Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
με τρεις μεσους ακομα τυπε τι συστημα θα παιζετε 2-8-0 ?  :grin:
η ερώτηση στην οποία απαντησα νομίζω ήταν ρητορική.
όταν εχεις τη παναγιά στο πλευρό σου τα συστηματα δεν παίζουν ρόλο ( άλλωστε όπως και ο άγγελος θα μαθουμε να τα παιζουμε όλα).

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτες οι μικτές εκπομπές που κάνει ( προβοκατορικα) ο λιμπερο δύσκολα να βγαλουν χρονια χωρίς να πέσουν μάπες .
δεν αναφερομαι τοσο στους οπαδο-δημοσιογραφους το  μεσημερι, αλλά στη βραδυνή που είναι αμιγως οπαδοί.
στο μήνα θα έχουν πεσει ψηλές

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
η ερώτηση στην οποία απαντησα νομίζω ήταν ρητορική.
όταν εχεις τη παναγιά στο πλευρό σου τα συστηματα δεν παίζουν ρόλο ( άλλωστε όπως και ο άγγελος θα μαθουμε να τα παιζουμε όλα).

:rockon: :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
αν το θελει και η παναγια ναι  :grin:
δυστυχως όμως έχουμε γίνει μικρή ομάδα, και ειδικα σε σχέση με τον αριθμό ( και όχι την ποιότητα) του κόσμου μας.
η σημερινη κατάληψη νομίζω ότι ήταν άλλη μία απόδειξη ( ευτυχως η Παε απάντησε όπως έπρεπε).

Γιατι το λες αυτό τύπε; Τα παιδιά που γεννιούνται πανω δε γίνονται παοκτσακια; Γαύροι γίνονται;

Εγω Αθηναίος ειμαι, με κανέναν παοκτση στην οικογένεια, χωρίς να έχω δει πρωτάθλημα, κι όμως έγινα ΠΑΟΚ  :rockon:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι το λες αυτό τύπε; Τα παιδιά που γεννιούνται πανω δε γίνονται παοκτσακια; Γαύροι γίνονται;

Εγω Αθηναίος ειμαι, με κανέναν παοκτση στην οικογένεια, χωρίς να έχω δει πρωτάθλημα, κι όμως έγινα ΠΑΟΚ  :rockon:
το παραδοξο είναι ακριβως αυτό, χωρίς επιτυχίες η δυναμική του κόσμου μεγαλώνει.
δυστυχώς  απο ένα σημείο όμως, επειδή ενδεχομένως ξεπερνάει και τη δυναμική της ομαδας, αυτό γίνεται μπούμερανγκ.
Η κουβεντα αυτή όμως δεν καταλήγει πουθενα, οπότε ας την αφησουμε.
Στο διπλανό μαγαζι ουσιαστικά διοικεί ο κόσμος, με τις γνωστές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870

σπανιζουν τα ατομα σαν εσενα φιλαρακο......κρατα ψηλα την σημαια εκει χαμω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αν το θελει και η παναγια ναι  :grin:
δυστυχως όμως έχουμε γίνει μικρή ομάδα, και ειδικα σε σχέση με τον αριθμό ( και όχι την ποιότητα) του κόσμου μας.
η σημερινη κατάληψη νομίζω ότι ήταν άλλη μία απόδειξη ( ευτυχως η Παε απάντησε όπως έπρεπε).

εβγαλε καποια ανακοινωση τυπε?

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εβγαλε καποια ανακοινωση τυπε?
δεν είδα αν ήταν επίσημη ή απο διαρροές απο τη συνάντηση με τους φιλαθλους, αλλά το νόμημα ήταν ότι η Παε αποφασίζει για τον τρόπο διοικησης και το ποιους προσλαμβανει

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δεν είδα αν ήταν επίσημη ή απο διαρροές απο τη συνάντηση με τους φιλαθλους, αλλά το νόμημα ήταν ότι η Παε αποφασίζει για τον τρόπο διοικησης και το ποιους προσλαμβανει

οσο πιο γρηγορα το παρουνε χαμπαρι τοσο το καλυτερο για την ομαδα....
Ο Ηρακλης και ο Αρης ειναι στα ταρταρα, δεν υπαρχει λογος να καταστραφει και ο ΠΑΟΚ....

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οσο πιο γρηγορα το παρουνε χαμπαρι τοσο το καλυτερο για την ομαδα....
Ο Ηρακλης και ο Αρης ειναι στα ταρταρα, δεν υπαρχει λογος να καταστραφει και ο ΠΑΟΚ....
το ρεπορταζ του παοκ24:
"Μέσα από την συζήτηση οι παράγοντες της ΠΑΕ δεσμεύτηκαν ότι για όλες αυτές τις υποθέσεις θα υπάρχει μία αξιολόγηση και θα διερευνηθούν τα περιθώρια αντίδρασης.
Από εκεί και πέρα οι παράγοντες εξήγησαν ότι δεν θα απομακρύνονται στελέχη, μετά από ανακοινώσεις ή απαιτήσεις του κόσμου. "

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Έλεος ρε μαλακές του αντ1 . θα δειξετε το τοττεναμ αστέρας ΜΟΝΟ :headbang:  :headbang:  :headbang: :booty: και δεν θα δειξετε την μεγάλη ΠΑΟΚ άρα και Τούμπα που θα παραμιλαει όλη η Ευρώπη. Εμένα στα αρχίδια μου Εγώ θα είμαι μέσα άλλα για τ παοκτσακια τς Αθήνας και όλης τς Ελλάδος τ λεω  :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Έλεος ρε μαλακές του αντ1 . θα δειξετε το τοττεναμ αστέρας ΜΟΝΟ :headbang:  :headbang:  :headbang: :booty: και δεν θα δειξετε την μεγάλη ΠΑΟΚ άρα και Τούμπα που θα παραμιλαει όλη η Ευρώπη. Εμένα στα αρχίδια μου Εγώ θα είμαι μέσα άλλα για τ παοκτσακια τς Αθήνας και όλης τς Ελλάδος τ λεω  :rockon: :rockon:
Να ναι καλα το ιντερνετ τυπε

Επισκέπτης
Δεν ξερει απο αυτα ο μαστερ φλωροαθηναιος ειναι  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
190820141053081598479_3.jpg

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Οσο για το χθεσινο και την επισκεψη οπαδων μας... κακος αποχωρησαν χωρις να πεσει καμια ψιλη και το λεω αυτο γιατι ο λογος που πηγαν εκει ειναι πολυ ποιο σοβαρος απ τι νομιζουν μερικοι εκει στηυν παε και με την σταση τους αυτοι οι συνοπαδοι δεν νομιζω να καταφεραν και πολλα πραγματα.

Επισκέπτης

Αμα θελουμε σε πιστευουμε...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Αμα θελουμε σε πιστευουμε...
σιγα ρε μποκα ...πανω απο 20 ατομα ξερω ετσι...και δυνατους ,οχι σαν τα γατακια τα ντεμεκ που ειναι διπλα το γηπεδο και ολο καποια δουλεια εχουν...στα ντερμπι 2-3 πουλμαν ερχονται απο αθηνα στο χαλαρο!!!!

Επισκέπτης
σιγα ρε μποκα ...πανω απο 20 ατομα ξερω ετσι...και δυνατους ,οχι σαν τα γατακια τα ντεμεκ που ειναι διπλα το γηπεδο και ολο καποια δουλεια εχουν...στα ντερμπι 2-3 πουλμαν ερχονται απο αθηνα στο χαλαρο!!!!
Δυνατος παοκτσης και αθηναιος δεν υπαρχει. Πεσμου για δυνατο κατερινιωτη ναι για δυνατο κοζανιτη ναι για δυνατο καβαλιωτη και παλι ναι και πολλους αλλους που ζουν στην μακεδονια αλλα για αθηνα οχι.. Μονο αμα ειναι απο γενια παοκτσηδων που ζουσαν παλια πανω και εχει κανει εδω πανω αρκετο καιρο το δεχομαι και τωρα μενει αθηνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom