Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αρα είσθε 490 τώρα. Και παρόλα αυτά συνεχίζετε να επαινείτε τους πυρσούς;;;!!!
Στα ευρωπαϊκά μάτς που είμαι σίγουρος ότι βλέπετε, έχετε δει πολλούς πυρσούς. Φθάνει πια η θεοποίηση του κάφρου και δεν αναφέρομαι σ΄ εσάς, που σας εκτιμώ, πραγματικά!

Υποκλίθηκε ακόμα και ο Ντιεγκίτο στους ''κάφρους''....

Επισκέπτης
Αρα είσθε 490 τώρα. Και παρόλα αυτά συνεχίζετε να επαινείτε τους πυρσούς;;;!!!
Στα ευρωπαϊκά μάτς που είμαι σίγουρος ότι βλέπετε, έχετε δει πολλούς πυρσούς. Φθάνει πια η θεοποίηση του κάφρου και δεν αναφέρομαι σ΄ εσάς, που σας εκτιμώ, πραγματικά!
Δεν ειναι καφριλα ενα γηπεδο γεματο πυρσους, ειναι μια ωραια ατμοσφαιρα που μονο οι παοκτσηδες ξερουν να κανουν  :rockon:
images

http://images.watchit.gr/?h=359&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/2014/04/16/TOYMPA2.jpg[/img[/URL]]
[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSh494QQ_JbblC3GzJ2WnexzTwxgCxqzR94NY67r2YJy2QE3BW2wQ

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.644
Πόντοι
26.096
Δεν ειναι καφριλα ενα γηπεδο γεματο πυρσους, ειναι μια ωραια ατμοσφαιρα που μονο οι παοκτσηδες ξερουν να κανουν  :rockon:
images

http://images.watchit.gr/?h=359&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/2014/04/16/TOYMPA2.jpg[/img[/URL]]
[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSh494QQ_JbblC3GzJ2WnexzTwxgCxqzR94NY67r2YJy2QE3BW2wQ
Και που μόνο εμείς, οι Παοκτσήδες, τιμωρούμαστε. Μετά όμως κάνουμε κριτική για Κ20 και λοιπά. Αν δεν αλλάξουν οι φίλαθλοι [ = εμείς ], μη περιμένετε καλύτερες μέρες.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.644
Πόντοι
26.096

κ. top Gun, ήμουν και εγώ μέσα. Πρέπει να συνέλθουμε όλοι μας. Καταντήσαμε γραφικοί. Οι τίτλοι και όχι οι πυρσοί δίνουν μεγαλείο σε μία ομάδα.

Επισκέπτης
κ. top Gun, ήμουν και εγώ μέσα. Πρέπει να συνέλθουμε όλοι μας. Καταντήσαμε γραφικοί. Οι τίτλοι και όχι οι πυρσοί δίνουν μεγαλείο σε μία ομάδα.

Διαφωνώ...Δεν είναι μόνο οι τίτλοι και ειδικά στην Ελλάδα...Οι τίτλοι του ολυμπιακού τα τελευταία 20 χρόνια έχουν προσδώσει κανένα μεγαλείο στην ομάδα του λιμανιού στους μη φιλάθλους του πιστεύεις?

Επισκέπτης
Και που μόνο εμείς, οι Παοκτσήδες, τιμωρούμαστε. Μετά όμως κάνουμε κριτική για Κ20 και λοιπά. Αν δεν αλλάξουν οι φίλαθλοι [ = εμείς ], μη περιμένετε καλύτερες μέρες.
Σε καμια περιπτωση δεν φταιμε εμεις για το τι γινεται τα τελευτια χρονια στην ομαδα, ισα,ισα αν δεν ειχαν και εμας θα ηταν πολυ χειροτερα τα πραγματα. Αν πραγματικα ψαχνεις για ποιος φταιει και η ομαδα δεν εχει τους πολλους τιτλους που πρεπει να ειχε και μιλαω και για τις δεκαετιες που η ομαδα επαιξε το καλυτερο ποδοσφαιρο στην ελλαδα και με διαφορα η απαντησει βρισκετε στο σαπιο ελληνικο πρωταθλημα και στα σαπια σωματεια της αθηνας και του πειραια. Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ για δυο πραγματα πρεπει να περηφανευεται... για την ενδοξη ιστορια του και τον υπεροχο λαο του.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.306
Πόντοι
5.006

δηλαδη την υποκλιση εσεις που την ειδατε????? :think: :think: :think: :think: :think: :think:
ο μαραντονα λεει πως "δεν εχει ξαναδει τετοια ατμοσφαιρα και πως ηταν δυσκολο ακομα και για τους παιχχτες του μπαοκ να βρουν ρυθμο.ηταν ενα παραξενο παιχνιδι".......
το θετικο που λεει ποιο ειναι ακριβως???? :think: :think: :think: :think:
δηλαδη αν ο αλλος ριξει μια χειροβομβιδα στο κεντρο του γηπεδου και βγει ο παιχτης οτι δεν εχω ξαναδει τετοια πραγματα,αυτο σημαινει οτι υποκλινεται????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.644
Πόντοι
26.096
Σε καμια περιπτωση δεν φταιμε εμεις για το τι γινεται τα τελευτια χρονια στην ομαδα, ισα,ισα αν δεν ειχαν και εμας θα ηταν πολυ χειροτερα τα πραγματα. Αν πραγματικα ψαχνεις για ποιος φταιει και η ομαδα δεν εχει τους πολλους τιτλους που πρεπει να ειχε και μιλαω και για τις δεκαετιες που η ομαδα επαιξε το καλυτερο ποδοσφαιρο στην ελλαδα και με διαφορα η απαντησει βρισκετε στο σαπιο ελληνικο πρωταθλημα και στα σαπια σωματεια της αθηνας και του πειραια. Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ για δυο πραγματα πρεπει να περηφανευεται... για την ενδοξη ιστορια του και τον υπεροχο λαο του.
Σέβομαι αυτό που λέτε. Στις δεκαετίες, που αναφέρεσθε, εγώ ήμουν στα τσιμέντα και τους δρόμους. Και τι κερδίσαμε. Τα ίδια χάλια. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να απαιτήσουμε. Πρέπει να γίνουμε ομάδα και όχι πατρλθοντολόγοι.

Επισκέπτης
δηλαδη την υποκλιση εσεις που την ειδατε????? :think: :think: :think: :think: :think: :think:
ο μαραντονα λεει πως "δεν εχει ξαναδει τετοια ατμοσφαιρα και πως ηταν δυσκολο ακομα και για τους παιχχτες του μπαοκ να βρουν ρυθμο.ηταν ενα παραξενο παιχνιδι".......
το θετικο που λεει ποιο ειναι ακριβως???? :think: :think: :think: :think:
δηλαδη αν ο αλλος ριξει μια χειροβομβιδα στο κεντρο του γηπεδου και βγει ο παιχτης οτι δεν εχω ξαναδει τετοια πραγματα,αυτο σημαινει οτι υποκλινεται????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν το είπε με αρνητικό τρόπο...Ήταν κάτι πρωτόγνωρο γι αυτόν με την θετική μεριά του, οχι οτι υπήρχε καμια τρομοκρατία και φοβήθηκαν για τη ζωη τους για παράδειγμα...Αυτός είναι ενας τρόπος υπόκλισης

Επισκέπτης
Σέβομαι αυτό που λέτε. Στις δεκαετίες, που αναφέρεσθε, εγώ ήμουν στα τσιμέντα και τους δρόμους. Και τι κερδίσαμε. Τα ίδια χάλια. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να απαιτήσουμε. Πρέπει να γίνουμε ομάδα και όχι πατρλθοντολόγοι.

Φέτος σου στέρησαν το Τσ.λ. με εναν γελοίο τρόπο κόβωντας σου με το έτσι θέλω με παράνομες ενέργειες 3 βαθμούς απο τα πλευ οφ, ήτοι 15 βαθμούς απο την κανονική διάρκεια...Τι προτείνεις δηλαδή? Τι ακριβώς να απαιτήσουμε?

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.644
Πόντοι
26.096
Τι προτείνω;;; Να κατεβούμε στη Τούμπα, να είμαστε ικανοί να νικήσουμε τον γαύρο [ χωρίς ψάρια, πυρσούς, Τζαβέλες κλπ ], να τον ποδοπατήσουμε και στη συνέχεια να αναγκάσουμε όλα τα σκουλήκια και ερπετά [ ΕΠΟ, Σαρρής, διατητές ] να μη τολμούν να μας πειράξουν επειδή τότε θα ξέρουν ότι έχουμε ομάδα και πίσω από την ομάδα υπάρχει ΛΑΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.644
Πόντοι
26.096
Προηγείται το να φτιάξεις καλή ομάδα και ο ΛΑΟΣ μας θα την στηρίξει. Πρώτα η ομάδα και μετά ο ΛΑΟΣ.

Επισκέπτης
Τι προτείνω;;; Να κατεβούμε στη Τούμπα, να είμαστε ικανοί να νικήσουμε τον γαύρο [ χωρίς ψάρια, πυρσούς, Τζαβέλες κλπ ], να τον ποδοπατήσουμε και στη συνέχεια να αναγκάσουμε όλα τα σκουλήκια και ερπετά [ ΕΠΟ, Σαρρής, διατητές ] να μη τολμούν να μας πειράξουν επειδή τότε θα ξέρουν ότι έχουμε ομάδα και πίσω από την ομάδα υπάρχει ΛΑΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μα πως θες να ποδοπατήσεις τον γαύρο αδερφέ μου όταν αυτά τα σκουλήκια που αναφέρεις είναι μαριονέτες του Μαρινάκη και του συστήματος γενικότερα? Στο πρώτο ματς του κυπέλλου στο τηγάνι ήθελαν να σε καθαρίσουν με τη βοήθεια του κορακιού και στο δεύτερο σε άφησε αποδεκατισμένο να πας να παίξεις τελικό με ανύπαρκτες κάρτες σε Κλάους και Νάτχο...

Αυτά που λες είναι ρομαντικά και δεν γίνονται στον μαγευτικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με ομάδες δορυφόρους και με ενα κύκλωμα που χορεύει στον ρυθμό του χοντρού και των συν αυτώ...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.644
Πόντοι
26.096
Λοιπόν, την εποχή εκείνη, που εγώ ήμουν στα τσιμέντα έπαιζαν Ιωσηφίδης, Φουντουκίδης, Τερζανίδης, Κούδας, Σαράφης, Αποστολίδης, Ασλανίδης, Παρίδης κλπ [ + Γκουερίνο ... μετά το γκολ στην ΑΕΚ ]. Είδα μία ομάδα που απλά και μόνο δεν μπορούσες να τη νικήσεις. Δεν γνωρίζω την ηλικία σας αλλά εγώ το είδα.. ο Σάννον είχε πει ότι ακόμη και στο 90 να είμασταν, αν ο Κούδας ήταν μέσα, ήξερα ότι θα άλλαζε το αποτέλεσμα. Εγώ το είδα αυτό σε πολλά ματς. Αρα και χωρίς να το παίζω παντογνώστης και έχοντας τις ίδιες αγωνίες μ΄ εσάς, πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να φτιάξουμε ΟΜΑΔΑ και μετά να απαιτήσουμε. Τα σκουλήκια [ Θεσσαλονίκης και Αθήνας ] γλύψουν εκεί που φτύνανε. Πιστέψτε με, θα γλείψουν!!!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.644
Πόντοι
26.096
Αποχωρώ, παιδιά. Τα λέμε αργότερα. Ολοι τον ίδιο πόνο έχουμε.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ποιες ειναι αυτές οι δεκαετίες; :think:
o φιλος εννοει τις χρονολογιες 1970-1988....τοτε που πηραμε τα πρωταθληματα και συνολικα παιξαμε την καλυτερη μπαλλα....αλλα αυτα ειναι περελθον....

Επισκέπτης
Ο Ιάκωβος Αγγελίδης νέος πρόεδρος

http://[URL unfurl="true"]www2.paok24.com/dbimg/news/44153_front.jpg[/img[/URL]]

Και το όνομα του νέου «ισχυρού άνδρα» του ΠΑΟΚ: Ιάκωβος Αγγελίδης. Γεννημένος στην Κύπρο, με σπουδές στο εξωτερικό, γνώσεις μάρκετινγκ και επικοινωνίας και με εμπειρία στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ΠΑΕ θα τον εντάξει στο ΔΣ στις 14 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση στο paokfc.gr αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι στη Γενική Συνέλευση των μετόχων που έχει συγκληθεί για τις 14 Αυγούστου θα προταθεί η προσθήκη στο διοικητικό συμβούλιο του Ιάκωβου Αγγελίδη με σκοπό να του ανατεθεί η θέση του προέδρου και εκτελεστικού διευθυντή.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου, ωστόσο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε χώρες του εξωτερικού, όπως είναι οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αγγλία. Είναι δικηγόρος στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αγγλίας και της Ουαλίας και έχει εργαστεί ως γενικός σύμβουλος και διευθυντής σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Από το 2009 και την αλλαγή ιδιοκτησίας της Μακάμπι Τελ Αβίβ εντάχθηκε στην ομάδα του Ισραήλ. Κατά τη διάρκεια της σχεδόν πενταετούς θητείας του, η Μακάμπι προχώρησε σε ριζικές οργανωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, ενώ στον αγωνιστικό τομέα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ισραήλ τις περιόδους 2012-13 και 2013-14 και έφτασε στη φάση των «32» του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ εξελίσσεται σε έναν μοντέρνο ευρωπαϊκό σύλλογο με υψηλές απαιτήσεις για να επιτύχει τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο τους στόχους του.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης αναμένεται να βοηθήσει τον σύλλογο με την εμπειρία του στην υλοποίηση σχεδίων υψηλού επιπέδου στον χώρο του ποδοσφαίρου, του μάρκετινγκ, της επικοινωνίας και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου στόχος είναι να αναβαθμιστεί η λειτουργία και η αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ.

Επιθυμία μας είναι να συνδυαστεί η μοναδική δυναμική και το πάθος που διακρίνει τους φίλους του ΠΑΟΚ με μια υψηλού επιπέδου διοίκηση που θα φέρει την τεχνοκρατική καθοδήγηση προς την επιτυχία.

Καλωσορίζουμε τον Ιάκωβο Αγγελίδη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ με την υπόσχεση να του δοθεί η απαραίτητη υποστήριξη που απαιτείται για να επιτύχει στο έργο του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom