Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ειχαμε μωαμεθανους παικτες και παλιοτερα....μαγκντι χοσαμ-χασαμ.....δεν θα υπαρχει προβλημα πιστευω....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Με  την  πρωτη σπιθα  θα  τα  κανει  ολα  μπουρδελο........γιατι  νομιζεις  τους  εστειλε  μαζι  με  το  τζιμπουρ  ο  μαρινακης......
κοστιζανε ακριβα για τον χοντρο.....γι αυτο τους εστειλε.....ειχαν σηκωσει και τον αμανε οι παικτες....

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
κοστιζανε ακριβα για τον χοντρο.....γι αυτο τους εστειλε.....ειχαν σηκωσει και τον αμανε οι παικτες....

Κανεις  μεγαλο  λαθος........ειδικα  ο  αμπντουν  επαιρνε  λιγα  ο αλλος  κοντα  στο  μυριο.......για  το  βαγγελα  αυτα  ειναι  ψιλα..........τα  αποδυτηρια  ηθελε  να  προστατεψει  και  τους  εστειλε.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Κανεις  μεγαλο  λαθος........ειδικα  ο  αμπντουν  επαιρνε  λιγα  ο αλλος  κοντα  στο  μυριο.......για  το  βαγγελα  αυτα  ειναι  ψιλα..........τα  αποδυτηρια   ηθελε  να  προστατεψει  και  τους  εστειλε.
κοιταξε....δεν γνωριζω το ρεπορταζ του γαυρου....σιγουρα δεν ηταν τα καλυτερα παιδια....προσωπικα προτιμω 11 κωλοπαιδα απο το να εχω 11 σαλπιγκιδες.... ;) ;) ;) ;)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
κοιταξε....δεν γνωριζω το ρεπορταζ του γαυρου....σιγουρα δεν ηταν τα καλυτερα παιδια....προσωπικα προτιμω 11 κωλοπαιδα απο το να εχω 11 σαλπιγκιδες.... ;) ;) ;) ;)

Τοτε  δε  θα εχεις  ομαδα..........μπουρδελο  θα  εχεις.....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
χθες λεγαμε οτι στο μπουρδελο υπαρχει ταξη....το κρατος ειναι χειροτερο απο μπουρδελο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Ακουγα το πρωι σε αθλητικο σταθμο της πολης και στην εκπομπη του ραγκα τον πηρε τηλ ο λουκανιδης και ζητησε να ακουστει γιατι λεει οτι θελει να βοηθησει τον ΠΑΟΚ σε οποια θεση του δωσουν στην παε και οταν του ειπε ο ραγκα γιατι δεν πας εκει, λεει οτι δεν τον ακουνε και μεσο ραδιοφωνου θελει να μαθευτει στον κοσμο και ετσι μηπως καταφερει και αλλαξουν γνωμη στην παε και του δωσουν δουλεια. Ερε καταντια λεω να ζητας ετσι δουλεια τι την περασαν την ομαδα μπατε σκυλοι αλεστε,θα μου πειτε ειναι ο λουκανιδης και πρεπει να το σεβαστουν, συμφωνω αλλα ετσι οπως τα ειπε ηταν σαν να ζητουσε ελεημοσηνη.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
ποιος ειναι ο Λουκανιδης??

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο τακης;
ασχετο, βετερανος του παναθηναικου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ακουγα το πρωι σε αθλητικο σταθμο της πολης και στην εκπομπη του ραγκα τον πηρε τηλ ο λουκανιδης και ζητησε να ακουστει γιατι λεει οτι θελει να βοηθησει τον ΠΑΟΚ σε οποια θεση του δωσουν στην παε και οταν του ειπε ο ραγκα γιατι δεν πας εκει, λεει οτι δεν τον ακουνε και μεσο ραδιοφωνου θελει να μαθευτει στον κοσμο και ετσι μηπως καταφερει και αλλαξουν γνωμη στην παε και του δωσουν δουλεια. Ερε καταντια λεω να ζητας ετσι δουλεια τι την περασαν την ομαδα μπατε σκυλοι αλεστε,θα μου πειτε ειναι ο λουκανιδης και πρεπει να το σεβαστουν, συμφωνω αλλα ετσι οπως τα ειπε ηταν σαν να ζητουσε ελεημοσηνη.

Χαχαχα ναι το ακουσα και εγω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom