Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μπα εκεί το βλέπω άσσο τύπε :S

Χαχα τύπε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παιχτεί ένα ποδοσφαιρικό έκτρωμα. Γι αυτό μπορεί να το πάρει το ματς ο ΠΑΟΚ. Μόνο μπάλλα δεν πρόκειται να παιχτεί εκεί μέσα, αλλά ακόμα και έτσι η ομάδα μπορεί να κάνει το διπλό εκεί, αρκεί να μην επηρεαστεί από την εξέδρα και τα καραγκιοζιλίκια της. Αυτό το ματς είναι όλη τους η χρονιά ρε τύπε. Θυμάμαι στα τελευταία μου ως φαντάρος που επαναπατρίστηκα από Κύπρο και έκανα 2 βδομάδες σε ελληνικό στρατόπεδο είχε ένα τυπάκι φανατικό ΠΑΟΚΤΖΗ και μου έλεγε εμάς δεν μας νοιάζει το Πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε εσάς και ας μην παίρνουμε τίποτα. Το αστείο είναι ότι αυτό αντικατοπτρίζει μεγάλη μερίδα οπαδών τους. Μιλάμε για κόμπλεξ και νοοτροπία πολύ μικρής ομάδας.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Χαχα τύπε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παιχτεί ένα ποδοσφαιρικό έκτρωμα. Γι αυτό μπορεί να το πάρει το ματς ο ΠΑΟΚ. Μόνο μπάλλα δεν πρόκειται να παιχτεί εκεί μέσα, αλλά ακόμα και έτσι η ομάδα μπορεί να κάνει το διπλό εκεί, αρκεί να μην επηρεαστεί από την εξέδρα και τα καραγκιοζιλίκια της. Αυτό το ματς είναι όλη τους η χρονιά ρε τύπε. Θυμάμαι στα τελευταία μου ως φαντάρος που επαναπατρίστηκα από Κύπρο και έκανα 2 βδομάδες σε ελληνικό στρατόπεδο είχε ένα τυπάκι φανατικό ΠΑΟΚΤΖΗ και μου έλεγε εμάς δεν μας νοιάζει το Πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε εσάς και ας μην παίρνουμε τίποτα. Το αστείο είναι ότι αυτό αντικατοπτρίζει μεγάλη μερίδα οπαδών τους. Μιλάμε για κόμπλεξ και νοοτροπία πολύ μικρής ομάδας.
35 M.K ησουν τυπε?

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Tι μαμησου ρε μαλακα μπουρδελιωτη...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΡΕΑ ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ....αντε μαλακες ενας ενας που κανετε τους ντεμεκ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ....ΕΧΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ που μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια οτι για ολα φταιει ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ και σημερα καποιος μετα το σημερινο κλαρινο πρεπει να εκανε τζακποτ  ;) ....και ο παναγιας παιζει ανεμελος το καβλι του...ΤΙ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ????Παλι ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΦΤΑΙΕΙ????ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕΟΛΟΥΣΜΕΧΡΙΝΑΦΤΥΣΕΤΕΤΗΝΨΥΧΗΣΑΣ...
Ρε κλανιαρη, εσυ τι πεταγεσαι σαν πορδη? ολο θα γαμησειος θα ρανεις θα εχουμε νεκρους θα καει το πελεκουδι. ασε ρε βλακα. εχετε καταντησει τον παοκ εκκλησια και ειστε μονο για απειλες. ποση μυγα εχεις για να πεταγεσαι σαν το πορδι? ηλιθιε.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.novasports.gr/media/Blogphotos/ofipaok1.jpg[/img[/URL]]

Μπράβο στον Όφη παρόλο τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα νίκησε παλικαρίσια :erection:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.814
Πόντοι
38.177
τα πραγματα πιστεψε με ειναι πολυ πιο σοβαρα απο οσο νομιζουν οι αθηναιοι.....το θεμα ειναι πλεον το εξης...πιο θα ειναι το κοκκινο πανι;;;;οι παικτες του γαυρου;;;;;η ο αγγελος και η διοικηση;;;;;;;;;;;;

Η βλακια βαραει κοκκινα,με το να μπουκαρετε μεσα θα παρετε το ματς η το πρωταθλημα για να καταλαβω δλδ.
Αμα παιξεις μπαλα θα κερδισεις,αμα δεν παιξεις θα χασεις,απλα τα πραγματα,με τους τραμπουκισμους δεν κερδιζεις τιποτα,ΜΟΝΟ ΧΑΝΕΙΣ!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μας εχετε ζαλισει ρε γαυροι...οτι θα γινει αγωνας εκτρωμα και οτι θα χασετε...εγω ενα πραγμα ξερω οταν παω να κατηγορησω καποιον κοιταζω πρωτα την φωλια μου...παμε λοιπον πρωταθλημα κλεμενο στα χαρτια υποθεση βαλνερΕΚΤΡΩΜΑ....κυπελλο κλεμενο απο τον αστεραΕΚΡΩΜΑ ΜΙΛΑΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ειστε σοβαροι;;;;;;;;;;πρωτου αραδιαζετε μαλακιες σκεφτητε και λιγο δεν βλαπτει....εκτος εαν τρολλαρετε...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μας εχετε ζαλισει ρε γαυροι...οτι θα γινει αγωνας εκτρωμα και οτι θα χασετε...εγω ενα πραγμα ξερω οταν παω να κατηγορησω καποιον κοιταζω πρωτα την φωλια μου...παμε λοιπον πρωταθλημα κλεμενο στα χαρτια υποθεση βαλνερΕΚΤΡΩΜΑ....κυπελλο κλεμενο απο τον αστεραΕΚΡΩΜΑ ΜΙΛΑΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ειστε σοβαροι;;;;;;;;;;πρωτου αραδιαζετε μαλακιες σκεφτητε και λιγο δεν βλαπτει....εκτος εαν τρολλαρετε...
Και το φετινό κλεμμένο είναι τύπε  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.038
Πόντοι
5.006
:happy: :happy: :happy: :happy: :tooth: :tooth: :tooth:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.038
Πόντοι
5.006
λαγνε 15 ειπαμε μη ξεχνας να τοποθετηθεις... ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
PAOK20Retsina20Malamatina.jpg

Stories