Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
στο φατσοβιβλιο γινεται πανικος....και το χειροτερο δεν βλεπω να εκτονωνεται η κατασταση...θα παω στο γηπεδο και θα ειμαι ετοιμος για ολα..
Μεχρι κι εγω θα παω φιλε,τετοια θεαματα δεν χανονται,ειμαι και κοντα...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
παιδια ο μποκα ειναι καλα;ξερετε; :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.552
Πόντοι
2.606
Αλανια μου,αλλοθρησκοι,μπετοβλακες και βρωμομουνα.....χαιρετω την ωραια παρεουλα στο νημα και τον υπερτατο χαβαλε.... ....επειδη δεν μπορω πλεον να κανω καθολου χαβαλε(και με χαλαει αυτο) θα ποσταρω μονο σε αλλα νηματα.....ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΔΕΝ αξιζει κανενας να μπει στο χωμα και κανενας ισοβια γι αυτα τα ΣΚΥΛΟΜΟΥΝΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ....ΠΡΟΣΕΧΤΕ!!!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κατσικα αγόρι μου παλι καλα μας προστατεψε η παναγια και λογω και της λαλακίας σου δεν ανανεώσες ( τα ιδια και ο πογκμπα -τζανδαρης.
Ο γλυκος το καλοκαίρι μαλλον ήταν πιο τυχερος και πρόλαβε , όπως και οι κιτσιου - κωνσταντινίδης που οποτε παιζουν αποδεικνυουν ότι δεν κανουν καν για 18 αδα.
Ο παππας με τις ακαδημίες ( εργο ζαγορ) πλεον εξοργίζει, με το ζόρι να πουμε ότι βγαλαμε παίκτες, ενω τα παιδιά απλα δεν μπορούν.
Ο μακ σήμερα υποπτα κακος ( οι προαναφερθεντες απλα δεν μπορούν)

Γιατι ο Κωστας της βαλενθια που του εκανε πλακα η γενια των 500 ευρω ειναι καλυτερος τυπε?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εθεσε την παραιτηση του στην διαθεση της διοικησης...ιβαν ξυπνα...η ομαδα θελει ταρακουνημα :headbang: :headbang: :headbang:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο Αγγελος μια ζωη τα ιδια.Θα μαστε καλα το Μαιο,η παναγια μαζι μας,κανει 1-2 μεγαλες νικες και φευγει νυχτα...ωστοσο πιστευω θα ναι λαθος να φυγει πριν το
ματς με γαυρο.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι ο Κωστας της βαλενθια που του εκανε πλακα η γενια των 500 ευρω ειναι καλυτερος τυπε?
δυο γκολ δωρο του διδυμου που στηριζει ο εμμονικός προπονητής (γλυκος - κατσικας) και ουσιαστικα ο κωστα εχει εκτεθει στο πεναλτυ που εχειε μια δικαιολογία , νομίζω ότι βγαίνει  δευτερος στη φαση .
Καθαρισε δυο -τρεις φασεις , σε αντιθεση με κατσικα που εκανε φαση για τα γκινες: Τραβηξε και δεν μπόρεσε να ρίξει κατω τον κουτσιανικουλη :jerking:
Αντε παλικάρι μουμ θελεις και ανανεωση με μεγαλυτερο συμβολαιο.
Απο το ματς με το γαυρο και μετα δυο πραγματα βλεπουμε διαρκως, τους τρεις επιθετικους να παιζουν ενα περιεργο ρολοι και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ να μη παιζουν στις φυσικες τους θεσεις.
Τελειωνει  η σεζον και δεν εχεις σταθερές θέσεις, ελεος ρε αγγελε.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.732
Πόντοι
10.326
[size=90pt]ΠΡΟΔΟΤΕΣ[/size]
ΔΙΟΙΚΗΣΗ!
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!
ΠΑΙΧΤΕΣ!
ΜΠΡΑΒΟ στον ΟΦΗ!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ο Αγγελος μια ζωη τα ιδια.Θα μαστε καλα το Μαιο,η παναγια μαζι μας,κανει 1-2 μεγαλες νικες και φευγει νυχτα...ωστοσο πιστευω θα ναι λαθος να φυγει πριν το
ματς με γαυρο.
το μεγαλυτερο λαθος θα ειναι να τον κρατησει....βλανταν ιβιτς και βλεπουμε...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το μεγαλυτερο λαθος θα ειναι να τον κρατησει....βλανταν ιβιτς και βλεπουμε...
Ο Αγγελος αν ειναι και δεν το παιζει παοκτσης (αρχιζω και εχω αμφιβολίες αν βαζει τελικα πιο πανω τον εγωισμό του) πρεπει να φυγει και να αφησει κατα μερους τα χαζα θετω την παραιτηση στη διαθεση της διοικησης.
Τι ειναι αυτο που πιστευει οτι μπορεί να προσφέρει και δεν το εχει κανει μέχρι σημερα;
Τα αποδυτηρια τα εχει χασει .Ας στειλει σημερα σπιτι του και τον Μακ, δεν νομίζω να πιστευει ότι επαιξε όπως μπορει;
Βγηκε το αλλο το ...ο γλυκος και δηλωσε οτο ο ΟΦΗ ειχε μεγαλυτερο κίνητρο; Τι λες τωρα;
Φταιει ο τζαβελας ειπαμε;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Άντε γειά άντε γεια πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά :wanker: :wanker: :wanker:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Και μονο οτι θα γυρισει σαν στεφανωμενος ηρωας το λαμογιο ο τζαβελλας,ο ψευτομαγκακος ειναι η υπογραφη της αποτυχιας...ο παοκ ειναι γεματος
απειθαρχους αγωνιστικα παικτες,δε βλεπω να στρωνει με αλλαγη προπονητη.Ουτως η αλλως η χρονια χαθηκε,κρατα αγγελο και παρε σκουπα και φαρασι
να σαι ετοιμος να σουταρεις παικτες του χρονου αντι να τους παρακαλας να ανανεωσουν...γνωμη ουδετερου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
δωσαμε το παιχνιδι :) γιατι ο ΟΦΗ ειναι φιλοι μας καρδιακοι :) :) και δεν φοβουνται τον χαρο :) :)

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Απο οποια πλευρα να το δεις η φετινη πορεια του Π.Α.Ο.Κ συνιστα μεγαλη επιτυχια,δεν ειναι και λιγο πραμα αλλες χρονιες η ομαδα να αποσυρετε απο την διεκδικηση του τιτλου μηνα Οκτωβρη και φετος να το παλευει μεχρι αρχες Φλεβαρη.
Εγω αν ημουν Σαββιδης θα εκανα 5ετες συμβολαια σε  ολους τους στυλοβατες αυτης της επιτυχιας (προπονητη-παιχτες),θα τους κλειδωνα στην Τουμπα για να βλεπουμε και αλλες τετοιες ενδοξες μερες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom