Δευτεροι? Εισαι σιγουρος?
Εννοεί στα πλευ οφ. Δηλαδή τρίτοι
Δευτεροι? Εισαι σιγουρος?
με αστερα,παναιτωλικο στην 5αδα χλωμο.....κατεβαινε....Εννοεί στα πλευ οφ. Δηλαδή τρίτοι
με αστερα,παναιτωλικο στην 5αδα χλωμο.....κατεβαινε....
στην εδρα του εχει αποδειχθει ικανος..μενει να φανει το μαη τι μπορει να κανει...αν μπορειΓια τον Παναιτωλικό συμφωνώ. Ο Αστέρας δεν πάει. Σήμερα έγινε αλλοίωση με τον Πλατανιά
καλησπερα σας....
ευκαιρειτε να σας χυσω τωρα η να περασω λιγο αρτοτερα;
εγω μπορω να κρατηθω...εσεις οτι θελετε....
εχω πραμα για ολους σας//...
ξανα καλησπερα και περιμενω απαντηση...
ευχαριστω...
χυστιδης...
travestolagnos την κυριακή θα τελειώσει το ματς? ειδικά τώρα που χάσατε το πρωτάθλημα δεν σας ενδιαφέρει και η τιμωρία,άλλωστε στα play ωχ πάλιδεύτεροιτριτοι θα τερματίσετε
δεν αλλάζετε ομάδα;
http://[URL unfurl="true"]www.futbol24.com/upload/team/Chile/Colo-Colo.png[/img[/URL]]
[/quote]
Εγω παντος εχω μπλουζα της Κωλο Κωλο(και ηρθε και απο τη Χιλη οριτζιναλ)50$
φτωχεια τυπε...Κλεψανε το πορτοφολι του Μακ
στα "φρυδια" μας...ουυυυυυυυυυυρρρρτττττττΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ
στον παντελη κωσταντινιδη ...οχι στον πιτσιρικα.....Προπονητής που πρεπει να μας αφησει και να πει να μονασει.
Διοικηση για γελια, χτες δεν μπορούσαν να αποτρέψουν το συμβαν στην τουμπα;( όχι τόσο ο Σαββίδης, εκτός αν όλες οι εγκληματικές λανθασμένες αποφασεις είναι δικές του, αλλά δεν μπορει να θέλει να χανει τα λεφτά του)
¨Οσο για τον κοσμο τι να πεις; λογικο να υπαρχει εκνευρισμος, αλλα όταν ακους για πεσιμο στον Κωνσταντινιδη ( ξαφνικα η παναγία μας τον εκανε βασικο , αλλα το παιδι μεχρι εκει ειναι ) και το χειροτερο ότι υπηρχε ατομο που εκλεψε το πορτοφολι του Μακ .
Δεν μπορεί ο χτεσινος ..ακας που εκλεψε πορτοφολι παικτη της ομαδας του αν συλληφθεί να περιμενουν απο εμενα να φωναξω λευτερια στα αδερφια μας.
ΤΗν κυριακη δυστυχως δεν μπορεί κανεις να προδιαγραψει τι θα γινει, και ολα θα ξεκινησουν απο τον ορισμο του διαιτητή, αν δεν είναι καποιος απο αυτους δεν εχουν δωσει δικαιώματα, και το παραμικρό φαουλ θα ειναι επικίνδυνο για όλους.
στον παντελη κωσταντινιδη ...οχι στον πιτσιρικα.....