Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Δεν ξέρω όταν θα κατηφορήσει Αθήνα αν θα λέγονται τα ίδια...καθώς έχει παίξει με ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΑΡΗ στην Τούμπα...τώρα έρχεται Ναό...και στο 2ο γύρο πλήν Ολυμπιακού έχει όλα τα ντέρμπι έξω...και να θυμηθώ ότι στα 3 ντέρμπι στην έδρα του κέρδισε μόνο τον ΑΡΗ και έφερε ισοπαλία με τους άλλους 2....
ΥΓ--->Σίγουρα θα είναι μεταξύ 3ης-4ης θέσης....μάλλον 4ης....την 5αδά θα συμπληρώσει ένας εκ των Πανιωνίου και Ξάνθη...γνώμη μου....

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχην μην αρπαζεσαι ρε μαγκα.Προσπαθησε να καταλαβεις τον τροπο που γραφει ο αλλος,δεν ειναι κακο.Ουτε θα κρινω εγω τις πηγες σου.Δικαιωμα σου ειναι να λες αυτα που ξερεις.Τον Κοντρερας εγω τον θελω αυριο κιολας.Ουτε αμφισβητω τα 5 εκ.Αλλα αυτο που λες για δανεικο τον Γιωργο δεν παιζει ρε φιλε.

Φυσικά και δεν Θα σου πω που το άκουσα...Δεν τσατίζομαι ρε φίλε, λάθος κατάλαβες...ο Μούσλι  έχει ρήτρα μόνο 6 εκ.... 

Αίσθηση προκάλεσαν η δηλώσεις καραγκούνη!!!

Μπα ούτε και εγώ νομίζω δανικό τον Γιωργάκη....μπα, πάντως πρόσεχε τον κοντό τον Δημήτρανη, κάθε φορά που έρχεται στην Τούμπα μιλάει για συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ και φέτος δεν δέχτηκε μέχρι στιγμής να υπογράψει ανανέωση...θα έχει γούστο... τι να κάνουμε...Αντωνίου εσείς ....Βρύζας εμείς...Ζαγόρ γερά πάρτους τα λεφτά....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Φυσικά και δεν Θα σου πω που το άκουσα...Δεν τσατίζομαι ρε φίλε, λάθος κατάλαβες...ο Μούσλι  έχει ρήτρα μόνο 6 εκ.... 

Αίσθηση προκάλεσαν η δηλώσεις καραγκούνη!!!

Μπα ούτε και εγώ νομίζω δανικό τον Γιωργάκη....μπα, πάντως πρόσεχε τον κοντό τον Δημήτρανη, κάθε φορά που έρχεται στην Τούμπα μιλάει για συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ και φέτος δεν δέχτηκε μέχρι στιγμής να υπογράψει ανανέωση...θα έχει γούστο... τι να κάνουμε...Αντωνίου εσείς ....Βρύζας εμείς...Ζαγόρ γερά πάρτους τα λεφτά....
Απο τις δηλωσεις μεχρι να ερθει στον ΠΑΟΚ εχει μεγαλη αποσταση.
Οσο για τον Μητσαρα,καλα κανει και μιλαει συνεχεια για συναισθηματα.Μαγκας ειναι.Απο την στιγμη που τα δινει ολα για την ομαδα μου και τρεχει για 90 λεπτα μεσα στο γηπεδο,δεν εχω κανενα παραπονο.Ολοι ξερουν οτι ειναι ΠΑΟΚ αλλα τον εχουν λατρεψει παρα πολλοι δικοι μας οπαδοι.Αυτο που λες για ανανεωση δεν παιζει να ισχυει.Δεν τον εχουν καλεσει ακομα.

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
πράγματι οι έλληνες πάντα με εκπλήσσουν με τις γνώσεις τους και τη σωστή αντίληψη περί πολλών θεμάτων......

Ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει παίκτες με προσωπικότητα........

Και ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τίτλο......

Εκτός από τον γκαλερί που τον θέλει η Γιουβέντους και λίγο ο γερο κοβάσεβιτς, ποιος έχει προσωπικότητα μεγάλου παίχτη στον φετινό ολυμπιακό....έχει παίχτες ο ολυμπιακός σαν τους Πάμπλο Γκαρσία, Ματίας Βερόν, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, κονσεισάο, Βιερίνια,μπακαγιόκο, μαρκους αντόνιο? Έχει τον φετινό σναουτσερ που είναι πρώτος στατιστικά στα κλεψίματα στην σοπερ λίγκα , ακόμα και ο φετινός Δάρλας και Μαλέzας πιστεύω ότι είναι καλύτεροι από τοροσίδι και παπαδόπουλο....Για τίτλο είναι πολύ νωρίς να μιλάει οποιosδήποτε....Θα πάρει και 3-4 παίχτες το χειμώνα ο ΠΑΟΚ από ότι ακούω ...και οι 3 θα είναι δανικοί ........

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απο τις δηλωσεις μεχρι να ερθει στον ΠΑΟΚ εχει μεγαλη αποσταση.
Οσο για τον Μητσαρα,καλα κανει και μιλαει συνεχεια για συναισθηματα.Μαγκας ειναι.Απο την στιγμη που τα δινει ολα για την ομαδα μου και τρεχει για 90 λεπτα μεσα στο γηπεδο,δεν εχω κανενα παραπονο.Ολοι ξερουν οτι ειναι ΠΑΟΚ αλλα τον εχουν λατρεψει παρα πολλοι δικοι μας οπαδοι.Αυτο που λες για ανανεωση δεν παιζει να ισχυει.Δεν τον εχουν καλεσει ακομα.

Τον καλέσανε και είπε ότι θέλει να το σκεφτεί....αυτό ακούστικε και στα ραδιόφωνα ,έρα κτλ....πάντως στην τούμπα κάποιοι τον θέλουν πίσω, γιατί έχει τρέλα με τον ΠΑΟΚ...αλλά όσο υπάρχουν οι Ζαγοράκης, Βρύζας και Γεωργιάδης στον ΠΑΟΚ τους έχω ικάνους για όλα.... :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εκτός από τον γκαλερί που τον θέλει η Γιουβέντους και λίγο ο γερο κοβάσεβιτς, ποιος έχει προσωπικότητα μεγάλου παίχτη στον φετινό ολυμπιακό....έχει παίχτες ο ολυμπιακός σαν τους Πάμπλο Γκαρσία, Ματίας Βερόν, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, κονσεισάο, Βιερίνια,μπακαγιόκο, μαρκους αντόνιο? Έχει τον φετινό σναουτσερ που είναι πρώτος στατιστικά στα κλεψίματα στην σοπερ λίγκα , ακόμα και ο φετινός Δάρλας και Μαλέzας πιστεύω ότι είναι καλύτεροι από τοροσίδι και παπαδόπουλο....Για τίτλο είναι πολύ νωρίς να μιλάει οποιosδήποτε....Θα πάρει και 3-4 παίχτες το χειμώνα ο ΠΑΟΚ από ότι ακούω ...και οι 3 θα είναι δανικοί ........
πιστευω οτι πρεπει να βαλουν οδηγιες χρησεις και δοσολογιας πανω στην μαλαματινα :uglystupid: :uglystupid:

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα έχει γενέθλια ο Ζαγοράκης !!! Χρόνια Πολλά ΑΡΧΗΓΕ!!!

Συνημμένα

• article_image1_68948.jpg
    article_image1_68948.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 13

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εισαι οπαδος και δεν σε κατηγορω.Ειναι δικαιωμα σου να βλεπεις τους παικτες της ομαδας σου θεους.Ομως please ρε φιλε.Μην μου βαζεις στην ''κουβεντα'' τον Φιλιππακο τον Δαρλα.Ο τυπος ειναι ΧΑΛΙΑΣ και θα το διαπιστωσεις και μονος σου.Ο καιρος γαρ εγγυς που λεει και ο Λιακοπουλος.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Σήμερα έχει γενέθλια ο Ζαγοράκης !!! Χρόνια Πολλά ΑΡΧΗΓΕ!!!
ο ζαγορακης ειναι πρωθυπουργος,το εχει πει και ο μεγαλος θεωρητικος μπαοκτζης μακεδονομαχος της φαπας ο ζουραρις
[youtube=425,350]AJTztwwSYsM&feature=related[/youtube] :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
ο μαλεζας,ο δαρλας και ο σναουτσερ καλυτερος απο τοροσιδη?ΕΛΕΟς ΡΕ φιλε...ειναι σα να λεμε οτι ο βυντρα ειναι καλυτερος απο ντανιελ αλβες και σερχιο ραμος...ηρεμισε...καλα τους ειπες τους καλους παικτες σου στην αρχη...αλλα μετα αυτους τους 3 τι τους ηθελες...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο μαλεζας,ο δαρλας και ο σναουτσερ καλυτερος απο τοροσιδη?ΕΛΕΟς ΡΕ φιλε...ειναι σα να λεμε οτι ο βυντρα ειναι καλυτερος απο ντανιελ αλβες και σερχιο ραμος...ηρεμισε...καλα τους ειπες τους καλους παικτες σου στην αρχη...αλλα μετα αυτους τους 3 τι τους ηθελες...
μαλαματινα speaking

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τους συμπαθώ και αυτά τα παιδιά, πιστεύω ότι άδικα του έφαγε την θέση ο σπυρόπουλος....χώρια που έχω συναντήσει τον Δάρλα από κοντά και του είπα, θα τα δώσεις όλα στον αγώνα με τον παναθηναϊκό ? και μου είπε ποιος παναθηναϊκός θα τα δώσω όλα για τον ΠΑΟΚ... και του είπα άντε Παοκτσάκι είσαι για αυτό ήρθες στην τούμπα ... και αυτός χαμογέλασε....

Παιδιά βαρέθηκα στον υπολογιστή πάω για καμιά ρετσίνα στο Μουδιάνο και για Πατσά στην Πάντερμο.... Να είστε καλά όλοι... και εσύ Δωρητή μην ξεχνάς ότι αν ήσουν στην Βόρια Ελλάδα θα ήσουν μόνο ΠΑΟΚ...Για αυτό ψάξου μέσα σου και θα δεις ότι είσαι κρυφό παοκτσης...μην φοβάσε βγάλτο από μέσα σου και πες, ζήτω το Έθνος , Ζήτω η Μακεδονία , Ζήτω ο Μέγας Αλέξανδρος , ζήτω ο Ζαγοράκης.Zήτω ο ΠΑΟΚ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τους συμπαθώ και αυτά τα παιδιά, πιστεύω ότι άδικα του έφαγε την θέση ο σπυρόπουλος....χώρια που έχω συναντήσει τον Δάρλα από κοντά και του είπα, θα τα δώσεις όλα στον αγώνα με τον παναθηναϊκό ? και μου είπε ποιος παναθηναϊκός θα τα δώσω όλα για τον ΠΑΟΚ... και του είπα άντε Παοκτσάκι είσαι για αυτό ήρθες στην τούμπα ... και αυτός χαμογέλασε....

Παιδιά βαρέθηκα στον υπολογιστή πάω για καμιά ρετσίνα στο Μουδιάνο και για Πατσά στην Πάντερμο.... Να είστε καλά όλοι... και εσύ Δωρητή μην ξεχνάς ότι αν ήσουν στην Βόρια Ελλάδα θα ήσουν μόνο ΠΑΟΚ...Για αυτό ψάξου μέσα σου και θα δεις ότι είσαι κρυφό παοκτσης...μην φοβάσε βγάλτο από μέσα σου και πες, ζήτω το Έθνος , Ζήτω η Μακεδονία , Ζήτω ο Μέγας Αλέξανδρος , ζήτω ο Ζαγοράκης.Zήτω ο ΠΑΟΚ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
απο βορεια ελλαδα ειμαι και για αυτο δεν θα γινομουν ποτε παοκτζης
ζητω ο θρυλος
ζητω ο κοκκαλης
ζητω ο καραισκακης
ζητω η θυρα 7

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Salonika27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
απο βορεια ελλαδα ειμαι και για αυτο δεν θα γινομουν ποτε παοκτζης
ζητω ο θρυλος
ζητω ο κοκκαλης
ζητω ο καραισκακης
ζητω η θυρα 7

Από Βόρια Ελλάδα είσαι? Α κατάλαβα  :2funny: :2funny:πρέπει να έχεις φάει πολύ σφαλιάρα για αυτό είσαι αντί παοκτσής..... :2funny: :2funny:κρίμα... δεν είμαστε όλοι η παοκτσήδες τόσο βάρβαροι...εγώ είμαι καλό παιδί... :2funny: :2funny:άντε άλλαξε ομάδα και έλα στην τούμπα να γουστάρεις... η γιορτή άρχισε...άντε έλα φεύγω για ρετσίνα... κερνάω ρετσίνα.... :rockon: :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Από Βόρια Ελλάδα είσαι? Α κατάλαβα  :2funny: :2funny:πρέπει να έχεις φάει πολύ σφαλιάρα για αυτό είσαι αντί παοκτσής..... :2funny: :2funny:κρίμα... δεν είμαστε όλοι η παοκτσήδες τόσο βάρβαροι...εγώ είμαι καλό παιδί... :2funny: :2funny:άντε άλλαξε ομάδα και έλα στην τούμπα να γουστάρεις... η γιορτή άρχισε...άντε έλα φεύγω για ρετσίνα... κερνάω ρετσίνα.... :rockon: :rockon: :rockon:

στα βιντεακια καλοι ειστε
οταν ομως ερχομαστε με τα βανακια κρυβεστε
δεν υπαρχει γαυρος που να μασαει απο τουμπες και τετοια φτηνα οπαδιλικια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Επισκέπτης
στα βιντεακια καλοι ειστε
οταν ομως ερχομαστε με τα βανακια κρυβεστε
δεν υπαρχει γαυρος που να μασαει απο τουμπες και τετοια φτηνα οπαδιλικια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
nai nai to eida apenanti apo to spiti oti kruvontai!
gia pes tous thn istoria me tiw gries pou esu o idios mou eipes an htan paokthdes tha hsoun nekros tora!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
nai nai to eida apenanti apo to spiti oti kruvontai!
gia pes tous thn istoria me tiw gries pou esu o idios mou eipes an htan paokthdes tha hsoun nekros tora!
αυτο δεν εχει να κανει με την μαγκια τους
οταν ο ενας βρισκεται μεσα σε οχλο πεθαινει και απο φανατισμενους μαρτυρες του ιεχωβα :uglystupid:δεν χρειαζεται να ειναι χουλιγκανς
οσο για αυτο που λεω για τα βανακια ξερουν αυτοι που ειναι συνδεσμιτες γιατι λεω,εσυ απο το μπαλκονι η την ταρατσα σου δεν εβλεπες ολη την θεσσαλονικη :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom