Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.049
Πόντοι
5.006
καλα σου λεει δε πας τη λαση καμια βολτα... :2funny: :2funny: :2funny:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τρελό χώσιμο στον αρένα απο κάποιον Γρηγόρη που κάνει εκπομπή μαζί με Τουρσουνίδη.  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Περαστικά στον Μαντούρο,ο άνθρωπος είναι μεγάλη απάτη πάντως

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.899
Πόντοι
216
abert alert: Ο Πρωταθλητής Νοεμβρίου αγνοείται,μπορείτε να βοηθήσετε;
Τελευταία φορά φωτογραφήθηκε να επιδεικνύει 5 δάχτυλα.....αν καποιος τον βρει ας καλεσει στο 4-2 3-0 3-0 1-2 3-1 !!!!!!!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
abert alert: Ο Πρωταθλητής Νοεμβρίου αγνοείται,μπορείτε να βοηθήσετε;
Τελευταία φορά φωτογραφήθηκε να επιδεικνύει 5 δάχτυλα.....αν καποιος τον βρει ας καλεσει στο 4-2 3-0 3-0 1-2 3-1 !!!!!!!
βαζουν αλλα 3 τωρα και ερχονται

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω πριν λιγες μερες εγραψα κατι....δεν θελετε να καταλαβαιτε.....8/2 ειναι κοντα....η σαλονικα βραζει...εσεις εξακολουθητε να κοιμαστε τον υπνο του δικαιου...καληνυχτα σας

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
χασατε παλι για τους εξης λογους το πρωταθλημα....
1)το αιωνιο κομπλεξ σας
2)φτωχο (οχι κακο) ροστερ...ευθυνη της υπερπροεδρα σας και της συμβουλες των...  :2funny: :2funny: συμμαχων σας
3)η παναγιες του αγγελου και η κληση? του στην εθνικη...
γνωμη μου.σκεφτητε το

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.899
Πόντοι
216
εγω πριν λιγες μερες εγραψα κατι....δεν θελετε να καταλαβαιτε.....8/2 ειναι κοντα....η σαλονικα βραζει...εσεις εξακολουθητε να κοιμαστε τον υπνο του δικαιου...καληνυχτα σας

και σε ποιον θα κανετε κακο φιλτατε???θα μπουκαρετε???στην καλυτερη να κερδισουμε στα χαρτια,αφαιρεση βαθμων απο την επομενη σεζον στην χειροτερη να βρεθειτε κατω απο τον παναιτωλικο...μαγκια σας...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
και σε ποιον θα κανετε κακο φιλτατε???θα μπουκαρετε???στην καλυτερη να κερδισουμε στα χαρτια,αφαιρεση βαθμων απο την επομενη σεζον στην χειροτερη να βρεθειτε κατω απο τον παναιτωλικο...μαγκια σας...
ανοιξε ενα λεξικο και βρες την λεξη αυτοδικια...αν εισαι πιο μορφωμενος βρες τι σημαινει αυτοδικια ...νομικα αυτο συζητηται εντονα στην σαλονικα και εσυ μου λες για μαλακιες και τιμωριες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εχουν ξεκινήσει τους τραμπουκισμούς όπως πέρυσι, να τους δώσουμε το παιχνίδι για να μην σκοτώσουν κόσμο  :jerking: Μπαοκια το εραιτεχνικό τους αξιζει. :effemine:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ανοιξε ενα λεξικο και βρες την λεξη αυτοδικια...αν εισαι πιο μορφωμενος βρες τι σημαινει αυτοδικια ...νομικα αυτο συζητηται εντονα στην σαλονικα και εσυ μου λες για μαλακιες και τιμωριες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
κουλαρετε ρε διωξτε τα λοιμα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εχουν ξεκινήσει τους τραμπουκισμούς όπως πέρυσι, να τους δώσουμε το παιχνίδι για να μην σκοτώσουν κόσμο  :jerking: Μπαοκια το εραιτεχνικό τους αξιζει. :effemine:
πιστεψε με αυτο που θα γινει την κυριακη ...ο περσινος ημιτελικος δεν ειναι τιποτα..

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.899
Πόντοι
216

δεν διαφωνω..αλλα και το αυτοχειρες ταιριαζει στην περιπτωση αυτη...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
κουλαρετε ρε διωξτε τα λοιμα
στην δουλεια μου ερχομαι σε επαφη με πολυ κοσμο...οταν ακουω μορφωμενο κοσμο να μιλαει για αυτοδικια προβληματιζομαι....θα παω την κυριακη στο γηπεδο και θα ειναι μια δυσκολη βραδια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom