ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
σωστός ο παιχταρας έρχονται μεγάλες μέρες και για τους δυο μας. Να τους γλενταμε κ να μην σταματάμε....![]()
![]()
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ..................
![Sleeping :sleeping: :sleeping:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sleeping.gif)
![Sleeping :sleeping: :sleeping:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sleeping.gif)
σωστός ο παιχταρας έρχονται μεγάλες μέρες και για τους δυο μας. Να τους γλενταμε κ να μην σταματάμε....![]()
![]()
ρε τη μουνα ειναι αυτη ?η ψυχολογος της ομαδας![]()
![]()
ψυχολογικιαρε τη μουνα ειναι αυτη ?
έχει ξαναπαιχτεί στο παρελθόν, είναι κυρίως για τις ακαδημίες ( εδν ξέρω αν λύνει ή δημιουργεί στους πιτσιρκάδες), αλλά σε αυτήν την ομάδα σίγουρα είναι χρήσιμηη ψυχολογος της ομαδας![]()
![]()
Μαδριλενε φιλε μου, εαν το ιανουαριο παρουμε μπαρονι,βιερινια και αμπντουν χτυπαμε πρωταθλημα τι λες![]()
Καταρχην δεν σε λενε μαδριλενοο Παοκ δεν ηθελε να πληρωσει να φερει τον Μπαρονι μονο του τωρα θα φερει και τους τρεις?
(μακαρι να παρετε πρωταθλημα δεν εχω προβλημα εγω)
Καταρχην δεν σε λενε μαδριλενοκαι δευτερον εχω πληροφοριες οτι θα γινουν δυνατες μεταγραφες
![]()
Τυπε σορρυ επιδης θελω να βγω και βιαζομαι,μπερδευτικα και νομιζα οτι ησουν ο μαστερ 21Μια ερωτηση καναμε ρε τυπε μην βαρας
Εγω θελω ολες τις ελληνικες ομαδες ανταγωνιστικες και οχι να μην εχουνε δευτερο βρακι![]()
Δυνατες μεταγραφες τον Γεναρη;Γιατι δεν τις εκανε το καλοκαιρι να προλαβουν να δεσουν οι παιχτες;Καταρχην δεν σε λενε μαδριλενοκαι δευτερον εχω πληροφοριες οτι θα γινουν δυνατες μεταγραφες
![]()
Τυπε σορρυ επιδης θελω να βγω και βιαζομαι,μπερδευτικα και νομιζα οτι ησουν ο μαστερ 21![]()
Δυνατες μεταγραφες τον Γεναρη;Γιατι δεν τις εκανε το καλοκαιρι να προλαβουν να δεσουν οι παιχτες;
Σως Μπερλεντι ειναι αυγολεμονο για να δεσουν?
Να που εμφανιστηκε ομως
αν το θελει και η παναγια ναιΜαδριλενε φιλε μου, εαν το ιανουαριο παρουμε μπαρονι,βιερινια και αμπντουν χτυπαμε πρωταθλημα τι λες![]()
αν το θελει και η παναγια ναι
δυστυχως όμως έχουμε γίνει μικρή ομάδα, και ειδικα σε σχέση με τον αριθμό ( και όχι την ποιότητα) του κόσμου μας.
η σημερινη κατάληψη νομίζω ότι ήταν άλλη μία απόδειξη ( ευτυχως η Παε απάντησε όπως έπρεπε).