travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
παλι με την παναγια....αρχισαν οι επικλισεις....... προσχωμενννννμου αρεσαν οι δηλωσεις του αναστασιαδη!
παλι με την παναγια....αρχισαν οι επικλισεις....... προσχωμενννννμου αρεσαν οι δηλωσεις του αναστασιαδη!
ναι αλλα πανω που λες οτι τα εχεις ακουσει ολα, ακους οτι θα μας δωσει περισσοτερα απο οσα αξιζουμε, και σε αποτελειωνει.παλι με την παναγια....αρχισαν οι επικλισεις....... προσχωμεννννν
μου αρεσαν οι δηλωσεις του αναστασιαδη!
ινσομνια.«Μην με ρωτάτε τέτοια πράγματα. Σας έχω πει ότι τα έχω αφήσει όλα στην Παναγιά. Στο τέλος θα μας δώσει πολλά περισσότερα απ' ό,τι αξίζουμε. Άσχετα αν ο κόσμος ζητάει παραπάνω. Μακάρι να μην είχαμε χάσει και να είχαμε κι άλλους πόντους προβάδισμα. Αλλά, με την Παναγιά δεν τα βάζει κανείς. Θ' αρχίσουν τώρα να λένε πάλι για την Παναγιά και τον Αναστασιάδη. Εγώ έχω να κοιμηθώ πέντε μήνες».
ινσομνια.
μεχρι το μαιο δηλαδη βαλε αλλους 5+ μηνες αυπνος τι εχουμε να ακουσουμε.
παντως αναλογικα με την πορεία της ομαδας ο κοσμος ειναι αδικαιολογητα λίγος.
θεωρητικα αν παρεις αποτελεσμα στο καραισκακη θα εισαι πρωτος στο 1/3 της χρονια και το γηπεδο πιο πολυ το λες μισοαδειο παρα μισογεματο
εμενα μου αρεσε κ το αλλο με το τι κανει με την γυναικα του σπιτι«Μην με ρωτάτε τέτοια πράγματα. Σας έχω πει ότι τα έχω αφήσει όλα στην Παναγιά. Στο τέλος θα μας δώσει πολλά περισσότερα απ' ό,τι αξίζουμε. Άσχετα αν ο κόσμος ζητάει παραπάνω. Μακάρι να μην είχαμε χάσει και να είχαμε κι άλλους πόντους προβάδισμα. Αλλά, με την Παναγιά δεν τα βάζει κανείς. Θ' αρχίσουν τώρα να λένε πάλι για την Παναγιά και τον Αναστασιάδη. Εγώ έχω να κοιμηθώ πέντε μήνες».
Την τεταρτη με ποια στοπερ θα παιξουμε
Τι θελει να πει ο ποιητηςμε ελευθερους σκοπευτες τυπε
Τι θελει να πει ο ποιητης
Δεν χρειαζομαστε ε.σκοπευτες εμεις τυπε, εχουμε την παναγια μαζι μας :oοτι χωρις αμυντικους θα χρειαστειτε ελευθερους σκοπευτες για να ριχνουνε απο τα γυρω σπιτια για να μην περνανε οι επιθετικοι του γαυρου
σε ποσους αγωνες ειχατε sold out ομορφοπαιδο;;;;;;;;στο ελληνικο πρωταθλημα;;;;;;;αααααααααααξεχασα θα το κανετε την τεταρτη μηπως;;;;;;;;;;;;;;;;αυτη ειναι η κταντια σας...μουνια γαμω τα ολα σας...
τηνκαλημερα μου...