travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ειμαστε γενναιοδωροι
Συνεταιράκια είστε μόν που ο Βάζελος είναι ο έξυπνος και εσείς ο χαζός.ειμαστε γενναιοδωροι
Εχουν Αθηναικές πινακίδες?αρχισαν τα οργανα 300 ατομα εξω απο την τουμπα σπανε αμαξια τις πουτανας γινεται....
αυτο ειναι το προβλημα σου ρε φιλε;;;;;;;;;;; ξεκινησαν απο τα αμαξια των ποδοσφαιριστωνΕχουν Αθηναικές πινακίδες?
Επεσάν και ψιλές λένε στον αρένα.αυτο ειναι το προβλημα σου ρε φιλε;;;;;;;;;;; ξεκινησαν απο τα αμαξια των ποδοσφαιριστων
εγω αναφερω γεγονοταΚαι τι έγινε. Με τις ψιλές θα μάθουν μπάλα?
αν δεν τελειωσει θα υπαρχουν νεκροι...travestolagnos την κυριακή θα τελειώσει το ματς? ειδικά τώρα που χάσατε το πρωτάθλημα δεν σας ενδιαφέρει και η τιμωρία,άλλωστε στα play ωχ πάλι δεύτεροι θα τερματίσετε
Αν ακούσεις ράδιο πάνω θα καταλάβεις ποιοί δυναμητίζουν την ατμόσφαιραtravestolagnos την κυριακή θα τελειώσει το ματς? ειδικά τώρα που χάσατε το πρωτάθλημα δεν σας ενδιαφέρει και η τιμωρία,άλλωστε στα play ωχ πάλι δεύτεροι θα τερματίσετε
Τραγουδάτε αλλά να θυμάσε οτι όλα είναι δανεικά.αν δεν τελειωσει θα υπαρχουν νεκροι...
μαλλον φταιει ο αναδρομος ερμης τι να τραγουδαμε και δανεικα ..αν εχεις νεκρους πανε και πεστα στους συγγενεις..Τραγουδάτε αλλά να θυμάσε οτι όλα είναι δανεικά.
Ξέρεις τι είναι να περιμένεις το παιγνίδι να γαμίσεις το γαύρο, να κάνεις σολντ άουτ και σε 4 μέρες να μονολογείς... τι μαλάκας είμαι και αγόρασα εισητήριο και τώρα πρέπει να πάω να παρακολουθήσω τους πρωταθλητές Ελλάδας..... έρε πίπα....μάτζικ λάιφ
Εγω να τα πω εσείς να τα πείτε που θα σκοτωθείτε μεταξύ σας.μαλλον φταιει ο αναδρομος ερμης τι να τραγουδαμε και δανεικα ..αν εχεις νεκρους πανε και πεστα στους συγγενεις..
Δευτεροι? Εισαι σιγουρος?travestolagnos την κυριακή θα τελειώσει το ματς? ειδικά τώρα που χάσατε το πρωτάθλημα δεν σας ενδιαφέρει και η τιμωρία,άλλωστε στα play ωχ πάλι δεύτεροι θα τερματίσετε