Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η νικη βολου αν καταλαβα καλα είχε δικαιωμα για μεταγραφες τελικά ή όχι; κατι είπε ο σπορτκαστερ για 20 κατι παικτες που ηρθαν .
σε κάθε περιπτωση αν υπάρχει και σε στοιχημα νομίζω ότι είναι σιγουρα η μια ομαδα που θα πέσει , μας εκανε να φαινομαστε μπαρτσελονα.

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
η νικη βολου αν καταλαβα καλα είχε δικαιωμα για μεταγραφες τελικά ή όχι; κατι είπε ο σπορτκαστερ για 20 κατι παικτες που ηρθαν .
σε κάθε περιπτωση αν υπάρχει και σε στοιχημα νομίζω ότι είναι σιγουρα η μια ομαδα που θα πέσει , μας εκανε να φαινομαστε μπαρτσελονα.

Φοβερη αντιληψη..Γιατι απο το ματς με καλλονη που τυχαια δεν κερδισε ο ΠΑΟΚ ειδες εσυ καποιο απο τα επομενα που να μη φαινοταν μπαρτσελονα; 4αρες και 3αρες μοιραζει. Το επιπεδο των ομαδων στη σουπερ λιγδα πλην 3-4 στα επιπεδα νικης βολου κυμαινεται

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
περιμενω η ομαδα να εχει σκαμπανεβασματα στην αποδοση της οταν αρχισει να εχει αγωνες πεμπτη κυριακη....ομως με την ποιοτητα μερικων παικτων οπως ο μακ ο φανουρης και ο κλαους.....αν ειμαστε σοβαροι δεν θα εχουμε προβληματα... :rockon: :rockon: :rockon:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
περιμενω η ομαδα να εχει σκαμπανεβασματα στην αποδοση της οταν αρχισει να εχει αγωνες πεμπτη κυριακη....ομως με την ποιοτητα μερικων παικτων οπως ο μακ ο φανουρης και ο κλαους.....αν ειμαστε σοβαροι δεν θα εχουμε προβληματα... :rockon: :rockon: :rockon:

Ο Μακ σαν στυλ παιχνιδιου και κοψια θυμιζει λιγο Μιραλας. Τη γνωμη σου

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Ο Μακ σαν στυλ παιχνιδιου και κοψια θυμιζει λιγο Μιραλας. Τη γνωμη σου
εχουνε και οι δυο καλα τεχνικα χαρακτηριστικα....γρηγοροι τεχνιτες με την μπαλλα καλη τριπλα και οι δυο...ο μακ ομως εχει βαρυτερο κορμι.....μπουκαδοροι και οι δυο....ο μακ ομως μπορει να παιξει σε ολο το μηκος και πλατος της επιθεσης....ο μιραλλας νομιζω πως οχι..... :idiot:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φοβερη αντιληψη..Γιατι απο το ματς με καλλονη που τυχαια δεν κερδισε ο ΠΑΟΚ ειδες εσυ καποιο απο τα επομενα που να μη φαινοταν μπαρτσελονα; 4αρες και 3αρες μοιραζει. Το επιπεδο των ομαδων στη σουπερ λιγδα πλην 3-4 στα επιπεδα νικης βολου κυμαινεται
ειδες και τα δυο εντός εδρας ματς και η εικονα σου φανηκε ιδια;  :think:
καμια σχεση δεν ειχαν οι δυο ομαδες.
δεν εχω δει τοσο κακη ομαδα εδω και πολλα χρονια

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τον σαλπι γιατι δεν τον εβαλες;
το πρωτο γκολ παρτο βαλτο το έδωσε σ τον κλαους

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
εχουνε και οι δυο καλα τεχνικα χαρακτηριστικα....γρηγοροι τεχνιτες με την μπαλλα καλη τριπλα και οι δυο...ο μακ ομως εχει βαρυτερο κορμι.....μπουκαδοροι και οι δυο....ο μακ ομως μπορει να παιξει σε ολο το μηκος και πλατος της επιθεσης....ο μιραλλας νομιζω πως οχι..... :idiot:

Εκει που εκανε το θρι σιξτι και εδωσε πασα στον σαλπι που τη σουταρε στο γαμο του καραγκιοζη εδειξε στοφα μεγαλου παικτου

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ειδες και τα δυο εντός εδρας ματς και η εικονα σου φανηκε ιδια;  :think:
καμια σχεση δεν ειχαν οι δυο ομαδες.
δεν εχω δει τοσο κακη ομαδα εδω και πολλα χρονια

Ο πλατανιας τι παραπανω σου εδειξε δηλαδη;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
τον σαλπι γιατι δεν τον εβαλες;
το πρωτο γκολ παρτο βαλτο το έδωσε σ τον κλαους
εχω γραψει επανελειμενως οτι ο σαλπι ειναι ο αγαπημενος μου παικτης..... :grin: θα συμφωνησω μαζι σου.....απλα νομιζω με τον συγκεκριμενο δεν μπορω να ειμαι 100 τοις 100 αντικειμενικος :grin: :grin: :grin:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχω γραψει επανελειμενως οτι ο σαλπι ειναι ο αγαπημενος μου παικτης..... :grin: θα συμφωνησω μαζι σου.....απλα νομιζω με τον συγκεκριμενο δεν μπορω να ειμαι 100 τοις 100 αντικειμενικος :grin: :grin: :grin:
......δεξι μπακ
( ασε που θα εχεις για πλαγια μπακ τους αρχηγους δυο εθνικων)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
δεξι μπακ :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:ο σαλπι :cum: :cum: :cum: :cum:φουλ μπακ τον θελω....ο σκονδρας ρεζερβα και ο κιτσιου στο κεντρο :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:ΠΑΟΚ...δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16

Και εγώ που νόμιζα ότι ο αγαπημένος σου παίχτης είναι ο Μάρκελος.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
466
Πόντοι
36
δεξι μπακ :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:ο σαλπι :cum: :cum: :cum: :cum:φουλ μπακ τον θελω....ο σκονδρας ρεζερβα και ο κιτσιου στο κεντρο :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:ΠΑΟΚ...δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
              Γλυκος
            Γιακουμης
        Σκονδρας-Τζαβελλας
Ρατ-------------------------------Σαλπιγγιδης
          Κατσε-Μαντουρο
            Περεϊρα
      Παπαδοπουλος-Αθανασιαδης

σε σχηματισμο 1-4-3-2

με αυτο το συστημα θα πεθανει η κουφαλα η λογικη

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
              Γλυκος
            Γιακουμης
        Σκονδρας-Τζαβελλας
Ρατ-------------------------------Σαλπιγγιδης
          Κατσε-Μαντουρο
            Περεϊρα
      Παπαδοπουλος-Αθανασιαδης

σε σχηματισμο 1-4-3-2

με αυτο το συστημα θα πεθανει η κουφαλα η λογικη
ΠΑΟΚ εισαι......μην μασας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: συστημα γιουργια....ολοι μπρος ολοι πισω :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom