Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Μακαρι να μην τον παρουμε τον Τατουαζακια...ολο εξω για καφεδες στην παραλια ειναι!!
το παληκαρι με τα τατου τελος της σεζον θα εχει πανω απο 20 γκολ σε ολες τις διοργανωσεις.....η ομαδουλα σου εχει καποιον που να τον πλησιαζει εστω....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
20 selfies σε κλαμπ θα χει οχι 20 γκολ  :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Πιστευω σαν ΠΑΟΚ εδώ και29 χρονια που είμαι,δηλαδη από 6 ετων, ότι μαλλον ειμαστε οι μονοι οι χειρότεροι πιο ξερόλες και πιο ηλιθιοι οπαδοι στον κοσμο. βαζουμε τον καθε κλαουσ,γκαρσια,βιερινια,ινσαουραλδε, νατχο πανω από τον παοκ πανω από την ομαδα μας. βριζουμε ποιον? τον αναστασιαδη ο οποιος πολλεσ χρονιες προπονουσε την ομαδα χωρισ συμβολαιο στο παρελθον,και τον σαλπι που εφερε λεφτα όταν εφυγε και όταν γυρισε πισω του δινανε τριπλασια στον παο και ηρθε με το ένα τριτο στην ομαδα που αγαπάει. αυτοι οι δυο είναι πολύ πιο παοκ από το 80 % των οπαδων μας, οι οποιοι εχουν ολοι μα ολοι ηθικη, διπλωμα προπονητη στο πλευστεισον και γνωρίζουνε τα παντα επι παντος επιστητου. βριζουνε τον σαββιδη που εβαλε 30 τοσα μυρια μεχρι τωρα,αλλιως θα είμασταν ερασιτεχνικο τωρα με τα σκουλήκια να παιζαμε ντέρμπι,αντι να οανε να τα γαμησουν όλα στην θεσσαλονικη να πιεσουν να φτιαξουνε το θεμα με τα χρεη,που είναι ο κυριος λογος που δεν χωνει αλλα κεφτα ο ρωσσος. αμα θελετε ρε μαγκες να φερετε παικτεσ εκατομμυριων,βαλτε τα λεφτα που κερδισατε από την μονοπολυ και ωτιαξτε ομαδα ρε γυφτουλιακες.αντε στο διαολο που δηλητηριάζετε την ομαδα τοσα χρονια με τις μαλακιες σας και τις βρισιες χας. ρε καλα σας /μας κανουν οι γαυροι που μας εχουν στην πλακα και μας κοροϊδεύουν. αφου εσεις μικραίνετε τον παοκ. ηλιθιοι.

δηλαδη ρε μαγκιτη, για να συζητησουμε για την ομαδα πρεπει να βαλουμε λεφτα??
διαρκειας παιρνω καθε χρονο κι ας μενω στην Αθηνα...
με τον Σαλπι δεν εχω κανενα προβλημα που πηγε στον βαζελο τοτε... εχω ομως τεραστιο προβλημα που ειναι ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΙΠΙΟ...

οσο για τον Ιβαν, αν εκλεισε την κανουλα επειδη δεν του κανουν τα χατηρια, ας βγει να μας το πει να ενημερωθουμε...
τοσα χρονια ηταν λαλιστατος και οντως τα εχωνε... φετος γιατι εχει πιει το αμιλητο νερο??...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
με τον Σαλπι δεν εχω κανενα προβλημα που πηγε στον βαζελο τοτε... εχω ομως τεραστιο προβλημα που ειναι ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΙΠΙΟ...

οσο για τον Ιβαν, αν εκλεισε την κανουλα επειδη δεν του κανουν τα χατηρια, ας βγει να μας το πει να ενημερωθουμε...
τοσα χρονια ηταν λαλιστατος και οντως τα εχωνε... φετος γιατι εχει πιει το αμιλητο νερο??...
η κατασταση φετος είναι ΠΟΛΥ περιεργη, ο ρωσος που μεχρί το Μαιο ήταν ασυγκρατητος ( εξ ου και οι χοντραδες που έλεγε κατα καιρους), τρεις μήνες μετα είναι εξαφανισμένος ( εγκαινια ΔΕθ και αυτος πουθενα. Στο ξενοδοχειο δεν εμεινε κανενας ;).
αλλά έχουμε άλλο πιο σοβαρο προβλημα.
στη φλωρεντια δεν παιζει  τίποτα καλο.ούτε στριπτιζαδικο δε βρηκα.
είναι λεει παρανομο το προστιτιουσιον στο ιταλια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Επειδη τα χρεη μας εξαρτουνται απο τους πολιτικους. Που παιζουν με τν λαο του ΠΑΟΚ και δινουν πατηματα σε δημοσιαγραφακια να χλευαζουν ΕΜΑΣ ενοψει ΔΕΘ, για το εαν θα βγαιναμε στους δρομους.
Τον ΙΒΑΝ θα ηθελα να βγει μπροστα και να τους σκισει!
Προταση του κανω αμα ημουνα ιβαν.Τελεσιγραφο "κυριοι ηρθατε φετος στην ΠΟΛΗ μου κοστουμαρισμενοι και δεν εγινε ΚΙΧ απο τον λαο του ΠΑΟΚ.ΑΝ δν λυθει το θεμα τν χρεων μεχρι τν αλλο χρονο.Να μην πατησετε το ποδι σας εδω, γιατι στο αεροδρομιο ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ"
Τοσο απλα και ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ μαγκες!
Το θέμα των χρεών κσι η λύση τους είναι απλή.Γ εθνική.Να σου χαρίσουν μερος τους δεν υπάρχει περιπτωση.Η πληρώνεις η πεφτεις.όπως έγινε και με τον Αρη.Και πιστευε εσύ οτι ΠΑΟΚ είσαι δεν πεφτεις.

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1

θελεις να στο πει δηλαδή? ψιλα γραμματα δεν ξερεις να διαβαζεις?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Επειδη τα χρεη μας εξαρτουνται απο τους πολιτικους. Που παιζουν με τν λαο του ΠΑΟΚ και δινουν πατηματα σε δημοσιαγραφακια να χλευαζουν ΕΜΑΣ ενοψει ΔΕΘ, για το εαν θα βγαιναμε στους δρομους.
Τον ΙΒΑΝ θα ηθελα να βγει μπροστα και να τους σκισει!
Προταση του κανω αμα ημουνα ιβαν.Τελεσιγραφο "κυριοι ηρθατε φετος στην ΠΟΛΗ μου κοστουμαρισμενοι και δεν εγινε ΚΙΧ απο τον λαο του ΠΑΟΚ.ΑΝ δν λυθει το θεμα τν χρεων μεχρι τν αλλο χρονο.Να μην πατησετε το ποδι σας εδω, γιατι στο αεροδρομιο ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ"
Τοσο απλα και ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ μαγκες!
Εχει παραπονο ο ΠΑΟΚ απο τους πολιτικους τοσα χρονια;Θα πεσει φωτια και θα καψει!!!!!!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
το παληκαρι με τα τατου τελος της σεζον θα εχει πανω απο 20 γκολ σε ολες τις διοργανωσεις.....η ομαδουλα σου εχει καποιον που να τον πλησιαζει εστω....
Mανταλος φιλε..κατσε τωρα δες τον live με την Εθνικη στη Νεριτ

Επισκέπτης
Πιστευω σαν ΠΑΟΚ εδώ και29 χρονια που είμαι,δηλαδη από 6 ετων, ότι μαλλον ειμαστε οι μονοι οι χειρότεροι πιο ξερόλες και πιο ηλιθιοι οπαδοι στον κοσμο. βαζουμε τον καθε κλαουσ,γκαρσια,βιερινια,ινσαουραλδε, νατχο πανω από τον παοκ πανω από την ομαδα μας. βριζουμε ποιον? τον αναστασιαδη ο οποιος πολλεσ χρονιες προπονουσε την ομαδα χωρισ συμβολαιο στο παρελθον,και τον σαλπι που εφερε λεφτα όταν εφυγε και όταν γυρισε πισω του δινανε τριπλασια στον παο και ηρθε με το ένα τριτο στην ομαδα που αγαπάει. αυτοι οι δυο είναι πολύ πιο παοκ από το 80 % των οπαδων μας, οι οποιοι εχουν ολοι μα ολοι ηθικη, διπλωμα προπονητη στο πλευστεισον και γνωρίζουνε τα παντα επι παντος επιστητου. βριζουνε τον σαββιδη που εβαλε 30 τοσα μυρια μεχρι τωρα,αλλιως θα είμασταν ερασιτεχνικο τωρα με τα σκουλήκια να παιζαμε ντέρμπι,αντι να οανε να τα γαμησουν όλα στην θεσσαλονικη να πιεσουν να φτιαξουνε το θεμα με τα χρεη,που είναι ο κυριος λογος που δεν χωνει αλλα κεφτα ο ρωσσος. αμα θελετε ρε μαγκες να φερετε παικτεσ εκατομμυριων,βαλτε τα λεφτα που κερδισατε από την μονοπολυ και ωτιαξτε ομαδα ρε γυφτουλιακες.αντε στο διαολο που δηλητηριάζετε την ομαδα τοσα χρονια με τις μαλακιες σας και τις βρισιες χας. ρε καλα σας /μας κανουν οι γαυροι που μας εχουν στην πλακα και μας κοροϊδεύουν. αφου εσεις μικραίνετε τον παοκ. ηλιθιοι.
Γινε γαυρος ρε μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
θελεις να στο πει δηλαδή? ψιλα γραμματα δεν ξερεις να διαβαζεις?

φυσικα θελω να μου το πει, αν ισχυει...
παντως ο Αγγελιδης οταν τον ρωτησανε για μεταγραφες, ειπε κατι για το Financial Fair Play...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.841
Πόντοι
10.326
Το θέμα των χρεών κσι η λύση τους είναι απλή.Γ εθνική.Να σου χαρίσουν μερος τους δεν υπάρχει περιπτωση.Η πληρώνεις η πεφτεις.όπως έγινε και με τον Αρη.Και πιστευε εσύ οτι ΠΑΟΚ είσαι δεν πεφτεις.
Κοιταξε φιλε πως εχουν τα πραγματα.Μου το ειπε αυτο ανθρωπος απο αθηνα αλλα δν θυμαμαι τι ομαδα ηταν.Οτι το πρωταθλημα μας ειναι σαν ενα τραπεζι με 4 ποδια (οσφπ.αεκ.παο.ΠΑΟΚ) και το θυμαμαι επι λεξη "Οτι ο Παο και η Αεκ μπορει καποτε να πεσουν,αλλα ο Οσφπ και ο ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ"

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
6d517f078376d0696a27df4a3ea7b1f6.png

Επισκέπτης
Ανάμεσα στα κορυφαία
Τα δέκα πιο... θορυβώθεις γήπεδα του κόσμου, παρέθεσε πριν από λίγο η ιταλική ιστοσελίδα "calciomercato.it", αναπαράγοντας έρευνα της αγγλικής ιστοσελίδας "caughtoffside.com". Ανάμεσά τους, υπάρχει και η Τούμπα.

Το κείμενο, έχει ως εξής: "Τα αποκαλούν ο "δωδέκατος παίκτης" γιατί εκτός των συνθημάτων, μπορούν πραγματικά να δώσουν περαιτέρω ώθηση στην ομάδα τους στο χορτάρι. Η βρετανική ιστοσελίδα "caughtoffside.com" παραθέτει μία έρευνα με τα δέκα πιο "καυτά" γήπεδα του κόσμου, τα πιο θορυβώδεις. Στη λίστα, υπάρχει κυριαρχία της Τουρκίας με τρία γήπεδα στο τοπ τεν.

Η "Τουρκ Τέλεκομ Αρένα" της Γαλατάσαραϊ, το "Ατατούρκ Ολυμπιακό Στάδιο" της Μπεσίκτας και το "Σουκρού Σαράτσογλου" της Φενέρμπαχτσε. Ακολουθούν το "Red Star Stadium" του Ερυθρού Αστέρα, το "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ" της Μπορούσια Ντόρτμουντ, το γήπεδο της Τούμπας του ΠΑΟΚ, το "Σέλτικ Παρκ" της Σέλτικ, το "Μπομπονέρα" της Μπόκα Τζούνιορς, το "Ντε Κάιπ" της Φέγενορντ" και το ιστορικό "Άνφιλντ" της Λίβερπουλ".

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Γινε γαυρος ρε μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια.
Θα σου απαντουσα, αλλα ενταξει. θεοποιείστε κατι κλαους γκαρσιες και λοιπους και μετα να σας φταιει ο γαυρος. για αυτό σας παρνουν στην πλακα οι γαυροι. και μαλιστα φαντασου ποσο χαμηλα πεφτετε για να βριζετε παικτες τηςομαδας μας. πολύ χαμηλα όμως...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα σου απαντουσα, αλλα ενταξει. θεοποιείστε κατι κλαους γκαρσιες και λοιπους και μετα να σας φταιει ο γαυρος. για αυτό σας παρνουν στην πλακα οι γαυροι. και μαλιστα φαντασου ποσο χαμηλα πεφτετε για να βριζετε παικτες τηςομαδας μας. πολύ χαμηλα όμως...
καποια πραγματα ειναι αντικειμενικα.
προσωπικα, χωρίς να με έχει ενοχλησει καθόλου η φυγη στον παναθηναικο το αντίθετο μαλιστα πιστευω ότι καλα έκανε ( και δηλωνε και σαν παικτης του Παο ότι ηταν παοκτσης, μεγαλη μαγκια), δεν δεχομαι σε καιρο που μειωνονται τα παντα, που το μπατζετ έχει πιάσει πατο, να έχει τοσο μεγαλο συμβόλαιο ο σαλπι ( διαρκειας μεχρι το 2016 -2017 κανεις δεν ξερει) όταν για παραδειγμα ο κλαους παίρνει λιγότερα απο τα μισα.
Για την προσφορα του περυσι ειδικα, δεν το σχολιάζω, τον τελικο τον είδες  προφανως.
ο γκαρσια χωρίς να έχει αναγκη να το κανει , ανανεωσε το συμβόλαιο του μειωμενο επειδή εβλεπε ότι υπαρχει προβλημα.
Ας κανει το ιδιο και ο σαλπι και όλοι θα του πουν μπράβο, το παλικαρι δεν αξιζει περισσότερα απο τα μισά απο όσα λενε ότι παιρνει.

Αληθεια τα λεφτα του μουντιαλ για τις ομαδες τι εγιναν; πρεπει να το ξαναρωτησα, αλλα δεν ξέρει κανενας;
το ποσο πρεπει να ήταν κοντα στα 500.000 για εμας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom