Επισκέπτης
δωσε κανα λινκ αλλιως δεν σε πιστευωφιλε υπογραφει αυριο...
δωσε κανα λινκ αλλιως δεν σε πιστευωφιλε υπογραφει αυριο...
ΑΣΕ παιχταρα μου τους ανυπαρκτους και παιξε Μπαλά ν παραμιλαει όλη η Ευρώπη..Βλεπω εναν αετο με οχτω κεφαλια εισαι![]()
είσαι μια ουσία. Ουσία μαγική! Είσαι ενα βότανο μοναδικό στην γη!Εκλεισε η φωνη απ το γηπεδο και δεν μπορω να γραψω! παοκαρα ειμα χαλια τα χω παιξει...δοσε κανα συνθημα ρε αδερφε να γουσταρουμε
![]()
τι ειπες τωρα ρε καρντασι...ΑΓΓΕΛΑΡΑ απολαυσα στν συνεντευξη. Ποσο ΠΑΟΚ είσαι προπονηταρα. Μιλάς την γλώσσα τν πακτσηδων...
Δεν τους βλέπω αδερφέ. Μονο ΠΑΟΚ ρε αδερφια μπείτε να τα κάνουμε πουτανα ολαΤο αλλο το γατακι εξαφανιστηκεπου πας ρε να τα βαλεις με τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
![]()
Εχω μια απορια για το μπασκετακι ρε φιλε... οφσαιντ εχει η μπορεις να καθεσαι μονος στην αντιπαλη μπασκετα και να βαζεις καλαθιΤο θηρίο το ξυπνησατε και στο Μπασκετακι. Είμαστε ο εφιάλτης σας κοκκινοι![]()
![]()
σαν το χάντμπολ έναι φιλοςΕχω μια απορια για το μπασκετακι ρε φιλε... οφσαιντ εχει η μπορεις να καθεσαι μονος στην αντιπαλη μπασκετα και να βαζεις καλαθι![]()
Στο χαντμπολ εχω παει φιλε εχει και πεναλντι εκεισαν το χάντμπολ έναι φιλος![]()
![]()
τίτλοι εδώ τίτλοι εκεί!!τίτλοι και στην παραλιακή!!
είμαστε τρελοί και παλαβοι με την ομάδα μας την δοξασμένη....Στο χαντμπολ εχω παει φιλε εχει και πεναλντι εκειΠΑΟΚ ΕΔΩ ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ
![]()
Τις φυλακες και τα τρελοκομεια γεμισαμε κι δεν χωρανε αλλο πια νοημα στην ζωη μου δινουν μονο τα 4 σου γραμματα ΠΑΟΚείμαστε τρελοί και παλαβοι με την ομάδα μας την δοξασμένη....
1,2,3, μαμιςται το ψυγειοΜην το γυριζεις στο φαι γιατι ηπια την ρετσινα ξεροσφυρι και ειναι αδειο το ψυγειο![]()
Δεν φταιει το ψυγειο ρε1,2,3, μαμιςται το ψυγειο![]()
![]()
![]()