Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
εισαι σιγουρα μπαοκ?
Ειναι φιλοσαλπιγγιδικος και του την πεφτουν οι αλλοι οι αντισαλπιγγιδικοι
εισαι σιγουρα μπαοκ?
Ναι ρε φιλε . είμαι. και πιστεψε με ποναει πολύ να βλεπω πως εχουμε καταντησει. εχουμε κανει κρατητηριο επι καιρου φραντεσκου, μαραγκου,εγκωμιτη, ακομα και γιασεμακη οκκα. κηδείες του αρη,τοσα και τοσα. αλλα ντρεπομαι πως εχουμε καταντησει πραγματικα. 150 προπονητες αλλαξαμε τα τελευταια 10 χρονια. ημαρτον. όλα μας φταινε όλα μας βρωμάνε. 10000 στην κερκιδα, 10000 προπονητες στην λθστα μεταγγραφων. πως εχουμε γινει ετσι...εισαι σιγουρα μπαοκ?
Ειναι φιλοσαλπιγγιδικος και του την πεφτουν οι αλλοι οι αντισαλπιγγιδικοι
σκέφτεσαι διαφορετικα γιαυτο ρωταω,χωρις παρεξηγηση.Ναι ρε φιλε . είμαι. και πιστεψε με ποναει πολύ να βλεπω πως εχουμε καταντησει. εχουμε κανει κρατητηριο επι καιρου φραντεσκου, μαραγκου,εγκωμιτη, ακομα και γιασεμακη οκκα. κηδείες του αρη,τοσα και τοσα. αλλα ντρεπομαι πως εχουμε καταντησει πραγματικα. 150 προπονητες αλλαξαμε τα τελευταια 10 χρονια. ημαρτον. όλα μας φταινε όλα μας βρωμάνε. 10000 στην κερκιδα, 10000 προπονητες στην λθστα μεταγγραφων. πως εχουμε γινει ετσι...
δεν είμαι φιλοσαλπιγγικος με την εννοια που το εννοεις γκαν. αλλα δεν συμφωνω με το κραξιμο που τρωει ενας παικτης ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. Δεν το ανεχομαι. και πολύ το ξερουν ότι είναι πολύ πιο παοκτσης από πολλους ''οπαδους'' μαςΕιναι φιλοσαλπιγγιδικος και του την πεφτουν οι αλλοι οι αντισαλπιγγιδικοι
Ναι ρε φιλε . είμαι. και πιστεψε με ποναει πολύ να βλεπω πως εχουμε καταντησει. εχουμε κανει κρατητηριο επι καιρου φραντεσκου, μαραγκου,εγκωμιτη, ακομα και γιασεμακη οκκα. κηδείες του αρη,τοσα και τοσα. αλλα ντρεπομαι πως εχουμε καταντησει πραγματικα. 150 προπονητες αλλαξαμε τα τελευταια 10 χρονια. ημαρτον. όλα μας φταινε όλα μας βρωμάνε. 10000 στην κερκιδα, 10000 προπονητες στην λθστα μεταγγραφων. πως εχουμε γινει ετσι...
τους ποναει που πηγε στη ζελα για το τ ακουει παντα αυτος?δεν είμαι φιλοσαλπιγγικος με την εννοια που το εννοεις γκαν. αλλα δεν συμφωνω με το κραξιμο που τρωει ενας παικτης ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. Δεν το ανεχομαι. και πολύ το ξερουν ότι είναι πολύ πιο παοκτσης από πολλους ''οπαδους'' μας
Φιλε στο ξαναλεω. εχω κανει εκδρομες,κρατητηρια,ξενυχτια, χορο στην βροχη. ποναω όταν βλεπω πως καταντησαμε. παντα από ιουνη γιουχάρουμε την ομαδα και τους παικτες. αφήστε την ομαδα να κυλησει μονη της. τι στο διαολο θελετε πια?σκέφτεσαι διαφορετικα γιαυτο ρωταω,χωρις παρεξηγηση.
Φιλε δεν πηγε στον βαζελο. τον πουλησε ο μαλακας ο προεδρος τοτε. και δεν φτανει και αυτό, πιστεψε ότι αν δεχοτανε να φυγει θα εφερνε λεφτα στον συλλογο, όπως και εκανε. άλλο αν στο τελος δεν φανηκαν πουθενα και τα φαγανε η διοικηση...τους ποναει που πηγε στη ζελα για το τ ακουει παντα αυτος?
κ κερατας κ δαρμενος ο μητσακος.Φιλε δεν πηγε στον βαζελο. τον πουλησε ο μαλακας ο προεδρος τοτε. και δεν φτανει και αυτό, πιστεψε ότι αν δεχοτανε να φυγει θα εφερνε λεφτα στον συλλογο, όπως και εκανε. άλλο αν στο τελος δεν φανηκαν πουθενα και τα φαγανε η διοικηση...
ετσι ακριβως. του ειπανε ότι αν παει θα σωσει τον παοκ οικονομικα. και δεχτηκε. αλλα που να το καταλαβουν οι ζαμπλουτοι παντογνωστες οπαδοι μας?κ κερατας κ δαρμενος ο μητσακος.
δεν είμαι φιλοσαλπιγγικος με την εννοια που το εννοεις γκαν. αλλα δεν συμφωνω με το κραξιμο που τρωει ενας παικτης ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. Δεν το ανεχομαι. και πολύ το ξερουν ότι είναι πολύ πιο παοκτσης από πολλους ''οπαδους'' μας
είναι φιλότιμος.στο καραισκακη επαιξε δεξι μπακ.τοτε ηταν καλος γτ η ομαδα εκανε διπλο.Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι δεν φταιει ο καθε Σαλπιγγιδης αν δεν πηρε ενα γαμημενο δεξι εξτρεμ η διοικηση και παιζει σε θεση που δεν μπορει αποδεδειγμενα να αποδωσει.ο Μητσος ειναι πλεον για δευτερος επιθετικος σε κανα 4-4-2 με καμια τραχανοπλαγια σε φιλικο....Δεν φταιει το παιδι απλα μεγαλωσε....
είναι φιλότιμος.στο καραισκακη επαιξε δεξι μπακ.τοτε ηταν καλος γτ η ομαδα εκανε διπλο.