travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
κοψε ρε φιλε το τρολλαρισμα ελεος να πουμε ανοιξε εναν γαμημενο σταθμο και ακουσεΟ Πετρουλάκης?
κοψε ρε φιλε το τρολλαρισμα ελεος να πουμε ανοιξε εναν γαμημενο σταθμο και ακουσεΟ Πετρουλάκης?
βαζουν αλλα 3 τωρα και ερχονταιabert alert: Ο Πρωταθλητής Νοεμβρίου αγνοείται,μπορείτε να βοηθήσετε;
Τελευταία φορά φωτογραφήθηκε να επιδεικνύει 5 δάχτυλα.....αν καποιος τον βρει ας καλεσει στο 4-2 3-0 3-0 1-2 3-1 !!!!!!!
εγω πριν λιγες μερες εγραψα κατι....δεν θελετε να καταλαβαιτε.....8/2 ειναι κοντα....η σαλονικα βραζει...εσεις εξακολουθητε να κοιμαστε τον υπνο του δικαιου...καληνυχτα σας
ανοιξε ενα λεξικο και βρες την λεξη αυτοδικια...αν εισαι πιο μορφωμενος βρες τι σημαινει αυτοδικια ...νομικα αυτο συζητηται εντονα στην σαλονικα και εσυ μου λες για μαλακιες και τιμωριεςκαι σε ποιον θα κανετε κακο φιλτατε???θα μπουκαρετε???στην καλυτερη να κερδισουμε στα χαρτια,αφαιρεση βαθμων απο την επομενη σεζον στην χειροτερη να βρεθειτε κατω απο τον παναιτωλικο...μαγκια σας...
Εχουν ξεκινήσει τους τραμπουκισμούς όπως πέρυσι, να τους δώσουμε το παιχνίδι για να μην σκοτώσουν κόσμο Μπαοκια το εραιτεχνικό τους αξιζει.και σε ποιον θα κανετε κακο φιλτατε???θα μπουκαρετε???στην καλυτερη να κερδισουμε στα χαρτια,αφαιρεση βαθμων απο την επομενη σεζον στην χειροτερη να βρεθειτε κατω απο τον παναιτωλικο...μαγκια σας...
κουλαρετε ρε διωξτε τα λοιμαανοιξε ενα λεξικο και βρες την λεξη αυτοδικια...αν εισαι πιο μορφωμενος βρες τι σημαινει αυτοδικια ...νομικα αυτο συζητηται εντονα στην σαλονικα και εσυ μου λες για μαλακιες και τιμωριες
πιστεψε με αυτο που θα γινει την κυριακη ...ο περσινος ημιτελικος δεν ειναι τιποτα..Εχουν ξεκινήσει τους τραμπουκισμούς όπως πέρυσι, να τους δώσουμε το παιχνίδι για να μην σκοτώσουν κόσμο Μπαοκια το εραιτεχνικό τους αξιζει.
ανοιξε ενα λεξικο και βρες την λεξη αυτοδικια...αν εισαι πιο μορφωμενος βρες τι σημαινει αυτοδικια ...νομικα αυτο συζητηται εντονα στην σαλονικα και εσυ μου λες για μαλακιες και τιμωριες
στην δουλεια μου ερχομαι σε επαφη με πολυ κοσμο...οταν ακουω μορφωμενο κοσμο να μιλαει για αυτοδικια προβληματιζομαι....θα παω την κυριακη στο γηπεδο και θα ειναι μια δυσκολη βραδια..κουλαρετε ρε διωξτε τα λοιμα
ξερεις αυτος που θα παει να κανει την μαλακια θα σκεφτει πολυ ....δεν διαφωνω..αλλα και το αυτοχειρες ταιριαζει στην περιπτωση αυτη...
Γελάνε οι Βαζέλες μαζί σας.ξερεις αυτος που θα παει να κανει την μαλακια θα σκεφτει πολυ ....
με εμφανισεις σαν την σημερινη γελανε και οι πετρες :S :S :SΓελάνε οι Βαζέλες μαζί σας.
Για τα δωράκια που τους κάνετε κάθε χρόνομε εμφανισεις σαν την σημερινη γελανε και οι πετρες :S :S :S