doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μην μου τριβεσαι και εχω καιρο να παπαχυνεις με τα ρασα μωρη τρυπα εε ????
μην μου τριβεσαι και εχω καιρο να παπαχυνεις με τα ρασα μωρη τρυπα εε ????
με την λογικη σου και εδω υπαρχει οσφπ,παο,αεκ,παοκ
5 ομαδες βλεπω να εναλλασοντε με κυριες τις 2 που ανεφερακοίτα ρε καμμένε ποιός πήρε πρωτάθλημα στην Ισπανία τα τελευταία 18 χρόνια.....
έτσι γίνεται και στην Ελλάδα;
δες τον πρώτο δες και τον δεύτερο.......
κόψε την πρέζα. Δεν έχεις καμμιά σχέση με την Ισπανία.
Η Ρεάλ και η Μπάρτσα τα χρόνια που εσύ γαμάς και δέρνεις έχουν περάσει από 2 κρίσεις η κάθεμια.
90 - 91 20 Barcelona Atlético Madrid
91 - 92 20 Barcelona Real Madrid
92 - 93 20 Barcelona Real Madrid
93 - 94 20 Barcelona Deportivo La Coruña
94 - 95 20 Real Madrid Deportivo La Coruña
95 - 96 22 Atlético Madrid Valencia
96 - 97 22 Real Madrid Barcelona
97 - 98 20 Barcelona Athletic Bilbao
98 - 99 20 Barcelona Real Madrid
99 - 00 20 Deportivo La Coruña Barcelona
00 - 01 20 Real Madrid Deportivo La Coruña
01 - 02 20 Valencia Deportivo La Coruña
02 - 03 20 Real Madrid Real Sociedad
03 - 04 20 Valencia Barcelona
04 - 05 20 Barcelona Real Madrid
05 - 06 20 Barcelona Real Madrid
06 - 07 20 Real Madrid Barcelona
07 - 08 20 Real Madrid Villarreal
κόψε την πρέζα λέμε...5 ομαδες βλεπω να εναλλασοντε με κυριες τις 2 που ανεφερα
και εγω εχω περασει κρισεις οταν περνω το πρωταθλημα στην ισοβαθμια ειναι κριση
οπως το ειπες το φυσιολογικο ποδοσφαιρο με φυσιολογικες ομαδεςκόψε την πρέζα λέμε...
μετά από 2-3 πρωταθλήματα σειρά, η ίδια ομάδα κάνει 4-5 χρόνια να ξαναπάρει.
Αυτό είναι το φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο.
Αλλά είπαμε εδώ θέλετε να μας πείσετε ότι οι σεξουαλικές προτιμήσεις του ταράτσα είναι απολύτως φυσιολογικές.
Κι ο Σωκράτης θα σταματήσει μόνο όταν ο Λάμπρος θα είναι έτοιμος.οπως το ειπες το φυσιολογικο ποδοσφαιρο με φυσιολογικες ομαδες
στην περιπτωση του ολυμπιακου μιλαμε για θρυλο απο αλλο πλανητη
ξυπνα,ποια μπαρτσα και ποια ρεαλ?
Κι ο Σωκράτης θα σταματήσει μόνο όταν ο Λάμπρος θα είναι έτοιμος.
οπως το ειπες το φυσιολογικο ποδοσφαιρο με φυσιολογικες ομαδες
ναι ρε φιλε εχεις ξεσκιστει στα ευρωπαικα τροπαια.Ο τρομος και ο φοβος της Ευρωπης εισαι.Βγαλε την τσιμλα απο τα ματια η ομαδα του Κοκκαλη εισαι και τιποτα παραπανω οπως αυριο ο βαζελος θα εχει την εξουσια στα χερια του και παρει και αυτος κανα 10 πρωταθληματα σερι νομιζοντας οτι ειναι η Ρεαλοπως το ειπες το φυσιολογικο ποδοσφαιρο με φυσιολογικες ομαδες
Έτοιμος είναι, υπάρχουν και ντοκουμέντα!Κι ο Σωκράτης θα σταματήσει μόνο όταν ο Λάμπρος θα είναι έτοιμος.
το αντιστοιχο που ειμαι στην ευρωπη εισαι εσυ στην ελλαδαναι ρε φιλε εχεις ξεσκιστει στα ευρωπαικα τροπαια.Ο τρομος και ο φοβος της Ευρωπης εισαι.Βγαλε την τσιμλα απο τα ματια η ομαδα του Κοκκαλη εισαι και τιποτα παραπανω οπως αυριο ο βαζελος θα εχει την εξουσια στα χερια του και παρει και αυτος κανα 10 πρωταθληματα σερι νομιζοντας οτι ειναι η Ρεαλ
Γιατί τόση απαξίωση ρε φίλε? Εσύ θα μπορούσες να επαναφέρεις το γίγαντα Δαϊλάκη?είναι ανάλογες με της Μπεζεντάκου πολιτικά!
Από δοντάκια πως πάμε?Έτοιμος είναι, υπάρχουν και ντοκουμέντα!
Πάτα το play!
Toν έχω οδοντίατρο!Από δοντάκια πως πάμε?
Να του πας και τον πάμπλο γκαρσία που έχει πρόβλημα από την αγκωνιά του ντιόγκο.Toν έχω οδοντίατρο!
ελα μωρε του εσπασε η θηκη και κατι εγινε με την αδερφη κλαιγοτανε στον διαιτητη μια ωραΝα του πας και τον πάμπλο γκαρσία που έχει πρόβλημα από την αγκωνιά του ντιόγκο.
Την επόμενη φορά δε χρειάζεται αγκωνιά. Αρκεί να του πει nacho garcia και θα του φύγουν τα τσίσα.ελα μωρε του εσπασε η θηκη και κατι εγινε με την αδερφη κλαιγοτανε στον διαιτητη μια ωρα
ο παοκτζης που εφυγε με σπασμενα δοντια απο το καραισκακη εγινε ηρωας
δε νομιζω να του φυγει τιποτα.οσο για το τιγανι σας,εσεις να τα βλεπετε που ετρεχε ο ντουντου σαν τον φορεστ γκαμπ κ ντιογκο το επαιζε νταης πισω απο τους υπολουπους 9......ελειπε ο ντουντουΤην επόμενη φορά δε χρειάζεται αγκωνιά. Αρκεί να του πει nacho garcia και θα του φύγουν τα τσίσα.
δε νομιζω να του φυγει τιποτα.οσο για το τιγανι σας,εσεις να τα βλεπετε που ετρεχε ο ντουντου σαν τον φορεστ γκαμπ κ ντιογκο το επαιζε νταης πισω απο τους υπολουπους 9......ελειπε ο ντουντου