Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
η ψυχολογος της ομαδας  :rockon:

rera-4.jpg

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
ΩΡΑ ΙΒΑΝ.............. Τικ ΤΑΚ τικ ΤΑΚ τικ ΤΑΚ . Γαυροβαζελακια ο χρονος σας τελείωνει....

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η ψυχολογος της ομαδας  :rockon:

rera-4.jpg
έχει ξαναπαιχτεί στο παρελθόν, είναι κυρίως για τις ακαδημίες ( εδν ξέρω αν λύνει ή δημιουργεί στους πιτσιρκάδες), αλλά σε αυτήν την ομάδα σίγουρα είναι χρήσιμη
αυτό πάλι στα καλά καθούμενα τι είναι;
www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=129863438]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=129863438[/url]
αντε ας πούμε ότι είναι λογικό το αίτημα, αυτοί οι δύο  υπάλληλοι δεν είναι; σε ό,τι κάνουν εντολές της διοίκησης δεν ακολουθούν;

Επισκέπτης
Μαδριλενε φιλε μου, εαν το ιανουαριο παρουμε μπαρονι,βιερινια και αμπντουν χτυπαμε πρωταθλημα τι λες  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μαδριλενε φιλε μου, εαν το ιανουαριο παρουμε μπαρονι,βιερινια και αμπντουν χτυπαμε πρωταθλημα τι λες  :grin:

ο Παοκ δεν ηθελε να πληρωσει να φερει τον Μπαρονι μονο του τωρα θα φερει και τους τρεις?  :think:
(μακαρι να παρετε πρωταθλημα δεν εχω προβλημα εγω  :grin:)

Επισκέπτης
ο Παοκ δεν ηθελε να πληρωσει να φερει τον Μπαρονι μονο του τωρα θα φερει και τους τρεις?  :think:
(μακαρι να παρετε πρωταθλημα δεν εχω προβλημα εγω  :grin:)
Καταρχην δεν σε λενε μαδριλενο  :grin: και δευτερον εχω πληροφοριες οτι θα γινουν δυνατες μεταγραφες  :)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καταρχην δεν σε λενε μαδριλενο  :grin: και δευτερον εχω πληροφοριες οτι θα γινουν δυνατες μεταγραφες  :)

Μια ερωτηση καναμε ρε τυπε μην βαρας  :)
Εγω θελω ολες τις ελληνικες ομαδες ανταγωνιστικες και οχι να μην εχουνε δευτερο βρακι  :)

Επισκέπτης
Μια ερωτηση καναμε ρε τυπε μην βαρας  :)
Εγω θελω ολες τις ελληνικες ομαδες ανταγωνιστικες και οχι να μην εχουνε δευτερο βρακι  :)
Τυπε σορρυ επιδης θελω να βγω και βιαζομαι,μπερδευτικα και νομιζα οτι ησουν ο μαστερ 21  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δυνατες μεταγραφες τον Γεναρη;Γιατι δεν τις εκανε το καλοκαιρι να προλαβουν να δεσουν οι παιχτες;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εντωμεταξυ ο Μπαρονι ειναι σαν τον χαμενο αδελφο του Ντανιελ Μπατιστα  :2funny:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μαδριλενε φιλε μου, εαν το ιανουαριο παρουμε μπαρονι,βιερινια και αμπντουν χτυπαμε πρωταθλημα τι λες  :grin:
αν το θελει και η παναγια ναι  :grin:
δυστυχως όμως έχουμε γίνει μικρή ομάδα, και ειδικα σε σχέση με τον αριθμό ( και όχι την ποιότητα) του κόσμου μας.
η σημερινη κατάληψη νομίζω ότι ήταν άλλη μία απόδειξη ( ευτυχως η Παε απάντησε όπως έπρεπε).

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αν το θελει και η παναγια ναι  :grin:
δυστυχως όμως έχουμε γίνει μικρή ομάδα, και ειδικα σε σχέση με τον αριθμό ( και όχι την ποιότητα) του κόσμου μας.
η σημερινη κατάληψη νομίζω ότι ήταν άλλη μία απόδειξη ( ευτυχως η Παε απάντησε όπως έπρεπε).

με τρεις μεσους ακομα τυπε τι συστημα θα παιζετε 2-8-0 ?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom