You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Επισκέπτης
τι εγινε ρε παοκια παλι αδικηθηκατε σημερα; οπως με τον πανιωνιο. τωρα τη λετε ευνοηστε φετος η οχι;
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Οχι ρε...αυτά είναι δανεικά δεν μετράνε...ξέρεις πόσα τους χρωστάνε ακόμα???τι εγινε ρε παοκια παλι αδικηθηκατε σημερα; οπως με τον πανιωνιο. τωρα τη λετε ευνοηστε φετος η οχι;
Επισκέπτης
καλα μιλαμε για ληγμενα!!!!!!!τι λεει ρε αντιπαοκια?τσουζει που εδειξε ανωτεροτητα ο παοκ σημερα κ πηρε ανετα το παιχνιδι?αντε γεια ρε
θες να το κανεις πιο λιανα ρε μαγκα?αντε γιατι δεν ειμαστε κ πολυ καλα....καλα μιλαμε για ληγμενα!!!!!!!
Επισκέπτης
το ξερω ρε φιλαρακι γιαυτο το λεω!!! ποιο λιανα δεν γινεται στην κατασταση σου δεν νομιζω να καταλαβεις και πολλα!!!θες να το κανεις πιο λιανα ρε μαγκα?αντε γιατι δεν ειμαστε κ πολυ καλα....
ελα ρε δικε μου,εκανες κ τη διαγνωση?δεν νομιζω να μην πηραμε σημερα δικαια τη νικη οτι κ να λες.μπαλαρα μπορει να μην παιξαμε αλλα 10 φασεις για γκολ καναμε κ ειχαμε κ δυο τερματα.ο οφη σερνοταν οποτε δεν νομιζω πως παιρνει κανενας ληγμενα εκτος κ αν εβλεπες αλλο ματςτο ξερω ρε φιλαρακι γιαυτο το λεω!!! ποιο λιανα δεν γινεται στην κατασταση σου δεν νομιζω να καταλαβεις και πολλα!!!
Επισκέπτης
ρε μεγαλε ετσι για να δουμε ποιος ειδε το ματς τη κουτουλια του μουσλιμοβιτς την ειδες η οχι; και αν ναι με τη καρτα τιμωρειται μια τετοια ενεργεια; το γκολ του μουσλιμοβιτς το ειδες η οχι;ελα ρε δικε μου,εκανες κ τη διαγνωση?δεν νομιζω να μην πηραμε σημερα δικαια τη νικη οτι κ να λες.μπαλαρα μπορει να μην παιξαμε αλλα 10 φασεις για γκολ καναμε κ ειχαμε κ δυο τερματα.ο οφη σερνοταν οποτε δεν νομιζω πως παιρνει κανενας ληγμενα εκτος κ αν εβλεπες αλλο ματς
ρε φιλε με δουλευεις?ολες οι καμερες εδειξαν οτι δεν τον πηρε καν η κουτουλια.εσυ αν την ετρωγες θα ταβλιαζοσουν με τη μια κατω ναι η οχι ρε μαλακα?μη με τρελαινεις τωρα...ο αλλος μετα απο ποσα δευτερολεπτα επεσε?τι ειχε το γκολ?για οφ σαιτ λες?δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν,ηταν πολυ οριακο.τι θες τωρα?πονας?ρε μεγαλε ετσι για να δουμε ποιος ειδε το ματς τη κουτουλια του μουσλιμοβιτς την ειδες η οχι; και αν ναι με τη καρτα τιμωρειται μια τετοια ενεργεια; το γκολ του μουσλιμοβιτς το ειδες η οχι;
Επισκέπτης
ρε καλα σας κανουν και σας γαμανε οι γαυροι τελικα. ετσι και μετα κλαιγεστε για το κατεστημενο της αθηνας!!!! οσο για να με ποναει τη ρε ηλιθιενα με πονεσει για το πρωταθλημα που θα παρεις!!!!! πρωταθλημα δεν προκιεται να δεις ουτε τα επομενα 50 χρονια. θα σας παραμυθιαζουν για διατησιες και θα κλαιγεσται οπως κανετε μια ζωη!! η αθηνα σας φταιει δεν κοιταται που φετος οποιος εχει ανεβει τον εχετε σφαξει!! να σου θυμισω με τον πανιωνιο και το πεναλτυ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!!!ρε φιλε με δουλευεις?ολες οι καμερες εδειξαν οτι δεν τον πηρε καν η κουτουλια.εσυ αν την ετρωγες θα ταβλιαζοσουν με τη μια κατω ναι η οχι ρε μαλακα?μη με τρελαινεις τωρα...ο αλλος μετα απο ποσα δευτερολεπτα επεσε?τι ειχε το γκολ?για οφ σαιτ λες?δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν,ηταν πολυ οριακο.τι θες τωρα?πονας?
θες κατι αγορι μου?πονας που εισαι απο κατω?το ξερω πως δεν θα παρω πρωταθλημα ανεγκεφαλε,ολοι το ξερουμε.αλλα ποτε απο το μηδεν δεν μπορεις να πας στο 10.μεσολαβουν καποια αλλα βηματακια.βηματακια οπως αυτο το φετινο.με ενδιαφερει μετα απο πολλα χρονια να μη χρωσταει η ομαδα που αγαπαω κ ποναω τιποτα κ σε κανενα κ να κανω μια καλη πορεια αναλογη της ιστοριας μου.ολα θα ερθουν,μην ανησυχειςρε καλα σας κανουν και σας γαμανε οι γαυροι τελικα. ετσι και μετα κλαιγεστε για το κατεστημενο της αθηνας!!!! οσο για να με ποναει τη ρε ηλιθιενα με πονεσει για το πρωταθλημα που θα παρεις!!!!! πρωταθλημα δεν προκιεται να δεις ουτε τα επομενα 50 χρονια. θα σας παραμυθιαζουν για διατησιες και θα κλαιγεσται οπως κανετε μια ζωη!! η αθηνα σας φταιει δεν κοιταται που φετος οποιος εχει ανεβει τον εχετε σφαξει!! να σου θυμισω με τον πανιωνιο και το πεναλτυ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!!!
ρε φιλε με δουλευεις?ολες οι καμερες εδειξαν οτι δεν τον πηρε καν η κουτουλια.εσυ αν την ετρωγες θα ταβλιαζοσουν με τη μια κατω ναι η οχι ρε μαλακα?μη με τρελαινεις τωρα...ο αλλος μετα απο ποσα δευτερολεπτα επεσε?τι ειχε το γκολ?για οφ σαιτ λες?δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν,ηταν πολυ οριακο.τι θες τωρα?πονας?
άστον σκατόφλωρος αθηναίος είναι,από αυτούς με την τραγουδιστή φωνή...ήρθε να πουλήσει εξυπνάδα...αμέ,αμέ
θα βγούμε και ευνοημένοι για μισό εκατοστό οφσάιντ...η ίδια φάση με τον Μπακαγιόκο ακυρώθηκε με τη γριά και χάσαμε 2 βαθμούς,έτσι είναι,είπαμε όλοι ευνοούνται και αδικούνται αλλά τυχαία,εκτός από τον γκέι με την παράγκα που σπρώχνεται οργανωμένα και συστηματικά με ολόκληρο μαφιόζικο σύστημα
βάλε μείον 2 με Θρασύβουλο,μείον 2 στο φιλικό με Πανιώνιο(πήραν προπονητή για έναν μόνο αγώνα!!!),μαιμού πέναλτυ με Σέρρες κλπ και δες τη βαθμολογία πως θα ήταν
δεν μπορω να ασχολουμε με μαλακες.....ειλικρινα.επειδη δεν μενω αθηνα δηλαδη ειμαι ανεγκεφαλος?δεν μπορω να δω τι γινεται?δεν εχω κριση?λες κ ολοι οι κ καλα πρωτευουσιανοι ειναι απο κει.απο κανα κωλοχωρι θα εχουν ερθει κ το παιζουν......άστον σκατόφλωρος αθηναίος είναι,από αυτούς με την τραγουδιστή φωνή...ήρθε να πουλήσει εξυπνάδα...αμέ,αμέ
θα βγούμε και ευνοημένοι για μισό εκατοστό οφσάιντ...η ίδια φάση με τον Μπακαγιόκο ακυρώθηκε με τη γριά και χάσαμε 2 βαθμούς,έτσι είναι,είπαμε όλοι ευνοούνται και αδικούνται αλλά τυχαία,εκτός από τον γκέι με την παράγκα που σπρώχνεται οργανωμένα και συστηματικά με ολόκληρο μαφιόζικο σύστημα
βάλε μείον 2 με Θρασύβουλο,μείον 2 στο φιλικό με Πανιώνιο(πήραν προπονητή για έναν μόνο αγώνα!!!),μαιμού πέναλτυ με Σέρρες κλπ και δες τη βαθμολογία πως θα ήταν
Επισκέπτης
με αυτη τη νοοτροπια που εχετε δεν σας βλεπω για κατι παραπανω απο αυτα που κανετε τοσα χρονια. το ποσο θα ειμαι απο κατω θα το δουμε οταν τελειωσει ολο το πρωταθλημα μη βιαζεζεσαι. το πως με κερδισες μηπως το θυμασαι;εχει και δευτερο γυρο και θα δουμε οταν θα ερθεις να παιξεις με αεκ παο πανιωνιο ποσους βαθμους θα παρεις!!οσο για την ιστορια σου τη βεχεις παρει και εχεις τοσο μεγαλη ιστορια δεν μπορω να θυμηθω!!!! με ενα πρωταθλημα γραφεις ιστορια δηλαδη οι αλλοι τη να γραψουν το επος του αιωνα!!!!θες κατι αγορι μου?πονας που εισαι απο κατω?το ξερω πως δεν θα παρω πρωταθλημα ανεγκεφαλε,ολοι το ξερουμε.αλλα ποτε απο το μηδεν δεν μπορεις να πας στο 10.μεσολαβουν καποια αλλα βηματακια.βηματακια οπως αυτο το φετινο.με ενδιαφερει μετα απο πολλα χρονια να μη χρωσταει η ομαδα που αγαπαω κ ποναω τιποτα κ σε κανενα κ να κανω μια καλη πορεια αναλογη της ιστοριας μου.ολα θα ερθουν,μην ανησυχεις
Επισκέπτης
μωρη κουφαλιτσα που ησουνα μετα μετα το ματς μεταξυ μας θυμασαι πως κερδισες!!!!ολοι ειναι εναντιον σας και θελουν το κακο σας οι σκατο αθηναιοι με τις παραγκες που δεν σας αφηνουν με την υπερομαδα σας να παρετε πρωταθλημα!!!!!!άστον σκατόφλωρος αθηναίος είναι,από αυτούς με την τραγουδιστή φωνή...ήρθε να πουλήσει εξυπνάδα...αμέ,αμέ
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εδω πανηγυριζατε για μια πουστικη μπουνια στα γκολ θα κολλησετε?γελάει ο κόσμος μαζί σας,σταματήστε να ξεφτυλίζεστε..έτσι κι αλλιώς ο παοκτσής ποτέ δεν πανηγυρίζει πούστικα γκολ όπως οι γκέι
θα σας ριξει τετοια πουτσα ο ντιογκολ στο τσαντιρι που θα τον χειροκροτατε
τι ειπες ρε ατομο;;;;;;τι λεει ρε αντιπαοκια?τσουζει που εδειξε ανωτεροτητα ο παοκ σημερα κ πηρε ανετα το παιχνιδι?αντε γεια ρε
υπαρχει εννοια αντιπαοκτζης;;;;;;
αν ειναι δυνατον....εχετε τρλλαθει;;;
ακου αντιπαοκτζης
μονο αντιολυμπιακοι υπαρχουν....
ακου αντιπαοκτζης....ωραιος ρε μαγκα,γελασα....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σημερα ο Π.Π.Ο.Α. 3 επαιξε με το Π.Π.Ο.Α.2 και νικησε 2-0
ειναι και αυτο μεσα στα ανταλλαγματα για οικοδομο και μελισση