Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (5 μέλη και 7 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.770
Πόντοι
10.326
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο Μάγκες και βάζω μέσα και οπαδούς αλλων ομάδων.
Εαν δεν ιδρωσεις! Δεν ματωσεις την φανέλα! Δεν λασπώσεις το σορτσάκι! Και
Χάσεις όλες τις μονομαχίες απο τον αντίπαλο θα χάσεις!
Απλα τα πραγματα ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ενταξει να εχει λιγο σασπενς το πρωταθλημα, μην το παρουμε απο τον δεκεμβρη δεν λεει.  :grin:

Πεμπτη και κυριακη ολοι στο γηπεδο πρεπει να ειναι γεματο και δικαιολογιες πλεον δεν χωρανε, οποιος δεν μπορει εχει δυο επιλογες η να κατσει σπιτι και να μην ξαναπατησει στο γηπεδο ουτε και στην φιεστα του πρωταθληματος. Η μπορει να παει να γαμηθει και να αλλαξει ομαδα, καναπεδοφλωρους δεν θελουμε στον ΠΑΟΚ  :sunglasses:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.770
Πόντοι
10.326
Ενταξει να εχει λιγο σασπενς το πρωταθλημα, μην το παρουμε απο τον δεκεμβρη δεν λεει.  :grin:

Πεμπτη και κυριακη ολοι στο γηπεδο πρεπει να ειναι γεματο και δικαιολογιες πλεον δεν χωρανε, οποιος δεν μπορει εχει δυο επιλογες η να κατσει σπιτι και να μην ξαναπατησει στο γηπεδο ουτε και στην φιεστα του πρωταθληματος. Η μπορει να παει να γαμηθει και να αλλαξει ομαδα, καναπεδοφλωρους δεν θελουμε στον ΠΑΟΚ  :sunglasses:
στη Ν. Σμύρνη παρων με Λαγνο- closer- madrileno-Εσυ-mega alefanto Και θα την πάμε Ομόνοια αυτήν την Κουπα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
Πραγματικά πιστεύετε οτι θα πάρετε πρωτάθλημα ρε μαλάκες; :2funny:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.912
Πόντοι
1.756
Δεν ξερω τι εγινε με το ματς μαγκες... εγω Παοκτσης ειμαι και πιστευω χασαμε καθαρα και απο δικες μας βλακειες....
Ομως μπαινουνε ψυλλοι στα αυτια μου,γιατι γνωστος μου που ασχολειται πολυ με στοιχημα και ειναι πολυ μπασμενος, μου ειπε οτι 1 ωρα πριν τον αγωνα παιχτηκαν πολλα φραγκα στον ασσο της Ξανθης...
και για να προλαβω αυτους που θα κραξουν, ο τυπος δεν ειναι οπαδος καμιας ομαδας... δεν ασχολειται με αυτα...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
στη Ν. Σμύρνη παρων με Λαγνο- closer- madrileno-Εσυ-mega alefanto Και θα την πάμε Ομόνοια αυτήν την Κουπα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
  ιδανικο σεναριο να ειναι και οι πανιωνιοι ανετοι.
η διαιτησία του γνωστου και μη εξαιρετεου μανταλου ( με το  πολυ γνωστο παρελθόν) η οποία παρεμπιπτόντως περασε στα πολυ χαλαρα, δείχνει ότι το πρωταθλημα θα είναι πολυ δύσκολη υπόθεση.
αν δεν γίνουν τρεις προσθήκες που θα μπουν αμεσα στην ομαδα θα εχουμε ζόρια.
ο τζαβελλας φευγατος είναι;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καλησπερα...ωραιο σεναριο αλλα εγω σου εχω κατι καλυτερο για νωριτερα....περναει ο γαυρος στο γιουροπα περναμε εμεις και κληρωνοματε  μαζι με ευρωπαιο κορακι να δεις θα πεφτουν στην περιοχη;;;;;θα παρουμε εισητηρια  και θα βγαλουμε γουστα........

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ληξαν λεει το θεμα με τζαβελλα.
ακομη και αν όπως φημολογείται φονηθηκε να παιξει ,  υπαρχει καποιος που τον κατηγορεί για αυτό;
πριν γινει το ατυχες συμβαν ( που εξιχνιστηκε κατά τυχη και λογικα θα πεσουν σοβαρες ποινές γιατί μιλάμε για αποπειρα ανθρωποκτονίας) είχε ακουστεί ότι τον απειλούσαν και καπακι μετα τον αγωνα πετάνε μολότωφ στο μαγαζι την ωρα που ήταν μέσα η μητέρα του.
σε αλλον εβαλαν βομβα και σταματησε απο τη διαιτησία, του αλλου του εκαψαν το αμαξι και σταματησε και αυτός.
τι επρεπε να κανει δηλαδη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom