Επισκέπτης
Μαθατε ποιον διαιτητη μας βαλανε
περιμενες κατι διαφορετικο;;;;;;Μαθατε ποιον διαιτητη μας βαλανε
Θα εχει μεγαλυτερη αξια η νικη μαςπεριμενες κατι διαφορετικο;;;;;;
Μαθατε ποιον διαιτητη μας βαλανε
γελανε και οι πετρες
για πες ρε να παιξουμε και εμεις...τι παιζουμε;Αυτοί που γελάνε είναι εγώ και οι άλλοι που θα βγάλουμε κάνα φράγκο πάλι απο το πιο απροκάλυπτα στημένο πρωτάθλημα στον κόσμο!
τυπε πρεπει απο το πολυ στησιμο να κονομησες και στο αστερας- θρυλος ,αγρινιο- θρυλος αλλα και ατρομητος - θρυλος...Αυτοί που γελάνε είναι εγώ και οι άλλοι που θα βγάλουμε κάνα φράγκο πάλι απο το πιο απροκάλυπτα στημένο πρωτάθλημα στον κόσμο!
παρε ενα αχαστο....τηντεταρτη να σκοραρει η φιλοξενουμενη ομαδα...βαλε ενα σπιτι...με την αμυνα παιδικη χαρα που εχετε ενα γκολ το λιγοτερο θα το φατεγια πες ρε να παιξουμε και εμεις...τι παιζουμε;
ασσο; ασσο Η αασο Τ ;τι;
να παρει πρωταθλημα ο θρυλος;ποσο δινει;
και πως γινεται να στηνεται ενα πρωταθλημα με το να το παιρνει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ;
δηλαδη το στηνουν να το παρει το φαβορι;
ωραιο κολπο ρε
η επαιξες το 1.1 χτες ;
ρε μαλακες απο το καβλι του θρυλου εχετε ζαλιστει και παραληρειτε...
θρυλος μουνια μια ζωη
δωσε κανενα σημειο ρε πονηριδη απο το ''στημενο'' πρωταθλημα...
αντε δωσε...
τυπε πρεπει απο το πολυ στησιμο να κονομησες και στο αστερας- θρυλος ,αγρινιο- θρυλος αλλα και ατρομητος - θρυλος...
ετσι;;
για πες;;
ρε μαλακα εσυ...δεν ντρεπεσαι ;αληθεια τωρα...
που το παιζεις καμμια φορα και διανοουμενος
και ζαδοροσκο
πως θα κονομησεις ρε μαγκα για πες;
και στην τριπολη .περιστερι,αγρινιο τι εκανες;κονομησες;
ρε....το καβλι το κοκκινο σας εχει καταστρεψει....ακου που σου λεω...
αμαρτια ειναι....
εγω μαζι σου ειμαι...παρε ενα αχαστο....τηντεταρτη να σκοραρει η φιλοξενουμενη ομαδα...βαλε ενα σπιτι...με την αμυνα παιδικη χαρα που εχετε ενα γκολ το λιγοτερο θα το φατε
ρε μαλακα χαζος εισαι;Κλασικός μαλάκας Έλληνας
Πολύ μπλα μπλα και για την ταμπακιέρα τίποτα.
Για αυτό δεν απάντησε βέβαια.
Κλασικος γαβρος θελεις να πεις, 30 τοσα πετσινα και συνεχιζουμε ακαθεκτη για το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου και φυσικα οχι για να πλουτιζει το καθε μαμοθρεφτο προεδρο σμας που στην ζωη του τα βρηκε ολα ετοιμα και τωρα θελει να τα βρισκει ολα ετοιμα και στο ποδοσφαιρο (λεφτα τσου λου) ;)Κλασικός μαλάκας Έλληνας
Πολύ μπλα μπλα και για την ταμπακιέρα τίποτα.
Για αυτό δεν απάντησε βέβαια.
ρε μαλακα χαζος εισαι;
αν ειναι γαυρος ο αρετοπουλος (που προφανως ειναι) τι σημαινει;
δηλαδη βαζελοι διαιτητες η αεκατζηδες δεν εχουν παιξειτον θρυλο;
ο περιφημος δουρος οριτζιναλ ηταν...
τι λεει αυτο;
ειναι δυνατον ολοι οι διαιτητες να μην ηταν κατι παλια;
γιαυτο σου λεω...αν αρχισεις να ξευτιλιζεσαι και συ που υποτιθεται κρατιοσουνα σε ενα επιπεδο γαμησε τα...
μαλλον ηρθε η ωρα να την κανω απο το μπου...
εσυ δεν μας ειπες πως θα κονομησεις απο ενα πρωταθλημα που στηνεται ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ ;
δηλαδη τα ελεγες και οταν ο κακος ο βαζελος επαιζε ολα τα ντερμπυ;Επίπεδο με τα λεφτά δεν έχω...παίζω ενα 5χιλιαρο τον μήνα και δεν μου περισσεύουν συναισθηματισμοί.
Αν δώσεις εσύ αποδόσεις μην δώσεις κάτι παραπάνω με δηλωμένο απο την μία ομάδα οπαδό.
Γαύρος είναι και το ίδιο θα έλεγα αν ηταν βαζελος και έπαιζε παο-παοκ η σε οποιαδήποτε περίπτωση που υπάρχει καταστρατήγηση του φερ πλει.
Κάνε μια στοιχηματική εταιρεία και δίνε διαφορετικές αποδόσεις επειδή κάτι είναι ο διαιτητής!