Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
εισαι σιγουρα μπαοκ?
Ναι ρε φιλε . είμαι. και πιστεψε με ποναει πολύ να βλεπω πως εχουμε καταντησει. εχουμε κανει κρατητηριο επι καιρου φραντεσκου, μαραγκου,εγκωμιτη, ακομα και γιασεμακη οκκα. κηδείες του αρη,τοσα και τοσα. αλλα ντρεπομαι πως εχουμε καταντησει πραγματικα. 150 προπονητες αλλαξαμε τα τελευταια 10 χρονια. ημαρτον. όλα μας φταινε όλα μας βρωμάνε. 10000 στην κερκιδα, 10000 προπονητες στην λθστα μεταγγραφων. πως εχουμε γινει ετσι...

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Ναι ρε φιλε . είμαι. και πιστεψε με ποναει πολύ να βλεπω πως εχουμε καταντησει. εχουμε κανει κρατητηριο επι καιρου φραντεσκου, μαραγκου,εγκωμιτη, ακομα και γιασεμακη οκκα. κηδείες του αρη,τοσα και τοσα. αλλα ντρεπομαι πως εχουμε καταντησει πραγματικα. 150 προπονητες αλλαξαμε τα τελευταια 10 χρονια. ημαρτον. όλα μας φταινε όλα μας βρωμάνε. 10000 στην κερκιδα, 10000 προπονητες στην λθστα μεταγγραφων. πως εχουμε γινει ετσι...
σκέφτεσαι διαφορετικα γιαυτο ρωταω,χωρις παρεξηγηση.

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Ειναι φιλοσαλπιγγιδικος και του την πεφτουν οι αλλοι οι αντισαλπιγγιδικοι  :grin:
δεν είμαι φιλοσαλπιγγικος με την εννοια που το εννοεις γκαν. αλλα δεν συμφωνω με το κραξιμο που τρωει ενας παικτης ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. Δεν το ανεχομαι. και πολύ το ξερουν ότι είναι πολύ πιο παοκτσης από πολλους ''οπαδους'' μας

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ο κοσμος δικαια γκρινιαζει οτι απο τον ιουνιο δεν εχουμε εξτρεμ....ο κοσμος δικαια γκρινιαζει για τον σαλπι....εγω καθε μερα που δουλευω προσπαθω να δικαιολογω τα λεφτα που παιρνω....πεσμας ρε galileoαπο τον ιουλιο που ξεκινησαν οι υποχρεωσεις του ΠΑΟΚ αν ο σαλπι δικαιολογει τα λεφτα που παιρνει...μην ακουσω μαλακιες οτι δεν παιζει στην θεση του γιατι ο κλαους εχει παιξει 10 εχει παιξει εξτρεμ χαφ  και αμυντηικος και ειναι μονιμως στους διακριθεντες σε αντιθεση με τον 14.Απο εκει και περα....οταν πηγαινεις στα μπουζουκια στο ιδιο μαγαζι και μαθαινεις το προγραμα απο εξω μπορεις να καταλαβεις ποτε ρολλαρει η ορχηστρα και ποτε οχι...παμε λοιπον που ειναι η διοικηση....που ειναι η προστασια της ομαδας που ειναι ο μεταγραφικος σχεδιασμος......ο.κ ειμαι και γω ενας καναπεδατος οπαδος που γκρινιαζω :headbang: :headbang: :headbang:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.814
Πόντοι
38.177

Σημερα παντος ο Αρης σ'εκανε κηδεια  :grin:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
δεν είμαι φιλοσαλπιγγικος με την εννοια που το εννοεις γκαν. αλλα δεν συμφωνω με το κραξιμο που τρωει ενας παικτης ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. Δεν το ανεχομαι. και πολύ το ξερουν ότι είναι πολύ πιο παοκτσης από πολλους ''οπαδους'' μας
τους ποναει που πηγε στη ζελα για το τ ακουει παντα αυτος?

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
σκέφτεσαι διαφορετικα γιαυτο ρωταω,χωρις παρεξηγηση.
Φιλε στο ξαναλεω. εχω κανει εκδρομες,κρατητηρια,ξενυχτια, χορο στην βροχη. ποναω όταν βλεπω πως καταντησαμε. παντα από ιουνη γιουχάρουμε την ομαδα και τους παικτες. αφήστε την ομαδα να κυλησει μονη της. τι στο διαολο θελετε πια?

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
τους ποναει που πηγε στη ζελα για το τ ακουει παντα αυτος?
Φιλε δεν πηγε στον βαζελο. τον πουλησε ο μαλακας ο προεδρος τοτε. και δεν φτανει και αυτό, πιστεψε ότι αν δεχοτανε να φυγει θα εφερνε λεφτα στον συλλογο, όπως και εκανε. άλλο αν στο τελος δεν φανηκαν πουθενα και τα φαγανε η διοικηση...

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Φιλε δεν πηγε στον βαζελο. τον πουλησε ο μαλακας ο προεδρος τοτε. και δεν φτανει και αυτό, πιστεψε ότι αν δεχοτανε να φυγει θα εφερνε λεφτα στον συλλογο, όπως και εκανε. άλλο αν στο τελος δεν φανηκαν πουθενα και τα φαγανε η διοικηση...
κ κερατας κ δαρμενος ο μητσακος.

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
κ κερατας κ δαρμενος ο μητσακος.
ετσι ακριβως. του ειπανε ότι αν παει θα σωσει τον παοκ οικονομικα. και δεχτηκε. αλλα που να το καταλαβουν οι ζαμπλουτοι παντογνωστες οπαδοι μας?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι δεν φταιει ο καθε Σαλπιγγιδης αν δεν πηρε ενα γαμημενο δεξι εξτρεμ η διοικηση και παιζει σε θεση που δεν μπορει αποδεδειγμενα να αποδωσει.ο Μητσος ειναι πλεον για δευτερος επιθετικος σε κανα 4-4-2 με καμια τραχανοπλαγια σε φιλικο....Δεν φταιει το παιδι απλα μεγαλωσε....

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι δεν φταιει ο καθε Σαλπιγγιδης αν δεν πηρε ενα γαμημενο δεξι εξτρεμ η διοικηση και παιζει σε θεση που δεν μπορει αποδεδειγμενα να αποδωσει.ο Μητσος ειναι πλεον για δευτερος επιθετικος σε κανα 4-4-2 με καμια τραχανοπλαγια σε φιλικο....Δεν φταιει το παιδι απλα μεγαλωσε....
είναι φιλότιμος.στο καραισκακη επαιξε δεξι μπακ.τοτε ηταν καλος γτ η ομαδα εκανε διπλο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
είναι φιλότιμος.στο καραισκακη επαιξε δεξι μπακ.τοτε ηταν καλος γτ η ομαδα εκανε διπλο.

Στο Καραισκακη επαιζε ταμπουρι και πηρε διπλο αλλου που πηγε να παιξει ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας μεχρι και ο αχαχουχας ο λαχειοπωλης σκοραρε....

Επισκέπτης
Σκουληκια πουθεναδες, το σαββατο σας περιμενει ΚΟΛΑΣΗ!  :birdman:

Επισκέπτης
Τα εισιτήρια του ντέρμπι
Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον τρόπο διάθεσης των «μαγικών χαρτιών» του αγώνα με τον Ολυμπιακό
http://[URL unfurl="true"]www.paok24.com/dbimg/35000/35378/1000x600/ta_eisitiria_tou_ntermpi_1.jpg[/img[/URL]]
Εκδοτήρια της Τούμπας, διαδίκτυο, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας... Με αυτούς τους τρόπους θα μπορούν από αύριο οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα της ομάδας τους κόντρα στον Ολυμπιακό, την επόμενη Κυριακή.
Αναλυτικά όσα αναγράφονται στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ 2014-15, που θα διεξαχθεί την Κυριακή , 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19:30.

Τα κανάλια πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής :

Α.Εκδοτήρια Γηπέδου της Τούμπας

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από τη Δευτέρα 02.02.2015 έως την Παρασκευή 06.02.2015 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00, το Σάββατο 07.02.2015 από τις 09:00 μέχρι τις 15:00 και την Κυριακή 08.02.2015 από τις 09;00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας του φιλάθλου.

Β.Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  [URL unfurl="true"]http://www.paokfc.gr[/URL]

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκοδτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Γ.Καταστήματα Γερμανός

Από την επίσημη ιστοσελίδα μας και από τα καταστήματα Γερμανός θα διατίθενται εισιτήρια μόνο για τις θύρες 1-2-3-5-6-8.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 35 ευρώ

Θύρες 2,3: 30 ευρώ

Θύρες 5,6: 20 ευρώ

Θύρες 4, 4Α: 15 ευρώ

Θύρες 7, 7Α, 8: 15 ευρώ

VIP 3ου: 100 ευρώ

VIP 4ου: 100 ευρώ

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι : Είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα,ή διαβατήριο,ή δίπλωμα οδήγησης.

Τρεχατε να προλαβετε  ;D

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom