_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ετσι........τα καφενεια πρεπει να τα κερδιζεις χωρις πολλες διατυπωσεις.... στοχειωδως σοβαρος αν ειναι θα παμε καλα
Παικταρα ο Μακ
ετσι........τα καφενεια πρεπει να τα κερδιζεις χωρις πολλες διατυπωσεις.... στοχειωδως σοβαρος αν ειναι θα παμε καλα
η νικη βολου αν καταλαβα καλα είχε δικαιωμα για μεταγραφες τελικά ή όχι; κατι είπε ο σπορτκαστερ για 20 κατι παικτες που ηρθαν .
σε κάθε περιπτωση αν υπάρχει και σε στοιχημα νομίζω ότι είναι σιγουρα η μια ομαδα που θα πέσει , μας εκανε να φαινομαστε μπαρτσελονα.
περιμενω η ομαδα να εχει σκαμπανεβασματα στην αποδοση της οταν αρχισει να εχει αγωνες πεμπτη κυριακη....ομως με την ποιοτητα μερικων παικτων οπως ο μακ ο φανουρης και ο κλαους.....αν ειμαστε σοβαροι δεν θα εχουμε προβληματα...
εχουνε και οι δυο καλα τεχνικα χαρακτηριστικα....γρηγοροι τεχνιτες με την μπαλλα καλη τριπλα και οι δυο...ο μακ ομως εχει βαρυτερο κορμι.....μπουκαδοροι και οι δυο....ο μακ ομως μπορει να παιξει σε ολο το μηκος και πλατος της επιθεσης....ο μιραλλας νομιζω πως οχι.....Ο Μακ σαν στυλ παιχνιδιου και κοψια θυμιζει λιγο Μιραλας. Τη γνωμη σου
ειδες και τα δυο εντός εδρας ματς και η εικονα σου φανηκε ιδια;Φοβερη αντιληψη..Γιατι απο το ματς με καλλονη που τυχαια δεν κερδισε ο ΠΑΟΚ ειδες εσυ καποιο απο τα επομενα που να μη φαινοταν μπαρτσελονα; 4αρες και 3αρες μοιραζει. Το επιπεδο των ομαδων στη σουπερ λιγδα πλην 3-4 στα επιπεδα νικης βολου κυμαινεται
τον σαλπι γιατι δεν τον εβαλες;περιμενω η ομαδα να εχει σκαμπανεβασματα στην αποδοση της οταν αρχισει να εχει αγωνες πεμπτη κυριακη....ομως με την ποιοτητα μερικων παικτων οπως ο μακ ο φανουρης και ο κλαους.....αν ειμαστε σοβαροι δεν θα εχουμε προβληματα...
εχουνε και οι δυο καλα τεχνικα χαρακτηριστικα....γρηγοροι τεχνιτες με την μπαλλα καλη τριπλα και οι δυο...ο μακ ομως εχει βαρυτερο κορμι.....μπουκαδοροι και οι δυο....ο μακ ομως μπορει να παιξει σε ολο το μηκος και πλατος της επιθεσης....ο μιραλλας νομιζω πως οχι.....
ειδες και τα δυο εντός εδρας ματς και η εικονα σου φανηκε ιδια;
καμια σχεση δεν ειχαν οι δυο ομαδες.
δεν εχω δει τοσο κακη ομαδα εδω και πολλα χρονια
εχω γραψει επανελειμενως οτι ο σαλπι ειναι ο αγαπημενος μου παικτης..... θα συμφωνησω μαζι σου.....απλα νομιζω με τον συγκεκριμενο δεν μπορω να ειμαι 100 τοις 100 αντικειμενικοςτον σαλπι γιατι δεν τον εβαλες;
το πρωτο γκολ παρτο βαλτο το έδωσε σ τον κλαους
......δεξι μπακεχω γραψει επανελειμενως οτι ο σαλπι ειναι ο αγαπημενος μου παικτης..... θα συμφωνησω μαζι σου.....απλα νομιζω με τον συγκεκριμενο δεν μπορω να ειμαι 100 τοις 100 αντικειμενικος
εχω γραψει επανελειμενως οτι ο σαλπι ειναι ο αγαπημενος μου παικτης..... θα συμφωνησω μαζι σου.....απλα νομιζω με τον συγκεκριμενο δεν μπορω να ειμαι 100 τοις 100 αντικειμενικος
πειραχτηριΚαι εγώ που νόμιζα ότι ο αγαπημένος σου παίχτης είναι ο Μάρκελος..........
Γλυκοςδεξι μπακ ο σαλπι φουλ μπακ τον θελω....ο σκονδρας ρεζερβα και ο κιτσιου στο κεντρο ΠΑΟΚ...δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας
ΠΑΟΚ εισαι......μην μασας συστημα γιουργια....ολοι μπρος ολοι πισωΓλυκος
Γιακουμης
Σκονδρας-Τζαβελλας
Ρατ-------------------------------Σαλπιγγιδης
Κατσε-Μαντουρο
Περεϊρα
Παπαδοπουλος-Αθανασιαδης
σε σχηματισμο 1-4-3-2
με αυτο το συστημα θα πεθανει η κουφαλα η λογικη
δηλαδη εαν βρισω θα καταλαβεις;;;;;;;;;;;;ειπες ενα αστειο...δεν παρεξειγηθηκα...
δηλαδη εαν βρισω θα καταλαβεις;;;;;;;;;;;;ειπες ενα αστειο...δεν παρεξειγηθηκα...