PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Ρε μαν τωρα βρηκες να τους τα λες αυτα;Τους εχει βαλει ο Αγγελος απο νωρις για υπνο γιατι μεθαυριο ειναι τσι Παναγιαςμεγαλυτεροι πουστηδες λαγοι ρουφιανοι και προπαγανδιστες απ εσας δεν υπαρχουν
τουρκοι βρωμοκοπατε απο πουστια
το δημοσιευμα δεν λεει κατι καινουριο....τελος παντων......τζαμπα θα περιμενεις,για Γ πανε.
ασε που το .... ροστερ ειναι για κ20.
για να λεμε και τα δικα μας, επειδη οι αρνητικες εκπληξεις δεν εχουν τελος
www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=129809248]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=129809248[/url]
αν τα βρηκαν στο οικονομικο, οπως οι ιδιοι διερρευσαν παντα, που τα χαλασαν παλι.
δεν βρηκαν σπιτι με πισινα, δεν συμφωνησε η παναγια επειδη ειναι αλλοθρησκος;
μεγας εισαι παοκ
0-0.....Πόσο ήρθατε τύπε?
Πόσο ήρθατε τύπε?παιξαμε καλα κυριως αμυντικα.....μπραβο στα παιδια....18000 κοσμος....αρε σαλπι.....παλι εχασες το αχαστο
την αλλη εβδομαδα στις 9-05 τα σπουδαιαη ομαδα φαινεται δουλεμενη και κυρίως ότι προετοιμαζεται για τους δυο ευρωπαικους αγωνες ( προφανως είναι σημαντικό να ξεκινησεις καλα και είναι σημαντικό για πολλούς λόγους να παίξεις ομίλους).
λείπει ένας παικτης στην επιθεση που θα κανει τη διαφορά με καποια ατομικη προσπαθεια.
το κενό πισω ευτυχώς δεν φαίνεται κυρίως μέσα απο ομαδική δουλειά και πολύ τρέξιμο.
θα παιξουμε μαλλον σχετικα κλειστα αν κρίνω και απο την σημερινη ενδεκαδα ( με κατσε λογικα σε θεση τζιωλη).την αλλη εβδομαδα στις 9-05 τα σπουδαια
γιατι δεν λες παναγια μου;;;;;;;;;;;;;;;; τι αλλο θα ακουσουμε;;;;;;;;;;;;"Από τώρα και έπειτα την ομάδα την αφήνω στα χέρια της Παναγιάς που αύριο γιορτάζει. Μερικοί θα αναρωτηθείτε αν εγώ θα κάθομαι, αλλά δε νομίζω να συμβεί αυτό. Θα δουλεύω και γω και τα παιδιά από το πρωί μέχρι το βράδυ για την ομάδα, αλλά θα αφήσω την ομάδα στα χέρια της. Την εμπιστεύομαι και πιστεύω ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά."
Για την απουσία του Μακ: "Δεν σας ενημέρωσαν; Το παλικάρι έφυγε γιατί γέννησε η γυναίκα του! Είπαμε να παίξουμε και για αυτόν τον λόγο. Του ευχόμαστε να είναι καλά το παιδάκι του και η Παναγιά να το έχει υπό την προστασία της."
Θεε μου τι αλλο θα ακουσουμε...
Προβλέπω 3-0 εντός και 0-1 εκτός έδραςη ομαδα φαινεται δουλεμενη και κυρίως ότι προετοιμαζεται για τους δυο ευρωπαικους αγωνες ( προφανως είναι σημαντικό να ξεκινησεις καλα και είναι σημαντικό για πολλούς λόγους να παίξεις ομίλους).
λείπει ένας παικτης στην επιθεση που θα κανει τη διαφορά με καποια ατομικη προσπαθεια.
το κενό πισω ευτυχώς δεν φαίνεται κυρίως μέσα απο ομαδική δουλειά και πολύ τρέξιμο.
Στ΄αρχιδια μας τι προβλεπεις εσυΠροβλέπω 3-0 εντός και 0-1 εκτός έδρας