Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
θα περασει ο παοκ παιδια?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ειναι καπου στο 1993-4 και μου λεει ενας ΠΑΟΚτζης συμμαθητης και φιλος μου,παμε στη Ριζουπολη να δουμε αγωνα κυπελλου Απολλων Αθηνων-ΠΑΟΚ;Ολυμπιακος εγω αλλα μου αρεσε πολυ ο Απολλωνας της περιοδου εκεινης με τη μεγαλη φουρνια παικτων.Φτανουμε στο γηπεδο και ενα παιδι Απολλωνιστης κραταει μια δεσμιδα εισιτηρια και τα μοιραζει σε οποιον θελει να δει το παιχνιδι,οποτε μπαινουμε χωρις να πληρωσουμε.Τελειωνει ο αγωνας και στο γυρισμο στον ηλεκτρικο πλευριζει το φιλο μου και του πιανει κουβεντα ενα κωλοπαιδο της γειτονιας μας.Ανακατεμενος με αλητειες και ναρκωτικα,ΑΕΚτζης.Τι ομαδα εισαι ρωταει το συμμαθητη μου;ΠΑΟΚ του απανταει και ο φιλος μου Ολυμπιακος.Αγαθιαρης,δε πηγε το μυαλο του στο πονηρο.Επιβιβαζομαστε στο τρενο και ειναι γεματο ΑΕΚτζηδες.Προφανως θα επαιζε την ιδια ωρα και η ΑΕΚ στην Νεα Φιλαδελφεια η στο Ολυμπιακο Σταδιο και γυρναγαν κι αυτοι.Ξαφνικα πεταγεται το κωλοπαιδο που ειχε μπει κι αυτος στο βαγονι και φωναζει με ολη του τη δυναμη,ε παιδια αυτος ειναι ΠΑΟΚ και αυτος Ολυμπιακος δειχνοντας εμας.Για τρια δευτερολεπτα μενουμε παγωμενοι ωσπου το κωλοπαιδο μη βρισκοντας ανταποκριση το επαναλαμβανει.Τον πλησιαζει ενας ΑΕΚτζης και του λεει κι αμα ειναι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακος τι σημασια εχει;Εμεις ειμαστε ΑΕΚ,Τι πρεπει να γινει;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ειναι καπου στο 1993-4 και μου λεει ενας ΠΑΟΚτζης συμμαθητης και φιλος μου,παμε στη Ριζουπολη να δουμε αγωνα κυπελλου Απολλων Αθηνων-ΠΑΟΚ;Ολυμπιακος εγω αλλα μου αρεσε πολυ ο Απολλωνας της περιοδου εκεινης με τη μεγαλη φουρνια παικτων.Φτανουμε στο γηπεδο και ενα παιδι Απολλωνιστης κραταει μια δεσμιδα εισιτηρια και τα μοιραζει σε οποιον θελει να δει το παιχνιδι,οποτε μπαινουμε χωρις να πληρωσουμε.Τελειωνει ο αγωνας και στο γυρισμο στον ηλεκτρικο πλευριζει το φιλο μου και του πιανει κουβεντα ενα κωλοπαιδο της γειτονιας μας.Ανακατεμενος με αλητειες και ναρκωτικα,ΑΕΚτζης.Τι ομαδα εισαι ρωταει το συμμαθητη μου;ΠΑΟΚ του απανταει και ο φιλος μου Ολυμπιακος.Αγαθιαρης,δε πηγε το μυαλο του στο πονηρο.Επιβιβαζομαστε στο τρενο και ειναι γεματο ΑΕΚτζηδες.Προφανως θα επαιζε την ιδια ωρα και η ΑΕΚ στην Νεα Φιλαδελφεια η στο Ολυμπιακο Σταδιο και γυρναγαν κι αυτοι.Ξαφνικα πεταγεται το κωλοπαιδο που ειχε μπει κι αυτος στο βαγονι και φωναζει με ολη του τη δυναμη,ε παιδια αυτος ειναι ΠΑΟΚ και αυτος Ολυμπιακος δειχνοντας εμας.Για τρια δευτερολεπτα μενουμε παγωμενοι ωσπου το κωλοπαιδο μη βρισκοντας ανταποκριση το επαναλαμβανει.Τον πλησιαζει ενας ΑΕΚτζης και του λεει κι αμα ειναι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακος τι σημασια εχει;Εμεις ειμαστε ΑΕΚ,Τι πρεπει να γινει;

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ενα γκολ...μια ασιστ.....δημητρακη εισαι mvp :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.619
Πόντοι
2.606
...Καρδιακοι σημερα,αλλα η ευθυνη για το σημερινο ,παρα τριχα ηλεκτροσοκ ,ειναι αποκλειστικα και μονο του προπονητη....δηλαδη θελει πολυ μυαλο να σκεφτεις οτι μπαλα ειναι και αν σου εσκαγε κλαρινο σημερα θα ηταν πολυ πιο οδυνηρο απο ενα κακο αποτελεσμα στους γκει?Παλι καλα που του κοψε και περασε μεσα σκονδρα και φανουρη γρηγορα ,εκανε και ο νο14 αναπαντεχα πολυ καλη  εμφανιση και κερδισαμε......ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φωνάζει από μακριά ...η ομάδα θέλει ενίσχυση οπωσδήποτε....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
...Καρδιακοι σημερα,αλλα η ευθυνη για το σημερινο ,παρα τριχα ηλεκτροσοκ ,ειναι αποκλειστικα και μονο του προπονητη....δηλαδη θελει πολυ μυαλο να σκεφτεις οτι μπαλα ειναι και αν σου εσκαγε κλαρινο σημερα θα ηταν πολυ πιο οδυνηρο απο ενα κακο αποτελεσμα στους γκει?Παλι καλα που του κοψε και περασε μεσα σκονδρα και φανουρη γρηγορα ,εκανε και ο νο14 αναπαντεχα πολυ καλη  εμφανιση και κερδισαμε......ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!

με τετοια αμυνα μην περασεις καθολου απο τα τεμπη τυπε  :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.648
Πόντοι
606
παιδια ψηλα το κεφαλι  :) Βλεπω παντως μεσα στον Ολυμπιακο να παρουμε πινακακι :) να μετραμε τα γκολ αυτα με τις μπιλιες :) ΥΓ.. Πλακα κανω μακαρι να κερδισουμε  :)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
σε οποια στοιχηματικη εταιρια δινει να σκοραρει ο φιλοξενουμενος θα το μπουμπουνισω...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μου αρεσαν οι δηλωσεις του αναστασιαδη!

Stories