Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Μήπως είσαι ο Κλαρινάς απ' το gazzetta τύπε?Εγώ βλέπω ότι φέτος όσο κοστίζει ο Αφελάι και ο Σαβιόλα κοστίζει όλη η "ομάδα" σου
Πες για το πέναλτυ του Βύντρα
Μήπως είσαι ο Κλαρινάς απ' το gazzetta τύπε?Εγώ βλέπω ότι φέτος όσο κοστίζει ο Αφελάι και ο Σαβιόλα κοστίζει όλη η "ομάδα" σου
ε και;;;;;;;;;;;;;;;;;;;χιλιαδες τα παραδειγματα οτι τα λεφτα δεν παιζουν μπαλλα....σιγουρα ομως βοηθανε...Εγώ βλέπω ότι φέτος όσο κοστίζει ο Αφελάι και ο Σαβιόλα κοστίζει όλη η "ομάδα" σου
αυτοι τι κανουν ετοιμαζουν αποστολη διασωσης στο πραβετς;μας τελειωσαν και τα αρειανα
γαμησετα φιλαρακι.....αυτοι τι κανουν ετοιμαζουν αποστολη διασωσης στο πραβετς;
απο τη μια τους λυπασαι ,να μην ξερουν καν που θα παιξουν ( ισως και να σκεφτομαι ότι μπορει να βρεθεί ο καθενας στη θεση τους) απο την αλλη τους ακους ( ακόμη και τωρα ασχολουνται με τον Παοκ, τα χρεη του, ότι η πολη ειναι κιτρινη και αλλες τετοιες γραφικότητες) και λες ότι αν ηταν καβαλα στο αλογο ποιος ξερει τι θα εκαναν
Ε τουλάχιστον πέρσυ είχες και έναν Νάτχο και έναν Στόχ,φέτος θα είσαι με τον Σαββίδη τον Κουλούρη και τον Ποζατζίδηε και;;;;;;;;;;;;;;;;;;;χιλιαδες τα παραδειγματα οτι τα λεφτα δεν παιζουν μπαλλα....σιγουρα ομως βοηθανε...
δεν εχεις αδικο.....θα δουμε.....Ε τουλάχιστον πέρσυ είχες και έναν Νάτχο και έναν Στόχ,φέτος θα είσαι με τον Σαββίδη τον Κουλούρη και τον Ποζατζίδη
συγνωμη αλλα λες για τον σαβιολα που επαιζε κυρίως στους αγωνες κυπελλου και στα ευκολα εντός;Εγώ βλέπω ότι φέτος όσο κοστίζει ο Αφελάι και ο Σαβιόλα κοστίζει όλη η "ομάδα" σου
Σε ποιά ερώτηση σου τύπε? Ο Σαβιόλα κάνεις λάθος,σπάνια έπαιζε απο τον Φλεβάρη και μετά που το πρωτάθλημα το είχαμε πάρει,επίσης με την Άντερλεχτ έβγαλε τα λεφτά του την στιγμή που δεν είχαμε άλλον επιθετικό,όχι ότι έπαιξε φοβερά αλλά ο Σαβιόλα ποτέ δεν ήταν γκολτζής ούτε σέντερ φορ περιοχής ;)συγνωμη αλλα λες για τον σαβιολα που επαιζε κυρίως στους αγωνες κυπελλου και στα ευκολα εντός;
και εμείς περυσι ρίξαμε λεφτα και ειδαμε το αποτελεσμα.
δεν απαντησες στο ερωτημα μου!!
αν βλεπεις ελληνικο πρωταθλημα και ιδίως περαν της ομαδας σου.Σε ποιά ερώτηση σου τύπε? Ο Σαβιόλα κάνεις λάθος,σπάνια έπαιζε απο τον Φλεβάρη και μετά που το πρωτάθλημα το είχαμε πάρει,επίσης με την Άντερλεχτ έβγαλε τα λεφτά του την στιγμή που δεν είχαμε άλλον επιθετικό,όχι ότι έπαιξε φοβερά αλλά ο Σαβιόλα ποτέ δεν ήταν γκολτζής ούτε σέντερ φορ περιοχής ;)
Και προκριματικά να παίζουμε δεν με πειράζει καθόλου,σαν πρωταθλητής και φυσικά ισχυρός με 54.420 πόντους στην ευρώπη και θα παίζω με Σέριφ,Μάριμπορ,Ελσίνκι κλπ αλλά και να μην τις περάσω θα παίζω europa league όπου θα έχω και πολλές πιθανότητες να κάνω μια πορεία μέχρι τους 8 ή τους 16 στην χειρότερη ;) ενώ εσύ με που πας στο europa τόσα χρόνια δεν μαζεύεις τίποτα και έχεις 34.920 πόντουςαν βλεπεις ελληνικο πρωταθλημα και ιδίως περαν της ομαδας σου.
προσωπικα εκτός απο τα εντός που παω επειδή εχω διαρκείας, απο τα εκτός είδα τα μισα επειδή προτιμούσα καποιο ντερμπυ ξενου πρωταθληματος.
για αλλο αγωνα ουτε για αστείο.
Με τα εσοδα που εχετε μονιμα απο ευρωπη ( μια φορα παίξατε προκριματικό , πιστευω θυμασαι το αποτελεσμα) και παρ ολα αυτά δεν εχετε να επιδειξετε κατι περισσότερο, όταν τόσες και τόσες ομαδες απο μικρότερα πρωταθληματα εχουν κανει πορείες
Eχουν κανει πορειες τυπε,εχουν φτασει μια φορα στην ιστορια τους και αυτοι στους 8.αν βλεπεις ελληνικο πρωταθλημα και ιδίως περαν της ομαδας σου.
προσωπικα εκτός απο τα εντός που παω επειδή εχω διαρκείας, απο τα εκτός είδα τα μισα επειδή προτιμούσα καποιο ντερμπυ ξενου πρωταθληματος.
για αλλο αγωνα ουτε για αστείο.
Με τα εσοδα που εχετε μονιμα απο ευρωπη ( μια φορα παίξατε προκριματικό , πιστευω θυμασαι το αποτελεσμα) και παρ ολα αυτά δεν εχετε να επιδειξετε κατι περισσότερο, όταν τόσες και τόσες ομαδες απο μικρότερα πρωταθληματα εχουν κανει πορείες
εχουμε πεσει γαμα εθνικη;;;;;;;Eχουν κανει πορειες τυπε,εχουν φτασει μια φορα στην ιστορια τους και αυτοι στους 8.
Εσεις εχετε φτασει πουθενα;
και εσύ έχεις κάνει πορεία,έχεις μια νίκη στους ομίλους όλη και όληEχουν κανει πορειες τυπε,εχουν φτασει μια φορα στην ιστορια τους και αυτοι στους 8.
Εσεις εχετε φτασει πουθενα;
Θα πέσεις και εσύ σύντομα,έχει βουήξει ο κόσμος :Sεχουμε πεσει γαμα εθνικη;;;;;;;
Άμα δεν ήταν ο Κατίδης δεν θα είχε πέσειαγωνιστικα οπως επεσε η κουλα στην β ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....
Του χρονου,λογικα.Οταν θα εγκαταλειψει ο Σαβιδης.Ηδη απο φετος ειναι εξαφανισμενος.εχουμε πεσει γαμα εθνικη;;;;;;;
μην φας....θα βρεξει κεφτεδες......προς το παρρον αλλαξε πλευρο και τα χερια πανω απο την κουβερτα...Του χρονου,λογικα.Οταν θα εγκαταλειψει ο Σαβιδης.Ηδη απο φετος ειναι εξαφανισμενος.