Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παλι με την παναγια....αρχισαν οι επικλισεις....... :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:προσχωμεννννν
ναι αλλα πανω που λες οτι τα εχεις ακουσει ολα, ακους οτι θα μας δωσει περισσοτερα απο οσα αξιζουμε, και σε αποτελειωνει.
ο σπυροπουλος σημερα πετυχε οτι δεν εχει κανει κανενας εδω και πολλα χρονια στο γηπεδο.
να τον βριζουν ολοι, ουτε ενας δεν διαφωνησε.
ο σαλπι σημερα επιτελους θυμησε ποδοσφαιριστη, τουλαχιστον παιζαμε με 11.
αν με καποιον τροπο παρουμε αποτελεσμα την τεταρτη ( με αυτα που εχουμε δει με τα κορακια αναγκαστικα εχεις αρνητικη προδιαθεση) μετα ολα γινονται

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μου αρεσαν οι δηλωσεις του αναστασιαδη!

«Μην με ρωτάτε τέτοια πράγματα. Σας έχω πει ότι τα έχω αφήσει όλα στην Παναγιά. Στο τέλος θα μας δώσει πολλά περισσότερα απ' ό,τι αξίζουμε. Άσχετα αν ο κόσμος ζητάει παραπάνω. Μακάρι να μην είχαμε χάσει και να είχαμε κι άλλους πόντους προβάδισμα. Αλλά, με την Παναγιά δεν τα βάζει κανείς. Θ' αρχίσουν τώρα να λένε πάλι για την Παναγιά και τον Αναστασιάδη. Εγώ έχω να κοιμηθώ πέντε μήνες».

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
«Μην με ρωτάτε τέτοια πράγματα. Σας έχω πει ότι τα έχω αφήσει όλα στην Παναγιά. Στο τέλος θα μας δώσει πολλά περισσότερα απ' ό,τι αξίζουμε. Άσχετα αν ο κόσμος ζητάει παραπάνω. Μακάρι να μην είχαμε χάσει και να είχαμε κι άλλους πόντους προβάδισμα. Αλλά, με την Παναγιά δεν τα βάζει κανείς. Θ' αρχίσουν τώρα να λένε πάλι για την Παναγιά και τον Αναστασιάδη. Εγώ έχω να κοιμηθώ πέντε μήνες».

ινσομνια.
μεχρι το μαιο δηλαδη βαλε αλλους 5+ μηνες αυπνος τι εχουμε να ακουσουμε.
παντως αναλογικα με την πορεία της ομαδας ο κοσμος ειναι αδικαιολογητα λίγος.
θεωρητικα αν παρεις αποτελεσμα στο καραισκακη θα εισαι πρωτος στο 1/3 της χρονια και το γηπεδο πιο πολυ το λες μισοαδειο παρα μισογεματο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ινσομνια.
μεχρι το μαιο δηλαδη βαλε αλλους 5+ μηνες αυπνος τι εχουμε να ακουσουμε.
παντως αναλογικα με την πορεία της ομαδας ο κοσμος ειναι αδικαιολογητα λίγος.
θεωρητικα αν παρεις αποτελεσμα στο καραισκακη θα εισαι πρωτος στο 1/3 της χρονια και το γηπεδο πιο πολυ το λες μισοαδειο παρα μισογεματο

Οι παοκτσηδες δεν θελετε τιτλους αλλα να γινει κανα καλο πεσιμο  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

εμενα μου αρεσε κ το αλλο με το τι κανει με την γυναικα του σπιτι

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο εποπτης που αφησε το οφσαιντ στο πρωτο γκολ είναι προφανές ότι το έκανε για να ανεβασει την ψυχολογια του κοντου και να εκθεσει ολους που βριζουμε τον σαλπι.
ο κιτσιου τι γινεται ; δεν ειναι για να πεις οτι εκατσε στο συμβολαιο, αλλα φιλοδοξιες δεν εχει;
ποσες ευκαιρίες θα εχει ακομη;
ακομη και στο γκολ που τρωμε η αμυνα που παιζει ειναι υποδειγματικη.

Επισκέπτης
Σιγα την εμφανιση που εκανε ο κοντος, οσο για τον σπυριδακο εαν συνεχισει ετσι νυχτα θα φυγει.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Ο στρατηγος μιλησε.... :sunglasses:

ΜΑΚΗΣ «ΜΑΝΑΒΗΣ» ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗΣ:

“Πάμε να πάρουμε λένε το πρωτάθλημα, το οποίο είναι μισό πρωτάθλημα, αφού λείπουν οι μισές ομάδες. Κυρίως η αεκ, αλλά κι ο άρης και ο ηρακλής. Με 4,5 παίκτες μπορείς να τη βγάλεις καλά; Έχουμε 14 παίκτες, Οι 5 είναι οι καλοί, οι άλλοι είναι για τον κάδο. Έχει καβούρια, δεν βάζει κέρματα, να βάλει κανένα χέρι στην τσέπη να φέρει κοστούμι από την Τσιμισκή.

Ο ΠΑΟΚ κάνει σα τις νοικοκυρές, που τώρα με την κρίση, πηγαίνουν στη λαϊκή στη 1 το μεσημέρι, να πάρουν το σπανάκι, που έκανε 1,5 ευρώ, με μισό ευρώ. Πήγαν μέσα στα μεγαθήρια και βγάλανε τον Μποροβήλο πρόεδρο. Αυτά είναι προπονημένα εγκλήματα. Τον ΠΑΟΚ τον στείλανε εκατομμύρια χρόνια πίσω. Ο ΠΑΟΚ ήταν ένα μωρό, και τον κάναμε πρωταθλητή. Αυτοί τον πήγαν πίσω. Τον ολυμπιακό τον είχαμε γκόμενα 23 χρόνια, όταν έσπαγε η παράδοση, εμένα με είχαν θαλαμοφύλακα στο 7ο Αστυνομικό Τμήμα της Τούμπας. Ήταν για να γίνει το έγκλημα”!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τι θελει να πει ο ποιητης  :think:

οτι χωρις αμυντικους θα χρειαστειτε ελευθερους σκοπευτες για να ριχνουνε απο τα γυρω σπιτια για να μην περνανε οι επιθετικοι του γαυρου  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.765
Πόντοι
10.326
Και τώρα τι? Τα Μελέ ρε
Εμείς δεν ερχόμαστε ΗΡΘΑΜΕ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
οτι χωρις αμυντικους θα χρειαστειτε ελευθερους σκοπευτες για να ριχνουνε απο τα γυρω σπιτια για να μην περνανε οι επιθετικοι του γαυρου  :grin:
Δεν χρειαζομαστε ε.σκοπευτες εμεις τυπε, εχουμε την παναγια μαζι μας  :o  :grin:

Επισκέπτης
Μπουχος ελα κερκιδα...  :grin:

ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αυτη ειναι η κταντια σας...μουνια γαμω τα ολα σας...
τηνκαλημερα μου...
σε ποσους αγωνες ειχατε sold out ομορφοπαιδο;;;;;;;;στο ελληνικο πρωταθλημα;;;;;;;αααααααααααξεχασα θα το κανετε την τεταρτη μηπως;;;;;;;;;;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom