Επισκέπτης
Και ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τίτλο......
Καταρχην μην αρπαζεσαι ρε μαγκα.Προσπαθησε να καταλαβεις τον τροπο που γραφει ο αλλος,δεν ειναι κακο.Ουτε θα κρινω εγω τις πηγες σου.Δικαιωμα σου ειναι να λες αυτα που ξερεις.Τον Κοντρερας εγω τον θελω αυριο κιολας.Ουτε αμφισβητω τα 5 εκ.Αλλα αυτο που λες για δανεικο τον Γιωργο δεν παιζει ρε φιλε.
Απο τις δηλωσεις μεχρι να ερθει στον ΠΑΟΚ εχει μεγαλη αποσταση.Φυσικά και δεν Θα σου πω που το άκουσα...Δεν τσατίζομαι ρε φίλε, λάθος κατάλαβες...ο Μούσλι έχει ρήτρα μόνο 6 εκ....
Αίσθηση προκάλεσαν η δηλώσεις καραγκούνη!!!
Μπα ούτε και εγώ νομίζω δανικό τον Γιωργάκη....μπα, πάντως πρόσεχε τον κοντό τον Δημήτρανη, κάθε φορά που έρχεται στην Τούμπα μιλάει για συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ και φέτος δεν δέχτηκε μέχρι στιγμής να υπογράψει ανανέωση...θα έχει γούστο... τι να κάνουμε...Αντωνίου εσείς ....Βρύζας εμείς...Ζαγόρ γερά πάρτους τα λεφτά....
πράγματι οι έλληνες πάντα με εκπλήσσουν με τις γνώσεις τους και τη σωστή αντίληψη περί πολλών θεμάτων......
Ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει παίκτες με προσωπικότητα........
Απο τις δηλωσεις μεχρι να ερθει στον ΠΑΟΚ εχει μεγαλη αποσταση.
Οσο για τον Μητσαρα,καλα κανει και μιλαει συνεχεια για συναισθηματα.Μαγκας ειναι.Απο την στιγμη που τα δινει ολα για την ομαδα μου και τρεχει για 90 λεπτα μεσα στο γηπεδο,δεν εχω κανενα παραπονο.Ολοι ξερουν οτι ειναι ΠΑΟΚ αλλα τον εχουν λατρεψει παρα πολλοι δικοι μας οπαδοι.Αυτο που λες για ανανεωση δεν παιζει να ισχυει.Δεν τον εχουν καλεσει ακομα.
πιστευω οτι πρεπει να βαλουν οδηγιες χρησεις και δοσολογιας πανω στην μαλαματιναΕκτός από τον γκαλερί που τον θέλει η Γιουβέντους και λίγο ο γερο κοβάσεβιτς, ποιος έχει προσωπικότητα μεγάλου παίχτη στον φετινό ολυμπιακό....έχει παίχτες ο ολυμπιακός σαν τους Πάμπλο Γκαρσία, Ματίας Βερόν, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, κονσεισάο, Βιερίνια,μπακαγιόκο, μαρκους αντόνιο? Έχει τον φετινό σναουτσερ που είναι πρώτος στατιστικά στα κλεψίματα στην σοπερ λίγκα , ακόμα και ο φετινός Δάρλας και Μαλέzας πιστεύω ότι είναι καλύτεροι από τοροσίδι και παπαδόπουλο....Για τίτλο είναι πολύ νωρίς να μιλάει οποιosδήποτε....Θα πάρει και 3-4 παίχτες το χειμώνα ο ΠΑΟΚ από ότι ακούω ...και οι 3 θα είναι δανικοί ........
Εισαι οπαδος και δεν σε κατηγορω.Ειναι δικαιωμα σου να βλεπεις τους παικτες της ομαδας σου θεους.Ομως please ρε φιλε.Μην μου βαζεις στην ''κουβεντα'' τον Φιλιππακο τον Δαρλα.Ο τυπος ειναι ΧΑΛΙΑΣ και θα το διαπιστωσεις και μονος σου.Ο καιρος γαρ εγγυς που λεει και ο Λιακοπουλος.Εκτός από τον γκαλερί που τον θέλει η Γιουβέντους και λίγο ο γερο κοβάσεβιτς, ποιος έχει προσωπικότητα μεγάλου παίχτη στον φετινό ολυμπιακό....έχει παίχτες ο ολυμπιακός σαν τους Πάμπλο Γκαρσία, Ματίας Βερόν, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, κονσεισάο, Βιερίνια,μπακαγιόκο, μαρκους αντόνιο? Έχει τον φετινό σναουτσερ που είναι πρώτος στατιστικά στα κλεψίματα στην σοπερ λίγκα , ακόμα και ο φετινός Δάρλας και Μαλέzας πιστεύω ότι είναι καλύτεροι από τοροσίδι και παπαδόπουλο....Για τίτλο είναι πολύ νωρίς να μιλάει οποιosδήποτε....Θα πάρει και 3-4 παίχτες το χειμώνα ο ΠΑΟΚ από ότι ακούω ...και οι 3 θα είναι δανικοί ........
ο ζαγορακης ειναι πρωθυπουργος,το εχει πει και ο μεγαλος θεωρητικος μπαοκτζης μακεδονομαχος της φαπας ο ζουραριςΣήμερα έχει γενέθλια ο Ζαγοράκης !!! Χρόνια Πολλά ΑΡΧΗΓΕ!!!
μαλαματινα speakingο μαλεζας,ο δαρλας και ο σναουτσερ καλυτερος απο τοροσιδη?ΕΛΕΟς ΡΕ φιλε...ειναι σα να λεμε οτι ο βυντρα ειναι καλυτερος απο ντανιελ αλβες και σερχιο ραμος...ηρεμισε...καλα τους ειπες τους καλους παικτες σου στην αρχη...αλλα μετα αυτους τους 3 τι τους ηθελες...
απο βορεια ελλαδα ειμαι και για αυτο δεν θα γινομουν ποτε παοκτζηςΤους συμπαθώ και αυτά τα παιδιά, πιστεύω ότι άδικα του έφαγε την θέση ο σπυρόπουλος....χώρια που έχω συναντήσει τον Δάρλα από κοντά και του είπα, θα τα δώσεις όλα στον αγώνα με τον παναθηναϊκό ? και μου είπε ποιος παναθηναϊκός θα τα δώσω όλα για τον ΠΑΟΚ... και του είπα άντε Παοκτσάκι είσαι για αυτό ήρθες στην τούμπα ... και αυτός χαμογέλασε....
Παιδιά βαρέθηκα στον υπολογιστή πάω για καμιά ρετσίνα στο Μουδιάνο και για Πατσά στην Πάντερμο.... Να είστε καλά όλοι... και εσύ Δωρητή μην ξεχνάς ότι αν ήσουν στην Βόρια Ελλάδα θα ήσουν μόνο ΠΑΟΚ...Για αυτό ψάξου μέσα σου και θα δεις ότι είσαι κρυφό παοκτσης...μην φοβάσε βγάλτο από μέσα σου και πες, ζήτω το Έθνος , Ζήτω η Μακεδονία , Ζήτω ο Μέγας Αλέξανδρος , ζήτω ο Ζαγοράκης.Zήτω ο ΠΑΟΚ
τον καραιτάβλι ξέχασες.απο βορεια ελλαδα ειμαι και για αυτο δεν θα γινομουν ποτε παοκτζης
ζητω ο θρυλος
ζητω ο κοκκαλης
ζητω ο καραισκακης
ζητω η θυρα 7
απο βορεια ελλαδα ειμαι και για αυτο δεν θα γινομουν ποτε παοκτζης
ζητω ο θρυλος
ζητω ο κοκκαλης
ζητω ο καραισκακης
ζητω η θυρα 7
στα βιντεακια καλοι ειστεΑπό Βόρια Ελλάδα είσαι? Α κατάλαβα πρέπει να έχεις φάει πολύ σφαλιάρα για αυτό είσαι αντί παοκτσής..... κρίμα... δεν είμαστε όλοι η παοκτσήδες τόσο βάρβαροι...εγώ είμαι καλό παιδί... άντε άλλαξε ομάδα και έλα στην τούμπα να γουστάρεις... η γιορτή άρχισε...άντε έλα φεύγω για ρετσίνα... κερνάω ρετσίνα....
στα βιντεακια καλοι ειστε
οταν ομως ερχομαστε με τα βανακια κρυβεστε
δεν υπαρχει γαυρος που να μασαει απο τουμπες και τετοια φτηνα οπαδιλικια
στα βιντεακια καλοι ειστε
οταν ομως ερχομαστε με τα βανακια κρυβεστε
δεν υπαρχει γαυρος που να μασαει απο τουμπες και τετοια φτηνα οπαδιλικια
αυτο δεν εχει να κανει με την μαγκια τους
nai nai to eida apenanti apo to spiti oti kruvontai!
gia pes tous thn istoria me tiw gries pou esu o idios mou eipes an htan paokthdes tha hsoun nekros tora!