Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μεμονωμενα, 6 ατομα ειμαστε μέσω Ρώμης.
θέλω να πιστευω δεν θα έχουμε θεμα με τα εισιτηρια.

ψαχνοντας σε google βρήκα σκόρπιες  αναρτησειςό, χι σε σαιτ του παοκ και κυρίως σε μη αθλητικα, το κλασικο πλέον .......προσπαθησε για μαλουντα ο παοκ
Δεν ξερω ακομα ποσα εισιτηρια θα παρουμε, αλλα απο τι ακουγεται θα γινουν πολλες εκδρομες.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
επειδή μονο γκρινιάζουμε φετος για τις μεταγραφες, δείτε που πηγαν όλοι όσοι έφυγαν απο εμάς.
είτε είναι ακομη ελευθεροι ( κατσουρ, βουκιτς, λαζαρ, νινης, ολισε) ειτε ετοιμαζονται να κλεισουν στη βεροια  :grin:
πλην νατχο, στοχ , ινσαουραλδε δηλαδη οι υπολοιποι κλαφτα.

σαλπι ανακοινωσε οτι θα παιζει μεχρι το 2016 ; :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Παλι με τον Σαλπιγγιδη τα βαλατε; Για τον σαντα κλαους δεν εχετε να πειτε τιποτα;

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
σαν τι δηλαδη?? για βοηθα μας λιγο...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
που θελετε ντε και καλα να τον κανετε παικτη,και τωρα δεν ανανεωνει κιολας

να σου πω την αμαρτια μου, εγω στη θεση του θα εφευγα...
θα πηγαινα εξωτερικο, να παιξω μπαλιτσα, εστω και σε καμια Αιντραχτ, σε καμια Ναντ, Ρεν κλπ.
βλεπεις να υπαρχει καμια προοπτικη στην ομαδα, καποιος προγραμματισμος, καποιοι στοχοι??
οι ανθρωποι αρχισαν να ψαχνουν για στοπερ 36 ωρες πριν ληξει η μεταγραφικη περιοδος...

γιατι να μεινει??

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
θα πηγαινα εξωτερικο, να παιξω μπαλιτσα, εστω και σε καμια Αιντραχτ, σε καμια Ναντ, Ρεν κλπ.
βλεπεις να υπαρχει καμια προοπτικη στην ομαδα, καποιος προγραμματισμος, καποιοι στοχοι??
οι ανθρωποι αρχισαν να ψαχνουν για στοπερ 36 ωρες πριν ληξει η μεταγραφικη περιοδος...

γιατι να μεινει??
αυτος δεν εκραζε και ελεγε οτι στην προετοιμασια νομιζε οτι ηταν στους under 21?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

γιατι να μεινει??
θα παει στην ΑΕΚ τυπε,τα χει βρει με τον μελισσανιδη.μαλάκια του δικού μας πάντως να συζητάει με παιχτες που έχουν συμβολαιο.

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Πιστευω σαν ΠΑΟΚ εδώ και29 χρονια που είμαι,δηλαδη από 6 ετων, ότι μαλλον ειμαστε οι μονοι οι χειρότεροι πιο ξερόλες και πιο ηλιθιοι οπαδοι στον κοσμο. βαζουμε τον καθε κλαουσ,γκαρσια,βιερινια,ινσαουραλδε, νατχο πανω από τον παοκ πανω από την ομαδα μας. βριζουμε ποιον? τον αναστασιαδη ο οποιος πολλεσ χρονιες προπονουσε την ομαδα χωρισ συμβολαιο στο παρελθον,και τον σαλπι που εφερε λεφτα όταν εφυγε και όταν γυρισε πισω του δινανε τριπλασια στον παο και ηρθε με το ένα τριτο στην ομαδα που αγαπάει. αυτοι οι δυο είναι πολύ πιο παοκ από το 80 % των οπαδων μας, οι οποιοι εχουν ολοι μα ολοι ηθικη, διπλωμα προπονητη στο πλευστεισον και γνωρίζουνε τα παντα επι παντος επιστητου. βριζουνε τον σαββιδη που εβαλε 30 τοσα μυρια μεχρι τωρα,αλλιως θα είμασταν ερασιτεχνικο τωρα με τα σκουλήκια να παιζαμε ντέρμπι,αντι να οανε να τα γαμησουν όλα στην θεσσαλονικη να πιεσουν να φτιαξουνε το θεμα με τα χρεη,που είναι ο κυριος λογος που δεν χωνει αλλα κεφτα ο ρωσσος. αμα θελετε ρε μαγκες να φερετε παικτεσ εκατομμυριων,βαλτε τα λεφτα που κερδισατε από την μονοπολυ και ωτιαξτε ομαδα ρε γυφτουλιακες.αντε στο διαολο που δηλητηριάζετε την ομαδα τοσα χρονια με τις μαλακιες σας και τις βρισιες χας. ρε καλα σας /μας κανουν οι γαυροι που μας εχουν στην πλακα και μας κοροϊδεύουν. αφου εσεις μικραίνετε τον παοκ. ηλιθιοι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606
Πιστευω σαν ΠΑΟΚ εδώ και29 χρονια που είμαι,δηλαδη από 6 ετων, ότι μαλλον ειμαστε οι μονοι οι χειρότεροι πιο ξερόλες και πιο ηλιθιοι οπαδοι στον κοσμο. βαζουμε τον καθε κλαουσ,γκαρσια,βιερινια,ινσαουραλδε, νατχο πανω από τον παοκ πανω από την ομαδα μας. βριζουμε ποιον? τον αναστασιαδη ο οποιος πολλεσ χρονιες προπονουσε την ομαδα χωρισ συμβολαιο στο παρελθον,και τον σαλπι που εφερε λεφτα όταν εφυγε και όταν γυρισε πισω του δινανε τριπλασια στον παο και ηρθε με το ένα τριτο στην ομαδα που αγαπάει. αυτοι οι δυο είναι πολύ πιο παοκ από το 80 % των οπαδων μας, οι οποιοι εχουν ολοι μα ολοι ηθικη, διπλωμα προπονητη στο πλευστεισον και γνωρίζουνε τα παντα επι παντος επιστητου. βριζουνε τον σαββιδη που εβαλε 30 τοσα μυρια μεχρι τωρα,αλλιως θα είμασταν ερασιτεχνικο τωρα με τα σκουλήκια να παιζαμε ντέρμπι,αντι να οανε να τα γαμησουν όλα στην θεσσαλονικη να πιεσουν να φτιαξουνε το θεμα με τα χρεη,που είναι ο κυριος λογος που δεν χωνει αλλα κεφτα ο ρωσσος. αμα θελετε ρε μαγκες να φερετε παικτεσ εκατομμυριων,βαλτε τα λεφτα που κερδισατε από την μονοπολυ και ωτιαξτε ομαδα ρε γυφτουλιακες.αντε στο διαολο που δηλητηριάζετε την ομαδα τοσα χρονια με τις μαλακιες σας και τις βρισιες χας. ρε καλα σας /μας κανουν οι γαυροι που μας εχουν στην πλακα και μας κοροϊδεύουν. αφου εσεις μικραίνετε τον παοκ. ηλιθιοι.
αστο ρε παιχταρα ,αφου δε νιωθεις...αστο να πα να γαμηθει....ολα τα μπινελικια ξεκινανε απο τους αρπακολατζιδικους χειρισμους που κανει το παρεακι και το ξερο κεφαλι του ρωσου....

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
αστο ρε παιχταρα ,αφου δε νιωθεις...αστο να πα να γαμηθει....ολα τα μπινελικια ξεκινανε απο τους αρπακολατζιδικους χειρισμους που κανει το παρεακι και το ξερο κεφαλι του ρωσου....
εγω δεν νιώσω? τι να νιώσω? το ότι δοκιμασε δυο φορες να ερθει πισω,και το μονο που καταφερε ηταννα διχασει τους οπαδους? σοβαρα μιλατε τωρα? Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ. Ο ΠΑΟΚ εχει προπονητη,εχει παικτες,η δουλεια σας είναι στην κερκιδα,αλλιως βαλτε τα λεφτα σας και παρτε την παε. γκε γκε?

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
που κανει το παρεακι και το ξερο κεφαλι του ρωσου....
στο ξαναλεω. βαλτε τα λεφτα που κερδισατε στη μονοπολυ και παρτε την ομαδα και φερτε οποιον θελετε...με τα λεφτα σας όμως...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
:fuck2:
εγω δεν νιώσω? τι να νιώσω? το ότι δοκιμασε δυο φορες να ερθει πισω,και το μονο που καταφερε ηταννα διχασει τους οπαδους? σοβαρα μιλατε τωρα? Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ. Ο ΠΑΟΚ εχει προπονητη,εχει παικτες,η δουλεια σας είναι στην κερκιδα,αλλιως βαλτε τα λεφτα σας και παρτε την παε. γκε γκε?
εγώ δεν νιώσω;ρε κουφαλα Ιβάν μπηκες εδώ να κανεις προπαγάνδα;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
κατω τα χερια σας απο τον κλαους :grin: Θα τον κανουμε συμβολαιο με 100 χιλιαρικα τον χρονο ο προεδρος ειναι στενα :grin: ολοι αγοραζουν τσιγαρα απο κινα βουλγαρια σκοπια

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Επειδη τα χρεη μας εξαρτουνται απο τους πολιτικους. Που παιζουν με τν λαο του ΠΑΟΚ και δινουν πατηματα σε δημοσιαγραφακια να χλευαζουν ΕΜΑΣ ενοψει ΔΕΘ, για το εαν θα βγαιναμε στους δρομους.
Τον ΙΒΑΝ θα ηθελα να βγει μπροστα και να τους σκισει!
Προταση του κανω αμα ημουνα ιβαν.Τελεσιγραφο "κυριοι ηρθατε φετος στην ΠΟΛΗ μου κοστουμαρισμενοι και δεν εγινε ΚΙΧ απο τον λαο του ΠΑΟΚ.ΑΝ δν λυθει το θεμα τν χρεων μεχρι τν αλλο χρονο.Να μην πατησετε το ποδι σας εδω, γιατι στο αεροδρομιο ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ"
Τοσο απλα και ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ μαγκες!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
θα παει στην ΑΕΚ τυπε,τα χει βρει με τον μελισσανιδη.μαλάκια του δικού μας πάντως να συζητάει με παιχτες που έχουν συμβολαιο.
Μακαρι να μην τον παρουμε τον Τατουαζακια...ολο εξω για καφεδες στην παραλια ειναι!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom