Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Να χαμε να λεγαμε ειναι αυτα που λες χρηστο, για σενα μπορει και να ηταν ο θεος κανεις παρα εξω τον ξερει, μετραει δλδ  γιατι αμα ετσι μιλαμε οτι ειναι οι δυνατοι οπαδοι και οι πολυ φανατισμενοι τοτε μαλλον δεν εχεις γνωρισει εμενα  :grin:  που εχω παει αν και μολις 23 χρονων 150 φορες με πουλμαν αθηνα και γενικα νοτια ελλαδα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Να χαμε να λεγαμε ειναι αυτα που λες χρηστο, για σενα μπορει και να ηταν ο θεος κανεις παρα εξω τον ξερει, μετραει δλδ  γιατι αμα ετσι μιλαμε οτι ειναι οι δυνατοι οπαδοι και οι πολυ φανατισμενοι τοτε μαλλον δεν εχεις γνωρισει εμενα  :grin:  που εχω παει αν και μολις 23 χρονων 150 φορες με πουλμαν αθηνα και γενικα νοτια ελλαδα.
οταν λεω φανατικος παοκτσης λεω τρελαμενος :) νευρικος οτι οποιος πχ ελεγε κατι για τον ΠΑΟΚ θα τον αρπαζε το οτι παει καποιος εκδρομες δεν παει να πει οτι ειναι και τρελαρας :) και οτι βαραει κοσμο με το ακουσμα πικαρισματος τις ομαδας του :) Ειπα το φανατικος με αυτην την αποψη :) και οχι οτι αν εχει παει 100 εκδρομες κτλ :)  Εχω φιλο που παει και εκδρομες και βαραει κοσμο :) αν του την πει καποιος για τον ΠΑΟΚ :) υπαρχουν και οι ήρεμοι που πανε εκδρομες παντου χωρις να ακουγοντε κιχ  :) Πρεπει την ομαδα μας να την αγαπαμε με συνεση και οχι με τυφλο οπαδικο εγωισμο :)  

Επισκέπτης
Ο κουμπαρος μου ειναι γεννημα θρεμμα πειραιωτης......οι γονεις και τα αδερφια του γαυροι και αυτοςαπο πολυ μικρη ηληκια παοκσης.....γραμενος στον συνδεσμο της αθηνας......και που δεν εχει παει για τον ΠΑΟΚ...ας χαλαρωσουμε......ΠΑΟΚ δεν σε κανει η χιλιομετρικη αποσταση απο την σαλλονικα αλλα το πως αισθανεσαι για την ομαδα......
και τι να λεει αυτο ρε λαγνε, ποιος μιλησε για χιλιομετρα...ειπα οτι οι αθηναιοι οπαδοι του παοκ δεν ειναι ατομα που μετρανε στην κερκιδα, το οτι περνουν ενα πουλμαν και γραφουν χιλιομετρα το ξερουν ολοι οπως κι εμεις που κατεβαινουμε καθε τρις και λιγο.

Επισκέπτης
οταν λεω φανατικος παοκτσης λεω τρελαμενος :) νευρικος οτι οποιος πχ ελεγε κατι για τον ΠΑΟΚ θα τον αρπαζε το οτι παει καποιος εκδρομες δεν παει να πει οτι ειναι και τρελαρας :) και οτι βαραει κοσμο με το ακουσμα πικαρισματος τις ομαδας του :) Ειπα το φανατικος με αυτην την αποψη :) και οχι οτι αν εχει παει 100 εκδρομες κτλ :)  Εχω φιλο που παει και εκδρομες και βαραει κοσμο :) αν του την πει καποιος για τον ΠΑΟΚ :) υπαρχουν και οι ήρεμοι που πανε εκδρομες παντου χωρις να ακουγοντε κιχ  :) Πρεπει την ομαδα μας να την αγαπαμε με συνεση και οχι με τυφλο οπαδικο εγωισμο :)  
Ναι βρε χρηστο, αλλα οταν ο αλλος με λεει για δυνατο παοκτση (εκτος αν εννοει σε μυικη δυναμη  :grin:) τοτε εγω νομιζω οτι μιλαει για ατομο που μετραει στην κερκιδα που κανει κερκιδα που τον γνωριζουν και το σεβονται ολοι και φυσικα παει παντου. Τεσπα οι αλλοι καταλαβαν οτι εβαλα παοκτσηδομετρο  :grin: αν το εκανα αυτο θα εβαζα εμενα μπροστα γιατι την εχω μεγαλη  :sunglasses: την πορεια μου στα ελληνικα και οχι μονο γηπεδα  :grin:

Επισκέπτης
Εντω μεταξυ στον αλφα μονο για εμας λενε  :2funny: ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΝ ΒΙΑ  :rockon:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ο κουμπαρος μου ειναι γεννημα θρεμμα πειραιωτης......οι γονεις και τα αδερφια του γαυροι και αυτοςαπο πολυ μικρη ηληκια παοκσης.....γραμενος στον συνδεσμο της αθηνας......και που δεν εχει παει για τον ΠΑΟΚ...ας χαλαρωσουμε......ΠΑΟΚ δεν σε κανει η χιλιομετρικη αποσταση απο την σαλλονικα αλλα το πως αισθανεσαι για την ομαδα......

χαρες που κάνει ο κουμπάρος που έχει..........λεβέντη κουμπάρο να δεις...........και κερνάει, και κερνάει

Επισκέπτης
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ακου τα μουνια παιζαν μονο επισοδεια του ΠΑΟΚ στον αλφα ενω στην χαβουζα και αλλου πεθανε κοσμος  :S ουρε μπασταρδοι αθηναιοι, μια ζωη αρχιδια θα ειστε.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ο λαγνος με στεναχωρησε σημερα   :-
εχω αυπνιες......εχω και το φιλαρακι τον boca να λεει οτι τον στεναχωρησα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:φιλε....πρακτικα δεν βλεπω να διαφωνουμε σε κανενα σημειο.....μαλλον φταιει ο αναδρομος ερμης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εγω μιλησα γενικα εσυ το πηγες συγκεκριμενα ....τα λεμε...πεφτω για υπνο....

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν πιστευω να μας αφαιρεσουν τιποτα βαθμους παλι;

Συνημμένα

• serbia1.jpg
    serbia1.jpg
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 18

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
δεν πιστευω να μας αφαιρεσουν τιποτα βαθμους παλι;
...για βαθμους δεν ξερω,αλλα ο παικτης κατσε,αν ισχυει η αναρτηση στο φατσοβιβλιο του ,με τα δικα του σχολια απο κατω ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙ ΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ....ΤΟ τυπακι -αν βεβαια ισχυει οτι ειναι ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ,αλλα το να εισαι 20 χρονων ΦΑΣΙΣΤΑΣ και να πεφτεις στη λουμπα του αδιεξοδου εθνικισμου απο τοσο μικρη ηλικια,ενω εχεις ολα τα προσοντα να εξελιχθεις σε ορθως σκεπτομενο ατομο,ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ....ΑΝ  Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ,ΘΕΛΕΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ...ΝΑ παει να βρει και τα αλλα μαλακισμενα φασιστοειδη εκει να ριχνουνε μπιστολιες σε τιποτα σημαιες και αλλες τετοιες βλαχομαγκιες...ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

Επισκέπτης
...για βαθμους δεν ξερω,αλλα ο παικτης κατσε,αν ισχυει η αναρτηση στο φατσοβιβλιο του ,με τα δικα του σχολια απο κατω ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙ ΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ....ΤΟ τυπακι -αν βεβαια ισχυει οτι ειναι ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ,αλλα το να εισαι 20 χρονων ΦΑΣΙΣΤΑΣ και να πεφτεις στη λουμπα του αδιεξοδου εθνικισμου απο τοσο μικρη ηλικια,ενω εχεις ολα τα προσοντα να εξελιχθεις σε ορθως σκεπτομενο ατομο,ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ....ΑΝ  Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ,ΘΕΛΕΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ...ΝΑ παει να βρει και τα αλλα μαλακισμενα φασιστοειδη εκει να ριχνουνε μπιστολιες σε τιποτα σημαιες και αλλες τετοιες βλαχομαγκιες...ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
:uglystupid:
Απο ιν ΠΑΟΚ ειναι το παρακατω για να μην λετε μλκ μερικοι για τον κατσε χωρις να γνωριζετε.

Τα όσα έγιναν στον αγώνα Σερβία-Aλβανία επηρεάζουν λίγες ώρες μετά και τον ΠΑΟΚ καθώς αναστάτωση έφερε ποστ σελίδας στο facebοοκ με το όνομα ERGYS KACE!

«Εδώ, το προσωπικό της ομάδας προστατεύει την εθνική σημαία. Βάλτε το βίντεο όλοι στο προφίλ σας. Είμαστε ένα», έγραψε αυτός που διαχειρίζεται τη σελίδα του Εργκους Κάτσε και φυσικά αναφέρεται στην σημαία της… «Μεγάλης Αλβανίας» που απεικόνιζε την μισή Ελλάδα!

Στη συγκεκριμένη σελίδα, είχε αναρτηθεί πέρσι η επίμαχη φωτογραφία με τον Κάτσε να φορά μπλουζάκι του UCK, που προκάλεσε έναν ολόκληρο χαμό στις τάξεις του Δικεφάλου. Στη σελίδα διευκρινίζεται ότι «η σελίδα δεν εχει καμιά σχέση με τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ERGYS KACE . Η σελίδα διαχειρίζεται απο απλούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ και FANS/συμπατριώτες του ίδιου του ΚΑΤΣΕ».

Ωστόσο η τελευταία ανάρτηση της σελίδας αυτής ήταν μια φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο της αποστολής της Αλβανίας, στην επιστροφή από το Βελιγράδι και έτσι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θορυβημένη απ΄ όσα έγιναν, επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Κάτσε είπε στους ανθρώπους του Δικεφάλου πως δεν έχει καμία σχέση με την σελίδα αυτή! Εξήγησε μάλιστα στους ιθύνοντες του Δικεφάλου πως πράγματι η φωτογραφία αυτή μέσα από το αεροπλάνο είναι δική του, αλλά την πήραν οι Αλβανοί διαχειριστές της σελίδας, από την δική του προσωπική σελίδα στο instagram που την ανέβασε χθες βράδυ.

Έτσι ο ΠΑΟΚ έστειλε ήδη αίτημα στο Facebook να καταργήσει αυτή την σελίδα που μόνο κακό κάνει στον ποδοσφαιριστή και φυσικά δημιουργεί πρόβλημα και στον σύλλογο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
...για βαθμους δεν ξερω,αλλα ο παικτης κατσε,αν ισχυει η αναρτηση στο φατσοβιβλιο του ,με τα δικα του σχολια απο κατω ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙ ΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ....ΤΟ τυπακι -αν βεβαια ισχυει οτι ειναι ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ,αλλα το να εισαι 20 χρονων ΦΑΣΙΣΤΑΣ και να πεφτεις στη λουμπα του αδιεξοδου εθνικισμου απο τοσο μικρη ηλικια,ενω εχεις ολα τα προσοντα να εξελιχθεις σε ορθως σκεπτομενο ατομο,ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ....ΑΝ  Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ,ΘΕΛΕΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ...ΝΑ παει να βρει και τα αλλα μαλακισμενα φασιστοειδη εκει να ριχνουνε μπιστολιες σε τιποτα σημαιες και αλλες τετοιες βλαχομαγκιες...ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
μπες στο παοκ24....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Τον προλαβα εγω τον προπαγανδιστη  :grin:
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ???? το αντιθετο θα ελεγα....διαβασες σωστα αυτο που εγραψα???? εγραψα δεκα φορες την λεξη αν,προφανως γιατι ανεμενα ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ και απο την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ και απο τον παικτη μας!!!! ;)

Επισκέπτης
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ???? το αντιθετο θα ελεγα....διαβασες σωστα αυτο που εγραψα???? εγραψα δεκα φορες την λεξη αν,προφανως γιατι ανεμενα ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ και απο την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ και απο τον παικτη μας!!!! ;)
πλακα κανω ρε, μπειτε στην σελιδα του αλβανου και κραξτε τον γιατι παλι πανε να κανουν μπαχαλο την ομαδα απο το πουθενα και δεν φταιει τωρα το παιδι (κατσε)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Για εμένα τα πραγματα είναι Πόλυ απλα.
Ο ΠΑΟΚ είναι πανω απο τα έθνη και πέρα απο τις θρησκείες. Ψηφιζω απο τα 23 μου λόγω τς σαπιλας της πολίτικης Χ.Α. στα 23 μου το τονίζω αυτό. Είμαι 27.
ΠΑΟΚ τσης γεννήθηκα γαμω τν  που τα να μου μεσά.Τι θέλω να πω! Πως ΕΙΜΑΙ περήφανος για τον καθένα που φοράει τη ασπρόμαυρη φανελα.
ΕΙΜΑΙ περήφανος για τον Κάτσε
Είμαι περήφανος για τον κάθε μαυρο, άσπρο, κίτρινο, Αθήναιο και οτιδήποτε άλλο αγαπάει αυτό το έμβλημα που υπάρχει στη ζωή απο το 1926.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom