Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Είσαι (ΚΑΙ ΕΣΥ) μέσα στον ΠΑΟΚ και ξέρεις?
Είναι η φετινή μόδα πάντως όλοι είναι κάπου μέσα και ξερουν κάτι παραπάνω  :crazy:
Οχι ρε καμμια σχεση.Απλα κανε υπομονη...οχι πολυ...λιγο!!!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
τι παικτες θα παρετε δηλαδη?σε τι θεσεις?περα απο τη πλακα...για πρωταθλημα τοσο νωρις κανεις δε μπορει να πει με σιγουρια.ουτε καν ο γαβρος που το παιρνει εδω και 12 χρονια ...και εχει μαζι του πολλους παραγοντες...παντως,παραδεχομαι οτι ο παοκ εχει πολυ σφιχτη ομαδα φετος με 6-7 πολυ σταθερους καλους παικτες και ξερει να παιρνει αποτελεσματα.παντως οι διαιτησιες που εχει ο παοκ ειναι πολυ καλες πλεον...σε αντιθεση με πριν χρονια και πιο πριν που δεν σας 'πηγαινε'

Ενοείς οτι δεν είμαστε τόσο αδικημένοι γιατί ευνοημένοι δεν είμαστε σίγουρα.

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι παικτες θα παρετε δηλαδη?σε τι θεσεις?περα απο τη πλακα...για πρωταθλημα τοσο νωρις κανεις δε μπορει να πει με σιγουρια.ουτε καν ο γαβρος που το παιρνει εδω και 12 χρονια ...και εχει μαζι του πολλους παραγοντες...παντως,παραδεχομαι οτι ο παοκ εχει πολυ σφιχτη ομαδα φετος με 6-7 πολυ σταθερους καλους παικτες και ξερει να παιρνει αποτελεσματα.παντως οι διαιτησιες που εχει ο παοκ ειναι πολυ καλες πλεον...σε αντιθεση με πριν χρονια και πιο πριν που δεν σας 'πηγαινε'
Οι 2 σιγουρες μεταγραφες ειναι ''10αρι'' και χαφ που να παιζει και τις 2 πλευρες και γιατι δεν αποδιδει ο Σερτζιο σε ολον τον αγωνα και γιατι δεν ξερουμε σε τι κατασταση θα επανελθει ο Βιερινια.Συμφωνω οτι ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ σφιχτη ομαδα που οσα παιχνιδια χασει,θα τα χασει δυσκολα και στο γκολ!Οσο για τις διαιτησιες που λες εγω δεν βλεπω καμμια ευνοια αλλα βλεπω αυτο που ζηταω χρονια...50-50!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Οχι ρε καμμια σχεση.Απλα κανε υπομονη...οχι πολυ...λιγο!!!

Δεν έχω ανάγκη πια να κάνω υπομονή, αυτη την αγωνία την είχα μέχρι το καλοκαίρι, αυτο που ήθελα να δω το βλέπω ήδη απο την ομάδα.

Επισκέπτης
δεκαρι...δυσκολα να βρεις καλο δεκαρι...εγω θα λεγα οτι ο παοκ χρειαζεται οπως λες εναν ακραιο χαφ,ενα δεξι μπακ και σα πολυτελεια ενα κεντρικο αμυντικο.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Στις θέσεις που λες είμαστε πλήρεις ρε φίλε.

Επισκέπτης
ετσι πιστευω ...εχω παρακολουθησει τον παοκ και γενικα οσφπ,ΑΡΗ και ΑΕΚ...παο οχι..γιατι δε βλεπεται τα τελευταια χρονια και μενει στασιμος.ααα...και εναν τερματοφυλακα χρειαζεται...το σημαντικοτερο ισως.ολες οι ομαδες για να φτασουν σε ψηλοτερο επιπεδο χρειαζονται ενισχυση...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Οτι δεν είμαστε το καφενείο που είμασταν πριν το καλοκαίρι.
Έχουμε μια στρωμένη καλή ομάδα.

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχω ανάγκη πια να κάνω υπομονή, αυτη την αγωνία την είχα μέχρι το καλοκαίρι, αυτο που ήθελα να δω το βλέπω ήδη απο την ομάδα.
Αμα αρχισουν οι σφαλιαρες θα ζητας μεταγραφες ομως!Εγω λοιπον το λεω απο τωρα που ο ΠΑΟΚ ειναι δευτερος αδερφε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οτι δεν είμαστε το καφενείο που είμασταν πριν το καλοκαίρι.
Έχουμε μια στρωμένη καλή ομάδα.
είσαι σίγουρος για αυτό;
ή το πρόγραμμα σε έχει ευννοήσει να κάνεις λάθος αναγωγές;

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Όλες οι ομάδες πάντα σηκώνουν βελτίωση, εγω σου είπα οτι δεν έχω την αγωνία που είχα πέρσυ και τόσα χρόνια να γίνουν μεταγραφές.
Και οι σφαλιάρες που λες τι ενοείς? γιατί για σφαλιάρες σαν τις περσινες δεν πρόκειται να δεις...

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
είσαι σίγουρος για αυτό;
[/quote
Εσυ παλι εισαι του αλλου ακρου!Ο ΠΑΟΚ ειναι αυτο που βλεπει ολη η Ελλαδα...μια σφιχτη,δυνατη ομαδα χωρις ομως φαντασια και μεγαλη ικανοτητα στο να δημιουργει!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
είσαι σίγουρος για αυτό;

Περίμενες να πω οτι πάμε για πρωτάθλημα και είχες έτοιμη την απάντηση μαλλον.
Δεν είμαστε καφενείο είπα αλλα μια καλή δεμένη ομάδα. Αν ήταν τώρα η περσυνη ομάδα θα είμασταν κάπου μαζί με τον ρούλη πάνω-κάτω.

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όλες οι ομάδες πάντα σηκώνουν βελτίωση, εγω σου είπα οτι δεν έχω την αγωνία που είχα πέρσυ και τόσα χρόνια να γίνουν μεταγραφές.
Και οι σφαλιάρες που λες τι ενοείς? γιατί για σφαλιάρες σαν τις περσινες δεν πρόκειται να δεις...
Εννοειτε αυτο ρε συ.Οταν λεω σφαλιαρες ειναι 2-3 απανωτες ηττες.Τα επομενα 3 ματς με γρια εξω,νιονιο μεσα,και γαυρο εξω θα δειξουν εν τελει πολλα για το που μπορει να φτασει η ομαδα φετος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν έχεις κατέβει ακόμα αθήνα..............
μην το ξεχνάς αυτό..............
Εχεις παίξει Αρη Παο Αεκ εντός...... κάτι πανθρακικούς και λεβαδειακούς είναι αστείο να τους μετράς.........
όντως σε σχέση με πέρσι είσαι καλύτερα.
απλά θεωρώ ότι η βαθμολογία είναι απλά λόγω προγράμματος.
Εάν είχες αυτούς τους βαθμούς με Αρη Παο Αεκ εκτός θα θεωρούσα όντως τα πράγματα πολύ διαφορετικά.......
Το ότι έφερες χου με παο αεκ στην τούμπα και είσαι ευχαριστημένος μου δείχνει πόσο έχεις μικρύνει ως παοκ τα τελευταία χρόνια.
με το συμπάθειο εγώ έχω γνωρίσει εποχές που ο παοκ στην τούμπα το χι ήταν αποτυχία με οποιονδήποτε......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εννοειτε αυτο ρε συ.Οταν λεω σφαλιαρες ειναι 2-3 απανωτες ηττες.Τα επομενα 3 ματς με γρια εξω,νιονιο μεσα,και γαυρο εξω θα δειξουν εν τελει πολλα για το που μπορει να φτασει η ομαδα φετος
ορθόν.
πραγματική κριτική για τον παοκ θα κάνω μετά την 20η αγωνιστική.....Οταν θα έχει παίξει τον Αρη στρωμένο, και τους παο αεκ όχι σε αυτά τα χάλια.......

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις παίξει Αρη Παο Αεκ εντός...... κάτι πανθρακικούς και λεβαδειακούς είναι αστείο να τους μετράς.........
Εάν είχες αυτούς τους βαθμούς με Αρη Παο Αεκ εκτός θα θεωρούσα όντως τα πράγματα πολύ διαφορετικά.......
Το ότι έφερες χου με παο αεκ στην τούμπα και είσαι ευχαριστημένος μου δείχνει πόσο έχεις μικρύνει ως παοκ τα τελευταία χρόνια.
με το συμπάθειο εγώ έχω γνωρίσει εποχές που ο παοκ στην τούμπα το χι ήταν αποτυχία με οποιονδήποτε......
Διαφωνω στο πρωτο και αυτο φανηκε περιτρανα χθες με τις γκελες βαζελου και κυριως αεκ.Ολα τα παιχνιδια ειναι δυσκολα και 3ποντα!Συμφωνω ομως απολυτα στο δευτερο...και η δικη μου ηλικια ειναι τετοια που εχω δει τον ΠΑΟΚ σε εποχες που τα ''χ''ηταν πραγματι αποτυχιες!Και φετος δεν εφυγα ευχαριστημενος απο την ΤΟΥΜΠΑ φερνοντας χ με...τα πτωματα της αεκ και του παο!!!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Είδες αυτο που σου πα, ανεξάρτητα απο το τι είπα εσυ ήθελες να πείς τα δικά σου.
Εγω λέω ευτυχώς που δεν είμαστε το καφενείο και κάναμε μια καλή ομάδα και εσυ μου απαντάς σαν να είπα είμαστε ομαδάρα και πάμε για να το σηκώσουμε.
Και ενοείται οτι δεν έχουμε κάνει καμιά φοβερή πορεία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Διαφωνω στο πρωτο και αυτο φανηκε περιτρανα χθες με τις γκελες βαζελου και κυριως αεκ.Ολα τα παιχνιδια ειναι δυσκολα και 3ποντα!Συμφωνω ομως απολυτα στο δευτερο...και η δικη μου ηλικια ειναι τετοια που εχω δει τον ΠΑΟΚ σε εποχες που τα ''χ''ηταν πραγματι αποτυχιες!Και φετος δεν εφυγα ευχαριστημενος απο την ΤΟΥΜΠΑ φερνοντας χ με...τα πτωματα της αεκ και του παο!!!

κοίτα....
ο σάντος είναι ένας προπονητής που δουλεύει σκληρά.....αλλά είναι και ξεροκέφαλος και δε μαθαίνει από τα λάθη του.......
Οι ομάδες του κάνουν στάνταρ κοιλιά Ιανουάριο και στο τέλος όταν έχουν παιχνίδια-τελικούς παίρνουν πάντα τ αρχίδια τους.
εάν στην αρχή του βου γύρου ο παοκ δεν καταρρεύσει τότε το έργο του θα έχει επιτύχει ακόμα και εάν τερματίσει 6ος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom