travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ε που θα παει;;;;;;;;;;;;;θα τον μαθει....Τον αγγελαρα ομως τον ξερει ;
ε που θα παει;;;;;;;;;;;;;θα τον μαθει....Τον αγγελαρα ομως τον ξερει ;
Δεν θα τα πάνε καλά τύπε,ο Αμπτούν είναι Μωαμεθανός.ε που θα παει;;;;;;;;;;;;;θα τον μαθει....
ε που θα παει;;;;;;;;;;;;;θα τον μαθει....
κοστιζανε ακριβα για τον χοντρο.....γι αυτο τους εστειλε.....ειχαν σηκωσει και τον αμανε οι παικτες....Με την πρωτη σπιθα θα τα κανει ολα μπουρδελο........γιατι νομιζεις τους εστειλε μαζι με το τζιμπουρ ο μαρινακης......
κοστιζανε ακριβα για τον χοντρο.....γι αυτο τους εστειλε.....ειχαν σηκωσει και τον αμανε οι παικτες....
O Σικαμπάλα;ειχαμε μωαμεθανους παικτες και παλιοτερα....μαγκντι χοσαμ-χασαμ.....δεν θα υπαρχει προβλημα πιστευω....
κοιταξε....δεν γνωριζω το ρεπορταζ του γαυρου....σιγουρα δεν ηταν τα καλυτερα παιδια....προσωπικα προτιμω 11 κωλοπαιδα απο το να εχω 11 σαλπιγκιδες.... ;) ;) ;) ;)Κανεις μεγαλο λαθος........ειδικα ο αμπντουν επαιρνε λιγα ο αλλος κοντα στο μυριο.......για το βαγγελα αυτα ειναι ψιλα..........τα αποδυτηρια ηθελε να προστατεψει και τους εστειλε.
τον ξεχασα φιλαρακι....σωστος.....O Σικαμπάλα;
κοιταξε....δεν γνωριζω το ρεπορταζ του γαυρου....σιγουρα δεν ηταν τα καλυτερα παιδια....προσωπικα προτιμω 11 κωλοπαιδα απο το να εχω 11 σαλπιγκιδες.... ;) ;) ;) ;)
χθες λεγαμε οτι στο μπουρδελο υπαρχει ταξη....το κρατος ειναι χειροτερο απο μπουρδελο
Μάθε στον Ριβάλντο λίγη μπάλα Σικαμπάλα Σικαμπάλααααα!τον ξεχασα φιλαρακι....σωστος.....
Μάθε στον Ριβάλντο λίγη μπάλα Σικαμπάλα Σικαμπάλααααα!
τι μου θυμισες τωραΜάθε στον Ριβάλντο λίγη μπάλα Σικαμπάλα Σικαμπάλααααα!
Μετά πήγε φαντάρος τύπε
Ναι τον εμαθε..........................
Ακουγα το πρωι σε αθλητικο σταθμο της πολης και στην εκπομπη του ραγκα τον πηρε τηλ ο λουκανιδης και ζητησε να ακουστει γιατι λεει οτι θελει να βοηθησει τον ΠΑΟΚ σε οποια θεση του δωσουν στην παε και οταν του ειπε ο ραγκα γιατι δεν πας εκει, λεει οτι δεν τον ακουνε και μεσο ραδιοφωνου θελει να μαθευτει στον κοσμο και ετσι μηπως καταφερει και αλλαξουν γνωμη στην παε και του δωσουν δουλεια. Ερε καταντια λεω να ζητας ετσι δουλεια τι την περασαν την ομαδα μπατε σκυλοι αλεστε,θα μου πειτε ειναι ο λουκανιδης και πρεπει να το σεβαστουν, συμφωνω αλλα ετσι οπως τα ειπε ηταν σαν να ζητουσε ελεημοσηνη.