Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
απορία 1η : Ο κομπότης θα πάρει αλλον στη θεση του Πουλιντο ( κιδνυνευει ενδεχομενως και με τιμωρια;)
απορία 2η : Ποιος προπονητης είναι πιο μαγκας, παρανοικος πες το όπως θελει. Της βολφσμπουργκ που χρησιμοποιεί τον βιερινια ως μπακ ή ο αγγελος που χρησιμοποιεί τον σαλπι ως εξτρεμ;
κατι πιο ευκολο;;;;;;; το κουτι 2 η την κουρτινα 3;;;;;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
απορία 1η : Ο κομπότης θα πάρει αλλον στη θεση του Πουλιντο ( κιδνυνευει ενδεχομενως και με τιμωρια;)
απορία 2η : Ποιος προπονητης είναι πιο μαγκας, παρανοικος πες το όπως θελει. Της βολφσμπουργκ που χρησιμοποιεί τον βιερινια ως μπακ ή ο αγγελος που χρησιμοποιεί τον σαλπι ως εξτρεμ;
:kneel:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
εγω βλεπω κατι άλλο παιδακια,που κάθε χρονο ολο το χρονο βριζετε την ομαδα και τον προπονητη και την διοικηση ολοχρονα. ειδατε τι καναμε στον κατσε όταν φορεσε μια φανελα με το uck? Ειδατε ότι οι γαυροι στην φωτο του μανιατη ουτε καν αντέδρασαν? σας δινω ένα απλο παράδειγμα. για αυτό ειμαστε λιγοι σαν οπαδοι πλεον. τρωμε τις σαρκες της ομαδας μας. φυσικα τωρα καποιοι θα μου πουνε ''γινε ολυμπιακος''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ε φυσικο είναι. όταν δεν εχεις επιχειρηματα,λες μαλακιες...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω βλεπω κατι άλλο παιδακια,που κάθε χρονο ολο το χρονο βριζετε την ομαδα και τον προπονητη και την διοικηση ολοχρονα. ειδατε τι καναμε στον κατσε όταν φορεσε μια φανελα με το uck? Ειδατε ότι οι γαυροι στην φωτο του μανιατη ουτε καν αντέδρασαν? σας δινω ένα απλο παράδειγμα. για αυτό ειμαστε λιγοι σαν οπαδοι πλεον. τρωμε τις σαρκες της ομαδας μας. φυσικα τωρα καποιοι θα μου πουνε ''γινε ολυμπιακος''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ε φυσικο είναι. όταν δεν εχεις επιχειρηματα,λες μαλακιες...

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Επισκέπτης
Αναβολή για τους 42
Η εξέλιξη της υπόθεσης του 2012

Αίτημα για τις υποχρεωτικές παρουσίες
Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης των οπαδών του ΠΑΟΚ που είχαν συλληφθεί το καλοκαίρι του 2012, σε εκείνη την υπόθεση που περιέργως πήρε μεγάλες διαστάσεις μια και τότε έγινε προσπάθεια να κατηγορηθούν ακόμη και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!

Θυμίζουμε ότι ήταν Ιούνιος του 2012 και μετά από μεγάλη επιχείρηση σε σπίτια οπαδών είχαν συλληφθεί αρκετοί, σε μία υπόθεση από τις πρώτες που χρησιμοποιήθηκε και ο υπερκοριός για να καταγράψει τηλεφωνικές συνομιλίες.

Σήμερα δύο συνήγοροι που εκπροσωπούσαν οπαδούς, ζήτησαν και πέτυχαν την αναβολή σε υπόθεση που και πάλι θα δικαστεί στις 19 Οκτωβρίου του 2015 και θα αφορά εκ νέου τους 42.

Πέρα από την υπόθεση, σημαντικό ήταν και το αίτημα να καταργηθεί η υποχρεωτική παρουσία των συγκεκριμένων δύο φορές το μήνα στα αστυνομικά τμήματα (κάθε 1 και 15) αλλά επί προσθέτως και κατά τις ώρες που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ, σε μία ανυπόφορη κατάσταση που όπως έχει εξηγηθεί δημιουργούσε τεράστια προβλήματα σε όλους.

Το πρώτο αίτημα δεν έχει δεκτό, αλλά για το δεύτερο (αφορά τις ώρες που παίζει ο ΠΑΟΚ) υπάρχει θετική εισήγηση.

Πανω βλεπετε τι τραβανε αδικα οι οπαδοι του ΠΑΟΚ εδω και δυο χρονια...κατω οι οργανωμενοι εγκληματιες/ποδοσφαιριστες του μπειραια σε καποια γιαφκα τους, για να δουμε θα συγκινηθη κανενας εισαγγελεας οπως εγινε και με την περιπτωση των οπαδων μας η θα το αφησουν να περασει ετσι.

http://[URL unfurl="true"]www.paok24.com/dbimg/35000/35489/1000x600/ena_me_tous_xouligkan_1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.paok24.com/dbimg/35000/35489/1000x600/ena_me_tous_xouligkan_3.jpg[/img[/URL]]

Επισκέπτης
1797323_842112472498995_8506610286740093741_n.jpg
;)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.013
Πόντοι
5.006
που πατε ρε νουμερα με το κατσικα...μηπως τον πουλατε... :tooth: :tooth:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
άνοιξε το τριώδιο και έχει χάσει το σήμα με την παναγία ο άλλος.
μετά την Τσικνοπέμπτη θα στρώσει κάπως το πράμα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.013
Πόντοι
5.006
και πισω κωστας και κατσικας ολα τα λεφτα... :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι σχεση εχουν ρε μαγλα το ενα γεγονος με το αλλο ;
τι σχεση εχει να φοραει παιχτης της ομαδας σου το εμβλημα παραστρατιωτικης συμμοριας που επωφθαλμια την χωρα σου (λεμε τωρα καμμια μαλακια μιας και εσυ κρεμας στη βοθρο τουμπα βουλγαρικες σημαιαες ,αλλα λεμε για οικονομια συζητησης) με δυο παιχτες που πηγαν σε ενα απορθητο καστρο - συνδεσμο της ομαδας τους και φωτογραφηθηκαν με μαχητες οπαδους της ομαδας τους ;
πες μου αληθεια πως συγκρινεις το ενα με το αλλο ;

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Το μόνο σίγουρο είναι ότι την Κυριακή ΠΑΟΚ και Βέροια θα έχουν άλλο προπονητή. Βλέπω να κάθεται στον πάγκο ο Γεωργιάδης, ο ΠΑΟΚ να κερδίζει, αλλά η νίκη του δεν θα έχει αντίκρισμα. Σήμερα παραείναι τραγικός, ο ΟΦΗ ανά πάσα στιγμή θέλει μπορεί να βάλει γκολ.....

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Πάντα οι ομάδες του Άγγελου ξεφουσκώνουν στον Β' γύρο.

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
τι σχεση εχει να φοραει παιχτης της ομαδας σου το εμβλημα παραστρατιωτικης συμμοριας που επωφθαλμια την χωρα σου (λεμε τωρα καμμια μαλακια μιας και εσυ κρεμας στη βοθρο τουμπα βουλγαρικες σημαιαες ,αλλα λεμε για οικονομια συζητησης) με δυο παιχτες που πηγαν σε ενα απορθητο καστρο - συνδεσμο της ομαδας τους και φωτογραφηθηκαν με μαχητες οπαδους της ομαδας τους ;
χριστιδη,αντε τραβα μαμησου και μην μου κανεις μαγκιες εμενα ενταξει. σε τιποτα παιδακια. δεν μας ξερεις και αποχτες. αμα δεν σου αρεσει τι λεω,μην το διαβασεις. αντε ουστ τωρα. βλακα...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
εγω άλλο εννοουσα βλακα. αλλα με τετοια σκατα που εχεις στο κεφαλι σου που να καταλάβεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom