You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (5 μέλη και 7 επισκέπτες)
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.770
- Πόντοι
- 10.326
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο Μάγκες και βάζω μέσα και οπαδούς αλλων ομάδων.
Εαν δεν ιδρωσεις! Δεν ματωσεις την φανέλα! Δεν λασπώσεις το σορτσάκι! Και
Χάσεις όλες τις μονομαχίες απο τον αντίπαλο θα χάσεις!
Απλα τα πραγματα ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!
Εαν δεν ιδρωσεις! Δεν ματωσεις την φανέλα! Δεν λασπώσεις το σορτσάκι! Και
Χάσεις όλες τις μονομαχίες απο τον αντίπαλο θα χάσεις!
Απλα τα πραγματα ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.770
- Πόντοι
- 10.326
όχι δεν έχω πάρει ποτε.Φίλε πήρες τηλ Ραπ?
Επισκέπτης
Ενταξει να εχει λιγο σασπενς το πρωταθλημα, μην το παρουμε απο τον δεκεμβρη δεν λεει.
Πεμπτη και κυριακη ολοι στο γηπεδο πρεπει να ειναι γεματο και δικαιολογιες πλεον δεν χωρανε, οποιος δεν μπορει εχει δυο επιλογες η να κατσει σπιτι και να μην ξαναπατησει στο γηπεδο ουτε και στην φιεστα του πρωταθληματος. Η μπορει να παει να γαμηθει και να αλλαξει ομαδα, καναπεδοφλωρους δεν θελουμε στον ΠΑΟΚ
Πεμπτη και κυριακη ολοι στο γηπεδο πρεπει να ειναι γεματο και δικαιολογιες πλεον δεν χωρανε, οποιος δεν μπορει εχει δυο επιλογες η να κατσει σπιτι και να μην ξαναπατησει στο γηπεδο ουτε και στην φιεστα του πρωταθληματος. Η μπορει να παει να γαμηθει και να αλλαξει ομαδα, καναπεδοφλωρους δεν θελουμε στον ΠΑΟΚ
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.770
- Πόντοι
- 10.326
στη Ν. Σμύρνη παρων με Λαγνο- closer- madrileno-Εσυ-mega alefanto Και θα την πάμε Ομόνοια αυτήν την ΚουπαΕνταξει να εχει λιγο σασπενς το πρωταθλημα, μην το παρουμε απο τον δεκεμβρη δεν λεει.
Επισκέπτης
Μπουχο, με την ζελα μπασκετ ποτε παιζουμε
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.770
- Πόντοι
- 10.326
22/12 νοκ άουτ το ματσάκι!!!Μπουχο, με την ζελα μπασκετ ποτε παιζουμε
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε λες να φυγει ο αναστασιαδης τον γεναρη?Πραγματικά πιστεύετε οτι θα πάρετε πρωτάθλημα ρε μαλάκες;
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.770
- Πόντοι
- 10.326
είσαι στο -10 αν δεν το εχεις καταλάβει! Και έχει η ΠαναγιαΠραγματικά πιστεύετε οτι θα πάρετε πρωτάθλημα ρε μαλάκες;
Επισκέπτης
Δωσε και ωρα αμα εχεις22/12 νοκ άουτ το ματσάκι!!!
Επισκέπτης
Μην απαντας σε στημενους ρε γραψτον στα @@ τον μλκείσαι στο -10 αν δεν το εχεις καταλάβει! Και έχει η Παναγια
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.770
- Πόντοι
- 10.326
σιγά ρε τα γιουσουφακια του Μεγ. Χρηστίδη τουλαχιστον αυτον τον πάω!!!Μην απαντας σε στημενους ρε γραψτον στα @@ τον μλκ
Επισκέπτης
Καλα ενταξει, με ειπες για ενα ατομο που πιστευω οτι αν του δειξουν το καραισκακης θα ρωτησει ποιανου ειναι το γηπεδο αυτο.σιγά ρε τα γιουσουφακια του Μεγ. Χρηστίδη τουλαχιστον αυτον τον πάω!!!
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Πραγματικά πιστεύετε οτι θα πάρετε πρωτάθλημα ρε μαλάκες;
η Βεροια θα το παρει
Δεν ξερω τι εγινε με το ματς μαγκες... εγω Παοκτσης ειμαι και πιστευω χασαμε καθαρα και απο δικες μας βλακειες....
Ομως μπαινουνε ψυλλοι στα αυτια μου,γιατι γνωστος μου που ασχολειται πολυ με στοιχημα και ειναι πολυ μπασμενος, μου ειπε οτι 1 ωρα πριν τον αγωνα παιχτηκαν πολλα φραγκα στον ασσο της Ξανθης...
και για να προλαβω αυτους που θα κραξουν, ο τυπος δεν ειναι οπαδος καμιας ομαδας... δεν ασχολειται με αυτα...
Ομως μπαινουνε ψυλλοι στα αυτια μου,γιατι γνωστος μου που ασχολειται πολυ με στοιχημα και ειναι πολυ μπασμενος, μου ειπε οτι 1 ωρα πριν τον αγωνα παιχτηκαν πολλα φραγκα στον ασσο της Ξανθης...
και για να προλαβω αυτους που θα κραξουν, ο τυπος δεν ειναι οπαδος καμιας ομαδας... δεν ασχολειται με αυτα...
madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ιδανικο σεναριο να ειναι και οι πανιωνιοι ανετοι.στη Ν. Σμύρνη παρων με Λαγνο- closer- madrileno-Εσυ-mega alefanto Και θα την πάμε Ομόνοια αυτήν την Κουπα
η διαιτησία του γνωστου και μη εξαιρετεου μανταλου ( με το πολυ γνωστο παρελθόν) η οποία παρεμπιπτόντως περασε στα πολυ χαλαρα, δείχνει ότι το πρωταθλημα θα είναι πολυ δύσκολη υπόθεση.
αν δεν γίνουν τρεις προσθήκες που θα μπουν αμεσα στην ομαδα θα εχουμε ζόρια.
ο τζαβελλας φευγατος είναι;
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
τι μπαοκ ρε?
πλακα με κανεις?
πλακα με κανεις?
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
καλησπερα...ωραιο σεναριο αλλα εγω σου εχω κατι καλυτερο για νωριτερα....περναει ο γαυρος στο γιουροπα περναμε εμεις και κληρωνοματε μαζι με ευρωπαιο κορακι να δεις θα πεφτουν στην περιοχη;;;;;θα παρουμε εισητηρια και θα βγαλουμε γουστα........στη Ν. Σμύρνη παρων με Λαγνο- closer- madrileno-Εσυ-mega alefanto Και θα την πάμε Ομόνοια αυτήν την Κουπα
madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ληξαν λεει το θεμα με τζαβελλα.
ακομη και αν όπως φημολογείται φονηθηκε να παιξει , υπαρχει καποιος που τον κατηγορεί για αυτό;
πριν γινει το ατυχες συμβαν ( που εξιχνιστηκε κατά τυχη και λογικα θα πεσουν σοβαρες ποινές γιατί μιλάμε για αποπειρα ανθρωποκτονίας) είχε ακουστεί ότι τον απειλούσαν και καπακι μετα τον αγωνα πετάνε μολότωφ στο μαγαζι την ωρα που ήταν μέσα η μητέρα του.
σε αλλον εβαλαν βομβα και σταματησε απο τη διαιτησία, του αλλου του εκαψαν το αμαξι και σταματησε και αυτός.
τι επρεπε να κανει δηλαδη;
ακομη και αν όπως φημολογείται φονηθηκε να παιξει , υπαρχει καποιος που τον κατηγορεί για αυτό;
πριν γινει το ατυχες συμβαν ( που εξιχνιστηκε κατά τυχη και λογικα θα πεσουν σοβαρες ποινές γιατί μιλάμε για αποπειρα ανθρωποκτονίας) είχε ακουστεί ότι τον απειλούσαν και καπακι μετα τον αγωνα πετάνε μολότωφ στο μαγαζι την ωρα που ήταν μέσα η μητέρα του.
σε αλλον εβαλαν βομβα και σταματησε απο τη διαιτησία, του αλλου του εκαψαν το αμαξι και σταματησε και αυτός.
τι επρεπε να κανει δηλαδη;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 85K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K