mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ρε συ μην ψαρωνεις τρολλαρει.το λες απο εγκυρη πηγη;;;;;;;;;;;
ρε συ μην ψαρωνεις τρολλαρει.το λες απο εγκυρη πηγη;;;;;;;;;;;
δεν τα εχω με τους παικτες φιλε μου...ουτε ψαχνω δικαιολογιες ηταν καλυτερη ομαδα επαιξε καλυτερα και κερδισε δικαια....τωρα αν ο σαλπι επρεπε να σταματησει ρωτα τον ιβαν....δεν σου φταιει ο Κατσικας και ο Τζανδαρης αν υπαρχουν μεσα αλλοι παιχτες που ξεχασαν να σταματησουν το ποδοσφαιρο εγκαιρα
δεν τα εχω με τους παικτες φιλε μου...ουτε ψαχνω δικαιολογιες ηταν καλυτερη ομαδα επαιξε καλυτερα και κερδισε δικαια....τωρα αν ο σαλπι επρεπε να σταματησει ρωτα τον ιβαν....
Aμα τον διωξει μετα θα πρεπει να παρει αλλον.ουτε και εγω τα βαζω με τους παιχτες....με τις ομαδες τα βαζω που ενω ξερουν την κατασταση του καθενος τον κρατανε και δεν τον διωχνουνε....
Aμα τον διωξει μετα θα πρεπει να παρει αλλον.
Εφαγε και την χοντρη κρυαδα με τα νεα για την ρυθμιση.
αυτό μονο ο 15-1 μπορεί να το κανει να παίζουμε με 10 και οι αντίπαλοι με 12!Πουστη κοντε φυγε απ τον ΠΑΟΚ ρε...δεν γινεται να παιζουμε συνεχεια με δεκα.
Ρε δεν ειναι ΠΑΟΚ το @ρχιδι.. κατασκοπος μες την ομαδα ειναι και θελει το κακο μας, ουστ πουστη κοντε μακρια απο εμας :Sαυτό μονο ο 15-1 μπορεί να το κανει να παίζουμε με 10 και οι αντίπαλοι με 12!
Ελα ρε τα παραλες λίγο. Πάντως είναι αναντικαταστατος μέχρι τον γεναρηΡε δεν ειναι ΠΑΟΚ το @ρχιδι.. κατασκοπος μες την ομαδα ειναι και θελει το κακο μας, ουστ πουστη κοντε μακρια απο εμας :S
Θα κανωΕλα ρε τα παραλες λίγο. Πάντως είναι αναντικαταστατος μέχρι τον γεναρη
θα παρουμε διπλο στα γατακια ρε και θα ειμαστε και πρωτοι με διαφορα22/12 τι έχουμε? Ξέρεις ΕΣΥ άντε ν ξυπνάμε σιγά σιγά ΠΟΛΕΜΟ έχουμε μαγκακια
όχι ρε για το μπασκετακι μιλάω ΠΑΟΚ - ζελα η πυλαία πρεπει να πάρει φωτιαθα παρουμε διπλο στα γατακια ρε και θα ειμαστε και πρωτοι με διαφορα
Ναι φιλος κατι με ειπαν για αυτο, θα παμε ρε εισητηρια ξερεις αν δινουνόχι ρε για το μπασκετακι μιλάω ΠΑΟΚ - ζελα η πυλαία πρεπει να πάρει φωτια
8.500 πιστοί Μονο Εμείς ρεΝαι φιλος κατι με ειπαν για αυτο, θα παμε ρε εισητηρια ξερεις αν δινουν