Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
λαγνε αξιζατε να κερδισετε δηλαδή εισασταν καλοί?και σου είπα ποσο θα γράψει το κοντέρ διαφοράς στο τέλος.. ;)
εγω φιλε θα πω το εξης...ουτε με τον βαζελο επρεπε να χασω ουτε σημερα το δικαιο ηταν να ερθει ισοπαλο....μην ξεχνας κατι... με 4 βαθμους διαφορα αν ερθει ο γαυρος στην τουμπα τον παιρνει να κανει ηττα ;) ;) ;) ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.814
Πόντοι
38.177
εγω φιλε θα πω το εξης...ουτε με τον βαζελο επρεπε να χασω ουτε σημερα το δικαιο ηταν να ερθει ισοπαλο....μην ξεχνας κατι... με 4 βαθμους διαφορα αν ερθει ο γαυρος στην τουμπα τον παιρνει να κανει ηττα ;) ;) ;) ;)

Με αυτη την ομαδα που εχεις,που ειναι μια του υψους και μια του βαθους,πιστευεις οτι μπορεις να κερδισεις τον Ολυμπιακο?
Εκτος και αμα το εχει πει η Παναγια  :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Με αυτη την ομαδα που εχεις,που ειναι μια του υψους και μια του βαθους,πιστευεις οτι μπορεις να κερδισεις τον Ολυμπιακο?
Εκτος και αμα το εχει πει η Παναγια  :2funny:
και σε χειροτερη κατασταση τον εχω κερδισει....απλα θα μπουνε μεσα πρωτος ο ρομπερτο....φοβηθηκα για την ζωη μου.... :o :o :o :o :oμανιατης ζουγκλα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: και το βρακι καφε και το σκατο στην καλτσα........και τοτε βλεπουμε.. :grin: :grin: :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.814
Πόντοι
38.177
και σε χειροτερη κατασταση τον εχω κερδισει....απλα θα μπουνε μεσα πρωτος ο ρομπερτο....φοβηθηκα για την ζωη μου.... :o :o :o :o :oμανιατης ζουγκλα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: και το βρακι καφε και το σκατο στην καλτσα........και τοτε βλεπουμε.. :grin: :grin: :grin:

Κανε παλι τα περσινα να σου πουνε και μπραβο!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
παιδια τα πραγματα ειναι απλα....η στιγμη που ο μπαοκ εχασε και μαθηματικα το πρωταθλημα ειναι αυτη :
225840.jpg

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειναι πολυτελεια να εχεις τον μακ στον παγκο......αλλα ειπαμε ο 14 να παιζει και ολοι οι αλλοι.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ναι αλλα στο 65΄ ο σαλπι καλυψε τον Μακ και εκοψε αντεπιθεση μπροστα στην πεντε.
Εισαι αδικος μαζί του :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παιδια τα πραγματα ειναι απλα....η στιγμη που ο μπαοκ εχασε και μαθηματικα το πρωταθλημα ειναι αυτη :
225840.jpg
:thumbsup:
ακριβως...και εγω το ειχα πει τοτε....αν θυμασαι...εκαναν μεγαλη μαλακια να προκαλεσουν το θηριο....το θηριο προσπαθεις να το πιασεις στον υπνο και οχι σα μαλακας αν κοιμαται να πας να το ξυπνησεις...
αλλα τι ψαχνεις απο κομπλεξικα πουστρακια;να εχουν σταλα μυαλο;;  :jerking:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
ακριβως...και εγω το ειχα πει τοτε....αν θυμασαι...εκαναν μεγαλη μαλακια να προκαλεσουν το θηριο....το θηριο προσπαθεις να το πιασεις στον υπνο και οχι σα μαλακας αν κοιμαται να πας να το ξυπνησεις...
αλλα τι ψαχνεις απο κομπλεξικα πουστρακια;να εχουν σταλα μυαλο;;  :jerking:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
διπλό στην Βέροια και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
Σαν Παοκτσης Θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον Ολυμπιακο για το Πρωταθλημα :)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Σαν Παοκτσης Θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον Ολυμπιακο για το Πρωταθλημα :)
ευχαριστουμε και του χρονου να ειστε δυνατοτεροι και πιο ακομπλεξαριστοι....με χαρα θα σας παραδωσουμε

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.440
Πόντοι
26.096
Εχω καιρο να γραψω σ αυτο το νημα ...
Ακουστε πρωτα ενα παλιο πριν με απορριψετε..
Το πρωταθλημα ... ναι το πρωταθλημα το εχασε ο κοσμοκαλογερος με τις εμμονες και τις ιδεοληψιες του.
Ο προπονητης που κατεβαζει ομαδα με 10 παικτες δε κερδιζει.
Μην ασχολειστε με Χρηστιδη κλπ. Και εμεις στη θεση τους τα ιδια θα καναμε.
Εμεις φταιμε ... και κυριως ο ψυχοπαθης κοσμοκαλογερος ...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εχω καιρο να γραψω σ αυτο το νημα ...
Ακουστε πρωτα ενα παλιο πριν με απορριψετε..
Το πρωταθλημα ... ναι το πρωταθλημα το εχασε ο κοσμοκαλογερος με τις εμμονες και τις ιδεοληψιες του.
Ο προπονητης που κατεβαζει ομαδα με 10 παικτες δε κερδιζει.
Μην ασχολειστε με Χρηστιδη κλπ. Και εμεις στη θεση τους τα ιδια θα καναμε.
Εμεις φταιμε ... και κυριως ο ψυχοπαθης κοσμοκαλογερος ...
ευτυχως δεν φταιει ο ολυμπιακος παντα και για ολα.....
ωραιος φιλε... 3 παιχτες θελατε και το παιρνατε φετος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom