Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δε νομιζω να του φυγει τιποτα.οσο για το τιγανι σας,εσεις να τα βλεπετε που ετρεχε ο ντουντου σαν τον φορεστ γκαμπ κ ντιογκο το επαιζε νταης πισω απο τους υπολουπους 9......ελειπε ο ντουντου
γαβρι να πεθανετε για να μι ξεχνιομαστε

κατα αλα χρονια πολα παοκτζακια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ξέρω τι τσαμπουκάδες και τι προβλήματα έχετε με τον ντιόγκο, αλλά είμαι σίγουρος ότι εάν τον είχατε στον ΠΑΟΚ θα μιλάγατε για τον νέο Κούδα τώρα.......
Κλάψτε λοιπόν. Και ξαναβάλτε ριπλέι το γκολ του πιτσιρικά στο 2-0.
Και που στε...
Στον βου γύρο θα σας πετάξει ακόμα ένα μπαλλάκι.
τετοιες βλακειες λες κ εχεις πρασινες βουλες......

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ελπίζω η νέα χρονιά  να φέρει τον ΠΑΟΚ  μας ακόμη πιο  ψηλά

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο καλός… καπετάνιος
Aν υπήρχε ρεφρέν, γιατί υπό διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσε να γραφτεί τραγούδι ανάλογο με αυτό του Διονύση Σαββόπουλου για τον Νίκο Κοεμτζή (το μακρύ ζεϊμπέκικο του Νίκου), που να μπορούσε να αποδώσει την ως τώρα διαδρομή του Δημήτρη Δρόσου, θα ήταν το "μου κάνει πλάκα ο Θεός".
Μπορεί και να του κάνει πλάκα, σίγουρα δοκιμάζει τα όρια του. Τα δοκίμασε στα 16 του, όταν τον έστειλε μόνο κι έρημο, χωρίς δραχμή την τσέπη στην Παναχαϊκή. Όταν τον έβγαλε ζωντανό από το φοβερό τρακάρισμα, όταν τον έβγαλε νικητή από τη μάχη που έδωσε για τη ζωή του, μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε.

Φαίνεται πως το μεταξύ τους παιχνίδι δεν έχει τελειώσει. Ο Δημήτρης θα χρειαστεί να δώσει άλλη μια μάχη. Ίσως την πιο δύσκολη, αλλά ποια από τις προηγούμενες ήταν εύκολη; Θα υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, με υψηλό συντελεστή δυσκολίας. Το ξέρει κι ο ίδιος, δεν τρέφει αυταπάτες.
Πρώτα ο Θεός, μετά θα χρειαστεί αρκετός χρόνος αποθεραπείας, προκειμένου να επιστρέψει στην πρότερη κατάσταση. Φόβος μέσα του δεν υπάρχει. Για άλλους μπορεί να είναι απλά σχήμα λόγου, γι' αυτόν τείνει να γίνει συνήθεια το να ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Η ιστορία της ζωής του…

Δεν επιδιώξαμε τη συνέντευξη, αλλά με τον Δρόσο όποτε επιδιώκουμε κάτι δεν το πετυχαίνουμε. Όποτε δεν έχουμε βάλει σκοπό να κάνουμε κάτι, τότε μας βγαίνει. Ο Δρόσος είναι άνθρωπος που αν επιδιώξεις να του πάρεις συνέντευξη θα βγει σούπα νερόβραστη. Όταν δεν θέλει να πει κάτι, όταν δεν κάνει κέφι να μιλήσει, δεν είναι μόνο ότι δεν μιλάει. Είναι πως στο δείχνει με τις κινήσεις του, με το βαριεστημένο στυλ, που σου χαλάει κάθε διάθεση. Γιατί ο Δρόσος ποτέ δεν επεδίωξε να στρογγυλέψει τις γωνίες. Έχει κάτι; Στο λέει στα ίσα, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει. Όταν αντίθετα έχει πράγματα να βγάλει από μέσα του, τότε απλά πρέπει να γράφεις γρήγορα, γιατί κάθε ατάκα του είναι και τσιτάτο. Έχει μια δική του ευφυΐα, έναν σύνθετα απλουστευτικό τρόπο να βλέπει τα πράγματα.
Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές του προλόγου, αλλά δεν είναι μια συνηθισμένη συνέντευξη με ερωτήσεις και απαντήσεις. Είναι το "θέλω να τα πω" του Δημήτρη Δρόσου, του ανθρώπου που με τον έναν ή άλλον τρόπο κυριαρχεί στα μπασκετικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια.

"Αυτοί είναι παλικάρια"

Οι γιατροί στην Αγγλία του συνέστησαν να εισαχθεί άμεσα για επέμβαση. Σιγά μην τους άκουγε! Επέστρεψε στην Ελλάδα, για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του, ώστε να πάει με την ησυχία του για τη λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.
"Τελικά είσαι τρελός ή παλικάρι;" τον ρωτήσαμε, αλλά η απάντηση κατέστησε απαγορευτική κάθε άλλη ερώτηση…
"Εγώ; Αυτοί είναι παλικάρια. "Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται", αλλά με τέτοιο πλήρωμα η δουλειά του καπετάνιου είναι πολύ εύκολη.
Ούτε ένας παίκτης δεν βρέθηκε να μιλήσει για κάτι διαφορετικό από αυτό που πρότεινα. Ξέρω ότι εσείς οι δημοσιογράφοι θέλετε να γράφετε νούμερα, αλλά με όλα τα παιδιά που μίλησα ρώτησαν "πώς θα συνεχίσουμε" και όχι "πώς θα πληρωθώ". Ούτε ένας δεν βρέθηκε να διαφωνήσει. Πρώτη φορά είχα τέτοια αντιμετώπιση απ' όλους".
Μα να ήταν μόνο οι παίκτες, οι οποίοι έκαναν χωρίς δεύτερη συζήτηση αποδεκτό ό,τι πρότεινε ο Δρόσος;
"Μου έλεγαν για τον Περγαμηνέλη, ότι είναι από αυτούς που βάζουν πλάτη στα δύσκολα. Λίγο καιρό τον γνώρισα, αλλά με μια κουβέντα που είπε με έκανε να αντιληφθώ πως τίποτα απ' όσα λένε γι' αυτόν δεν είναι υπερβολικό. Κι ο Καλαφατάκης έκανε παραπάνω από αυτό που περίμενα, που θα ήθελα. Δεν έχω λόγια"…

Μια οικογένεια

Ο Δρόσος είναι γνωστός σε όλους για τα φιλοολυμπιακά του αισθήματα. Στον ΠΑΟΚ όμως βρήκε μια οικογένεια. Αφού μας εξιστόρησε (πολλά περισσότερα από αυτά που μας επέτρεψε να γράψουμε) όσα ήθελε, καταλάβαμε πως η ανακοίνωσή του για την αποχώρηση από την προεδρία του "δικεφάλου" δεν ήταν προσχηματική. Έγινε ΠΑΟΚ, γιατί βρήκε αυτό που γύρευε: Μπέσα.
"Όποιος νομίζει ότι ο Τομάσεβιτς είναι ψυχρός επαγγελματίας, να έρθει να μου μιλήσει. Τα βρήκαμε μέσα σε 5 λεπτά. "Πρόεδρε, δεν με ενδιαφέρουν αυτά που μου λες. Το μόνο που με ενδιαφέρει να συνεχίσει η ομάδα" μου είπε. Τί να του πω εγώ;Ο Βασιλειάδης είναι Αρχηγός με το "Α" κεφαλαίο και ο Μούλα πρέπει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Μίλησα με όλους και διαπίστωσα πως τα όποια προβλήματα δημιουργούνται από αυτούς που είναι έξω από τον ΠΑΟΚ και όχι από αυτούς που είναι μέσα στον σύλλογο".

Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα

Τη στιγμή που θέλεις κάτι, το σύμπαν συνωμοτεί να το πετύχεις. Κι ο Δημήτρης Δρόσος ήθελε να μην έχει ανοιχτά μέτωπα, να τακτοποιήσει τα πάντα, ώστε να αφοσιωθεί στην προσωπική του μάχη. "Από την πρώτη στιγμή όλοι είπαν "μας ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ, πάνω απ' όλα". Ακόμα και άνθρωποι που δεν ανήκουν στην ομάδα, που θα έπρεπε να δουν απλά το συμφέρον τους, έκαναν πράγματα που δεν πίστευα. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τάσο Δελημπαλταδάκη και στον Σπύρο Καλέργη. Κι αυτοί έκαναν πράγματα που δεν πίστευα ότι θα κάνουν".

Όλα καλυμμένα

Το θέμα είναι πως θα υπάρξουν πολλοί που θα αναρωτηθούν τι έκανε ο ίδιος ο Δρόσος. Γιατί, βλέπετε, υπάρχουν ακόμα κάποιοι δύσπιστοι ακόμα και ως προς το αν οι λόγοι υγείας είναι πραγματικοί. Δυστυχισμένοι υπάρχουν παντού και δυστυχία δεν είναι τόσο ο τρόπος που ζεις, αλλά ο τρόπος που σκέφτεσαι.
Ο ίδιος μας ζήτησε να μην το γράψουμε, αλλά το συγκρουσιακό μας παρελθόν και η ιδιόμορφα φιλική μας σχέση, μας επιτρέπει να σπάσουμε το off the record. Ο Δρόσος εξασφάλισε την ομάδα και εγγυήθηκε τη συνέχειά της. Κάποιοι πήραν χρήματα, κάποιοι άλλοι εγγυήσεις. Όπως και να 'χει, ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός γι' αυτή τη χρονιά. Και με το παραπάνω. Με το ΙΚΑ και την Εφορία πληρωμένα ως το τέλος του χρόνου, αλλά και καλυμμένες όλες τις προσφυγές παλιότερων ετών, που έχει αναλάβει να ρυθμίσει ο ίδιος. Όλα εντάξει όχι με υποσχέσεις, αλλά με χαρτιά, με αποδείξεις. Άλλωστε είναι ο μόνος πρόεδρος που παρότι παραιτήθηκε, δεν αξίωσε ούτε ένα ευρώ από τα δρομολογημένα έσοδα, τα οποία πάνε στην ομάδα.
"Αυτά τα παιδιά χρειάζονται στήριξη από τον κόσμο. Η ομάδα έχει ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσει. Θέλει ηρεμία, θέλει ανθρώπους κοντά της, θέλει τον κόσμο στο πλάι της. Κι είμαι σίγουρος πως κανείς δεν θα λείψει από αυτή τη μάχη" μας είπε.

"Ούτε κι ο Δρόσος" λέμε εμείς, αφού οι παίκτες του είπαν "ναι" σε ό,τι τους ζήτησε, αλλά προέβαλαν μία και μοναδική απαίτηση: "Θα σε δούμε στα πλέι οφ. Θα είσαι κοντά μας, στην εξέδρα. Στη θέση σου".

Ο Δρόσος μπορεί σήμερα να βρίσκεται στην Αγγλία, για τη δύσκολη επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί. Θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα αποθεραπείας. Θα τον περιμένουμε να επιστρέψει. Στα πλέι οφ, που λένε και οι παίκτες του. Άλλωστε αυτή η συνέντευξη είναι "επιλεκτικά μισή". Δεν τα γράψαμε όλα. Το άλλο μισό, άμα τη επιστροφή του…

Αφιερωμενο στους γειτονες της παπαναστασιου που εκμεταλευτηκαν το προβλημα υγειας του και μιλησαν για διαλυση!!!
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ !!!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Tomasevic: "Ολοι μαζί μπορούμε"

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Dejan Tomasevic, μετά από συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Δημήτρη Δρόσο και τον προπονητή Γιώργο Καλαφατάκη, αποφάσισε να αγωνιστεί ως το τέλος της περιόδου 2008-09, μειώνοντας σε σημαντικό βαθμό της αποδοχές του. Ο Dejan Tomasevic με αφορμή αυτή την εξέλιξη, προέβη στην εξής δήλωση: “Οταν τον περασμένο Σεπτέμβριο αποδέχτηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ και ήρθα στην ομάδα, δεν το έκανα για τα χρήματα. Ηθελα να παίξω μπάσκετ και να παίξω καλά, σε μία ομάδα με σπουδαία ιστορία και παράδοση, την οποία γνώριζα από μικρός. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να βοηθήσω την ομάδα του ΠΑΟΚ όσο θα ήθελα και όσο θα μπορούσα. Πιστεύω όμως ότι μπορώ να βοηθήσω και αυτό έχω υποσχεθεί και στον εαυτό μου, αλλά και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τους οποίους μίλησα. Είχα πριν από μερικές ημέρες μία συζήτηση με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και τον προπονητή και αυτό που τους εξήγησα είναι ότι θέλω να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα. Γνωρίζω ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο κ. Δρόσος. Εύχομαι να το ξεπεράσει και ειλικρινά θέλω να βοηθήσω και την ομάδα, αλλά και την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος και συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω, αποφάσισα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν, με χρήματα λιγότερα από αυτά που είχαμε συμφωνήσει όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Ολοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολα ήταν τα προηγούμενα χρόνια για τον ΠΑΟΚ και σε αυτή την επίσης δύσκολη, αλλά ιδιαίτερη στιγμή, πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Εκτός από την ομάδα, τους παίκτες και τους προπονητές, ζητώ και από τους φιλάθλους μας να είναι ενωμένοι, να σταθούν κοντά στην ομάδα, να συμπαρασταθούν στην προσπάθειά μας, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να κάνουμε ένα δώρο στον πρόεδρό μας. Εμείς με την αγωνιστική μας παρουσία και οι φίλαθλοι από τη δική τους θέση στο γήπεδο. Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Επισης...Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ !!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για παρτυ σας καρντασια

Συνημμένα

• mazoretes11-paok_4830.jpg
    mazoretes11-paok_4830.jpg
    133,9 KB · Εμφανίσεις: 27

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλη χρονια να εχουμε παιδια κ το νεο ετος να μας βρει να μην χρωσταμε κ να τελειωνουμε το πρωταθλημα εκει που ειμαστε κ ακομα πιο ψηλα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλη χρονια να εχουμε παιδια κ το νεο ετος να μας βρει να μην χρωσταμε κ να τελειωνουμε το πρωταθλημα εκει που ειμαστε κ ακομα πιο ψηλα
:2funny: :2funny:
φιλε πρωτοχρονια εχουμε οχι πρωταπριλια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αντε γεια ρε,τραβα στο τιγανι σου.......πρωτοχρονια ειναι οτι ευχη θελω κανω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλος ειμαι,σ αρεσω?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν ησουν παοκτσης στην χαριζα την κοπελια,μια κ ειναι γνωστη.......πλακα κανω.καλη χρονια κ ελπιζω φετος να σπασει η μονοτονια σας με τα πρωταθληματα κ να το παρουμε εμεις.χαρη σας κανουμε,να μην αισθανεστε αυτη τη βαρεμαρα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αν ησουν παοκτσης στην χαριζα την κοπελια,μια κ ειναι γνωστη.......πλακα κανω.καλη χρονια κ ελπιζω φετος να σπασει η μονοτονια σας με τα πρωταθληματα κ να το παρουμε εμεις.χαρη σας κανουμε,να μην αισθανεστε αυτη τη βαρεμαρα.
μακαρι να ειχα αγωνια για το πρωταθλημα θα το χαιρομουν και πιο πολυ οταν το παιρνα
αλλα θα περασουν πολλα χρονια ακομη για κατι τετοιο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βασικα κραταει 2 μπουκαλια η κοπελα,το ενα θα το δωσω σ το doriti κ στον λιλα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Και φέτος στη ρουτίνα τους βλέπω.Είπαμε δεν είναι έτοιμος ο Λάμπρος ακόμα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα αν περιμενεις τον οδοντειατρο.....μαλλον δεν θα χαρεις πρωταθλημα ποτε κ το ξερεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom