Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχω εκφρασει πολλακις την αποψη μου για τον Αγγελο, δεν τον ηθελα με τιποτα στην ομαδα, θεωρω την προσληψη του πισωγυρισμα...
ομως του αναγνωριζω ενα πραγμα: εχει ματι...
ειναι αυτος που ανακαλυψε τον Γιουρκα, εφερε Ολισαντεμπε, Μποατενγκ, παρακολουθωντας τους σε 1-2 ματς τον καθεναν...
πιστευω οτι αν υπαρχει καποιος αναμεσα στους πιτσιρικαδες που να αξιζει, θα τον βρει...
θα επιμείνει μέχρι σκασμού αλλά όσο και αν το τραβήξουμε εγώ γιατί δεν βλέπω έστω και έναν που να μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω;
δείτε τι έκαναν όλοι αυτοί περυσι ως δανεικοί. με το ζόρι αποστολή έμπαιναν. ακούς και κάτι σχόλια του στιλ ότι στην προετοιμασία τους μαθαίνει πως να σουτάρουν και να πασσάρουν, κλάφτα.
τον δεληγιαννίδη γιατί δεν τον έχουν μαζί; επειδή είναι φορ;

την αττάκα για τον μπαλάφα κανενας μπλαχίν την είχε πει;

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
εγω πιστευω πολυ τον Κωνσταντινιδη... νομιζω οτι μπορει να παρει ολη την πλευρα σε πιθανο 3-5-2 που εγινε μοδα...
περυσι στο Μουντιαλ υ20 ηταν ο καλυτερος της εθνικης... ο αγγλος σχολιαστης στο Eurosport ειχε φαει καψουρα!
δυστυχως Κιτσιου και Σκονδρας εχουν προβαδισμα λογω εμπειριας και φοβαμαι οτι θα παει χαμενο το παιδακι...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω πιστευω πολυ τον Κωνσταντινιδη... νομιζω οτι μπορει να παρει ολη την πλευρα σε πιθανο 3-5-2 που εγινε μοδα...
περυσι στο Μουντιαλ υ20 ηταν ο καλυτερος της εθνικης... ο αγγλος σχολιαστης στο Eurosport ειχε φαει καψουρα!
δυστυχως Κιτσιου και Σκονδρας εχουν προβαδισμα λογω εμπειριας και φοβαμαι οτι θα παει χαμενο το παιδακι...
τον κωνσταντινιδη κατα καποιο τρόπο τον θεωρώ επιπεδου κίτσιου και ότι κουτσα στραβα θα βοηθησει.
οι αλλοι δυο είναι πιθανόν να παιξουν ο μεν σκονδρας και ως μπακ ( ειδικά έτσι όπως παει το πραγμα) και ο κίτσιου και σαν χαφ ( οπως ξεκινησε).
δεν εχει και ο αρης κανενα αξιολογο ταλεντο να "σκυλευσουμε".

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
θα επιμείνει μέχρι σκασμού αλλά όσο και αν το τραβήξουμε εγώ γιατί δεν βλέπω έστω και έναν που να μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω;
δείτε τι έκαναν όλοι αυτοί περυσι ως δανεικοί. με το ζόρι αποστολή έμπαιναν. ακούς και κάτι σχόλια του στιλ ότι στην προετοιμασία τους μαθαίνει πως να σουτάρουν και να πασσάρουν, κλάφτα.
τον δεληγιαννίδη γιατί δεν τον έχουν μαζί; επειδή είναι φορ;

την αττάκα για τον μπαλάφα κανενας μπλαχίν την είχε πει;
ο μπολονι..

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο μπαλαφινιο δεν είχε φύγει ακόμη;

δεν ξέρω γιατί αλλά το ρουμάνο τον πήγαινα.
απο ό,τι έλεγαν παρακολουθούσε συνέχεια τους αγώνες και τις προπονήσεις των μικρών, άσε που γενικά νομίζω ότι παίζαμε στρωτό και γρήγορο ποδόσφαιρο.
αυτός δεν είχε κανει το απιστευτο και κατουρούσε κατά τη διάρκεια ενος αγώνα σε ένα τοίχο ;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
30 ιουνιου του 12 ελειξε το συμβολαιο του...οσο για το κατουρημα εχεις δικιο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εδώ πιστεύουν οτι ο μαρινακης εβαλε ψευδωνυμο φαταούλ φατμέ :2funny:
Eισαι τοσο τρομπας που δεν εχεις καταλαβει οτι δεν ειναι ψευδωνυμο,αλλα το ονομα του πακι
στο οποιο ανηκε το κινητο που μιλουσε ο μαρινακης.Εισαι τοσο κομπλεξικος που ακομη και αυτο αμφισβητεις.
Ηθελα να σε εβλεπα ομως αν ειχε βγει κατι τετοιο για τον τρακη,τον αλαφουζο,η τον μελισσανιδη τι θα ελεγες.
Αριστερε της πουτσας.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Eισαι τοσο τρομπας που δεν εχεις καταλαβει οτι δεν ειναι ψευδωνυμο,αλλα το ονομα του πακι
στο οποιο ανηκε το κινητο που μιλουσε ο μαρινακης.Εισαι τοσο κομπλεξικος που ακομη και αυτο αμφισβητεις.
Ηθελα να σε εβλεπα ομως αν ειχε βγει κατι τετοιο για τον τρακη,τον αλαφουζο,η τον μελισσανιδη τι θα ελεγες.
Αριστερε της πουτσας.
:2funny: :2funny: :uglystupid:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αριστερε της πουτσας.

Η τελευταία πρόταση γάμησε :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Με τις μαλακιες που γραφεις γελαω!!!!
Δηλαδη δεν ειναι ετσι τυπε;Ειναι ενα σατανικο σχεδιο και εκανε ο αλαφουζος με τον σαββιδη και τον λαθρεμπορα χακαρισμα
στον κοριο της ΕΥΠ λες;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ε ρε και να γίνει κανένα θαύμα και να θυμίσει κανονικο ποδοσφαιριστή φετος ο Σάλπι τι έχει να γίνει.
Αν και αν κρίνω απο τη δηλωση του αγγελου ( ....οποιος δεν αντεχει τη βοη της τουμπας ) αν δεν μπορέσει το παλικάρι θα βγάλει σπυράκια στον κώλο απο τον παγκο που θα φάει .
Με τα  λεφτά που θα κοστίσει φέτος δύο ξένους σαν αυτούς που κλείσαμε τελευταία θα παίρναμε

Εγω πιστευω πολυ τον Κωνσταντινιδη... νομιζω οτι μπορει να παρει ολη την πλευρα σε πιθανο 3-5-2 που εγινε μοδα...

Συνεχίστε, συνεχίστε, σας καμαρώνω.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τώρα αρχίζουν και οι πραγματικές ήττες ( ο μαρινάκης μάλλον για να καλύψει και αλλα θέματα προβλέπω να φέρνει παικταράδες).
Βόσεν:  ενδιαφερθήκαμε (  ;;;) πέρυσι το καλοκαίρι για τον επιθετικό της γκενκ και όλοι έλεγαν ότι πρόκειται για παικταρά.
ντουρμαζ: υποτίθεται πως στην τουρκία θεωρείται καλύτερος του στοχ ( είχα δει κατι βιντεάκια τότε, εντυπωσιακός παίκτης).
μπογιαν : μπορεί να μην παίξει και καθόλου, αλλά πρέπει να είσαι κολλημένος για να αμφισβητήσεις την αξία της μεταγραφής ( η λακορούνια που τον ήθελε με τι θα τον πληρωνε, εδώ τον λούκας δεν είχε να πληρώσει)
Μπροστά ο γαύρος θα κάνει πλάκα  (ο φορτούνης κατά το δεκέμβρη θα κατηφορήσεί σε κανενα νησί δανεικός), πίσω έχουμε ελπίδες ειδικά αν παίζουν χολέμπας, παπαδόπουλος.
  αν δίνει πρωταθλητή οτιδήποτε κοντά στο 1,20 θα είναι δώρο.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καιρο ειχες να φανεις,νομιζα οτι αυτοκτονησες  :cheesy:

:birdman: για πάρτη σας και να σας κάνω χαβαλέ εδώ είμαι, δόξα τω Θεω εχω τρεχαματα στις δουλειές και δεν προλαβαίνω........

Α! το δικο μας το πτώμα βρωμισε κιόλας, αλλα και το δικο σας δεν το βλέπω καλα......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πάντως το ανησυχητικό ειναι οτι σας βλέπω πολυ υποτονικους, σε σχέση με τα προηγούμενα 35-40 καλοκαίρια τέτοια εποχή που πηγαίνατε φουλαριστοι για πρωταθλημα.......

Λέτε να εχουμε κανενα μελέ με την Παναγίτσα;;;;;  (Το Μάιο θα είμαστε καλα κετς;;;;)

:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom