- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.148
- Πόντοι
- 17.085
Σήμερα ήταν ο τελικός.Καλα εχθες δεν παιζαμε βολευ μαζι?
Σήμερα ήταν ο τελικός.Καλα εχθες δεν παιζαμε βολευ μαζι?
εγω φιλε θα πω το εξης...ουτε με τον βαζελο επρεπε να χασω ουτε σημερα το δικαιο ηταν να ερθει ισοπαλο....μην ξεχνας κατι... με 4 βαθμους διαφορα αν ερθει ο γαυρος στην τουμπα τον παιρνει να κανει ηττα ;) ;) ;) ;)λαγνε αξιζατε να κερδισετε δηλαδή εισασταν καλοί?και σου είπα ποσο θα γράψει το κοντέρ διαφοράς στο τέλος.. ;)
Θέλουμε τον Μήδα πίσω. ;)Σήμερα ήταν ο τελικός.
Σήμερα ήταν ο τελικός.
τι κανει η αρειαναρα στην γ;;;;;;;;;;;;;
εγω φιλε θα πω το εξης...ουτε με τον βαζελο επρεπε να χασω ουτε σημερα το δικαιο ηταν να ερθει ισοπαλο....μην ξεχνας κατι... με 4 βαθμους διαφορα αν ερθει ο γαυρος στην τουμπα τον παιρνει να κανει ηττα ;) ;) ;) ;)
και σε χειροτερη κατασταση τον εχω κερδισει....απλα θα μπουνε μεσα πρωτος ο ρομπερτο....φοβηθηκα για την ζωη μου.... :o :o :o :o :oμανιατης ζουγκλα και το βρακι καφε και το σκατο στην καλτσα........και τοτε βλεπουμε..Με αυτη την ομαδα που εχεις,που ειναι μια του υψους και μια του βαθους,πιστευεις οτι μπορεις να κερδισεις τον Ολυμπιακο?
Εκτος και αμα το εχει πει η Παναγια
και σε χειροτερη κατασταση τον εχω κερδισει....απλα θα μπουνε μεσα πρωτος ο ρομπερτο....φοβηθηκα για την ζωη μου.... :o :o :o :o :oμανιατης ζουγκλα και το βρακι καφε και το σκατο στην καλτσα........και τοτε βλεπουμε..
μαλλον δεν θα πεταξουμε γαυρουςΚανε παλι τα περσινα να σου πουνε και μπραβο!!!
Ναι αλλα στο 65΄ ο σαλπι καλυψε τον Μακ και εκοψε αντεπιθεση μπροστα στην πεντε.ειναι πολυτελεια να εχεις τον μακ στον παγκο......αλλα ειπαμε ο 14 να παιζει και ολοι οι αλλοι....
παιδια τα πραγματα ειναι απλα....η στιγμη που ο μπαοκ εχασε και μαθηματικα το πρωταθλημα ειναι αυτη :
παλι σηκωσες κουπιτσα αρρωστε...Σήμερα ήταν ο τελικός.
ακριβως...και εγω το ειχα πει τοτε....αν θυμασαι...εκαναν μεγαλη μαλακια να προκαλεσουν το θηριο....το θηριο προσπαθεις να το πιασεις στον υπνο και οχι σα μαλακας αν κοιμαται να πας να το ξυπνησεις...
αλλα τι ψαχνεις απο κομπλεξικα πουστρακια;να εχουν σταλα μυαλο;;
ευχαριστουμε και του χρονου να ειστε δυνατοτεροι και πιο ακομπλεξαριστοι....με χαρα θα σας παραδωσουμεΣαν Παοκτσης Θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον Ολυμπιακο για το Πρωταθλημα
υγεια πρωτα ο Θεοςευχαριστουμε και του χρονου να ειστε δυνατοτεροι και πιο ακομπλεξαριστοι....με χαρα θα σας παραδωσουμε
ευτυχως δεν φταιει ο ολυμπιακος παντα και για ολα.....Εχω καιρο να γραψω σ αυτο το νημα ...
Ακουστε πρωτα ενα παλιο πριν με απορριψετε..
Το πρωταθλημα ... ναι το πρωταθλημα το εχασε ο κοσμοκαλογερος με τις εμμονες και τις ιδεοληψιες του.
Ο προπονητης που κατεβαζει ομαδα με 10 παικτες δε κερδιζει.
Μην ασχολειστε με Χρηστιδη κλπ. Και εμεις στη θεση τους τα ιδια θα καναμε.
Εμεις φταιμε ... και κυριως ο ψυχοπαθης κοσμοκαλογερος ...