Ο Κώστας Κουκοδήμος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του PAOK24 στον "Libero 107,4" με αφορμή την παρουσία του στο γήπεδο της Τούμπας το περασμένο Σάββατο
http://[URL unfurl="true"]www.paok24.com/dbimg/1000/1844_main.jpg[/img[/URL]]
Ο πρώην πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος και βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, απόρησε για την κωλυσιεργία στο θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ, τονίζοντας την ανάγκη μίας γενικότερης στήριξης και βοήθειας στον Ιβάν Σαββίδη ως επιχειρηματία
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Για το τι συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ με αφορμή και την παρουσία του στην Τούμπα το Σάββατο: Εκδήλωσα ένα ενδιαφέρον να στηρίξω την προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη όχι μόνο στο θέμα των χρεών, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, αλλά και στο κομμάτι των επενδύσεων που σκέφτεται να κάνει. Πρέπει να στηρίξουμε και πολιτικά τον κ. Σαββίδη γιατί είναι από τους λίγους επιχειρηματίες που επενδύουν και βοηθούν στην ανάπτυξη και για αυτό θα πρέπει να τον βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ειδικά σε αυτή την εποχή που ζούμε. Δεν έχουμε ασχοληθεί πολιτικά έως τώρα μαζί του και αυτό είναι λάθος. Με αφορμή αυτό πήρα εγώ την πρωτοβουλία να έρθω πιο κοντά του και στον ΠΑΟΚ, του οποίου γνωρίζετε ότι είμαι οπαδός. Εγώ θα τον στηρίξω τον Σαββίδη με όλες μου τις δυνάμεις.
Για το θέμα των χρεών: Είναι σε ελληνικά χέρια το θέμα των χρεών. Είναι και ο κύριος Κεδίκογλου κοντά στον κ. Σαββίδη και εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω. Όπως έγινε με το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και εμείς στη βόρια Ελλάδα για τα θέματα του ΠΑΟΚ και να εκμεταλλευτούμε την παρουσία του Σαββίδη. Δύο χρόνια δεν υπάρχει μία απάντηση για το θέμα των χρεών και αυτό μου προκαλεί τεράστια απορία. Θα πρέπει πραγματικά να δοθεί μία λύση και θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω για να τα καταφέρουμε στο συγκεκριμένο θέμα.
Για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ η ελληνική κυβέρνηση: Υπάρχει μία διαφορετική προσέγγιση από τον κ. Χαρβούβελη, τον νέο Υπουργό Οικονομικών, ο οποίος είναι πιο διαλλακτικός από τον κ. Στουρνάρα και ελπίζουμε να υπάρχει λύση. Θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος επαφών για το συγκεκριμένο θέμα από εδώ και πέρα και ελπίζουμε ότι θα βρεθεί μία λύση.
Για το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο πόστο στον ΠΑΟΚ, όπως αυτό του εκπροσώπου στη Λίγκα: Είτε με θέση στον ΠΑΟΚ, είτε χωρίς, εγώ θα στηρίξω τον κ. Σαββίδη και είμαι ανοιχτός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι έχει συζητηθεί και κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο πλέον για τους Έλληνες βουλευτές, με εξαίρεση κάποιες ειδικές περιπτώσεις όπως αυτές των ένστολων και του Τύπου, οι οποίες εμένα δε με αφορούν και δε θα είχα πρόβλημα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία κουβέντα για συνεργασία με τον ΠΑΟΚ ή ανάληψη κάποιου πόστου στην ομάδα. Εγώ είμαι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση, πήρα την πρωτοβουλία εγώ και βρέθηκα στο γήπεδο με αφορμή τα θέματα του ΠΑΟΚ και τη γενικότερη στήριξη ενός υγιούς επιχειρηματία, όπως ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς υπάρχει ανάγκη να το κάνουμε αυτό, να στηρίξουμε τις επενδύσεις τέτοιων ανθρώπων.
Ένα σχόλιο για την ομάδα του ΠΑΟΚ: Από ότι είδα ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Η ομάδα είναι σωστά στημένη. Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο να πάμε καλά στην Ευρώπη. Έκπληξη έως τώρα είναι η Βέροια στο πρωτάθλημα.
Για τη σχέση του με τον πρόεδρο του Αιγινιακού, κ. Νιώπα: Ο κ. Νιώπας είναι φίλος μου και όχι συνεργάτης μου, όπως αρκετοί λένε. Βοηθάω τον Αιγινιακό, το είχα υποσχεθεί στον παλιό πρόεδρο της ομάδας με χορηγίες και όποιον άλλο τρόπο μπορώ. Επειδή είχα αυτή την προσωπική σχέση με τον κ. Νιώπα βοήθησα να γίνει πιο έντονη και η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό".
:think: Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για αυτον απο κατερινιωτες παοκτσηδες, τι παιζει θα φανει στην πορεια.
[/quote]
Αυτόν εδώ, οπως και διάφορους αλλους, τους ψηφίσαμε εσυ εγω και αλλα ΚΟΡΟΙΔΑ για να "δουλέψουν" για το καλο του τόπου. Και πηγε και ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΕ στον πράκτορα για να του κανει τα θελήματα....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Πριν βιαστείτε να κραξετε, το θεμα δεν ειναι αθλητικό, ειναι ξεκάθαρη πολιτική ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.
ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ.