Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.550
Πόντοι
2.606
πουστη και λαθος της φυσης και παρανοικε μαλακα...
να σε ενημερωσω οτι ο ΙΔΙΟΣ εποπτης που εκοψε οντως λανθασμενα τον μακ ,εκοψε επισης στο πρωτο ημιχρονιο ΕΠΙΣΗΣ απαραδεκτα και τον μαρτινεζ λιγο πριν βγει τετ α τετ...
ψοφο εσυ μπασταρδε να καθαρισει λιγο η κοινωνι...
εκτος αν εχεις αντιρηση και ηταν οφσαιτ πουστρακι ο μαρτινεζ...
για πε...
ΤΡΙΓΑΜΙΩΛΕ,ο αλλος κασκαντερ σημερα στη βεροια μοιραζει καρτες κοκκινες-κιτρινες ,γενικα κανει οτι μπορει.....ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ,το οφσαιντ ηταν οριακα εντος,τετοια ο αλλος ο μογγολος στο α' ημιχρονο εκοψε 2 του ΠΑΟΚ...ΟΡΙΑΚΑ!!!!...ΤΟΥ ΜΑΚ ΗΤΑΝ 3 ΜΕΤΡΑ ΜΕΣΑ......[size=30pt]3ΜΕΤΡΑ ΜΑΛΑΚΑ![/size]....Για πες εσυ τωρα μωρη ρομπα...παιζεις ματς πρωταθλημα στην εδρα σου....και δινει ο κασκαντερ στο 7' μαιμου πεναλντι εναντιον σου.....ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ?????? και λες οτι ειμαι παρανοικος μετα....μαλακα ,η λεξη παρανοικος δεν με περιγραφει....Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ.....ΚΑΛΥΤΕΡΑ 8-2-2015 ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ !

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οριακό το οφσαιντ του Μητρογλου, χα χα χα. Ελεος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑ[/size][/move]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επαγγελμα...

[move][size=90pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ[/size][/move]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κρατα και λιγο για το τρίτο.
Συγχαρητήρια, για τη δίκαιη νίκη, σε δυσκολο γήπεδο ( μόνο για εσας εννοείται) και με κόντρα διαιτησία ( έπρεπε να αποβάλει τουλαχιστον τον μπαργκαν ακομη τόσες φορές που εκανε θεατρο)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οτι και να κανετε μουνια το κοκκινο τραινο δεν σταματιεται....
ερχομαστε στο ρδελομπουσα σας να σας ξεκωλιασουμε...
κοιταχτε να βγειτε δευτεροι απο τις λυκωφιλιες και αφηστε τα ονειρα για πρωταθλημα γιαυτους που μπορουν...
εχετε ταβανι και αυτο φτανει μεχρι δευτερη θεση....
ΥΓ.τα στρακια μακ και κλαψους θα ξανακανουνε τα πεντοδαχτυλα;
μεσα θα πεσουνε εστω και απο την αναποδη  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παλι χαθηκατε μουνια; παλι ;
δεν σας προλαβαινα μετα το διπλο στο τηγανι...
τωρα αγνοειστε ασπρομαυρες πουτανες ;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.550
Πόντοι
2.606
Ο Ομπάμα ζητά να σταματήσει η λιτότητα στην Ελλάδα.....
Παρε το βρυζα τηλεφωνο ρε και πες του να φερει ενα εξτρεμ....νισαφι...στα ρχιδια μας η λιτοτητα!!!!1....ποιος τη γαμαει!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:s&m_3: :2funny: :2funny:
Παρε το βρυζα τηλεφωνο ρε και πες του να φερει ενα εξτρεμ....νισαφι...στα ρχιδια μας η λιτοτητα!!!!1....ποιος τη γαμαει!
:2funny: :2funny: :2funny:
αμα θελεις εισαι θεος ρε μαλεα ...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και ενα σεντερ φορ για μας γιατι τον Χρυσανθεμο τον απηγαγαν Κουρδοι αεροπειρατες

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Aηδία και εμετός πραγματικά

κόκκινη ανύπαρκτη στο 12 και τέλος το παιχνιδάκι,που αυτός ο θλιβερός θρήνος δεν έπαιρνε με τίποτα 11 εναντίον 11

μετά κλωτσιές,μπουνιές στον Μπαρκάν,τίποτα,ούτε φάουλ

ΥΓ Καλά τα κάνανε τα 9χρονα

να μαθαίνουν από τώρα τι σκατοσωματείο-οχετό διάλεξαν να υποστηρίζουν

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μολις γυρισα απο εξω......δυσκολο βραδυ :S :S κυριοι ειμαι 40 χρονων....πηγαινω στο γηπεδο απο τις αρχες του 1980....ειναι η πρωτη φορα που αυριο θα παω ναπαρω εισητηριο για τον αγωνα με τον γαυρο και θα το κανω με ενα τεραστιο σφιξιμο στο στομαχι....εκανα βολτα σε παοκσηδικα στεκια....ερχεται ενα παληκαρι που ειμαστε διπλα διπλα στην 5...μου λεει γιαννη με κερνας ενα καφε;;;;;τον λεω πως πας...και βγαζει ενα 20ευρο...μου λεει εναμιση χρονο ανεργος ειμαι τα μαζευω ενα-ενα ευρω εδω και 2 μηνες...θα ειμαι στην 5 διπλα σου....στην πρωτη την στραβη ορμαω μεσα και τα γαμαω την μανα....ηληκια του κυριου;42...οταν βλεπω κοσμο στην ηληκια μου να ειναι στα καγκελα και ετοιμοπολεμο δεν προμηνυεται κατι καλο...θα το πω οσο πιο κομψα γινεται...τωρα κυριοι του θρυλου που προηγεισται με 5 βαθμους σας περνει να χασετε....καθιστε να χασετε διοτι οι παικτες σας θα μπουν σε αρενα που τα λιονταρια δεν θα ειναι οι παικτες αλλα ο κοσμος...δεν ειδατε τιποτα στον ημιτελικο του κυπελου...θα θρηνξσουμε θυματα με πωτους τους παικτες και τον διαιτητη....τα λεω τωρα που ειναι1/2 2015..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom