Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.440
Πόντοι
42.697
..και βγαζει ενα 20ευρο...μου λεει εναμιση χρονο ανεργος ειμαι τα μαζευω ενα-ενα ευρω εδω και 2 μηνες...θα ειμαι στην 5 διπλα σου....στην πρωτη την στραβη ορμαω μεσα και τα γαμαω την μανα....ηληκια του κυριου;42..

καπως ετσι ειναι ο 42χρονος φιλος σου?
URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Aηδία και εμετός πραγματικά

κόκκινη ανύπαρκτη στο 12 και τέλος το παιχνιδάκι,που αυτός ο θλιβερός θρήνος δεν έπαιρνε με τίποτα 11 εναντίον 11

μετά κλωτσιές,μπουνιές στον Μπαρκάν,τίποτα,ούτε φάουλ

ΥΓ Καλά τα κάνανε τα 9χρονα

να μαθαίνουν από τώρα τι σκατοσωματείο-οχετό διάλεξαν να υποστηρίζουν
τα 9χρονα σου γαμανε οτι εχεις αγαμητο

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
zero,πάλι selfie ανέβασες? :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μολις γυρισα απο εξω......δυσκολο βραδυ :S :S κυριοι ειμαι 40 χρονων....πηγαινω στο γηπεδο απο τις αρχες του 1980....ειναι η πρωτη φορα που αυριο θα παω ναπαρω εισητηριο για τον αγωνα με τον γαυρο και θα το κανω με ενα τεραστιο σφιξιμο στο στομαχι....εκανα βολτα σε παοκσηδικα στεκια....ερχεται ενα παληκαρι που ειμαστε διπλα διπλα στην 5...μου λεει γιαννη με κερνας ενα καφε;;;;;τον λεω πως πας...και βγαζει ενα 20ευρο...μου λεει εναμιση χρονο ανεργος ειμαι τα μαζευω ενα-ενα ευρω εδω και 2 μηνες...θα ειμαι στην 5 διπλα σου....στην πρωτη την στραβη ορμαω μεσα και τα γαμαω την μανα....ηληκια του κυριου;42...οταν βλεπω κοσμο στην ηληκια μου να ειναι στα καγκελα και ετοιμοπολεμο δεν προμηνυεται κατι καλο...θα το πω οσο πιο κομψα γινεται...τωρα κυριοι του θρυλου που προηγεισται με 5 βαθμους σας περνει να χασετε....καθιστε να χασετε διοτι οι παικτες σας θα μπουν σε αρενα που τα λιονταρια δεν θα ειναι οι παικτες αλλα ο κοσμος...δεν ειδατε τιποτα στον ημιτελικο του κυπελου...θα θρηνξσουμε θυματα με πωτους τους παικτες και τον διαιτητη....τα λεω τωρα που ειναι1/2 2015..
Τετοια λιονταρια θα ειστε παλι μαν;
FI85478H97JSC4W.LARGE.jpg

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καπως ετσι ειναι ο 42χρονος φιλος σου?
http://[URL unfurl="true"]www.avgjoeguide.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/12/idiot3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ο καθενας κρινεται με αυτα που λεει και γραφει....εγω προσπαθησα να μεταφερω ατμοσφαιρα...δηλαδη πρεπει να ειναι καποιος γοριλλας για να κανει ντου;;;;;;;;; και στην τελικη θα σου πω το εξης μερικα πραγματα δεν γραφονται ουτε στο bourdela.com βλεπε ακου σωπα...

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
μπαοκια μην μιλατε και αναγκασεται την παλιοπουστα τον χρηστιδη και ανεβει πανω και σας γαμησει ολους ...
και ξερετε εχει ένα κολαρακι.................

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μολις γυρισα απο εξω......δυσκολο βραδυ :S :S κυριοι ειμαι 40 χρονων....πηγαινω στο γηπεδο απο τις αρχες του 1980....ειναι η πρωτη φορα που αυριο θα παω ναπαρω εισητηριο για τον αγωνα με τον γαυρο και θα το κανω με ενα τεραστιο σφιξιμο στο στομαχι....εκανα βολτα σε παοκσηδικα στεκια....ερχεται ενα παληκαρι που ειμαστε διπλα διπλα στην 5...μου λεει γιαννη με κερνας ενα καφε;;;;;τον λεω πως πας...και βγαζει ενα 20ευρο...μου λεει εναμιση χρονο ανεργος ειμαι τα μαζευω ενα-ενα ευρω εδω και 2 μηνες...θα ειμαι στην 5 διπλα σου....στην πρωτη την στραβη ορμαω μεσα και τα γαμαω την μανα....ηληκια του κυριου;42...οταν βλεπω κοσμο στην ηληκια μου να ειναι στα καγκελα και ετοιμοπολεμο δεν προμηνυεται κατι καλο...θα το πω οσο πιο κομψα γινεται...τωρα κυριοι του θρυλου που προηγεισται με 5 βαθμους σας περνει να χασετε....καθιστε να χασετε διοτι οι παικτες σας θα μπουν σε αρενα που τα λιονταρια δεν θα ειναι οι παικτες αλλα ο κοσμος...δεν ειδατε τιποτα στον ημιτελικο του κυπελου...θα θρηνξσουμε θυματα με πωτους τους παικτες και τον διαιτητη....τα λεω τωρα που ειναι1/2 2015..
πολυ το φοβαμαι ότι αν ο διαιτητής δεν είναι ενας απο τους 3-4 που δεν είναι καμικαζί, το ματς δύσκολα θα τελειώσει.
Υπάρχει τεράστια ενταση.
Ο μπαργκαν σημερα κοντεψε να μεινει αναπηρος απο καποια μαρμαρίσματα και ο αλλος ελεγε παιζεται ( στο χαντμπολ αυτός που παίζει πιβοτ, ιντερ πως στο διαολο το λενε λιγότερο ξύλο τρωει).
Δεν θελω καν να το σκεφτομαι το ενδεχόμενο να εχουμε τετοια διαιτησια την Κυριακη.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.814
Πόντοι
38.177
Aηδία και εμετός πραγματικά

κόκκινη ανύπαρκτη στο 12 και τέλος το παιχνιδάκι,που αυτός ο θλιβερός θρήνος δεν έπαιρνε με τίποτα 11 εναντίον 11

μετά κλωτσιές,μπουνιές στον Μπαρκάν,τίποτα,ούτε φάουλ

ΥΓ Καλά τα κάνανε τα 9χρονα

να μαθαίνουν από τώρα τι σκατοσωματείο-οχετό διάλεξαν να υποστηρίζουν

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
πολυ το φοβαμαι ότι αν ο διαιτητής δεν είναι ενας απο τους 3-4 που δεν είναι καμικαζί, το ματς δύσκολα θα τελειώσει.
Υπάρχει τεράστια ενταση.
Ο μπαργκαν σημερα κοντεψε να μεινει αναπηρος απο καποια μαρμαρίσματα και ο αλλος ελεγε παιζεται ( στο χαντμπολ αυτός που παίζει πιβοτ, ιντερ πως στο διαολο το λενε λιγότερο ξύλο τρωει).
Δεν θελω καν να το σκεφτομαι το ενδεχόμενο να εχουμε τετοια διαιτησια την Κυριακη.
ρε φιλε.....εχω βρεθει δεκαδες φορες απεναντι απο την αστυνομια...οχι μονο στην τουμπα με τον γαυρο αλλα και εκτος εχω φαει δακρυγονα και εχω παει νοσοκομειο με αναπνευστικα....αυτο που ετοιμαζεται την κυριακη  ουτε διεστραμενος δεν το φανταζεται...εγω χτυπαω καμπανανες.....μια βολτα να κανεις και αν ακουσεις ....μιλαμε ανατριχιλα....οχι η παναγια ουτε ο χριστος δεν τους σωζει...και θα εχουμε αλλα μετα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Με τον Όφη θα γίνει το παιχνίδι; Εμείς που παίξαμε κανονικά ήμασταν κορόιδα :think:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μήπως θέλεις να σας δωσουμε και το πρωτάθλημα για να μην γίνεται τζιχαντιστές του κώλου?  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακες σοβαρευτειτε...ειστε απολυτως μικροι...
μας ζαλιζετε τα παπρια...
ειστε 7 ποντους μπροστα και σε χρονο ντε τε βρισκετε 5 πισω...και με νικη καν δεν μας φτανετε...
σας φταιει το ενα σας φταιει το αλλο τα εξτρεμ ο αγιος η παναγια η διαιτησια ο μαρινακης το να τ'αλλο....
ξερατε οτι αυτο το ματς σημερα δεν το εχανα...εγψ παοκ δεν ειμαι...αν αδικησε καποιον η διαιτησια αυτος ειμαι εγω...
δεν εδωσε δυο φαουλ στη βεροια δεν εδωσε αλλα δυο σε μενα...δεν εδωσε πεναλτυ στον ομαρ δεν εδωσε πεναλτυ αποβολη στον νητρογλου ,δεν εδωσε κοκκινη στον μπαρκαν...
μαλακιες ...και σεις οι ιδιοι ξερετε οτι δεν κερδισα με την διαιτησια...αλλα οταν σα αβανρταρουνε λυτοι και δεμενοι ,οταν τις μαλκιες που λετε τις ακουτε και απο ''δημοσιογραφους'' καλα κανετε...
τωρα αρχισατε το μας περιμενετε και αρχιδια λες και θα ιδρωσει κανενος το αυτι...
στα αρχιδια μας...θα ερθουμε να παιξουμε μπαλλα και οτι ειναι να γινει εκτος γραμμων θα ειναι μονο εις βαρος του παοκ...
και μακαρι να γινει να διαλυσετε και μια ωρα αρχυτερα.....
θα μας κλασετε τα παπαρια...οπως το κανατε και περσυ....τωρα μεσα στις γραμμες αν ειστε καλυτεροι κερδιστε...αλλα ειστε ;
με το χερι στην καρδια ...ειστε ;
μαλακιες του στυλ που γραφετε ,μαζευε ο αλλος ενα ενα τα ευρω για να μπουκαρει και λοιπες αρχιδιες ειναι για την κορη μου και ουτε...
η μαγκια ΘΑ ηταν να κερδιζαμε και να ξηγιοσασταν οπως ο μαριν στον πρωτο γυρο...
αλλα ( ευτυχως για μας ) τετοιοι μαγκες ΔΕΝ ειστε ...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ρε φιλε.....εχω βρεθει δεκαδες φορες απεναντι απο την αστυνομια...οχι μονο στην τουμπα με τον γαυρο αλλα και εκτος εχω φαει δακρυγονα και εχω παει νοσοκομειο με αναπνευστικα....αυτο που ετοιμαζεται την κυριακη  ουτε διεστραμενος δεν το φανταζεται...εγω χτυπαω καμπανανες.....μια βολτα να κανεις και αν ακουσεις ....μιλαμε ανατριχιλα....οχι η παναγια ουτε ο χριστος δεν τους σωζει...και θα εχουμε αλλα μετα...

Αναμενόμενο ρε συ, ένα ματς όλη σας η χρονιά είτε είστε πρώτοι είτε τελευταίοι.
Στους βαζέλες παναγίες, μόνο με το Θρύλο σκίζετε τα στρινγκάκια σας.

Ο γαύρος σήμερα ανέβασε Βέροια περισσότερο κόσμο απ'ότι είχε η Τούμπα χθες.
Και μιας και είσαι από τους λίγους παοκτζήδες που νιώθεις, πες μου δεν είναι κατάρα του λαού σου αυτή?
Να μην πατάτε γήπεδο όταν μετά από 30 χρόνια πάτε για πρωτάθλημα?

Δεν είναι μυστικό, όσοι ασχολούμαστε σας ξέρουμε απλά σας πήραν χαμπάρι και οι μυρωδιάδες ειδικά μετά τον περσινό τελικό στην Αθήνα.
Μόνο κόμπλεξ.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ας ελπισουμε το +5  να τους ειναι αρκετο και δεν βαλουν καποιον απο τους ...όπουλους .
Ατομα υπερανω υποψίας χτες ήταν εξαγριωμένοι και ελαφρως πιωμενοι, δεν θελω να φανταστω τι μπορεί να γίνει απο τίποτα πιο... δυναμικούς

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ρε μαλακες σοβαρευτειτε...ειστε απολυτως μικροι...
μας ζαλιζετε τα παπρια...
ειστε 7 ποντους μπροστα και σε χρονο ντε τε βρισκετε 5 πισω...και με νικη καν δεν μας φτανετε...
σας φταιει το ενα σας φταιει το αλλο τα εξτρεμ ο αγιος η παναγια η διαιτησια ο μαρινακης το να τ'αλλο....
ξερατε οτι αυτο το ματς σημερα δεν το εχανα...εγψ παοκ δεν ειμαι...αν αδικησε καποιον η διαιτησια αυτος ειμαι εγω...
δεν εδωσε δυο φαουλ στη βεροια δεν εδωσε αλλα δυο σε μενα...δεν εδωσε πεναλτυ στον ομαρ δεν εδωσε πεναλτυ αποβολη στον νητρογλου ,δεν εδωσε κοκκινη στον μπαρκαν...
μαλακιες ...και σεις οι ιδιοι ξερετε οτι δεν κερδισα με την διαιτησια...αλλα οταν σα αβανρταρουνε λυτοι και δεμενοι ,οταν τις μαλκιες που λετε τις ακουτε και απο ''δημοσιογραφους'' καλα κανετε...
τωρα αρχισατε το μας περιμενετε και αρχιδια λες και θα ιδρωσει κανενος το αυτι...
στα αρχιδια μας...θα ερθουμε να παιξουμε μπαλλα και οτι ειναι να γινει εκτος γραμμων θα ειναι μονο εις βαρος του παοκ...
και μακαρι να γινει να διαλυσετε και μια ωρα αρχυτερα.....
θα μας κλασετε τα παπαρια...οπως το κανατε και περσυ....τωρα μεσα στις γραμμες αν ειστε καλυτεροι κερδιστε...αλλα ειστε ;
με το χερι στην καρδια ...ειστε ;
μαλακιες του στυλ που γραφετε ,μαζευε ο αλλος ενα ενα τα ευρω για να μπουκαρει και λοιπες αρχιδιες ειναι για την κορη μου και ουτε...
η μαγκια ΘΑ ηταν να κερδιζαμε και να ξηγιοσασταν οπως ο μαριν στον πρωτο γυρο...
αλλα ( ευτυχως για μας ) τετοιοι μαγκες ΔΕΝ ειστε ...
στο πρωταθλημα περσι σε κερδισα στο κυπελλο σε κερδισα πριν λιγο καιρο σου εκλεισα το σπιτι με κλαους και φανουρη....τα ξεχασες η μηπως εχεις επιλεκτικη μνημη;

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγω μιλησα...εσεις πουληστε τρελλα...
Οσο θυμάμαι πάντα ήσασταν η ελιτ της καφρίλας μη κλαίτε όμως μετά η του χρόνου,ο καθένας είναι υπεύθηνος των πραξεών του.
Καλή τυχη σας εύχομαι στην σταυροφορία που διοργανώνεται.  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories