Αν γινουν οι προσθηκες που πρεπει να γινουν στην ομαδα-και σ'αυτο εμπιστευομαι απολυτα τον Βρυζα-,δεν υπαρχει περιπτωση ο ΠΑΟΚ να τερματισει στην 6η θεση.Με οσα προανεφερα ως δεδομενα θεωρω οτι για φετος η τριτη θεση ειναι εφικτη!κοίτα....
ο σάντος είναι ένας προπονητής που δουλεύει σκληρά.....αλλά είναι και ξεροκέφαλος και δε μαθαίνει από τα λάθη του.......
Οι ομάδες του κάνουν στάνταρ κοιλιά Ιανουάριο και στο τέλος όταν έχουν παιχνίδια-τελικούς παίρνουν πάντα τ αρχίδια τους.
εάν στην αρχή του βου γύρου ο παοκ δεν καταρρεύσει τότε το έργο του θα έχει επιτύχει ακόμα και εάν τερματίσει 6ος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
γενικα φετος εκτος απο παοκ...υπαρχουν αρκετες δυνατες ομαδες...εκτος απο τις 3 του ποκ.λαρισσα(που εχασε 2 ματς που επρεπε να εχει 4 ποντους τουλαχιστον),ξανθη,πανιωνιος και ΑΡΗ.αυτες οι 4 μπορουν και οι 4 να βγουν 4ρτες.ο παοκ μεχρι τωρα οπως ειπωθηκε ναι μεν ειχε πιο βατο προγραμμα,αλλα και παλι εδειξε πρωτογνωρη αγωνιστικη σοβαροτητα που φαινεται.ειμαι ΑΡΕΙΑΝΟΣ και το λεω ,χωρις να παραδεχομαι οτι η ομαδα μου υπολειπεται σε ταλεντο...αλλα σε αγωνιστικη συμπεριφορα ο παοκ επικρατει...π.χ ο παο δε κερδιζει στην εδρα του τον ηρακλη(ενταξει,αν θες πρωταθλημα δε κολλας σε ματς με ηρακλη στο οακα),η αεκ χ με τη λαρισσα στην αθηνα και χ μεσα στη φυλη υστερα απο 0-3,ο οσφπ ναι μεν κερδιζει αλλα ...δεν εχει παθος και σοβαροτητα.ο ΑΡΗΣ χανει 3-0 μεσα στο τελη και στο νιωνιο,ματσακια που μπορουσε με το υλικο που εχει να τα παρει.συνεπως,μεχρι σημερα...ο παοκ δειχνει οτι δε χαριζεται.μπορει να εφερε 2 χ στη τουμπα και ενα στη κρητη.ΟΜΩς,με το τροπο παιχνιδιου του,μπορει να κερδισει εκτος εδρας κυριως λογω καλης αμυνας και αντεπιθεσεων.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
η σφιχτη ομαδουλα σας θα χαλαρωσει σε σημειο ξεσκισματος οταν ερθει πειραια
[youtube=425,350]1oQCW2YD3u4[/youtube]
[youtube=425,350]1oQCW2YD3u4[/youtube]
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ευτυχως για σενα οχι,δυστυχως για την ομαδα σου ομως υπαρχουν οι διαδοχοι που θα σε ξεφτιλισουνθα παίξουν ο ρίμπο και ο ζιοβάνι ?
ο ζιο σε ειχε καλο πελατη θυμασαι τι πουτσες ειχατε φαει απο τον μαγο?εβλεπε την δικεφαλη κοτα και αφηνιαζε
ευτυχως για σενα οχι,δυστυχως για την ομαδα σου ομως υπαρχουν οι διαδοχοι που θα σε ξεφτιλισουν
ο ζιο σε ειχε καλο πελατη θυμασαι τι πουτσες ειχατε φαει απο τον μαγο?εβλεπε την δικεφαλη κοτα και αφηνιαζε
Πιο πολύ απ όλους αφηνίαζε ο κασναφέρης, ο παπαπέτρου κλπ. κλπ.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τρως 5 γκολ αντι για 10 και σου φταιει ο διαιτητης και το κατεστημενο των αθηνωνΠιο πολύ απ όλους αφηνίαζε ο κασναφέρης, ο παπαπέτρου κλπ. κλπ.
γεννηθηκατε με αερα στα μυαλα εσεις αλλα την εξαερωση απο την κωλοβαλβιδα θα σας την κανουμε δωρο στον πειραιαΒλέπω πάντως μια αγωνία των γαύρων μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, για το καλό μας εννοείται. ;)
φοβομαστε ρε μην γκρεμιστει η αυτοκρατορια μας απο τον τυφωνα παοκ....Βλέπω πάντως μια αγωνία των γαύρων μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, για το καλό μας εννοείται. ;)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν αναφέρομαι σε σένα. Γενικά μιλάω. Κομπλεξικός δεν είμαι και θέλω τον ΠΑΟΚ που όλοι φοβούνταν και πήγαινε για κούπα. Μπάλλα θέλω να βλέπω. Σαφώς και ο ΠΑΟΚ δεν είναι πλέον καφενείο. Μακάρι να μείνει έτσι...Είδες αυτο που σου πα, ανεξάρτητα απο το τι είπα εσυ ήθελες να πείς τα δικά σου.
Εγω λέω ευτυχώς που δεν είμαστε το καφενείο και κάναμε μια καλή ομάδα και εσυ μου απαντάς σαν να είπα είμαστε ομαδάρα και πάμε για να το σηκώσουμε.
αυτό που λέω έιναι μόνο ότι θεωρώ τη βαθμολογία πλασματική.
Θεωρούσα το ματς με τον εργοτέλη τεστ και ο παοκ ούτε το πέρασε αλλά ούτε και κόπηκε.....
Εχει δρόμο ακόμα να σχηματίσω πλήρη άποψη.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ναι οντως τα καφενεια πλεον λεγοντε καφε και αναλογως τι αλλο προσφερουν εχουμε καφε-μπαρ,καφε-σνακ,καφε-οκκα κτλδεν αναφέρομαι σε σένα. Γενικά μιλάω. Κομπλεξικός δεν είμαι και θέλω τον ΠΑΟΚ που όλοι φοβούνταν και πήγαινε για κούπα. Μπάλλα θέλω να βλέπω. Σαφώς και ο ΠΑΟΚ δεν είναι πλέον καφενείο. Μακάρι να μείνει έτσι...
αυτό που λέω έιναι μόνο ότι θεωρώ τη βαθμολογία πλασματική.
Θεωρούσα το ματς με τον εργοτέλη τεστ και ο παοκ ούτε το πέρασε αλλά ούτε και κόπηκε.....
Εχει δρόμο ακόμα να σχηματίσω πλήρη άποψη.
Επισκέπτης
ενταξει ...δωρητης...σιγουρα ο οσφπ ειναι φαβορι για πρωταθλημα,εχει καλυτερο υλικο ΟΜΩς,δε σημαινει οτι οι οπαδοι και φιλαθλοι δε μπορουμε να χουμε ονειρα για τις ομαδες μας.ειδικα αν οι ομαδες μας παιζουν μπαλα και παιρνουν πρωταθληματα.ΓΕΝΙΚΑ,μιλαω,ειτε καποιος ειναι παο ειτε αεκ ...ειτε εργοτελης και ηρακλης
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν ειπα κατι τετοιο και ουτε μπορω να απαγορεψω σε καποιον να κανει ονειραενταξει ...δωρητης...σιγουρα ο οσφπ ειναι φαβορι για πρωταθλημα,εχει καλυτερο υλικο ΟΜΩς,δε σημαινει οτι οι οπαδοι και φιλαθλοι δε μπορουμε να χουμε ονειρα για τις ομαδες μας.ειδικα αν οι ομαδες μας παιζουν μπαλα και παιρνουν πρωταθληματα.ΓΕΝΙΚΑ,μιλαω,ειτε καποιος ειναι παο ειτε αεκ ...ειτε εργοτελης και ηρακλης
οτι γραφετε εδω περα εχει και καζουρα μεσα
υγ.τα ονειρα καλο ειναι να συνοδευοντε και απο πραξεις οπου θα τα καθιστουν πιθανα απο απιθανα οπως ειναι ορισμενων
Επισκέπτης
τυφωνα παοκ....
Salonika27
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πάντως πέρα από την καζούρα και την πλάκα, τόσο κακό ολυμπιακό που να μην μπορεί να αλλάξει 2 πάσες δεν έχω ξανά δει ποτέ τα τελευταία 10 χρόνια. Πράγματι φέτος είναι η πρώτη χρονιά που ο ολυμπιακός δεν διαθέτει παίχτες με προσωπικότητα. Όσο για τον παναθηναϊκό, τι να πω ρε, ήθελε σέντερ μπακ και πήρε τον Μελλίση με 2 εκατ. και τώρα ακούω θέλει να δώσει 5 εκατ. στον ΠΑΟΚ και δανεικό τον Καραγκούνη για να πάρει τον Κοντρέρας το Γενάρη...εμείς τον Κοντρέρας τον πήραμε τσάμπα... και τώρα θέλει παναθηναϊκός να τον πάρει με 5εκ+καρά!!!Η αεκ, κλαφτα ντεμη, μόνο ο σκοκο παίζει μπάλα, όταν προτάθηκε το καλοκαίρι στην αεκ ο Ρεκόμπα, είπε ο δονις δεν τον θέλω γιατί έχω τον ΚΑΦΕ!!! Ακούγεται ότι έχουν μαλώσει Πατέρας και Βγενόπουλος για το θέμα μεταγραφές και ότι ο Βγενόπουλος καλοβλέπει τον ΠΑΟΚ!!!
Αυτο με τον Κοντρερας και δανεικο τον Γιωργο που το ακουσες?. Όσο για τον παναθηναϊκό, τι να πω ρε, ήθελε σέντερ μπακ και πήρε τον Μελλίση με 2 εκατ. και τώρα ακούω θέλει να δώσει 5 εκατ. στον ΠΑΟΚ και δανεικό τον Καραγκούνη για να πάρει τον Κοντρέρας το Γενάρη...εμείς τον Κοντρέρας τον πήραμε τσάμπα... και τώρα θέλει παναθηναϊκός να τον πάρει με 5εκ+καρά!!!
Salonika27
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εκεί που άκουσα 3 μήνες πριν πάρεις τον Μελίση ότι θα τον πάρεις το καλοκαίρι με 2 εκατ. Εκεί που άκουσα το καλοκαίρι ότι ο άρης φέτος δεν θα τα πάει καλά γιατί έχει τεράστια προβλήματα στα αποδυτήρια, εκεί που άκουσα ότι ο Παπάζογλου έχει υπογράψει προσύμφωνο στον ΠΑΟΚ. Και πολλά άλλα που δεν λέγονται...Μην την ψάχνεις...
Καταρχην μην αρπαζεσαι ρε μαγκα.Προσπαθησε να καταλαβεις τον τροπο που γραφει ο αλλος,δεν ειναι κακο.Ουτε θα κρινω εγω τις πηγες σου.Δικαιωμα σου ειναι να λες αυτα που ξερεις.Τον Κοντρερας εγω τον θελω αυριο κιολας.Ουτε αμφισβητω τα 5 εκ.Αλλα αυτο που λες για δανεικο τον Γιωργο δεν παιζει ρε φιλε.Εκεί που άκουσα 3 μήνες πριν πάρεις τον Μελίση ότι θα τον πάρεις το καλοκαίρι με 2 εκατ. Εκεί που άκουσα το καλοκαίρι ότι ο άρης φέτος δεν θα τα πάει καλά γιατί έχει τεράστια προβλήματα στα αποδυτήρια, εκεί που άκουσα ότι ο Παπάζογλου έχει υπογράψει προσύμφωνο στον ΠΑΟΚ. Και πολλά άλλα που δεν λέγονται...Μην την ψάχνεις...
Όσο για τον παναθηναϊκό, τι να πω ρε, ήθελε σέντερ μπακ και πήρε τον Μελλίση με 2 εκατ. και τώρα ακούω θέλει να δώσει 5 εκατ. στον ΠΑΟΚ και δανεικό τον Καραγκούνη για να πάρει τον Κοντρέρας το Γενάρη...εμείς τον Κοντρέρας τον πήραμε τσάμπα... και τώρα θέλει παναθηναϊκός να τον πάρει με 5εκ+καρά!!!
Ούτε 1/1,000,000 δεν ισχλυει αυτό....5,000,000 και κάποιον άλλο...ναι...τυπάρα με τίποτα....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Πράγματι φέτος είναι η πρώτη χρονιά που ο ολυμπιακός δεν διαθέτει παίχτες με προσωπικότητα.
πράγματι οι έλληνες πάντα με εκπλήσσουν με τις γνώσεις τους και τη σωστή αντίληψη περί πολλών θεμάτων......
Ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει παίκτες με προσωπικότητα........
Και ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τίτλο......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K