χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.636
- Πόντοι
- 606
εχεις δίκιο. Ο ανθρωπος ούτε φιλικό δεν είναι ικανός να διευθυνει.σου λέει, φορμαρισμένος στα τελευταία παιχνίδια ο Παναιτωλικός(παρόλο που έχασε κάποιους βαθμούς παίζοντας καλά),
οπότε, για να έχουμε τον κώλο μας καλυμμένο, ας τα ρίξουμε εκ των προτέρων στους διαιτητές, στην παράγκα και στον ανάδρομο Ερμή, για να έχουμε και δικαιολογία ότι τα λέγαμε και πριν τον αγώνα αυτά.
Οπότε σε οποιοδήποτε στραβοπάτημα του μπαοκ φταίει ο διαιτητής.
σε περίπτωση νίκης του μπαοκ, είναι γαμάτος ο πάοκ.
λίγη σοβαρότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
θες να σου πω τι ομάδα είμαι για να μιλήσουμε για διαιτησία; με δουλεύεις;συνεχιζεις να γραφεις ....πεσμου ρε συ ο σοβαρος ΠΑΟΚ εχει να φοβηθει τον παναιτωλικο;;;;;;;καφενειο ειναι....σε ενα λιγο ππιο σοβαρο πρωταθλημα ελληνικο θα ηταν κατω απο την 10δα.....τι ομαδα εισαι ρε tsolia για να μιλησουμε για διαιτησια;;;;;;οσο για τον οφη οπαδικα ανεκαθεν ημασταν κοντα....ψαξτο λιγο...το τι κανει η διοικηση του οφη ειναι αλλο πραμα.....αλλα ο θρυλος και το αιγαλαιω να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν
ένα μπράβο στους δολοφόνους οφητζίδες, τα τσιράκια του κάθε "καπετάνιου".αφιερωμενο Στους λεβεντες Κρητικους
εχεις δίκιο. Ο ανθρωπος ούτε φιλικό δεν είναι ικανός να διευθυνει.
www.youtube.com/watch?v=MN88lfc_8Ds]https://www.youtube.com/watch?v=MN88lfc_8Ds[/url[/video]]
"αουτ.
όχι είναι κορνερ.
όχι εδωσε πεναλτι τελικά"
Αντε παμε να φαμε τη βροχη με την ελπιδα να το γλυτωσουμε παλι το εγκεφαλικό
ο πάοκ να κερδάει, ο γαύρος να χάνει και τα υπόλοιπα είναι για το θεαθήναι.
είναι και φίλοι με τους οφητζίδες, το σωματείο χαμαιλέοντας, πότε πράσινο, πότε κόκκινο.
Οπως τα λες μαν,αλλα ξεχνας και τους ζελεδες που εχουν κανει αδελφοποιησεις με ολη την Ευρωπη μπας και πανε καμια εκδρομη χωρις να πεσει φαπα.Μονο με ρωσσικες ομαδες δεν εχουν κανει και ειδαμε τα αποτελεσματα προσφατα.Μια ζωή πράσινο είναι το κρητικό παράρτημα.
Από την άλλη οι μπαουγκς κωλοτρίβονται συχνά πυκνά σε άλλους οπαδούς.
Με τους οφητζήδες ψήνουν σουβλάκια και κάνουν συμμαχία νοτος-βορράς
μέσα στους ηρακληδείς έβριζαν νεκρούς της 7 (βέβαια σε αυτό φταίει και η ανυπαρξία της γριάς)
με τους πανιώνιους τα πάνε καλά γιατί δεν είναι σαν τους άλλους 3 της αθήνας
με την αεκ μέχρι τα επεισόδια στη Λαμία δεν είχαν και ιδιαίτερο πρόβλημα,
ίσα ίσα ο Ριβάλντο όταν τους έβαζε 4 τον χειροκτόταγαν με την αεκ
και ας μην τους άκουγε στο 2-3 όταν έπαιζε στον ΘΡΥΛΟ
Στο ΘΡΥΛΟ στο ΒΟΛΟ τσιμπούκι με πανό για να μην το πάρει ο Άρης
με τους παρτιζάνους και καλά να γίνουν το αντίπαλο δέος σε Ολυμπιακό-Ερυθρό
εκεί έμπλεξαν και με τα πολιτικά σε κάποια φάση και τα άλλα τα ζώα οι Σέρβοι έκαναν διπλή κερκίδα με ανταλλαγή φωτοβολίδων
ε και φυσικά με Μπεσίκτας
βρες μου πιο φλώρο λαό....
αφου το λενε gazzeta και τα αλλα σαιτ ηταν μαρς.....γιατι εγω μπορει να πω ναι αλλα σαν ολυμπιακος δεν θα φανει..... ;)Φιλοι,απο περιεργεια επειδη δε βλεπω τον αγωνα ,ηταν πεναλτυ?
Είμαστε αντικειμενικοί εμείς οι Ολυμπιακοί τύπε,άλλωστε ο Πάοκ δεν θα πάρει πρωτάθλημα ;)αφου το λενε gazzeta και τα αλλα σαιτ ηταν μαρς.....γιατι εγω μπορει να πω ναι αλλα σαν ολυμπιακος δεν θα φανει..... ;)
Είμαστε αντικειμενικοί εμείς οι Ολυμπιακοί τύπε,άλλωστε ο Πάοκ δεν θα πάρει πρωτάθλημα ;)
κιρονα ηταν πεναλντι οσο εγω ειμαι ΑρηςΦιλοι,απο περιεργεια επειδη δε βλεπω τον αγωνα ,ηταν πεναλτυ?
vx o mpoka
θα εχει γαμηθει στις μαλαματινες μπορει να βαραει και σουτια δεν ξερω
Θα βάλετε πάλι φωτιά?εγω λεω φιλε χριστιδη οτι αν κερδισεις αυριο σε παιρνει να ερθεις στην τουμπα να κανεις μια αξιοπρεπη ηττα και να γυρισεις στο λιμανι με κατεβασμενα τα αυτια.