mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.732
- Πόντοι
- 10.326
εγώ είμαι ΧρυσαυγιτηςKάτσε ήσυχα είναι αναρχικός
εγώ είμαι ΧρυσαυγιτηςKάτσε ήσυχα είναι αναρχικός
Και εγώ Λεβέντης και;εγώ είμαι Χρυσαυγιτης
Τι εννοείς τον πληρώνουν με το πόστ;Ρε συνεχισε εδω μεσα να κανεις σωστα την δουλεια σου και ασε εμενα, εξαλου περαστικοι ειμαστε εμεις καποτε θα βαρεθουμε και θα φυγουμε απο δω.
Μπόκα ποιος απο τους 3 θα κλείσει?
Σκόκο
Βιερίνια
Πατιτο ροντριγκεζ
Είναι αργά τύπε,πάρτον αύριο το μεσημεράκιΜισο να παρω τηλ. τον ζηση να τον ρωτησω
Μπόκα ποιος απο τους 3 θα κλείσει?
Σκόκο
Βιερίνια
[size=20pt]Πατιτο ροντριγκεζ[/size]
οποίος και να ρθει ξαδερφε Ξαναπέφτουν Τα Τσιμέντα Λεμε
οποίος και να ρθει ξαδερφε Ξαναπέφτουν Τα Τσιμέντα Λεμε
αφήστε τα φιλικά και πάρτε το Κυπελλοαμα ο ΟΦΗ πεσει κατηγορια και δεν θα παιξετε επομενη αγωνιστικη να κανονισουμε κανα φιλικο ξαδερφε
Α καλα πεσμου οτι δεν γνωριζεις το παραρτημα του γαυρου. Αλλα προσεχε ο λαος του οφη δεν εχει καμια σχεση με την πουλημενοι διοικηση της ομαδας η οτι εχει απομεινει απο αυτηοφειλές του ΟΦΗ να πληρώσει ο μπουλης? Και γιατί? Παραλίγο πέσιμο να είχε την περασμένη κυρριακη
αφήστε τα φιλικά και πάρτε το Κυπελλο
οφειλές του ΟΦΗ να πληρώσει ο μπουλης? Και γιατί? Παραλίγο πέσιμο να είχε την περασμένη κυρριακηΛενε θα τα πληρωσει το μαμοθρεφτο/παιδοβουβαλο αλλα επειδης ο οφη εχει περηφανο λαο δεν θα αφησουν να ξεκινησει το ματς. ;)
Α καλα πεσμου οτι δεν γνωριζεις το παραρτημα του γαυρου. Αλλα προσεχε ο λαος του οφη δεν εχει καμια σχεση με την πουλημενοι διοικηση της ομαδας η οτι εχει απομεινει απο αυτη
Τελος να πουμε και να πηγαινουμε σιγα,σιγα για υπνο, οτι το σαββατο εχουμε ματς με τον παναιτωλικο στην τουμπα. ολοι εκει να αποθεωσουμε την παιχτουρα μας τον νομποα!
Εκτος και αν ειστε ιντερνετικοι οπαδοι οπως ο γαυρος πιο πανω, οποτε αραξτε στο μπου και αφηστε την ομαδα και τον πραγματικο λαο να παει γηπεδο και ασχοληθειτε με την βασικη θεματολογια του σαιτ που ειναι η τανες. Καληνυχτα παοκαρες
το ξερω...το μονο που ταιριαζουμε ειναι ;)Kάτσε ήσυχα είναι αναρχικός
παλι σε παιδακια την πεσατεΣΤΑ ΚΥΜΙΝΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙΑ |1926|