You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
....Λοιπον αλανια εχουμε και λεμε...μεγαλη ευρωπαικη νυχτα σημερα ,με δυνατο ονομα αντιπαλο στο ναο και ευχομαι να παμε καλα και να τελειωσουμε το ματς σιδερενιοι...μην ξεχναμε το πρωταθλημα!!!...ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ζουμι αυτες τις μερες ομως δεν ειναι αλλο απο το μπασκετ....Μια ομαδα ,με το λαο της να την εχει γραμμενη στα πελε του,αφραγκη,με χρεη βαριδια απο πρωην,καταφερνει ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΝΑ ΒΑΨΕΙ ΑΒΓΑκαι να ξεχρεωνει...ΔΥΟ παντελονατοι αντρες στο τιμονι της ,που εχουν προσφερει ,προσφερουν και θα προσφερουν,ο μπανε και ο σουλης ΜΕ μια ομαδα αξιων συνεργατων,εχουν ξαναφερει την ομαδα του ΠΑΟΚ στο παρκε με αξιωσεις....οι τουρκοι μας μαθανε απο την καλη και εχτες ηταν η σειρα των ευρολιγκατων πολωνων να φανε μια 20αρα στο κεφαλι και να πανε για νανι χορτατοι....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ(ο κοσμος) ΑΠΩΝ....βεβαια οταν οι αγγελοπουλοι πηγαν για τρυπημα ,λες και ειμαστε κανα τσαντηρι,επιχειρωντας να αρπαξουν τον προπονητη,βγηκαν πολλοι λαλιστατοι να μιλησουν για προδοτη και πουλημενους-τζαμπα μαγκες βεβαια-γιατι ουτε ευρω δεν εχουν δωσει για την ομαδα....60ευρω ρε ηταν το διαρκειας ...Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΒΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΝΕ...ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ....
ΥΓ...για τα κοριτσια-θυγατερες των τοτεμ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΔΑ...ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΚΟ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ....Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ....ΒΑΖΕΛΟΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ...
ΥΓ...για τα κοριτσια-θυγατερες των τοτεμ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΔΑ...ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΚΟ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ....Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ....ΒΑΖΕΛΟΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ...
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
σημερα ολοι στην τουμπα.....παραλιγο θα μεναμε χωρις εισητηριο.....βρηκα στην 6 αντε ΠΑΟΚΑΡΑ....γαμα την μικρη την ιταλιδα την πουτανα
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Τελειωσε το ματς και επι ενα μισαωρο τραγουδούσαμε ακομα! Μεγαλείο λαού που δν περιγράφεται. Όσο για το ματσάκι οι ελλείψεις των παικτών που έπρεπε να ρθουν απο τ καλοκαίρι ηταν εμφανεστατες!!! ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά έτσι μάθαμε απο παιδιά.
Δικεφαλε μονο για σένα νιώθω την ζωή μου στα χαμένα
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Τελειωσε το ματς και επι ενα μισαωρο τραγουδούσαμε ακομα! Μεγαλείο λαού που δν περιγράφεται. Όσο για το ματσάκι οι ελλείψεις των παικτών που έπρεπε να ρθουν απο τ καλοκαίρι ηταν εμφανεστατες!!! ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά έτσι μάθαμε απο παιδιά.
Με Παπαδοπουλο και Σαλπιγγιδη που ειναι πρωην ποδοσφαιριστες δεν πας πουθενα....
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
οτι πει ο Αγγελαρας αυτους έχουμε με αυτους θα πορευτουμεΜε Παπαδοπουλο και Σαλπιγγιδη που ειναι πρωην ποδοσφαιριστες δεν πας πουθενα....
madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχω βαρεθεί να γκρινιαζω για τον σαλπι
τρομαζει πλεον η αποδοση του, δεν μπορεί ουτε για αστειο να βγαλει μια σεντρα μια πασα, τον εγκαταλειπουν και οι δυναμεις.
οσοι δεν τον εβριζαν απλως διασκεδαζαν απο την ανικανοτητα του να δημιουργησει μια επικινδυνη φαση.
κατα τ αλλα περασε σημερα ενα 40 λεπτο χωρίς ουτε μια επιθεση, ειδικα μεχρι να φερει τον κλαους κορυφη.
τρομαζει πλεον η αποδοση του, δεν μπορεί ουτε για αστειο να βγαλει μια σεντρα μια πασα, τον εγκαταλειπουν και οι δυναμεις.
οσοι δεν τον εβριζαν απλως διασκεδαζαν απο την ανικανοτητα του να δημιουργησει μια επικινδυνη φαση.
κατα τ αλλα περασε σημερα ενα 40 λεπτο χωρίς ουτε μια επιθεση, ειδικα μεχρι να φερει τον κλαους κορυφη.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
εκλεισε η φωνη....αν τα βαλουμε κατω με ψυχραιμια η νικη της φιορε ηταν δικαιη....οταν η φιορε εχει χορχε βαλλερο βαργκας και εσυ εχεις κατσικα και τζανδαρη δεν πρεπει να εχεις πολλες απαιτησεις...ποσο μαλλον οταν κανεις απο τους καλους σου παικτες δεν τραβαει ε τοτε ερχεται φυσιολογικα η ηττα.....μπραβο στον κοσμο......ωστοσο τα λαθη της διοικησης στον τομεα των μεταγραφων ηταν εμφανης....ΠΑΟΚ στα δυσκολα ΠΑΟΚ στα δυσκολοτερα...
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ρε συ στην ίδια θύρα ημασταν.. Και εγώ 6εκλεισε η φωνη....αν τα βαλουμε κατω με ψυχραιμια η νικη της φιορε ηταν δικαιη....οταν η φιορε εχει χορχε βαλλερο βαργκας και εσυ εχεις κατσικα και τζανδαρη δεν πρεπει να εχεις πολλες απαιτησεις...ποσο μαλλον οταν κανεις απο τους καλους σου παικτες δεν τραβαει ε τοτε ερχεται φυσιολογικα η ηττα.....μπραβο στον κοσμο......ωστοσο τα λαθη της διοικησης στον τομεα των μεταγραφων ηταν εμφανης....ΠΑΟΚ στα δυσκολα ΠΑΟΚ στα δυσκολοτερα...
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
μπηκα απο την 6 αλλα 10 χρονια ειχα διαρκειας στην 5....ημουν χαμηλα κοντα στα καγκελα με την 4....ρε συ στην ίδια θύρα ημασταν.. Και εγώ 6
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ελεγες τον Ζε τα συνθήματαμπηκα απο την 6 αλλα 10 χρονια ειχα διαρκειας στην 5....ημουν χαμηλα κοντα στα καγκελα με την 4....
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
εμενα μου αρεσε ο αλλος ο τυπος...ο μακρυμαλλης που ηταν διπλα στο ζε...στα καγκελα...ο τυπος τα σπαειελεγες τον Ζε τα συνθήματα
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
θα σου πω τι με ξενερωσε στην 6. Στο ημίχρονο πάω w.c. και οτάν γυρναω για ν βρω τα φιλαράκια παταω σε ολά τα καθίσματα με μαξιλαράκι που είναι κιόλας! Και μου την είπε ένας μπακαγιοκος ρε μεγάλε τον λέω γηπεδο είσαι πλάκα μς κανεις θες να ξανακατσεις κιολαςεμενα μου αρεσε ο αλλος ο τυπος...ο μακρυμαλλης που ηταν διπλα στο ζε...στα καγκελα...ο τυπος τα σπαει
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
καθε φορα που παω τουαλετα λεω.....αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ....εχεις τουαλετες για τσαμπιονς λιγκ...θα σου πω τι με ξενερωσε στην 6. Στο ημίχρονο πάω w.c. και οτάν γυρναω για ν βρω τα φιλαράκια παταω σε ολά τα καθίσματα με μαξιλαράκι που είναι κιόλας! Και μου την είπε ένας μπακαγιοκος ρε μεγάλε τον λέω γηπεδο είσαι πλάκα μς κανεις θες να ξανακατσεις κιολας
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
είσαι θεός ρε άλλα και την διαδρομή μέχρι να φτάσεις την τουαλέτα είναι ολά τα λεφτακαθε φορα που παω τουαλετα λεω.....αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ....εχεις τουαλετες για τσαμπιονς λιγκ...
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
εαν τριγυρω εχεις ατομα που ερχονται τακτικα στο γηπεδο τοτε ειναι ο.κ τα πραγματα....αν ειναι κανα γκομενακι που κανει πασσαρελα ....στραβωνει........αλλα στον πουτσο μου....αγωνα παω να δω οχι να βρω γκομενα.....είσαι θεός ρε άλλα και την διαδρομή μέχρι να φτάσεις την τουαλέτα είναι ολά τα λεφτα
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τον ζε τον πηδουσε ο σαουριδηςεμενα μου αρεσε ο αλλος ο τυπος...ο μακρυμαλλης που ηταν διπλα στο ζε...στα καγκελα...ο τυπος τα σπαει
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
το λες απο εγκυρη πηγη;;;;;;;;;;;τον ζε τον πηδουσε ο σαουριδης
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
εκλεισε η φωνη....αν τα βαλουμε κατω με ψυχραιμια η νικη της φιορε ηταν δικαιη....οταν η φιορε εχει χορχε βαλλερο βαργκας και εσυ εχεις κατσικα και τζανδαρη δεν πρεπει να εχεις πολλες απαιτησεις...ποσο μαλλον οταν κανεις απο τους καλους σου παικτες δεν τραβαει ε τοτε ερχεται φυσιολογικα η ηττα.....μπραβο στον κοσμο......ωστοσο τα λαθη της διοικησης στον τομεα των μεταγραφων ηταν εμφανης....ΠΑΟΚ στα δυσκολα ΠΑΟΚ στα δυσκολοτερα...
δεν σου φταιει ο Κατσικας και ο Τζανδαρης αν υπαρχουν μεσα αλλοι παιχτες που ξεχασαν να σταματησουν το ποδοσφαιρο εγκαιρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K