Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δεν σου φταιει ο Κατσικας και ο Τζανδαρης αν υπαρχουν μεσα αλλοι παιχτες που ξεχασαν να σταματησουν το ποδοσφαιρο εγκαιρα
δεν τα εχω με τους παικτες φιλε μου...ουτε ψαχνω δικαιολογιες ηταν καλυτερη ομαδα επαιξε καλυτερα  και κερδισε δικαια....τωρα αν ο σαλπι επρεπε να σταματησει ρωτα τον ιβαν....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δεν τα εχω με τους παικτες φιλε μου...ουτε ψαχνω δικαιολογιες ηταν καλυτερη ομαδα επαιξε καλυτερα  και κερδισε δικαια....τωρα αν ο σαλπι επρεπε να σταματησει ρωτα τον ιβαν....

ουτε και εγω τα βαζω με τους παιχτες....με τις ομαδες τα βαζω που ενω ξερουν την κατασταση του καθενος τον κρατανε και δεν τον διωχνουνε....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ουτε και εγω τα βαζω με τους παιχτες....με τις ομαδες τα βαζω που ενω ξερουν την κατασταση του καθενος τον κρατανε και δεν τον διωχνουνε....
Aμα τον διωξει μετα θα πρεπει να παρει αλλον. :grin:
Εφαγε και την χοντρη κρυαδα με τα νεα για την ρυθμιση.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Επίσης το πιο σημαντικό η γκελα της γαλλιδουλας

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Aμα τον διωξει μετα θα πρεπει να παρει αλλον.
Εφαγε και την χοντρη κρυαδα με τα νεα για την ρυθμιση.

Σχολιασε αυτο που εγραψα στο θρεντ του Τσουκαλα ρε συνχανουμιτη  :grin:

Επισκέπτης
Πουστη κοντε φυγε απ τον ΠΑΟΚ ρε...δεν γινεται να παιζουμε συνεχεια με δεκα.  :headbang:

Επισκέπτης
Ο αλλος ο ρωσοποντιος  :uglystupid: παει με ασχολειτε με το μπασκετακι...ρε κοιτα να ενισχυσης την ομαδα φετος που ειναι η ευκαιρια να κανουμε κατι και το μπασκετ αστο εχει ταβανι αμα δεν βαλεις λεφτα απο την αρχη.

Επισκέπτης
Ελα μπουχε, παμε μαζι...  :rockon:
[move][size=30pt]πουστη κοντε πουστη κοντε παοκ δεν ησουνα ποτε  :rockon:[/size][/move]

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ρε δεν ειναι ΠΑΟΚ το @ρχιδι.. κατασκοπος μες την ομαδα ειναι και θελει το κακο μας, ουστ πουστη κοντε μακρια απο εμας  :S
Ελα ρε τα παραλες λίγο. Πάντως είναι αναντικαταστατος μέχρι τον γεναρη :headbang: :headbang: :booty:

Επισκέπτης
Ελα ρε τα παραλες λίγο. Πάντως είναι αναντικαταστατος μέχρι τον γεναρη :headbang: :headbang: :booty:
Θα κανω
URL]] δεν τον αντεχω αλλο

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
22/12 τι έχουμε? Ξέρεις ΕΣΥ άντε ν ξυπνάμε σιγά σιγά ΠΟΛΕΜΟ έχουμε μαγκακια  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ολοι με βεροια να ναι παλι καζανι το γηπεδο.  :rockon:

Επισκέπτης
Πρωτα βεροια αδερφε μην βιαζεσαι και μετα με το γιαννενο εδω και μετα την βαρκουλα για ιταλια (φυσικα οι μπρουκληδες θα πανε με αεροπλανα για τι εχουν λεφτα) :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom