Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
θα ερθει και ο μανιατης...και ο καραπαπας ;)που θα παει;;;;;;;;;;; λιγες μερες εμειναν για να ερθουν τα ομορφα αγορακια με τα ξυρισμενα μπουτακια και τα κοκκινα στρινγκ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα βγαλουμ ωραια γουστα..
καλησπεραθα ερθει και ο μανιατης...και ο καραπαπας ;)
καλησπερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ηρθε και ο υπαλληλος του σαιτ να μας το παιξει καμποσος με ξενα @@δε πα να χτυπησει και το ξεφαλι του στον τοιχο...στον πουτσο μου και εσυ και ο ....ζε![]()
Και εγω αγχωνομαι για σενα, σε πληρωσε ο διαχειριστης δεν σε πληρωσε ακομα...θα μπει ο ζε να βαρεσει το τουμπερλεκι ρε; για λεγε γιατι εχω αγχωθει![]()
επισηςκαλησπερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να χυσεις ρε γατι εσυ ....Τι έμαθα ρε ζήτησαν στα Μετρα Τάξης να μην πουλιούνται γαύροι στις 8/2! Στα πέριξ της Τούμπας!
ΕΧΥΣΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δε πα να χτυπησει και το κεφαλι του στον τοιχο...στον πουτσο μου και εσυ και ο ....ζεΔεν θελουν το ΖΕ μεσα στο γηπεδο τα φλωρακια του μπειραια...τελικα πρεπει να ειστε πολλοι για τον πουτσο εκει στον μπειραια. Αλλα πρεπει να καταλαβετε οτι στο ΓΗΠΕΔΟ μας κουμαντο κανουμε εμεις,οποτε πριν απο το ματς οπως και σε καθε ματς στο γηπεδο μας θα ειναι ο ΖΕ στην σεντρα να χτυπησει το τυμπανο δυνατα! ;)
Ρε συνεχισε εδω μεσα να κανεις σωστα την δουλεια σου και ασε εμενα, εξαλου περαστικοι ειμαστε εμεις καποτε θα βαρεθουμε και θα φυγουμε απο δω.ναι ρε...δεν ειμαστε ολοι τσε γκεβαρα σα την παρτη σου....μαλακα μπουλη![]()
μπουλη μπουλακο!!!τι να χυσεις ρε γατι εσυ ....
θα βηξω και θα αρπαξεις πνευμονια....
γατακι....
θα μπει ο ζε να βαρεσει το τουμπερλεκι ρε; για λεγε γιατι εχω αγχωθειΗρθε και ο υπαλληλος του σαιτ να μας το παιξει καμποσος με ξενα @@![]()
χαχα κατι ξερεις κουφαλα για να το λες αυτοΤι εννοείς τον πληρώνουν με το πόστ;![]()
Μισο να παρω τηλ. τον ζηση να τον ρωτησωΜπόκα ποιος απο τους 3 θα κλείσει?
Σκόκο
Βιερίνια
Πατιτο ροντριγκεζ
Τα μεσημερια δεν το σηκωνειΕίναι αργά τύπε,πάρτον αύριο το μεσημεράκι![]()
ναι ρε...δεν ειμαστε ολοι τσε γκεβαρα σα την παρτη σου....μαλακα μπουληΚαι εγω αγχωνομαι για σενα, σε πληρωσε ο διαχειριστης δεν σε πληρωσε ακομα...![]()
Kάτσε ήσυχα είναι αναρχικόςναι ρε...δεν ειμαστε ολοι τσε γκεβαρα σα την παρτη σου....μαλακα μπουλη![]()