΟΥΣΤΗΔΕς ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥς...
ΕΙΧΑ ΠΕΙ ....ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤς ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ...ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥς ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥς ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ.....ΣΒΗΣΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥς ....
εγω  γνωριζω τι καριολας ξεπεταγματα ειναι αυτες οι πουτανες...
σε γαμανε περσυ στο κυπελλο....ερχονται εδω τους ξγιεσαι σπαθενια ...τα ουισκια τους τ ασεα τους τα μεα τους  ,κυριλε καταστασεις...
και ετοιμαζεσαι να πας τωρα πανω και αντι να ειναι μια ηρεμη ατμοσφαιρα και να γινει ενα ματσακι ομορφο και κυριλε αρχιζουνε τις βλαχομαγκιες τις τσαχπινιες τις δηλωσεις ,τις απειλες , τα εκα να δεις τι θα γινει και και και....
τι λε μωρη καποτα κωλου τρυπια;
ποιος σε πειραξε μωρη καριολα στον πρωτο γυρο και κανεις τωρα μαγκιες που παιζεις στο γηπεδο σου; ε μωρη ξευτιλισμενη ;επειδη σε γαμησανε τα παιδακια του οφη και του παναιτωλικου μωρη πουτανα ;
παλι τζαμπα μαγκας ; και ακους αου και αααα και αρχιδια καλαβρεζικα...
παλι αγαναχτισμενοι ,παλι αυτοδικιες και λοιπες αρχιδιες...
και ηρθανε εδω πηρανε το ματσακι ηπιανε τα σκιουι και φυγανε κυριλε ....
εγω τα ειχα πει ρεντ το θυμασαι....
στους πουστηδες δεν πρεπει καλη εξηγηση....
γιατι στο τελος θα μας πουνε και μαλακες που ελεγεκαι  και μια ψυχη...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ναι ρε το θυμάμαι που τα έλεγες..και εγώ τους έλεγα ότι ούτε πρωταθλητές χειμώνα δεν θα βγουν και κορόιδευαν μερικοί και ανέβαζαν την φώτο με τα πέντε δάκτυλα του σάντα κλάους  :kneel: :kneel: :kneel:

ΤΩΡΑ !

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.015
Πόντοι
5.006
Και εγώ 15 βαθμούς πίσω και θα βγουν τρίτοι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.015
Πόντοι
5.006
Μπα όχι τόσο πολύ ρε,στην Τούμπα μπορεί να χάσουμε γιατί έχουμε πιο κρίσιμους αγώνες με κούλα,ντνιεπρ κλπ :hi:
ποια Κούλα ρε  :2funny: :2funny:.στο τέλος τόσο θα παει η διαφορα διψηφια.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ποια Κούλα ρε  :2funny: :2funny:.στο τέλος τόσο θα παει η διαφορα διψηφια.
Έχουμε και Παναθηναικό και τα δυο παιχνίδια με Ντνίπρο και τα δυο παίχνιδια με την κούλα γενικά είναι δύσκολος μήνας ο Φλεβάρης :wanker:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Γιατι θα κατεβετε με αναπληρωματικους τυπε?  :think:

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Παραδοσιακά οι γαύροι κάνουν επεισόδια μόνο αν έχουν το ματς του δευτέρου γύρου στην έδρα τους. Στη ριζούπολη το 2003 στην προτελευταία αγωνιστική το έκαναν ζούγκλα γιατί κρινόταν το πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά που το ματς στην έδρα τους έπεσε στον πρώτο γύρο ήταν κότες και το γήπεδο εκκλησία, φοβούμενοι αντίποινα στη Λεωφόρο. Όπως και φέτος στο μεταξύ μας ματς στο 1-0, δεν άνοιξε ρουθούνι, άλλα και το 2011-2012 στο 1-1 (ζέκα - τζιμπούρ) που έγινε επίσης στον πρώτο γύρο. Εν αντιθέση με τη χρονια 2010-2011 (2-1 με το οφσαιντ του Κατσουράνη), που το ματς του β΄γύρου έγινε στην έδρα τους, έκαναν όργια ξυλοκοπώντας παίχτες του ΠΑΟ, με τον πρόεδρο τους να βγαίνει και να λέει χωρίς να ντρέπεται ότι δίδαξαν ήθος.... Αυτοί είναι.....
Γενικά πάντως το θεωρώ ανανδρεία να γίνονται επεισόδια εναντίον παικτών (εκτός αν έχουν προκαλέσει), όπως συνέβει πέρσι στην Τούμπα, που τριάντα χιλιάδες κόσμος τα έβαλαν με 20 ποδοσφαιριστές, αυτό αποτελεί τσάμπα μαγκιά.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πρόσκληση προς οπαδούς του Ολυμπιακού μέλη του bourdela com.συγκέντρωση στη καφετέρια του τζαβέλλα να δούμε τον αγώνα,την ψυχραιμία μας την αφήνουμε στα θρεντ, και αν δεν έρθει το αναμενόμενο αποτέλεσμα τότε...................  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom