Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εκλεισε η φωνη απ το γηπεδο και δεν μπορω να γραψω! παοκαρα ειμα χαλια τα χω παιξει...  :rockon: δοσε κανα συνθημα ρε αδερφε να γουσταρουμε  :sunglasses:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
ΑΓΓΕΛΑΡΑ απολαυσα στν συνεντευξη. Ποσο ΠΑΟΚ είσαι προπονηταρα. Μιλάς την γλώσσα τν πακτσηδων...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Εκλεισε η φωνη απ το γηπεδο και δεν μπορω να γραψω! παοκαρα ειμα χαλια τα χω παιξει...  :rockon: δοσε κανα συνθημα ρε αδερφε να γουσταρουμε  :sunglasses:
είσαι μια ουσία. Ουσία μαγική! Είσαι ενα βότανο μοναδικό στην γη!

Επισκέπτης
ΑΓΓΕΛΑΡΑ απολαυσα στν συνεντευξη. Ποσο ΠΑΟΚ είσαι προπονηταρα. Μιλάς την γλώσσα τν πακτσηδων...
τι ειπες τωρα ρε καρντασι...  :rockon:
[move][size=70pt]ΟΕΟΟΕΟΟΕΟ ΠΑΟΚΟΛΕΟΛΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟ ΣΕ ΛΕΩ  :rockon:[/size][/move]

Επισκέπτης
Το αλλο το γατακι εξαφανιστηκε  :grin: που πας ρε να τα βαλεις με τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ  :sunglasses:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326

Επισκέπτης
Αυτα που τους καναμε εμεις πριν 40 χρονια περιπου με την αντρικια αρπαγη κουδα μεσα απο τα χερια τους, πανε να μας τα κανουνε τωρα με τα πουστιλικια τους και τα βρωμικα χρηματα των προεδρων τους. Αλλα δεν θα σας περασει ρε βρωμοπειραιωτες γιατι εδω ειναι ΒΟΡΡΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ  :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Το θηρίο το ξυπνησατε και στο Μπασκετακι. Είμαστε ο εφιάλτης σας κοκκινοι :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Το θηρίο το ξυπνησατε και στο Μπασκετακι. Είμαστε ο εφιάλτης σας κοκκινοι :rockon: :rockon:
Εχω μια απορια για το μπασκετακι ρε φιλε... οφσαιντ εχει η μπορεις να καθεσαι μονος στην αντιπαλη μπασκετα και να βαζεις καλαθι  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Εχω μια απορια για το μπασκετακι ρε φιλε... οφσαιντ εχει η μπορεις να καθεσαι μονος στην αντιπαλη μπασκετα και να βαζεις καλαθι  :grin:
σαν το χάντμπολ έναι φιλος :2funny: :2funny: :2funny: τίτλοι εδώ τίτλοι εκεί!!τίτλοι και στην παραλιακή!!

Επισκέπτης
σαν το χάντμπολ έναι φιλος :2funny: :2funny: :2funny: τίτλοι εδώ τίτλοι εκεί!!τίτλοι και στην παραλιακή!!
Στο χαντμπολ εχω παει φιλε εχει και πεναλντι εκει  :grin: ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ  :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Στο χαντμπολ εχω παει φιλε εχει και πεναλντι εκει  :grin: ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ  :rockon:
είμαστε τρελοί και παλαβοι με την ομάδα μας την δοξασμένη....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Ρε συ στο βολλεϋ πως λέγεται μανσέτα 'η Παντσετα?ΠΑΟΚ είμαι ρε

Επισκέπτης
Μην το γυριζεις στο φαι γιατι ηπια την ρετσινα ξεροσφυρι και ειναι αδειο το ψυγειο  :rockon:

Επισκέπτης
1,2,3, μαμιςται το ψυγειο :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν φταιει το ψυγειο ρε  :grin: εγω που στο γηπεδο δεν χτυπησα και κανα δυο βρωμικα μαζι να γουσταρη το αντερακι μου  :shit:  :grin: ειπα την δικια μου να φερει καμια πιτσα και δεν ηρθε ακομα  :grin: τι εγινε ρε πουστη εχασε τον δρομο, δλδ ποτε θα την φαμε την γαμιολοπιτσα αυριο για μεσημεριανο  :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Ρ ε συ στο βόλευ ο διαιτητης που βρισκεται ? Δεν είναι στον αγωνιστικό χώρο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom