travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
πεστα ρε φιλε......η διοικηση ειναι αμοιρη ευθυνων που μια μερα πριν ληξει η μεταγραφικη περιοδος δεν εχει παρει ακομα εξτρεμ?
πεστα ρε φιλε......η διοικηση ειναι αμοιρη ευθυνων που μια μερα πριν ληξει η μεταγραφικη περιοδος δεν εχει παρει ακομα εξτρεμ?
εχω γραψει πολλες φορες πως ο σαλπιγγιδης ειναι ο αγαπημενος μου παικτης..εχει προσφερει πολλα στην ομαδα...ομως σερνεται....σε πολλα παιχνιδια παιζουμε με 10...πολλες φορες δεν παιζει στην θεση του αλλα μονιμως τον τελευταιο καιρο ειναι ανυπαρκτος...πρεπει να ζεστανει για λιγο καιρο τον παγκο η την κερκιδα γιατι πανω απο τα προσωπα υπαρχουν τα 4 γραμματα ΠΑΟΚ
ολοι οι προπονητες εχουν κολληματα το προβλημα ειναι οτι δεν προσπαθει να καλυψει τον δημητρη...δεν παιζει στην θεση του....εχει παρατεταμενο ντεφορμαρισμα......βαλτονα στον παγκο γαμω την τρελλα μου..ειναι πολυτελεια να εχεις τον μακ στον παγκο
ολοι οι προπονητες εχουν κολληματα το προβλημα ειναι οτι δεν προσπαθει να καλυψει τον δημητρη...δεν παιζει στην θεση του....εχει παρατεταμενο ντεφορμαρισμα......βαλτονα στον παγκο γαμω την τρελλα μου..ειναι πολυτελεια να εχεις τον μακ στον παγκο
εγω φιλε ειμαι της εξης αποψης....παιρνεις 100 χιλιαρικα....δικαιολογησε τα λεφτα που παιρνεις...παιρνεις 1 μυριο παιξε για ενα μυριο πεσμου απο τον ιουλιο που αρχισαν οι υποχρεωσεις του ΠΑΟΚ αν ο σαλπι εχει δικαιολογησει τα λεφτα που παιρνει...για να μην το ξεκινησω πιο παλια απο τον τελικο κυππελυ...καλα κανουν και τον κραζουν..Τωρα οτι και να κανει μαλλον ειναι αργα.........στο ειχα πει....εισαστε εκει γιατι ο γαυρος ειναι χαλια....τωρα ομως καταλαβαινεις οτι εσεις εισαστε πολυ πιο χαλια..... ;) ;) ;)
Ο φουκαρας ο σαλπι δεν καταλαβα γιατι φταιει παντα για οτι στραβο γινεται στον παοκ....
ας ελπισουμε να τον φωτισει η παναγια....γιατι σε λιγο θα ξεχασω το ποδοσφαιρο που ξερωΔεν ειναι τοσο απλο. Και δε φταιει μονο η επιλογη του 14.
Φταιει...
Αγνοια των δυνατοτητων του ροστερ
Εκτος τοπου κ χρονου κ επιθετικο σχημα οταν η μιση ομαδα ειναι τραυματιες
Οποιος τραυματιζεται κανει 3 μηνες να επιστρεψει
Εφαγε τον Τζαβελα
Εμμονες κ ιδεοληψιες..
Χρειαζομαστε κι αλλα;;;
η διοικηση ειναι αμοιρη ευθυνων που μια μερα πριν ληξει η μεταγραφικη περιοδος δεν εχει παρει ακομα εξτρεμ?
εισαι θεος...Τις τρεις τελείες ξέχασες
εγω φιλε ειμαι της εξης αποψης....παιρνεις 100 χιλιαρικα....δικαιολογησε τα λεφτα που παιρνεις...παιρνεις 1 μυριο παιξε για ενα μυριο πεσμου απο τον ιουλιο που αρχισαν οι υποχρεωσεις του ΠΑΟΚ αν ο σαλπι εχει δικαιολογησει τα λεφτα που παιρνει...για να μην το ξεκινησω πιο παλια απο τον τελικο κυππελυ...καλα κανουν και τον κραζουν..
Δεν ειναι τοσο απλο. Και δε φταιει μονο η επιλογη του 14.
Φταιει...
Αγνοια των δυνατοτητων του ροστερ
Εκτος τοπου κ χρονου κ επιθετικο σχημα οταν η μιση ομαδα ειναι τραυματιες
Οποιος τραυματιζεται κανει 3 μηνες να επιστρεψει
Εφαγε τον Τζαβελα
Εμμονες κ ιδεοληψιες..
Χρειαζομαστε κι αλλα;;;
Η διοικηση φταιει ως ενα βαθμο.
Ο κοσμοκαλογερος ζητησε μεταγραφες;;;
ο παναγιας ποσες φορες εβαλε τον αθανασιαδη σε διαφορετικη θεση;;;;;;;;χαφ εχει παιξει εξτρεμ εχει παιξει αμυνα εχει παιξει 10 εχει παιξει...γιατι ο κλαους ειναι μονιμως στους διακριθεντες και σαλπι ειναι μονιμως ανυπαρκτος;;;;;;;σου κανω συγκριση τους 2 πιο ακριβοπληρωμενους παικτες...Ο σαλπι δηλαδη για εσας ειναι ενα παλτο που τα περνει χοντρα και δεν αποδιδει αναλογα........μηπως φταιει και κατι αλλο που γινεται αυτο ?....λεω τωρα εγω.......μηπως φταιει και ο παναγιας.....μηπως και εσεις που τον κραζετε ?????
Αντί να τα βάλουν με τον Ρωσοπόντιο τα έβαλαν με τον Σάλπι πάλι..Μια ζωή τα ίδια,τον παπάρα τον Τζαβέλλα τον είχαν κάνει θεό
Τα έβαλαν με τον Σαλπιγγίδη...
Για άλλη μια φορά, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης βρέθηκε στο …στόχαστρο οπαδών του ΠΑΟΚ, με ανθρώπους της ΠΑΕ να τον φυγαδεύουν από το γήπεδο μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό.
το κακό ξέρεις ποιο είναι οτι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ φταίει γι αυτά που παθενει! Τα λάθη είναι παρα πολλά! Και μου δείχνουν Ερασιτεχνισμο σε πολλά επίπεδα!mpouxos πότε ήταν μοντέλο; πέρσυ από τον χειρότερο Παναθηναικό της ιστορίας του αρπάξατε 4αρα και χάσατε το κυπελλάκι που δεν το έχετε δει ούτε σε μινιατούρα και τερμάτησες 3ος στο πρωτάθλημα; ή φέτος που παραλίγο να σε αποκλείσει κάποια Ζίλμπρου και στους ομίλους σε γλέντησε η τελευταία στο Γαλλικό πρωτάθλημα εκείνη την περίοδο Γκινκαμπ;
Όλες οι Ελληνικές ομάδες έχουν μείνει πίσω σε πολλά θέματα αλλά και γενικότερα η Ελλαδα σε πολλούς τομείς της εκτός από τα αθλητικά!το κακό ξέρεις ποιο είναι οτι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ φταίει γι αυτά που παθενει! Τα λάθη είναι παρα πολλά! Και μου δείχνουν Ερασιτεχνισμο σε πολλά επίπεδα!
κλασσικά παόκια,Αντί να τα βάλουν με τον Ρωσοπόντιο τα έβαλαν με τον Σάλπι πάλι..Μια ζωή τα ίδια,τον παπάρα τον Τζαβέλλα τον είχαν κάνει θεό
mpouxos πότε ήταν μοντέλο; πέρσυ από τον χειρότερο Παναθηναικό της ιστορίας του αρπάξατε 4αρα και χάσατε το κυπελλάκι που δεν το έχετε δει ούτε σε μινιατούρα και τερμάτησες 3ος στο πρωτάθλημα; ή φέτος που παραλίγο να σε αποκλείσει κάποια Ζίλμπρου και στους ομίλους σε γλέντησε η τελευταία στο Γαλλικό πρωτάθλημα εκείνη την περίοδο Γκινκαμπ;