travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
που κοπροσκυλιαζες εεεεεεεεεε;;;;;;;;;Ρε λαγνε τι εγινε τωρα ξυπνησα.....πως φαγατε 4 ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Sm 2 :s&m_2: :s&m_2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_2.gif)
![Sm 2 :s&m_2: :s&m_2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_2.gif)
που κοπροσκυλιαζες εεεεεεεεεε;;;;;;;;;Ρε λαγνε τι εγινε τωρα ξυπνησα.....πως φαγατε 4 ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι ξενυχτης ησουν...![]()
να πουμε κατι για κοντα;;;φοβου την μαλμεναι...αλλα εσυ εχεις το know how να κανεις την γκελα οταν πρεπει ...γνωριζεις πως να ΜΗΝ παιρνεις πρωταθλημα ;)
Χαλια ειμαι ρε συ........αλλα βρηκα ενα μαγαζακι στον προφητη ηλια ...εχει εχει ενα κρασι νεκταρ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που κοπροσκυλιαζες εεεεεεεεεε;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν παιξαμε καλα και φαγαμε ντορτια......μια ηττα εκτος προγραμματος
![]()
ενα παλληκαρι εγραψε νωριτερα δεν ειναι καθε μερα της παναγιαςΕδω ειμαι ρε και περιμενα το +7 και βλεπω ενα 4-2......και ξενερωσα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ενα παλληκαρι εγραψε νωριτερα δεν ειναι καθε μερα της παναγιας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
;)που ειναι οι αλλοι οι μακεδονομαχοι ρε συ......μονο σε αφησαν......![]()
![]()
![]()
![]()
ειμαι αρωστος μαν.....κλειστη η φωνη και 38-39 πυρετο εδω και τρεις μερες.....κραταμε τα μποσικα τι να κανουμε;;;που ειναι οι αλλοι οι μακεδονομαχοι ρε συ......μονο σε αφησαν......![]()
![]()
![]()
![]()
κυκλοφοραει η πουτσα του χρηστιδη....και δγκωνει κωλοτρυπιδες...που ειναι οι αλλοι οι μακεδονομαχοι ρε συ......μονο σε αφησαν......![]()
![]()
![]()
![]()
τι επαθες ρε αρρωστησες απ την τεσσαρα?ειμαι αρωστος μαν.....κλειστη η φωνη και 38-39 πυρετο εδω και τρεις μερες.....κραταμε τα μποσικα τι να κανουμε;;;
τα λεμε τα ξαναλεμε....ασφαλως και στεναχωρηθηκα για την 4αρα....αλλα ειμαι 3 μερες αρωστος :S :S :S :S :S :S :S :Sτι επαθες ρε αρρωστησες απ την τεσσαρα?
τα λεγαμε την τεταρτη που τρεχαν αεροδρομιο γιατρε,δεν βγαινει η χρονια με μισο σεντερ μπακ
νομιζω φιλαρακι εισαι αδικος....νομιζω οτι πηγαν στην ξανθη..mpouxos.......απων
boca junior.....απων
closer 82.....απων
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλλον ο μπαρμπαχρηστιδης εχει δικιο..........φοβονται τη χυσαδα του και κρυβονται.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περαστικα μαν...τα λεμε τα ξαναλεμε....ασφαλως και στεναχωρηθηκα για την 4αρα....αλλα ειμαι 3 μερες αρωστος :S :S :S :S :S :S :S :S
νομιζω φιλαρακι εισαι αδικος....νομιζω οτι πηγαν στην ξανθη..
ευχαριστω φιλαρακι.....προσπαθω να κρατω την σημαια ψηλα να εισαι καλα..περαστικα μαν...![]()
γιατρε παλι απ την τινι το ειδες με το γιαννενο?λες....????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα δειξει...
λογικα εκει θα ειναι...λες....????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα δειξει...