ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
γιατρε παλι απ την τινι το ειδες με το γιαννενο?
Ουτε καν το ειδα γιατρε.......γαμουσα εκεινη την ωρα...... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
γιατρε παλι απ την τινι το ειδες με το γιαννενο?
ετσι γαμαει ο πειραιας;;;;;;;;;;Ουτε καν το ειδα γιατρε.......γαμουσα εκεινη την ωρα...... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ποσα εριξες γιατρε?Ουτε καν το ειδα γιατρε.......γαμουσα εκεινη την ωρα...... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ποσα εριξες γιατρε?
καλα ρε γιατρε τι γυναικα σου γαμουσες και εχασες το ματςΟσα και ο ολυμπιακος με τη διαφορα ομως εγω δεν εφαγα κανενα....
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΒΛΑΡΧΟΥ.........2 - 0.....
...γιατρε οταν τα γραφω με λες γκρινιαρη....τι επαθες ρε αρρωστησες απ την τεσσαρα?
τα λεγαμε την τεταρτη που τρεχαν αεροδρομιο γιατρε,δεν βγαινει η χρονια με μισο σεντερ μπακ
καλα ρε γιατρε τι γυναικα σου γαμουσες και εχασες το ματς
τρελος εισαι και εγω νομιζα κανενα καλο σιτι τουρι να πουμε
εσυ το παραχεζεις το θεμα ρε γιατρε...γιατρε οταν τα γραφω με λες γκρινιαρη....
δλδ αν ηταν με την ατλετικο ποσα θα εριχνες ρε συ 5?Ανανεωνουμε τον ερωτα μας γιατρε και ενας ορος ηταν να γινει και σε ματς του ολυμπιακου......και διαλεξα ενα ευκολο ματς....
δλδ αν ηταν με την ατλετικο ποσα θα εριχνες ρε συ 5?
εχεις δικαιο και εγω λεω οτι ο χειροτερος παιχτης του αγωνα ηταν ο κιτσιου σημερα....λοιπον ,κακα τα ψεματα, αλλα η ομαδα χρειαζεται σε καθε ματς τον ρατς αριστερα και τον σκονδρα δεξια....ΟΥΤΕ ΠΑΙΚΤΗΣ σπυροπουλος υπαρχει ,ουτε παικτης κιτσιου -τουλαχιστον αμυντικα αυτος...Σημερα στην ξανθη η γραμμη της αμυνας ηταν ψηλα και το πλωρωσαμε...προκλητικη και η διαιτησια του σκατομπατσου που χαριστηκε στην σκαρια του μπερτου και στην δευτερη κιτρινη του σολτανι....οσοι νομιζετε οτι η παραγκα εχει πεσει ειστε νυχτωμενοι!
καλα ρε γιατρε τι γυναικα σου γαμουσες και εχασες το ματς
τρελος εισαι και εγω νομιζα κανενα καλο σιτι τουρι να πουμε
Ρε τι γινεται....
Βγηκαν όλα τα χυσμενα μουνακια από τις τρυπες τους.....
ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ-ΑΡΧΙΔΗΣ ΒΛΑΚΑΡΧΟΣ και σια...
Αντε στις τρυπες σας ρε μουνοπανα....
Και ο ΒΑΖΕΛΟΣ θα σας περασει σε λιγο....
Αντε ρε ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ στο θρεντ της ομαδας σου να κραξεις το Μιτσελ,ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ...εσυ τι εισαι........τωρα ο μακεδονομαχος........της πουτσας η του αμμοχαλικου....ρε σαλτα και γαμησου και φερε μας και την εισπραξη.....παλιο μαλεα......
Ότι σου αρεσει κοπελα μου...Και κατι αλλο αγραμματε.........χυμενα μουνακια...και οχι χυσμενα......μαθε ελληνικα....